Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák v Praze
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:45 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

Cvicak v Suhdole (ten v Kopci) je polosoukromej cvicak KCHNO ale plemen tam chodi vic vetsinou teda pracovni. Nevim jak ted(uz jsem tam delsi dobu nebyl), ale tenkrat byla uroven vycviku prumerna.

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:51
- Nahlásit

No, nebyli jsme od toho daleko
Nestraš

Eny
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 07:10
- Nahlásit

Tchor
Víš vážně by mě zajímalo, už docela dlouho co to jako má být KCHNO, nevím o tom, že by v ČR byly dva kluby pro NO a cvičák KNO to tedy vážně není Spíš mi přijde že si to ti majitelé vymysleli, ale samozřejmě se můžu mýlit.

Jinak ja už jsme psala bývalý Horoměřický ZKO se už teď jmenuje P-6 Suchdol, a tam tě s krysaříkam pravděpodobně vůbec nevemou Zdálo se mi že trochu zaspali dobu, no nic, možná že se to tam změnilo.
Ale to by jsi mohl Tchori vědět, mám dojem, že jsme se tam potkávali cca před 6 lety, já bohužel novější informace nemám, a ty?

Tchor
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 14:16
- Nahlásit

Eny
Do Horomeric jsem chodil ale uz jsem tam nebyl cca 4 roky. Orientace tenkrat byla na ciste sluzebne sportovni vycvik, takze s krisarikem asi ne.

V Suhchodole byl (alespon tenkrat kdyz jsem se tam obcas objevil) Cvicak opravdu pod klubem NO poradali pod touto hlavickou i zkousky. (mel jsem dojem ze se klub jmenuje klub chovatelu NO, ale nejak to nesleduju takze asi nemam pravdu)

Eny
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 14:50
- Nahlásit

Tchor
To já jen tak, že už nad tím dost dlouho přemýšlím, co to je vůbec za cvičák, málokdy tam někoho se psm vidíš, pod ČKS vedený nejsou a že by ovčáci měli svůj vlastní cvičák jsme neslyšela. A český klub NO, který pořáda mistráky NO, zajišťuje reperzantaci na MS, pořádá výstavy a bonitace má zkratku KNO. Takže mi fakt to jejich KCHNO přijde jako výmysl, tím spíš, vezmu-li v potaz že to tam rozjížděl člověk co odešel z Horoměřic a mám docela i dojem že tenkrát měl briarda. Ale fakt už je to dost dlouho. No nic.
Jinak s tou služebně sportovní orientací máš pravdu, přesně tak to znám i já.

redhead
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:14
- Nahlásit

Poradí mi někdo, na jaký cvičák chodit se stafordem? Jsme poblíž Letňan.
Jsou mu dva roky a dost toho umí, ale máme problém s přivoláním. Prostě si poslechne, jen když se mu chce
Tak to potřebujeme trochu dopilovat.

Mek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:44
- Nahlásit

a co Hloubětín? Kdysi jsem tam chodila a velmi dobré zkušenosti. Stejně tak Kyje.Tam mají i krásný plac a zázemí. V Hloubětíně zase byla dobrá parta a fakt se cvičilo

evina
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:13
- Nahlásit

redhead:a proč nechodíš rovnou do Letňan?Já tam chodím a moc prima!

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 19:03
- Nahlásit

Mek
V Hlouběštíně je pořád super parta - dokonce se teď zase začalo chodit hromadně na stopy

Anonymní
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:05
- Nahlásit

Mek
Prosím o více informací a zkušeností s cvičákem v Kyjích? Díky Iva

kity
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:44
- Nahlásit

Doporučuji chodit cvičit k pí Žemličkové na Lehovec,to je Praha 9,cvičí tam všechny plemena od jorkšíru po mastify a hlavně se tu člověk naučí se psem pracovat v jakýkoliv podmínkách.Pejsci se tu i vyhrajou a navíc my přijde že není ani nak drahá.A pejsci se sem těšej.M chodíme s amstafem a jsme spokojeni.www.sweb.cz/p.zemlickova

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

Anonymní
no Kyje už nejsou to co dřív,sice hezké zazemí ale přístup nic moc.novačkum tam nic moc neporaděj,chtěli jsme tam chodit do kurzu ale po tom co jsme viděli pana ktery předcvičoval a srazil sveho psa z lavky protože vyšel dřív než měl,a pejsek potom kulhal,tak nas to odradilo a už jsme se tam neukázali,jestli někdo víte o cvičáku kde maj lepsi přístup tak dejte vědět ,našemu hafušovi je už rok a naky výcvik by potřeboval

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:58
- Nahlásit

Kity
Jaké je zázemí na tom Lehovci - je tam oplocené prostranství, aby pejsci mohli trénovat přivolání na volno? A mohou si tam pohrát?
Cvičí také štěňátka? Prosím, napiš víc zkušeností...

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 17:16
- Nahlásit

Zany
My také chodili a až se zotavíme budem pokračovat na Háje a byli jsme tam moc spokojení a chodila tam s námi ta čivava a přišlo mi, že k ní měli pohodovej přístup!

kity
# Zasláno: 15 Pro 2005 21:27
- Nahlásit

Anonymní
oplocené to není je to v lese a silnice v nedohlednu,takže strach že by ho přejelo auto nebo někam utek mít nemusíš,oplocený cvičák ma tato slečna u Roudnice nad Labem.Trenuje se tam přivolání na volno a i na stopovačce.Pejsci si tam mužou i hrát a učíme se je odvolávat s hrajícího se chumlu.Chodí tam i opravdu malinkatý štěnatka,my jsme začali ve třech měsících.

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 09:14 - Změnil/a: Mek
- Nahlásit

Birma: za mě se hormadně chodilo taky. pak se to tam trošku pokaziloa ale zase slyším chválu. Ikdyž mi tam pár lidiček chybí což je škoda.
A Kyje: nevím je to dlouho ale nikdy jsem tam nic podobného neviděla. Přízen lidí si tam musíš získat protože ono přivítat každého s otevřenou náručí, měsíc se mu věnovat a pak už ho nevidět to není to co by měli kynologové rádi. Taky jsem byla k nováčkům vstřícná a snažila se jim předat všechno co umím a jak to dopadlo? Po měsíci se na cvičík vyprdli, protože se naučili co potřebovali a potom po nich ani stopa. Když byla brigáda oddřeli jsme to jen ti sklaní a osatní zam už nikdo nikdy neviděl. Ono je moc velký chodit na cvičák a "chodit na cvičák"

Zany
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:38
- Nahlásit

Jumi: Tak to je dobře.Začneme chodit asi od března nebo až jim začne další kurs.Zatím se snažíme sami.

Anonymní
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

Kity
Kde je to u té Roudnice? Ty tam jezdíš z Prahy? Je to daleko a dlouhá cesta?

kity
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:33
- Nahlásit

Anonymní
je to zhruba 9km od roudnice,vedle vesnice Kostomlaty,byla sem tam parkrát ,ja chodím hlavně tady v Praze na ten Lehovec,protoze to mám blíž,tady se daj tvořit ruzné situace,jednou cvičíme v lesíku,zkušenější skupinka pejsku vyrazí i do ulic no prostě nám to vyhovuje protože se učíme zvladat pejska v ruznejch situacích.S minulím pejskem jsme chodili na klasický cvičák,pejsek se sice naučil perfektně poslouchat ale poslouchal jentam,mimo cvičák to byla hruza,poslech jen když chtěl.

Anonymní
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:02
- Nahlásit

Kity
No, my potřebujeme vypilovat hlavně to odvolání od skupiny, příp. ze stopy, když je na volno. Jinak celkem bez problémů poslouchá...
Myslíš, že by se to na tom Lehovci dalo? Já mám hrůzu, že někde natrefí na zajíce nebo háravku a už se ho nedovoláme...
A jak to zvládají malá štěnda,která se teprve učí - takhle navolno?

kity
# Zasláno: 17 Pro 2005 00:43
- Nahlásit

Anonymní
No to tam trenujem nejvíc,většinou je to skupinka do 5ti psu,někd i víc a mužem říct co nam jde nejmín a tomu se věnujem pak nejvíc,a věř že přivolání to je nejtěžší pro dost lidí.
Toho se bat nemusíš že ti uteče slečna ma všechny psíky pod kontrolou,ona řekne psovi povel sedni a než my ho stačíme vydat tak polovina psu už uposlechla jí.A nováčci pouštěj ze začátku psa se stopovačkou,a od nikoho sem neslyšela že b pes utek,oni se spíš drží v tý skupince a hrajou si spolu,zavolej jí a domluv se kdybys ses mohla přijít podívat a uvidíš.Všechno tam je formou odměn a pamlsků a ne žádným drilem,jediný koho tam driluje a hubuje jsme my že psi málo chválíme že musíme projevovat víc radosti.A co máš vubec za pejska?

kithia
# Zasláno: 28 Pro 2005 11:40
- Nahlásit

ahoj. nemate nekdo zkusenostise stenatkem mopsika na cvicaku? budou mu 3 mesice a rada bych ho naucila jen takovy to zakladni, ale poradne,abych se na jeho poslusnost mohla spolehnout na 100%. Jak dlouho a jak casto bychom do takovehocvbicaku museli chodit?(mam totiz malo casu) mohli byste mi rict nejake kontakty na cvicaky (tel. nebo web)? dekuji moc

Anonymní
# Zasláno: 29 Pro 2005 12:46
- Nahlásit

nemáte prosím někdo zkušenosti se cvičákem na balkáně???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 12:50
- Nahlásit

Anonymní
se cvicakem ne, jen s hospodou v sokolovne ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:03
- Nahlásit

Anonymní
Na balkáně myslíš jako na Balkáně... nebo jsem mimo a je to něco v Praze?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:05
- Nahlásit

Jandula
to je takova cast Prahy mezi Zizkovem, Jarovem a Libni ...

Anonymní
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:05
- Nahlásit

no, ze je pobliz hospudka je sice prijemna zprava, ale me by preci jen vic zajimal ten cvicak
je to totiz jediny cvicak ke kterymu mam primej spoj tram. me se totiz nechce moc jezdit sockou (natoz jeste nekolikrat prestupovat )

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:06
- Nahlásit

Jirikovo
Aha, tak jsem mimo... chtěla jsem se tady podělit o zkušenosti se cvičákem na pravým Balkáně... no nic, tak se zase nebudu moc vytahovat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

Jandula
no jo, vytahovat se ti zachtelo ... co vlastne delas na netu ve spicce?? kdo bude platit ucet za telefon?

Anonymní
se cvicakem ti nepomuzu, ani nevim, kde tam presne je. nekde u toho sportovniho arealu??

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:12
- Nahlásit

Jirikovo
Jsem na chajdě a sem máme zavedenej neomezenej bezkabelovej přístup za měsíční poplatek (nerozumím tomu, jen vím, že to nějak takhle je)... Jinak účty za telefon platím maminka.... Ty jo, já byla včera lyžovat, bylo to super...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání