| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 22:09
- Nahlásit
Ahoj, můžete mi poradit který pražský cvičák je podle vás dobrý? teď jsme skončili individuální výcvik v Ambře a v žádném případě tam už nehodláme pokračovat
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 22:12
- Nahlásit
Ambra je drahá, že? Taky jsem tam pár let chodila
Teď chodíme do Jinonic a tam je to fajn
|
nels
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 22:51
- Nahlásit
Joker
nejen to,že je drahá,ale i ten přístup paní majitelky mi přijde trochu nevhodný.je vidět,že ji hlavně zajímají peníze a zákazník a jeho pes jsou až na posledním místě.
dělaj v jinonicích i agility?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 23:13
- Nahlásit
FiSt
nevadí,nám zatím stačí lavičky v parku
hlavně potřebujeme nacvičit poslušnost mezi ostatními pejsky.máme to síce do jinonic trochu z ruky,ale co už..
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 03:48
- Nahlásit
nels
Ona Věrka není špatná. Ale s těma penězma je to pravda. Ale já byla jinak spokojená. Na agility jsem simohla přijít kdykoliv 7 dní v týdnu. A v té době mě poslušnost ještě tolik nebrala. Ale všechny "psí školy" jsou hrozně drahé.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 06:25
- Nahlásit
My chodili na Háje, k Milíčovskému lesu, je tam klasická ZKO a bylo to fajn.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 11:52
- Nahlásit
Není špatný cvičák na Hájích a agility dělají v Bráníku.... ...hodně záleží na tom, jakého máš pejska ...je dobré hledat cvičák třeba i podle plemene....
|
evina
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:04
- Nahlásit
Já začala chodit do Letňan.Moc se mi tam líbí i složení pejsků je opravdu různorodé.Dělá se tam jak sportovní kynologie(stopy,poslušnost,obrana-lze dělat i jen poslušnost),tak dělají i flyball.Jinak agility dělají i v Hloubětíně.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:05
- Nahlásit
Anonymní
Ale pozor v Braníku jsou cvičáky dva.Jeden je klasický ZKO,tam se agility necvičí a druhý je soukromý pozemek u Vltavy..tam dělají agility
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:59
- Nahlásit
fromeli: můžeš Háje doporučit pro malé společenské plemeno? Mají tam dobrý přístup? Já jsem s prvním pejskem chodila na Rychety-Uhříněves ,byla jsem spokojená.Háje mám blízko,tak bych to tam zkusila.Od kolika měsíců,tam může štěně?
|
Sara 03
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 13:04
- Nahlásit
Ahojky.
Jo v Letňanech je to opravdu dobré.I super přístup.S minulou pesou jsem chodila do Kyjí.Taky dobré.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 13:34
- Nahlásit
mam ridgebacka,doporucili by jste neco special pro neho?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 14:44
- Nahlásit
Zany
já mám jezevčandu a chodil s náma i čivava
ale lidi moc s malýma - společenskýma pesama na cvičák nechoděj
Takže čivava, my, kokr, několik bíglů, kříženec kolem 10-15kg a pak většinou NO, labíci, berňák, prostě směska.
Ale lidi byli super, cvičitelé taky, nám se líbilo. Cvičili jsme základní poslušnost, plus nějaký překážky (áčko, kladinka, přeskoky).
|
NIKY
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 18:44
- Nahlásit
Ahoj lidičky ,
my chodime se dvěma pejsky na Prahu 9 na Lehovec ,je to tam super,vse nas tam naučej,chodí tam stěnatka od 3měsícu,všechny rasy.A paní cvičitelka má snama spoustu trpělivosti a ceny my příjdou rozumné.A navíc se tam všichni těšíme.Podívejte se na web.
www.sweb.cz/p.zemlickova
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 14:01
- Nahlásit
nels
Speciálně pro RR asi nic není. Je to lovecké plemeno a musela by ses dát leda k myslivcům a ti nemají cvičáky. Teda v našem slova smyslu .
U nás na cvičáku je to jak kdy. Občas samí howavart, občas samý RR, občas samí begl, občas samý švýcarský ovčák a občas všehochuť - velcí, malí, mladí, staří. A agility snad časem také bude.
Chodíme na Přední Kopaninu a je to tam fajn .
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 22:08
- Nahlásit
My jsme brali individualni hodiny u pi. Zemlickove a na zakladni poslusnost to bylo docela fajn. Ted jezdime na Rychety/Uhrineves a jsme moc spokojeni - poslusnost dle pokrocilosti, agility, obrana, priprava na vystavu...pejsci vsech ras, velikosti i stari (docela legrace videt v akci bernaka s jorksirem Pejsci se vyradi na velkem prostoru. Na jare si budeme porizovat jeste stene a chceme tam vyzkouset i baby-kurz pro socializaci a zakladni ovladatelnost.
nels: RR chodi na Rychety fura
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:38
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s cvičákem na Suchdole, nebo ve Stromovce (funguje to tam ještě vůbec) ?Mají dobrou úroveň?Nespecializují se tam jen na služební psi? Potřebujeme základní poslušnost s 5 měsíců starou fenkou. Kdy se tam výcvik koná, jaké jsou ceny, atd? Děkuji.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:52
- Nahlásit
na Suchdole je cvičák soukromý a jakou mají úroveň fakt nevím, ve Stromovce se od povodní necvičí, část lidí přešla do Horoměřic (tedy dnes už Praha-Suchdol, ale nezaměnit s cvičákem na Suchdole v kopci, ten Horoměřický je cca 0,5-1km za konečnou 147) no úroveň před šesti lety nic moc, nevím jestli se to změnilo, možná jo, možná ne, zkus se tam zajít podívat, nebo ještě můžeš na Břevnov
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 11:42
- Nahlásit
ještě můžeš na Břevnov
Břevnov rozhodně nedoporučuji
|
evina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 14:34
- Nahlásit
Joker ročpak?Špatné zkušenosti?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:01
- Nahlásit
evina
Byla jsem se tam podívat. VŠICHNI!!! psi, bez pohledu na velikost musí cvičit v náhubcích. Už jen kvůli tomu jsem zhnuseně odešla po první návštěvě. A cena 1800 za rok je taky poměrně dost
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:13
- Nahlásit
Joker
no to je síla....
Jinak já se byla párkrát podívat v Lochkově a tam zas takřka všichni psi cvičili s ostnáčem, takže jsem tam z přesvědčení taky nemohla zůstat......
|
evina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:19
- Nahlásit
Joker:já na Břevnově začínala před 20lety...poradit ale uměli.Košíky psi museli mít ale to bývávalo běžné i jinde.Mě naopak teď překvapilo,že v Letňanech košíky mít nemusí.Pokud pes nenapadá,což je jasné.To se mi líbí,alespoň nemusím neustále prostrkávat přes dráty odměny
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:11
- Nahlásit
Mě naopak teď překvapilo,že v Letňanech košíky mít nemusí
Já jsem vyzkoušela 4 cvičáky a asi na 5ti jsem se byla podívat, ale NIKDE nemuseli mít psi košíky, pokud nebyli agresivní
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:14
- Nahlásit
Hm, ja na cvicak som prestala chodit aj kvoli tomu, ze psy kosiky mat MUSELI a je jedno, ci boli alebo neboli agresivny. A to vsetko sa zvrtlo len kvoli zopar psom
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:15
- Nahlásit
Kdyby se na našem cvičáku stalo, že by museli mít košík, tak zdrhám.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:18
- Nahlásit
Joker
Ved to som aj urobila
|
evina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 17:46
- Nahlásit
Joker,Pigie:není snad ale důležitější kvalita instruktorů než-li nějaký blbý košík?Bez košíku je to samozřejmě lepší ale pesan si dovede dobře zvyknout...Co je platný cvičák,kde košík mít nemusí,když potom na člověka kašlou.Tudíž bych vybírala podle jiných kritérií než-li je nošení náhubků!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:37
- Nahlásit
Taky jsem chodili do Ambry a uz bych tam nesla, pristup majitelky se mi opravdu nelibil. Nevite nekdo jak to funguje na tom Suchdole? Mam krysaricku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:43
- Nahlásit
evina
Pravda, preto som napisala : ja na cvicak som prestala chodit AJ kvoli tomu
|