Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Voříškiáda
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:29
- Nahlásit

Janik
K nám na tábor? Do Suché Rudné?

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:34
- Nahlásit

Biluška
Do Větřkovic... chtěla jsem i do Rudné ale to už by mi nikdo nezaplatil a asi by mě tam nikdo nezavezl, protože tatík už dělá na stálo ve Švýcarsku a do Větřek mě zaveze strýc, protže to mají blízko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:36
- Nahlásit

Janik
Nevěrňáku nevěrnej Ale už jsem se lekla, že jsem někde zabordelila tvoji přihlášku Co Anďák, ten už tábořit nebude,nebo co?

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:42
- Nahlásit

Biluška
No Andy?? ten už nebude s tím jsem si užila dost...už ho radši nechám doma

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:47
- Nahlásit

Janik
To chápu, taky některé psy vůbec neberu. Stačí ti čtyři, co s sebou potáhnu . Ta fenka je půjčovaná, nebo jsi zlomila rodiče na druhého psa?

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:51
- Nahlásit

Biluška
A jako zvlášť s Andym ten je klidně za 3 další psy, pokud se dostane do styku s jiným psem a nebo ho nechám někde uvázaného(zavřeného)
Fenka je půjčovaná od kamaráda... rodiče jsem ještě nezlomila...zlomila bych, kdyby šel Andy na stálo k babičce ale toho bych babičce nedala, protože by ho rozmazlila ještě víc než je a taky by byl dobře vykrmený, takže druhý pes zatím nee

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:59
- Nahlásit

Janik
Máš špatně vychovaný rodiče, já ti to pořád říkám Mě se matku podařilo vychovat až po 32 letech. Šestého psa už skoro neokecala a u sedmého neokecává psa jako takového, ale pouze vybrané jméno . Počítám, že osmý už projde bez problémů

monika
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 23:03
- Nahlásit

Jedna pozvánka na Beskydskou vořiškiádu.

URL

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 23:07
- Nahlásit

Biluška
No mám to blbě vychované. to máš pravdu..furt se snažím ale nic....musela bych toho psa fakticky asi natvrdo dotáhnout dom ale nevím, jestli bych měla odvahu....

Sylva
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 23:24
- Nahlásit

aren
Přihlášku mailem nic nepomůže, páč musí být doložena ústřižkem zaplacené poukázky. A to teda fakt nestihnu. Plaťák v bance bych provést ještě mohla, ale není na přihlášce uvedeno č.ú. Škoda

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 23:44 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Sylva
Poslala jsem přihlášku mailem. Slečna mi obratem mailem odpověděla, že jsem přihlášená a v pondělí ať klušu poslat peníze na poštu. Máš na to ještě 15 minut.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 23:45
- Nahlásit

Sylva
Posílám Ti přihlášku na Tvůj mail, ať to nemusíš opisovat. Z jejich stránek to jinak nejde, opisovala jsem to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 08:44
- Nahlásit

aren
Já jsem ji posílala už včera ráno a neodpověděla mi dodnes. Asi tam Lilátko nechcou

Sylva
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 09:55
- Nahlásit

aren
Mě taky neodpověda Copak nechápe o jaké výstavní exponáty v Arence a Cvokyšovi přijde
Snad nebude tak přísná a pár minut nám promine.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 15:10
- Nahlásit

Biluška
Sylva
Holt chce jenom Sárečku, bo ta je nejkrásnější
Nezoufejte, ještě se ozve. Třá šla venčit, nebo slavit, nebo dospává. Pokud jste teda napsaly dobře adresu

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 15:25
- Nahlásit

aren
Jsem tu adresu kopírovala......leda by od nás byli ucpané dráty
A nejkrásnější je Lilátko, o tom žádná

Sylva
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 00:31
- Nahlásit

Biluška
aren
Taky jsem adresu kopírovala.
Před chvílí jsem napsala docela dlouhej mail a nešikovně ťapla na nevím kterou klávesu. Čili půl hodiny snažení bylo v trapu. Hledala jsem v rozepsaných a všude kde se dalo i nedalo. Čili i ve spamech a virech. A ejhle! Našli moji rádcové, našli! Byl tam odpověď od Šárky Krůželové! Ještě teď zadám plaťák. Mrkni Biluško taky pod postel, třeba se ti tam zakutálela odpověď od organizátora výstavy
Takže holky třeste se! Krasavice Arenka už se chystá!
Haf

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:39
- Nahlásit

Sylva
Ahojky..a copak máš za pejska? At vím, jestli se mám bát konkurence nebo ne :-D

Sylva
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 22:31
- Nahlásit

Janik
Přece toho nejkrásnějšího, nejmilejsího, nejchytřejšího, nejsladšího,... jak víme všichni o svých miláčcích )
Jako průvodce městem drží deštník nad hlavou, aby se mu ovečky neztratily, měly bychom mít nad hlavou ceduli "Cz-pes", ne?
Haf

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:38
- Nahlásit

Máte někdo informace o voříškiádě v Brně v kempu Oboře? (přehrada)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:49
- Nahlásit

já jedu taky do Hraníc Beru obě holky- jen na čučení, ale vystavovat budu taky, Endyho - šeltie bez PP. Tak to jsme my a Endy je ten uprostřed.

monka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:47
- Nahlásit

29.září 2007: pořádáme již tradičně: Jsme tu pro vás! - výstavu voříšků a psů bez PP spojenou s ukázkou "psích sportů": agility, dogfrisbee, psí spřežení,tanec se psem, nově snad i flyball a coursing. Akce je rovněž již tradičně pořádána ve spolupráci s Českým rozhlasem Olomouc, který má svou vlastní část nazvanou Pes sympaťák.
Tak nenechte si ujít tentokrát již 5.ročník
http://www.kirican.com/cinnost/akce.htm

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:12
- Nahlásit

6.10 bude zase ve Bzenci Happy Dog Day
http://www.utulek-bzenec.estranky.cz/stranka/happy -dog-day

suri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:16
- Nahlásit

Šárka
URL

bara_m
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 00:46
- Nahlásit

nějaká voříškiáda v prosinci by nebyla?

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání