Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulls srazík...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 15:56
- Nahlásit

Mipooo
ty jo, no to teda žádná sranda, hlavně že seš doma, teda všichni tři ste doma... ufff.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 16:40
- Nahlásit

reneeska
snad přídeš na kloub tomu, co ti tím to auto chtělo naznačit
Co tím chceš jako říct?

Mipooo
Ty jsi kolík, fakt. No nic,. My jsme se pěkně prošli podél Moravy a lesem, psíci se okoupali v rybníku. Tam to teda byla bžunda, ptž zem tam neklesá postupně, alébrž jde pes vodou a najednou žbluňk a hloubka, takže se tam každej pes parádně očáchnul = nad každým se upe zavřela voda, jak tam spadnul. No Máfo klasicky zkoušel ojet Jess, ta ho za to nenávidí, s Aaronem se kupodivu nemydlili, i když nějakej zvednutej ocas tam proběhl. A Jess málem Mambě ukousla čumák. To bylo krutý, ale spratek ani moc nekvičel. Jess je naštěstí asi zvyklá od štěňat, páč kdyby zabrala, tak Mamba nemá čumák až po oči.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 16:56
- Nahlásit

bullvnouzi
nad každým se upe zavřela voda, jak tam spadnul
Tj, hlavně nad Růženkou. To se mi i srdce zastavilo, protože moc ještě neumí plavat.
Jedinej, kdo do vody nevlezl, je fajnovka Delunka Tu zajímali víc ti bažanti okolo. Mrška jedna.

ta ho za to nenávidí..... Jess málem Mambě ukousla čumák
Mě nasrala dneska, potfora jedna knedlíkovitá. Vona je ale fakt pruda když chce. Ale tak vypadá nesocializovaný pes, mno...
Ale jak cenila zoubky na Máfa byla docela i prdel, ne?

A Aaron mě s Máfem fakt překvapili. Aaron si ho ani nevšiml, což se fakt divím. Ale je to asi i tím, že to bylo pro Aarona na neutrální půdě. Akorát jednou to zkoušeli, hajzlíčci, ale to fakt nevím z koho to bylo

Když to shrnu, tak to byla super procházka a nejvíc mě překvapila Delinka, od které jsem čekala nějaké problémy. Byla ale zlatá Hlavně jak se ani neježila na ostatní když si hráli a to ani když do ní vrazili. Fakt super, pokrok jak blázen. Já vím, že to vypadá divně se radovat z tohoto, ale ještě před měsícem by to tak v pohodě nebylo. Nechápala, že je to hra

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 16:57
- Nahlásit

bullvnouzi

Jo, a doufám, že budou brzo nějaký fotečky

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:00
- Nahlásit

pawLINka
hele já chápu že se z toho raduješ, Ara by takle klidná nebyla a to ju mám od malinka.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

pawLINka
Hele mě se zastavilo srdce v tom cípu tam. Tam se nad Máfem zavřela voda znovu a jako to mi bušilo tak, že se mi udělalo aji zle... Tam totiž kdysi nad Velikonoce, když měl nějakých 9 měsíců poprvý v životě skočil do vody, zavřelo se to nad ním a už nevyplaval... Jsem tam pro něj tehdy skákala do vody kujwa. Ještě jsem tam málem zůstala, páč jsem byla uhřátá z kola a to bylo upe ledový a lokla jsem si a měla srajdu ještě 3 týdny. Fuj, pěkně se mi tam dneska udělalo zle.

No a z té Deliny jsem byla taky upe fakne překvapená. Když to vezmeš kolem a kolem, tak je to pes, kterej by tam měl fakt dělat nejvíc problémy a mělo by se po něm furt řvát a tahat za stopovačku bo cukat na vodítku a ona si tam prostě jela svoje blues a všicí mi vlezte na záda.

Až na toho bažanta teda.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:05
- Nahlásit

bullvnouzi

a měla srajdu ještě 3 týdny

Až na toho bažanta teda.
Nj, nic nemůže být úplně ideální
Je to hodná holka, hodnější než Knedla. Přála bych ti poznat Jessu když se chová normálně. Je úplně jiná, lítá jak torpédo, pořád otravuje Aarona, lítá za balónkama a pořád se za nama chodí mazlit. Ale takhle se chová fakt jak kravka.
Kdy budou fotešky?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:09
- Nahlásit

Takhle se normálně chovají ti dva blázni:

Ne jak Ignorant a Pruda. Jéé, voni mají asi nové přezdívky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:11
- Nahlásit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:12
- Nahlásit

Ty voe, co ty moje tanga na té druhé fotce?!?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:13
- Nahlásit

pawLINka
To vůbec není ftipný paní. Von se málem utopil.

Jinak teda bych ti přála poznat Máfa, když se chová normálně a ne jako debil.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:14
- Nahlásit

bullvnouzi
Mafiánek je miláček. Je mi moooc sympatickej svou úchylností
Valím pryč, zatím ahoj.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:15
- Nahlásit

pawLINka
Ty voe, co ty moje tanga na té druhé fotce?!?
Sím tě. A přitom je to jinak taková pěkná fotečka.
Honzu už lámu na fotky, aby to stáhl. Že byste si jako stihli udělat samolepky ještě před Křívou.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:45
- Nahlásit

pawLINka
Hej pocem. Říkal Honza, že kdybyste chtěli, máte dojet i se psíma a on vám je tu nafotí před černou látkou třá, abyste měli na ty samolepky. Fotí fakt dobře.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 18:24
- Nahlásit

More fotos zde....

Mipooo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 19:33
- Nahlásit

Toz zdar, auto mam uz v Brne, dokonca som bol uz aj vencit, ale dnesok bol zabavny, tak jdu omdlit do postele.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit

Mipooo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit

Luxusní fotka bezzubého Aaronka

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit

To sou krásný fota! My co nemáme foťák si jich pár skopčíme,ano??

bullvnouzi
Já bych si chtěla nechat nafotit Růženu tak nějak umělečtěji....A nějaký foto si i zvěčit a zarámovat...By to šlo s Honzou?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:01
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak jestli by to šlo, si je nechat nafotit na ty nálepky, tak budem mega šťastní, protože našim foťákem by to byla hrůza...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit

pawLINka a Sijes
No tak se nějak domluvte a dorazte spolu, né? Chcete třá v týdnu? Můžu se zeptat, kterej den by měl čas. A nebo pak ten vejk po Křívě třá.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání