Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulls srazík...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:53
- Nahlásit

Ha? Tak co? Projdeme se v Kojetíně, coooo? Přijel by i kámoš z OVy.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 23:28
- Nahlásit

Ahoj, ja bych se s hafanmi pridal taky pokud by jste souhlasili, min. s maxem, fr. buldockem

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit

Reneeska
jedu jedu, měnit už se snad nic nebude....

bullvnouzi
Jako klidně! Jé, to je vlastně už tuto neděli!!

Mipooo
Tož vítaj!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:01 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mipooo
Jééé, budeme se seznamovat?
Hele pošli mi kjdyžtak ne mejl mobil. Kdyby ráno pršelo, tak napíšu, že nič.

Sijes
Tož jako jo, právě už je to tuto neděli. Čéče tuším, že ten kámoš (známe se jen z chatu) je taky nezadanej.

Co pawLINka? Ta by se nám tu mohla taky vyjádřit.

V kolik dáme sraz? Ve dvanáct před nádrem? Teda doufám, že nebude pršet.

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:02
- Nahlásit

Sijes
Super, a jedeš na poslušnost nebo obrany? My jedem totiž na oba, to je paráda, takže přece jen někdo známej

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:04
- Nahlásit

bullvnouzi
Užijte si to, pršet už tolik nemá, má i vylezt sluníčko, takže by vám to mohlo vyjít

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit

reneeska
Zrovna si jdu pročíst etnografickou alegorii a pak se pokusím udělat z toho výtah....Já jedu na poslušnost,ten druhý týden. Dva týdny dovolené bych po sobě nedostala....kolegyně je ještě k tomu na dlouhodobé neschopence....
bullvnouzi
Tak já se podívám, jak mi pojedou vlaky a podle toho to skoordinujem - jo a ještě - na jak dlouho to zhruba bude? Ať kouknu i na nějaké zpáteční.

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:12
- Nahlásit

Sijes
aha, ale tak stejně je to super!!! Já vůbec nečekala že by jel někdo odsud, já byla i loni a těším se jak malá. Jaký ubytko?
A díky díky díky za překlad

Mipooo
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:14 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit

Sijes bullvnouzi
Zdar, hele a kdy to je teda? Ja to moc nepochopil Zoznamovat sa budeme, to samozrejme, ale vo vsetkej pocestnosti

bullvnouzi mobil som ti hodil na majla, prosim ta daj mi aj svoj, ak by sa nieco zmenilo...

reneeska
Toz tebe odnekud znam :-D

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit

Mipooo
Zkouška spojení.... Sraz je tuto neděli.

Sijes
Ideální by byla ta dvanáctá. Jinak zpátky tak za 3-4-5 hodin? uvidíme. Kdyžtak můžem ještě dát čajík u nás, než něco pojede. A vlaky můžu též já řešit operativně po cestě z mobilu. Mám tam net.

reneeska
Kujeme. Doufám, že předpověď vyjde.

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:29
- Nahlásit

Mipooo
A jak by si se chtěl seznamovat nečestně? Jinak je to tuto neděli v Kojetíně - sraz u vlakového nádraží. A kam se půjde? To nám řekne domorodka Bullvnouzi a čekám ještě na jak dlouho, abych se podívala na vlaky, ale začátek bude kolem 12.
reneeska
Já jdu na pokoj. Musím vytáhnout přihlášku - stejně se jí musím ozvat, jestli je potřeba přehlásit psa a tak...mám to ještě na Jesinku

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

Sijes
hele to neřeš, Gábi stejně moc na ty maily a tak nereaguje. My dem teda do stanu no, ale mám to z tama 3km na barák :-D To bude srandáááá

Mipooo
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:34
- Nahlásit

bullvnouzi Sijes
a kam se jde? My jeste vlakem nejeli... Kosik potrebujem? A spatky prijdem kam? Znova do kojetina? Ze bych tam nechal auto...

BTW: ja jenom cestne dyt to rikam

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit

Mipooo
Nechci mluvit za jiné, ale jestli fr. buldoček vypadá jak myslím ( oni mají vlastně košíky?? ) , tak myslím že nepotřebuješ! Ale bycha moje fena bude těsně doháraná, tak budu držet pro jistotu všecky "plemeníky" v dostatečné vzdálenosti! Tak ti nevím, jestli se my dva vůbec seznámíme

Mipooo
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit

Sijes
maju kosiky, nejaky som niekde videl, akorat na maxa som ziadny nezohnal. Inak ze bude fenka tesne doharana, nebude to az taky problem - Max sice otravuje, ale nenaskakuje a kdyz tak pujde na voditku a bude. Kdyz maji kamosu fenky harani, nebo jsou pred nebo po, tak chodime s nima ven i tak, protoze to neni az takovej problem, jak u nekterych jinych psu...

Hele, co mas vlastne za pesanku?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit

Mipooo
No jak chceš čéče. Klíďo doval autem. Necháš ho před nádrem v Kojetíně a vrátíme se tam zase. Do vlaku čéče nefím, no. Záleží na průvodčím. Po mě třá na Máfoi chtějí všichni košík, ale po Mambě ho nechtěl ještě žádnej. Tak třá by prcci nemuseli. Hele to bude prdel, Mamba bude mít koho mlátit.

Sijes
Čéče já zpátky fakt nefím. Nemám odhad na to, jak se vrátíme. Počítej tak ve tři, ve čtyři, možná v pět a možná i později, pokud objevíme nějakou zahrádku po cestě zpátky.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

Sijes
Kujwa vy budete mít doháráno vlastně. No potěš koště s Mafiánem.

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

bullvnouzi
No doufám že jo! Ale snad nebude mít abnormální 4 týdenní cykly apod. 3 týdny a dost mrša! Barvit přestala už na konci minulého týdne - Car prokázal, že plodné 4 dny byly už,že.....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit

Sijes
Car prokázal, že plodné 4 dny byly už,že.....

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit

Mipooo

To je moje pejsice! A pro zajímavost ta osoba vzadu je bullvnouzi a MafiánA Gábina neví, co se jí děja za zády)

Mipooo
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit

Sijes
kdeeee???

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:43
- Nahlásit

Mipooo a Sijes

Sijes mušíš kopírovat ten link z vlastností fotky a ne z řádku.

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:46
- Nahlásit

mno jó, ale když klikneš i na tu zmetkovou, tak se ti ukáže Tak sem to neopravovala,mno. Sem pospíchala. A Růžena je to zrzavé

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:33
- Nahlásit

Tak pawLINka zřejmě taky dorazí.

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:41
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak vlak mi jede dobře - příjezd 11:49 a zpátky taky v poho. Neděle to jezdí dobře.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:57
- Nahlásit

Tak u nás to teda vypadá jako nadějně. Akorát napište přesně kdy a kde, protože se musíme ještě domluvit. V sobotu totiž máme oslavu, tak abych věděla co a jak
Sijes
v sobotu nedorazím ani na cvičák. A zrovna máme mít výborovku a mohla jsem pořešit to hostování

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:00
- Nahlásit

jaká bude účast? asi malá, co?

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:01
- Nahlásit

pawLINka
To já už mám pořešené, aji zaplacené!Já asi v So taky cvičák vynechám. Potřebuju si jít nadpracovat tan pátek. I když řeším, jestli si rovnou nevezmu dovču......V Kojetíně ve 12 před vlakáčem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit

Sijes
a s kým jsi to řešila? Vždyť nikdo neví jak to přesně má být. Kua - už mě to se*e jakej je tam bordel. Myslím, že tu funkci položím. A nebudu sama - i paní Vodárková asi končí.

Takže ve 12? Zas nic nevím Jsem v poslední době mimo dění, protože toho mám moc ve škole. Za chvílu dělám zkoušku z psychologie, kterou neudělám, protože mě včera chytla migréna tak nic neumím

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:13
- Nahlásit

pawLINka
No, byla tam u toho paní Vodárková myslím a ta druhá paní, co má Rykinu - ta brala penízky. A ptali se rovnou té paní co tam je na hostování, jak to teda je. Takže jsem zaplatila poplatek roční bez vstupu. Zaplatila jsem 400,-.
Tak držím pěsti na zkoušku!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání