Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák v Praze
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
nels
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2005 22:09
- Nahlásit

Ahoj, můžete mi poradit který pražský cvičák je podle vás dobrý? teď jsme skončili individuální výcvik v Ambře a v žádném případě tam už nehodláme pokračovat

Joker
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2005 22:12
- Nahlásit

Ambra je drahá, že? Taky jsem tam pár let chodila
Teď chodíme do Jinonic a tam je to fajn

nels
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2005 22:51
- Nahlásit

Joker

nejen to,že je drahá,ale i ten přístup paní majitelky mi přijde trochu nevhodný.je vidět,že ji hlavně zajímají peníze a zákazník a jeho pes jsou až na posledním místě.
dělaj v jinonicích i agility?

nels
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2005 23:13
- Nahlásit

FiSt

nevadí,nám zatím stačí lavičky v parku
hlavně potřebujeme nacvičit poslušnost mezi ostatními pejsky.máme to síce do jinonic trochu z ruky,ale co už..

Joker
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 03:48
- Nahlásit

nels
Ona Věrka není špatná. Ale s těma penězma je to pravda. Ale já byla jinak spokojená. Na agility jsem simohla přijít kdykoliv 7 dní v týdnu. A v té době mě poslušnost ještě tolik nebrala. Ale všechny "psí školy" jsou hrozně drahé.

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 06:25
- Nahlásit

My chodili na Háje, k Milíčovskému lesu, je tam klasická ZKO a bylo to fajn.

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 11:52
- Nahlásit

Není špatný cvičák na Hájích a agility dělají v Bráníku.......hodně záleží na tom, jakého máš pejska ...je dobré hledat cvičák třeba i podle plemene....

evina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:04
- Nahlásit

Já začala chodit do Letňan.Moc se mi tam líbí i složení pejsků je opravdu různorodé.Dělá se tam jak sportovní kynologie(stopy,poslušnost,obrana-lze dělat i jen poslušnost),tak dělají i flyball.Jinak agility dělají i v Hloubětíně.

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:05
- Nahlásit

Anonymní
Ale pozor v Braníku jsou cvičáky dva.Jeden je klasický ZKO,tam se agility necvičí a druhý je soukromý pozemek u Vltavy..tam dělají agility

Zany
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:59
- Nahlásit

fromeli: můžeš Háje doporučit pro malé společenské plemeno? Mají tam dobrý přístup? Já jsem s prvním pejskem chodila na Rychety-Uhříněves ,byla jsem spokojená.Háje mám blízko,tak bych to tam zkusila.Od kolika měsíců,tam může štěně?

Sara 03
# Zasláno: 7 Lis 2005 13:04
- Nahlásit

Ahojky.

Jo v Letňanech je to opravdu dobré.I super přístup.S minulou pesou jsem chodila do Kyjí.Taky dobré.

nels
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 13:34
- Nahlásit

mam ridgebacka,doporucili by jste neco special pro neho?

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 14:44
- Nahlásit

Zany
já mám jezevčandu a chodil s náma i čivava

ale lidi moc s malýma - společenskýma pesama na cvičák nechoděj

Takže čivava, my, kokr, několik bíglů, kříženec kolem 10-15kg a pak většinou NO, labíci, berňák, prostě směska.

Ale lidi byli super, cvičitelé taky, nám se líbilo. Cvičili jsme základní poslušnost, plus nějaký překážky (áčko, kladinka, přeskoky).

NIKY
# Zasláno: 7 Lis 2005 18:44
- Nahlásit

Ahoj lidičky ,
my chodime se dvěma pejsky na Prahu 9 na Lehovec ,je to tam super,vse nas tam naučej,chodí tam stěnatka od 3měsícu,všechny rasy.A paní cvičitelka má snama spoustu trpělivosti a ceny my příjdou rozumné.A navíc se tam všichni těšíme.Podívejte se na web.
www.sweb.cz/p.zemlickova

Anonymní
# Zasláno: 8 Lis 2005 14:01
- Nahlásit

nels

Speciálně pro RR asi nic není. Je to lovecké plemeno a musela by ses dát leda k myslivcům a ti nemají cvičáky. Teda v našem slova smyslu .

U nás na cvičáku je to jak kdy. Občas samí howavart, občas samý RR, občas samí begl, občas samý švýcarský ovčák a občas všehochuť - velcí, malí, mladí, staří. A agility snad časem také bude.

Chodíme na Přední Kopaninu a je to tam fajn .

Anonymní
# Zasláno: 8 Lis 2005 22:08
- Nahlásit

My jsme brali individualni hodiny u pi. Zemlickove a na zakladni poslusnost to bylo docela fajn. Ted jezdime na Rychety/Uhrineves a jsme moc spokojeni - poslusnost dle pokrocilosti, agility, obrana, priprava na vystavu...pejsci vsech ras, velikosti i stari (docela legrace videt v akci bernaka s jorksirem Pejsci se vyradi na velkem prostoru. Na jare si budeme porizovat jeste stene a chceme tam vyzkouset i baby-kurz pro socializaci a zakladni ovladatelnost.

nels: RR chodi na Rychety fura

Anonymní
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:38
- Nahlásit

Máte někdo zkušenost s cvičákem na Suchdole, nebo ve Stromovce (funguje to tam ještě vůbec) ?Mají dobrou úroveň?Nespecializují se tam jen na služební psi? Potřebujeme základní poslušnost s 5 měsíců starou fenkou. Kdy se tam výcvik koná, jaké jsou ceny, atd? Děkuji.

Eny
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:52
- Nahlásit

na Suchdole je cvičák soukromý a jakou mají úroveň fakt nevím, ve Stromovce se od povodní necvičí, část lidí přešla do Horoměřic (tedy dnes už Praha-Suchdol, ale nezaměnit s cvičákem na Suchdole v kopci, ten Horoměřický je cca 0,5-1km za konečnou 147) no úroveň před šesti lety nic moc, nevím jestli se to změnilo, možná jo, možná ne, zkus se tam zajít podívat, nebo ještě můžeš na Břevnov

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 11:42
- Nahlásit

ještě můžeš na Břevnov
Břevnov rozhodně nedoporučuji

evina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 14:34
- Nahlásit

Jokerročpak?Špatné zkušenosti?

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:01
- Nahlásit

evina
Byla jsem se tam podívat. VŠICHNI!!! psi, bez pohledu na velikost musí cvičit v náhubcích. Už jen kvůli tomu jsem zhnuseně odešla po první návštěvě. A cena 1800 za rok je taky poměrně dost

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:13
- Nahlásit

Joker
no to je síla....

Jinak já se byla párkrát podívat v Lochkově a tam zas takřka všichni psi cvičili s ostnáčem, takže jsem tam z přesvědčení taky nemohla zůstat......

evina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:19
- Nahlásit

Joker:já na Břevnově začínala před 20lety...poradit ale uměli.Košíky psi museli mít ale to bývávalo běžné i jinde.Mě naopak teď překvapilo,že v Letňanech košíky mít nemusí.Pokud pes nenapadá,což je jasné.To se mi líbí,alespoň nemusím neustále prostrkávat přes dráty odměny

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:11
- Nahlásit

Mě naopak teď překvapilo,že v Letňanech košíky mít nemusí
Já jsem vyzkoušela 4 cvičáky a asi na 5ti jsem se byla podívat, ale NIKDE nemuseli mít psi košíky, pokud nebyli agresivní

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:14
- Nahlásit

Hm, ja na cvicak som prestala chodit aj kvoli tomu, ze psy kosiky mat MUSELI a je jedno, ci boli alebo neboli agresivny. A to vsetko sa zvrtlo len kvoli zopar psom

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:15
- Nahlásit

Kdyby se na našem cvičáku stalo, že by museli mít košík, tak zdrhám.

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 16:18
- Nahlásit

Joker
Ved to som aj urobila

evina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 17:46
- Nahlásit

Joker,Pigie:není snad ale důležitější kvalita instruktorů než-li nějaký blbý košík?Bez košíku je to samozřejmě lepší ale pesan si dovede dobře zvyknout...Co je platný cvičák,kde košík mít nemusí,když potom na člověka kašlou.Tudíž bych vybírala podle jiných kritérií než-li je nošení náhubků!

Anonymní
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:37
- Nahlásit

Taky jsem chodili do Ambry a uz bych tam nesla, pristup majitelky se mi opravdu nelibil. Nevite nekdo jak to funguje na tom Suchdole? Mam krysaricku.

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:43
- Nahlásit

evina
Pravda, preto som napisala : ja na cvicak som prestala chodit AJ kvoli tomu

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání