Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák v Praze
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:13
- Nahlásit

Jandula
na chate internet??? no to je vrchol. ja kdyz jezdil jako dite k dedovi na chatu, tak tam nebyla ani elektrina ...

ale lyzovani ti zavidim, kdybych nemusel trcet v praci, tak bych taky ted nekde brazdil sjezdovky svym nedokonalym stylem ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:17
- Nahlásit

Jirikovo
víš, u nás je chata pojetí stylu: táta tu už žije, máma sem jezdí v zimě na víkendy, přes léto je tu furt a já až se vrátím, tak byt bude můj a naši budou napevno na chajdě, takže je to spíš barák (resp. je to barák po máminejch rodičích).

My jsme byli na Špičáku, lidí jako sr... , tak jsme se kolem poledního sebrali a jeli na sjezdovku s jedním vlekem, která se sice malá, ale furt lyžuješ a ne že 20 min. čumíš ve frontě (a protože jsem byla se sestřenkou a jejíma dětma, tak pro ně byla pozvolná sjezdovka super).

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:19
- Nahlásit

Jandula
Spicak na Sumave?? ono tech Spicaku je vic

ale pokud je to Spicak na Sumave, tak jelikoz tuto cast republiky fakt zboznuju, tak se budeme muset seznamit, abych tam mohl v lete vyrazit

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:24
- Nahlásit

Jirikovo
Ne, v Jizerkách.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:40
- Nahlásit

Jandula
tanvaldsky spicak mam taky moc rad, my totiz na bernaku meli podnikovou chatu v Josefaci ... tam jsem taky neco prozil a ani jizerky nejsou na kola v lete spatny

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:46
- Nahlásit

Jirikovo
tam jsem taky neco prozil
stačí si vzpomenout na fotografii z vaší akce na kolech a vím naprosto jistě, co to bylo....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:48
- Nahlásit

Jandula
my tam jezdili na tydenni skoleni ... skupina triceti lidi vypustenych od svych rodin ... co se od nas dalo cekat?? nahodou jsme chodili i na vylety. ta chata je hned na kraji Joseface a my chodili na vylet treba k nadrazi do toho srubu, nebo na postu nebo jsme vyrazili vlackem na vylet do Smrzovky k Pivrncovi. takze vlastne takovy kulturne poznavaci zajezd

Anonymní
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:37
- Nahlásit

Jirikovo
Jandula
Na chat snad máte svoje forum, ne? Tak buďte té lásky a přestaňte to tu zaplácávat nesmyslama

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:40
- Nahlásit

Anonymní
ty mas taky mezi svatkama spatnou naladu???

ne ale rozumim ti, zapadl tady tvuj dotaz ohledne cvicaku na balkane v Praze. jelikoz jsem uvedomely hoch, tak tedy:

mate nekdo zkusenosti se cvicakem na balkane?

bad
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 09:59
- Nahlásit

kithia
Mops na cvičáku? Proč ne.

Ono nejde ani tak o to, jak dlouho budete muset chodit na cvičák, ale spíš o to, aby jste se svému pejskovi věnovala každý den (nejlépe několikrát) a procvičovala s ním naučené a rozpracované cviky. A jedna špatná zpráva: žádný pes nefunguje na 100%

A odku jste? (Nemá cenu Vás posílat na cvičák např. do Brna, když budete třeba z Mostu :biglol

Anonymní
# Zasláno: 2 Led 2006 14:27
- Nahlásit

cvičák?
HLOUBĚTÍN! chodim tam na agility a sleduju služebáky a přístup mají super, sqěle poradí a je s nimi sranda!
doporučuju!

grendel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 14:29
- Nahlásit

teda sorry, to jsem psala já jako nepřihlášená

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 15:29
- Nahlásit

grendel
musim souhlasit - Hloubětín je moc fajn

# Zasláno: 2 Led 2006 16:09
- Nahlásit

Balkán neeeee!!!!! Jednou jsem se tam šla zeptat a už jen ten přístup byl hroznej,navíc jejich výcvik spočívá v tom,že když pes neposlouchá,tak se mu nasadí ostnáč a pěkně za uši,a vyřešeno

shmoldie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:18
- Nahlásit

já bych Balkán taky nedoporučila

Bonie
# Zasláno: 4 Led 2006 13:01
- Nahlásit

ja doporučuji Lehovec,naučíš se tam vše co potřebuješ a cvičí tam snad všechny plemena ,viděla sem tam i dva jorkšíry a bišona,výcvik tam probíhá v menších skupinkách a mužeš i individualně,naučítě tam psa správně vest v ruzných situací,a dokonce jsme odbourali i honění kol a aut,v co už sem nedoufala,předtím jsme chodily do Ambry a tam nam s tím neporadili,přijde my aj že je předražená a že to byli vyhozené peníze

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání