Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulls srazík...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:15
- Nahlásit

Sijes
No mně je to v podstatě jedno, jen že je to věc, kterou by mě schválit výbor... Asi fakt končím, ať si najdou jiného vola, který jim tam bude skákat jak budou pískat.. Navíc si mě přehazují jak horkej brambor, protože se mě všichni snaží získat do svého tábora a nechápou, že zůstanu nestranná. V nedělu tam prý bylo tóčo - mě se to netýká a přitom si mě brali všichni prý do huby. Mazec, co? No nic, konec OT.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:18
- Nahlásit

pawLINka
Sraz ve 12. Účast slabší, ale to neva, né? Dyk vy budete 2 + 4 a to už je dost.

pawLINka 2 + 4
bullvnouzi 1 + 2
Sijes 1 + 1
Mipooo 1 + 2
fialanj 1 + 1
------------
6 + 10

Zkusím ještě nějaký Koječáky i s jinýma psíkama.

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit

pawLINka
Nevzdávej to!!Kdo pak bude cvičit???Hele, jako možná to udělali kvůli mě, bo sem prostě měla všecko potřebné u sebe a chtěla sem to mít vyřízené bo mi přišlo hloupé tam jezdit furt "jen tak". Ono dycky se to dá dodatečně změnit, že. Já bych se tomu nebránila. To si fakt nemůžeš tak brát. To je strašně častý i v práci a člověk před tím neuteče...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit

Sijes
Ale jo, ono tam jde ale o víc věcí. Jako klidně zůstanu výcvikářkou, ale nechci být místopředseda ani nic ve výboru. Tu funkci jsem si představovala trošku jinak...Přitom se nic nezměnilo a jen to tam jde k horšímu. Z každé strany musím poslouchat jak na sebe hází špínu. Všechny stejné... Hej fakt - to bys musela vědět všechny podrobnosti. Mě se to přitom vůbec netýká a všichni si mi stěžují a chtějí mě získat pro sebe. Si připadám někdy jak nesvéprávná...

No nic, valím do školy neudělat zkoušku

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit

pawLINka
já když sem byla ve vedoucí funkci, tak sem přesně tohle nezvládala. Teď už zpětně vím, že sem měla být mnohem asertivnější a nebrat věci vůbec osobně. Myslím, že ty máš dobrou vyřídilku aby sis poradila. Ale tak jestli zůstaneš výcvikařkou tož ja - nenervuj se

Mipooo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit

zdarec, a kam se z toho kojetina jde? Bojim, ze me pruvodci v pulce cesty vyhodi z vlaku a co pak? Ze bych prisel rovnou na misto doletu

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit

Mipooo
Nechápu tě asi. Ještě nefím, kam se půjde. Někam prstě za Moravu. Uvidíme podle bláta a schůdných polňaček.

A proč by tě měl vyhazovat? A jak místo doletu? No, start bude před nádražím v Kojetíně.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:42
- Nahlásit

bullvnouzi
Sijes
Huráá, zkoušku mám za sebou
Akorát mě čekají ještě 2

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:45
- Nahlásit

pawLINka
gratulace!!Si asi rozený pcychológ, když se nemusíš ani učit!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit

Sijes
no to asi jo
Asi se stanu pcychológem psů a budu vydělávat milióny!

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:53
- Nahlásit

pawLINka
a možná tě najme nějaká hvězda a možná budeš....bon voyage!

Mipooo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:56
- Nahlásit

bullvnouzi
ahaaaaaaa, uz chapu, ja myslel, ze se potkate v kojetine a odtud pujdete vlakem nekam....

Pardon, nejako mi to pomalu mysli, takze ve dvanact v nedeli pred nadrazim

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:59
- Nahlásit

Mipooo
jakýho máš hafa?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit

pawLINka
A udělala jsi? Paní psychológová?
Mipooo má mopse a buldočka tuším.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:10
- Nahlásit

bullvnouzi
Jj, naštěstí jo. Mám za 2, ale naštvalo mě to, protože mi řekla, že se rozhodovala jestli mi dát horší 1 nebo lepší 2. No, co už - aspoň mám plus na příště

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:15
- Nahlásit

pawLINka
No na to, že jsi to šla neudělat...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:12
- Nahlásit

Tak to vypadá, že je zase sraz u nás ohrožen...
Tomík má teplotu, celou noc kňučel... Včera se asi dostal k namočenýmu chlebu pro prasata a přišel nažranej jak koule, večer měl průjem a v noci horečku. Kurrrr*a Počkám než se vrátím ze školy a kdyžtak zajdu na veterinu.
Doufám, že zase dostane antibiotika

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

pawLINka
Ty ve nese*. Ten Tom je fakt pako.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 18:59
- Nahlásit

zdarec vsici, v nedelu to plati ve dvanact teda?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:09
- Nahlásit

Zatím to platí.

Sijes
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

bullvnouzi
se těším, počasí vypadá supr, snad to vydrží. Pa zítra.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 13:14
- Nahlásit

Jsem zvědavá, kolik nás bude. Páč jestli to klapne, tak zatím:

bullvnouzi: 1 + pit + russel
pawLINka: 2 + pit + pitka + pitka (Tom asi nejede...)
Sijes: 1 + pitka
Mipooo: 1 + mops + buldoček
fialanj: 1 + pitka
Jana: 1 + kříženka
Honza: 1 + kříženec NOxpit
Padank01: 1 + russel

Mipooo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 08:39
- Nahlásit

Ja prijedu stopro, ale jenom s Maxem, Bubak pujde tady kolem nekde jenom. Jinak jenom pro jistotu, kojetin myslite ten u Prerova, jo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 08:48
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak my teda jedem nakonec oba dva
MOŽNÁ s náma pojedou ještě 3 lidi a 3 piti (z toho naše 2 štěňátka), ale není to vůbec jisté, protože se zatím neozvali. Tak s tím moc nepočítám.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit

Mipooo
Jo, ten u Přerova

Mipooo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 09:06
- Nahlásit

pawLINka
vyborne diky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit

Hej mě asi upadne hlava. Včera jsme tu dopíjeli bečku, co zůstala z narozek a náááářez.
A je tu bordel jak v tanku.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 15:07
- Nahlásit

Cau, tak uz som doma, a auto ostalo pri Vyskove a premyslam co s nim :-/ dufam, ze ste sa mali fajn - minimalne lepsie nez ja

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 15:38
- Nahlásit

Mipooo
jejda, já si říkám kde se tu bereš .... tož to mě mrzí ... snad přídeš na kloub tomu, co ti tím to auto chtělo naznačit

Mipooo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 15:53 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit

reneeska
no asi ho musim dat do srotu, ale moje chyba - teda jestli mi nikto kolo nepichol. Pridem k autu a koleso prazdne, tak som ho jak debil menil, nemohol som rezervu vybrat s kufra, pretoze bolo nejako zaseknute (kedysi do mna v malej rychlosti vrazilo auto a teraz som zistil, ze drziaci srob, co drzal rezervu bol ohnuty, takze som nadaval jak pohan). Nakoniec som ale vyrazil, spokojny, ze meskat budem 10-15 min maximalne a pri vyskove co??? Rezerva prazdna, vyborne!!!! !! Hic, pes v aute, na dialnici stopovat je sranda, nastastie ale pobliz su tie vyskovske pumpy a tam ma nalozil jeden bus. Ale tiez ma to stalo zabavneho prehovarania, pretoze Max nema kosik takze auto mam u vyskova, cakam na kamarata, ktory ma takovy ten vozik na prevoz auta. Odtahovka by ma asi stala majland. Teraz este cakam, ze pridem a auto tam uz nebude a fakt sa pobavim

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání