Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Voříškiáda
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 16:36 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

želva
já tam byla loni, ale jelikož můj pes vypadá jako pit, neměli jsme žádnou šanci... leda bych ho přihlásila do psů bez PP

Markét
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:26
- Nahlásit

Voříškiáda v Polné - viz.
http://www.volny.cz/snoz/

Lexa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:43
- Nahlásit

želva
mam debilni dotaz - co je to "podoba pan a pes"?To jako kdyby jsme tam jeli,tak si mam do konce brezna nechat narust usi ve velikosti XXXXXXXXXL a implantovat cerne chlupy?Nebo bude stacit,kdyz se obarvim vlasy na cerno a hodim hnedy melir?A take nemam kratke a krive nozicky...bohuzel...To nas asi vylouci,co?

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:58
- Nahlásit

Lexa
Pokud není žádná podobnost, doporučuju zvolit například kategorii "Nejlepší maska" nebo "Šikulka"

Lexa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:01
- Nahlásit

Markét
aha... To musim byt fakt sikulka,jezevcikovi se moc nepodobam.Ted premyslim,jestli by nepomohla plasticka operace

Lexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:43
- Nahlásit

No,ale vazne,muze nekdo napsat,jak to na takove voriskiade chodi?Mozna bysme jeli,sice mi tam schazi kategorie Nejusatejsi pes,ale co se da delat.Ale nic moc neumime,poslusnost take mirne pokulhava... Aportujeme teda slusne,jen ten balonek davame pouze vymenou za neco lepsiho

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:49
- Nahlásit

Lexa
Ja jsem byla akorat na voriskiadach v Olomouci...

Probiha to tam tak trochu jak na vystave - zvlast bezpapiraci, u nich se posuzuje podoba standardu, zvlast voresi, u nichz zalezi proste a jednoduse, jak se kteremu rozhodcimu libi. Je tam nekolik kategorii podle velikosti a delky srsti. Nejlepsi ze vsech kategorii nakonec soutezi o uplneho viteze cele voriskiady. No a pak jsou tam souteze. V Olomouci jsou souteze dvoji, jedny porada klub, ktery organizuje celou vcoriskiadu, druhe porada Cesky Rozhlas, ktery jim dela sponzora. Pamatuju si tam maskarni, podobu psa a pana, pejsek sikulka, neupovidanejsi pes,... Souteze z klubu byvaji taky vtipne - prekazkova draha, kterou musi psovod absolvovat se psem, aport burtika, ktera dvojice do sebe nejrychleji natlaci balik piskotu...

Je fakt, ze obcas si tam mezi tema lidma (nejmene o 10 let mladsima, spis vic), pripadam blbe. Ale jednou rocne si to nenecham vzit, zahrat si na male nevinne ditko a ciste se jen pobavit...

Lexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:55
- Nahlásit

wami
no ona by tam chtela dcera,sice je hrozny introvert a flegmousek,tak nevim,jestli by nakonec takove "blbiny" bavili vic ji,nebo me,al kdyz tak,tak asi pojedeme,Max vypada neuveritelne srandovne,ja se jen bala,ze kdyby tam byla klasicka poslusnost (jako na "normalnich" vystavach),tak neuspejeme.Ale kdyz je to takova recese...Tak to jo
Diky moc!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:55
- Nahlásit

Dodala jsem Pavlovi Vokatému data Voříškiád a poprosila ho, ať to přidá na http://pavliskop.blogspot.com
Takže to tam je, viz rubrika v pravém sloupci, pokud budete vědět další termíny a akce tohoto druhu, pošlete mu je, ať je tam přidá

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:04
- Nahlásit

dejavu
to je vyborny napad... Porad jsem premyslela, ze nejaka centralizovana stranka by byla fajn a kdyz je to na seznamu utulku, je to jeste lepsi...

Lexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:20
- Nahlásit

zelva
Tak jsme se rozhodli,ze do Kralup pojedeme,a ja momentalne zapasim s prihlaskou - mam ji poslat mejlem,ale musim k ni prilozit kopii slozenky,ze jsem zaplatila registracni poplatek Fakt nevim,jak to mam udelat.Tak snad neco vymyslim.Jedete tam s Dareckem?

želva
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:49
- Nahlásit

Lexa
nee, já jdu na Pražského voříška v květnu s Dárečkem

Fík
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:41
- Nahlásit

želva
Prosím tě kdy a kde je pražský voříšek?

želva
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 08:05
- Nahlásit

Fík
Lexa

takže minule to bylo takle:
Pražský voříšek 2006
tradiční přehlídka psů

v areálu 246,ZKO - Praha - Jižní město, ke cvičičti 950/10, Praha 4 - blízko stanice metra Háje
a bylo to 3,6,2006
Poplatek - činí 150,- a za 2 pejska 100,- (jde to na pomoc utulku, a vždy sis tam mohla nějakého šmudlu osvojit a odnést domů )
Třídy jsou 3 - vysokonozí,nízkonozí a senioři
a jsou soutěže:
Pár roku ( to si najdeš podobné druhé pohlaví, které jsou nejvíce podobné ztěch co jsou přihlášeny )
Šikula - něco ten pejsek umí
Nejupravenější pejsek roku
Voříšek roku atd...
Začátek je okolo 9 ráno a domů jdeme okolo 12 hodiny
Dostaneš nějaké reklami a psy dostávají salám

Já tam byla 1 přihlášená a ted se tam chystám zas, ale s Dárečkem páč ferda nemá zkoro žádné zuby
a jinak se koukaj psům do huby jestli mají čistě bílé ....

želva
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:04
- Nahlásit

Tak ted vyšlo nové číslo Svět psů a je tam nabídka že mužete přihlásit svého voříška

Lexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 08:26 - Změnil/a: Lexa
- Nahlásit

želva
Tak to si pujdu ten casopis honem koupit,pac dite mi od vcerejska breci,ze ty blbe nestovice musela chytit zrovna den pred voriskiadou.

želva
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 08:35
- Nahlásit

Lexa
tak to je blbé, ale já tam budu přihlašovat Darču, pokud do té doby bude zdravej

Lumiga
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

Zveme Vás na I. ročník výstavy - Třeboňský voříšek, která se kona 9.6.2007 v areálu Kynologické organizace Agility Třeboň. Více informací a přihláška na www.agility-trebon.estranky.cz

MORIE
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 06:52
- Nahlásit

Tak co? Kdo bude v neděli ve Šlapanicích na voříškiádě???
Voříškiáda 6.5.2007 Šlapanice

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 07:23
- Nahlásit

MORIE
To má Buca ZZO, tak nám to uniklo.

A kdo bude 5.5. ve Svinově, teď v sobotu?

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:23
- Nahlásit

Jede někdo na voříškiádu do Hranic na Moravě??
Voříškiáda se koná 4.8.2007 na Střelnici

aren
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:33 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Janik
Jé, já bych možná jela, Sárečce to teď tak sluší...
Kde je víc info?
Pokud teda nebude hárat, má to v plánu každou chvíli.

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 08:54
- Nahlásit

aren
http://www.sweb.cz/voriskiada/

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:07
- Nahlásit

dejavu
Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:15
- Nahlásit

Právě jsem poslala přihlášky pro Lilátko a Akélu. Zbytek je s PP takže má smůlu

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 16:03
- Nahlásit

Biluška
Libuš ty dojedeš k nám na voříškiádu?? Nebo kam jsi poslala přihlášky?

Sylva
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 20:31
- Nahlásit

My taky jedém! Mrknu na ten web.
Haf

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 20:35
- Nahlásit

Janik
Do Hranic, takže asi k vám . Pokud je teda přijmou, dneska byla uzávěrka, posílala jsem je mailem, ptala jsem se tam zda to stačí takto a nikdo mi neodpověděl. Tak nevím.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 21:29
- Nahlásit

Sylva
Čéče, dneska je poslední den, přihlášku jedině mailem.

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 22:00
- Nahlásit

Biluška
Tak to je supééér Já tam jsem taky přihlášená To se těším..
Jdu tam s touto fenkou(ale už je o hodně větší ) a s ní jedu i na tábor.....jen doufám, že nezačne hárat

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání