Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Rhodeský Ridgeback
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
shmoldie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:51
- Nahlásit

jeee - se mi tam připletl nějakej divněj smajlík

nels
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:00
- Nahlásit

shmoldie
ahoj shmoldie,promin ze jsem se v sobotu ani nerozloucila.
jinak ten kalendar jsme si prave objednali.budes tam opet v sobotu?

nefer
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:01
- Nahlásit

no jasně a většinu psů také. ale doma mi nakonec visí jiný. nějak jsem si nedokázala představit, že budu skoro celý rok koukat na svlečené známé

shmoldie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:07
- Nahlásit

nels
ahoj , hele v pohodě, já si tam vždycky tak brouzdám a taky se s každým neloučím
no jasnačka - to bych malý nemohla udělat, to jsou snad jediný kámoši, který máme - zrzavý na cvičáku
nefer
tak to mi známe dobře jenom Argískovi a dycky se s tim vytahuju, že říjen je náš velkej kámoš

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:22
- Nahlásit

nefer
docela se toho bojim-módní plemeno. Protože pokud vím tak to zatím žádménu plemenu neprospělo. Holt kdo nemá zlatého retrívra nebo RR tak není IN. Docela mě děsí pomyšleník,až uvidim chodit jako retrívry skřížený s doví s čím, s kloubama totálně v háji,v 7letech s problémy-no síla

Bugs
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:45
- Nahlásit

Všechny zdravím,mam 4měsíční štěndo RR.Můj problém je v tom,že je sám doma jen tři hodky po ránu,pak si pro něj jdu a je semnou v práci.Tak abych vám to popsala.Nemám ani tak problém s tím,že by něco kousal,je jasný,že jo,ale většinou si najde třaba papíry,nebo něco menšího.Nábytek zatím vůbec.Je mi samozdřejmě jasný,že to může přijít.Ale v čem je problém strašně pláče,štěká knučí na celej byrák.Já to moc nechápu.Učila jsem ho to po chvilkách.Když brečel dostal vynadáno a musel na místo.Když byl chvilku hodnej hned jsem ho pochválila a dostal pamlsek.Pak vydržel asi půl hodky a já se po čtrnácti dnech vydala do práce.A on tám v kuse pláče a už je to asi tři neděle co je doma sám tři hodky.Je pravda,že se stanou vyjmečný situace a sousedka mi řekne dneska byl hodnej,nebo dneska plakal jen chvilku a pak byl hodnej.Ale většinou to probrečí.Tak já nevím,může mi někdo z vás prosím poradit.Jsem z toho smutná je mi ho líto,že je smutnej.Není smutnej přímo po mě.Když u mě byla sestra na pár dní kterou vůbec nezná,tak s ní byl hodnej.Prostě tam jen nechce být sám.Poradí mi někdo něco???

nels
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 16:16
- Nahlásit

Bugs

no já nemám přímo radu,ale nám pomohla puštěná televize. myslela jsem,že to nezabere,ale skutečně nejenom že byl doma klid,ale nelson ani nic nerozkousal,což normálně dělá vždy.

nefer
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 16:27
- Nahlásit

chce to hlavně čas, každému psu trvá jinak dlouho než si zvykne. televize nebo radio občas opravdu pomůže. klidně to zkus.
má přístup po bytě nebo ho zavíráš do jedné místnosti? někdy pomůže i když si pes sám vybere, kde chce trávit ten čas. u nás to bylo v posteli. jen co se za mnou zabouchly dveře, zavrtala se potvora do peřin a byla spokojená.
také mu můžeš nechat svoje staré tričko nebo něco podobného z čeho ucítí tvůj pach. a pak samozřejmě spousta zábavy - hračky, kosti na žužlání. třeba si jich nebude všímat a tesknit dál. třeba ti to pomůže. to se jednoznačně říct nedá. ale hlavně to chce ten čas a trpělivost. je to mimčo.
a gratuluji k tolerantním sousedům, to také nemá každý

Bugs
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 16:48
- Nahlásit

No má přístup po celém bytě krom ložnice,protože to je naše místo a né jeho s tím problém nebyl to se naučil rychle.Já vím,že jak zapadnu za dveře,tak skočí na gauč,tam to má rád.Telku mu nechávám zapnutou a moje tričko v kterým pár dní spím a pak mu ho nechám - NEZABÍRAJ!Tak zítra zkusím vstát o hodku dřív a dáme dlouhou procházku,to jsem tady taky hodně vyčetla.Jaj kééž by to zabralo.Ona to sice pani sousedka zatím toleruje,ale taky nevím jak dlouho to vydrží.Je mi jasný,že to chce čas.Ale mě je z toho pak smutno,protože mi připadá,že se trípí a to nechci.No každopádně děkuji za rady.Jestli někoho ještě něco napadne,ráda to uvítám.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání