Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Voříškiáda
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Jonda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 20:48
- Nahlásit

15.5.2005 se pořádá v kynologické klubu Šlapanice voříškiáda. Výstava papírových psů i voříšků.

andull
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 18:34
- Nahlásit

Vystava kříženců, bíglů a německých ovčáků bez PP
KDY:2.7.2005
KDE: KK Rybníček, Brno

www.kacetl.cz/voriskiada2005

Těšíme se na Vás a vaše miláčky,
Pořadatelé

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:05
- Nahlásit

Nazdárek, jdete někdo na šenovskou voříškiádu v sobotu? Já se s pesama hrozně těším. Na jaké ještě půjdete?

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:37
- Nahlásit

Mucholabka
Šla bych hned, ale všechny akce jsou pro nás trošku z ruky, škoda.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:43
- Nahlásit

úplně všechny?

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:49
- Nahlásit

Mucholabka
jestli je to dotaz na mně, tak bohužel jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:57
- Nahlásit

Gája
ty jsi v zahraničí?

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:04
- Nahlásit

Mucholabka
Né, to ani náhodou jsem doma sedím na zadku a mlátím do klávesnice, střídavě odbíhám k psovi, k dětem, potom křičí muž, kde je něco k jídlu a pak sednu na rotoped, ujedu cca 5km s nejlehčí zátěží, což je skoro nad mé síly a pak rychle skouknu v tv "růžovku".

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:08
- Nahlásit

Gája
Já z toho mám výlet.

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:12
- Nahlásit

Mucholabka
A kde to vůbec je??? Nic mi to neříká, sice v sobotu stejně nemůžu, jedu se synem na zápas, ale třeba pro příště...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:21
- Nahlásit

to je na ostravsku. Ale myslím, že se pořádají po celé republice. Hodně cvičáků si dělá svoje voříškiády, stačí koukat na stránky.

MORIE
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 06:54
- Nahlásit

Jonda
A stránky na šlapanický klub máš? Ty co jsem našla na netu, ňák nefakčí

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:00
- Nahlásit

MORIE
To info o voříškiádě je rok starý

Darina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:46
- Nahlásit

Mucholabka
Ja jdu v sobotu na tu Šenovskou vořiškyjádu a budu mít pejska Bišonka .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 20:55
- Nahlásit

No super. Já jdu s ovčandou a pudlicí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 07:16
- Nahlásit

Darina
Ahoj. Tak celkem nic moc, že? Zdá se mi, že u těch malých vyřadili ty nejlépe upravené, viz Fifi a Bišo, a nechali uplácané jorky a osekaného šicáka. Chtěla jsem přijít pokecat, ale nějak jste mi zmizeli. Aša nakonc vyhrála první místo mezi velkýma a Fifinka vyhrála Super tým, takže jsme si přivezli dva poháry . Bišo byl pěkně upravený, kam s ním chodíte stříhat? Neviděla jsem vás náhodou na voříšškiádě v Mariánských Horách minulý rok?

Darina
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 08:49
- Nahlásit

Mucholabka
my jsme byly s toho posuzováni tak rozhození , že jsme radší hned zmyzly . Byly tam moc pěkní pejscy co byly hnad vyzaření , že sy málo přivezly rodinních přislušníku na řvaní a taky není fér , že pořadatelka si jde vystavovat se svym psem tak samozřejmě se dostane do užšího výběru . Vyce mě tam nikdo neuvydí . Budu čekat na nějakou vořiškyjádu tady poblíš Havířova nevíš oněčem a kontakt . VMariánkach jsme nebyly tak daleko nechodíme jen tady v okolí a tojsme byly poprvé a naprd . Upravovat Biša chodíme co dva měsíce k paní Králove do Radvanic mezy Šenovem a Ostravou .
Moc blahopřejí k umístění pejsku aspoň někdo .
Proč jsy se nepřimluvyla já nevěděla která jsy , moc nechodím na počítač proto že se o něho dělím s manželem . Jak jsem si přečetla jaké budeš mít pesany hned jsem sitě vybavyla .
Pac a pusu Bišo .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 08:55
- Nahlásit

Darina
Vy jste se na mě koukali a nic jste neříkali, tak jsem raději nešla jinak se mi to ale moc líbilo, byla tam uvolněná atmosféra. Bišovi jsem se snažila tleskat, ale bohužel, měli jsme s sebou málo lidí, málo jsme chlastali a málo vykuřovali. Poblíž Havířova nevím, jenom v Ostravě. Za 14 dní je na Svinově, když sednete v Hav na vlak, jste tam za chvilku.

Darina
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 09:07
- Nahlásit

Mucholabka
omlouvámese , že jsme se nepřimluvyly , ale my se asi dívaly hodně na tvoje pejsky . Vůbec mě nenapadlo že jseš to ty . Příště mě kopni do kotníku .
Máš moc pěkné pejsky , hodně se my lýbyly .
Na ten Svinov nevíš telefon na přihlašení .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 13:05
- Nahlásit

telefon nevím, ale adresa je http://www.zkosvinov.info, je trochu složitější tam propozice najít, ale dá se. Já půjdu na poštu to platit až zítra, neměla jsem dřív peníze. Mohly bychom se tam domluvit a počkat na sebe. Do kotníku kopat nebudu. Co se ti vlastně stalo s nohou? Já musím uklíze, přítel je alergický na chlupy, tak to tady musím trochu obetřít.

Darina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:48
- Nahlásit

Mucholapka
Musím ti napsat co se nám přihodilo . V úterý jsme měly telefon , volala paní s zřizovatelka soutěže pejsku v Šenově , že náš Bišo vyhrál o nejupravenějšího pejska , protože to konzultovala s tebou a že si mám přijet pro cenu . Biško byl nejlépe upravený pejsek , ale i ty jsi měla pudla moc pěkně upraveného a byla jsi tam , mohla jsi přece vyhrát ty , ale i tak jsem ráda . Do Svinova nepřijedeme , počkám na něco pozdějšího . Jestli budeš o něčem vědět tak napiš . Pac a pusu Bišo

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:53
- Nahlásit

Darina
Gratulujiiiiiiii!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 21:47
- Nahlásit

Darina
no né, fakt? To je mazec, hi hi já jí totiž psala o fotky a taky jsem napsala svůj názor, že Bišo byl pěkně upravený.

Rita
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:22
- Nahlásit

V sobotu 2.září se koná voříškiáda v Ostrově u Karlových Varů v areálu městského útulku pro psy Bety.
Registrace 9.30-10 hod,vstupné dobrovolné.

Bobulka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:10
- Nahlásit

Rita
Nasla bych někde propozice?

Bobulka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:25
- Nahlásit

Ještě jsem se chtěla poptat, jestli někdo neví jak to chodí na Puňťa Cup v Plzni Křimicích.

Rita
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:54
- Nahlásit

Bobulka
Podrobné informace voříškiády na www.utulekbety.org nebo na tel.353 615537.

Vyhlášené soutěže:
O nejhezčího ostrovského voříška,O nejšikovnějšího voříška,Nejmladší vystavovatel,Nejstarší vystavovatel,Rodina a pes,My k sobě patříme.

Při vstupu platný očkovací průkaz,vstupné dobrovolné.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:28
- Nahlásit

Nějaká dostupná voříškiáda v blízkém termínu? HM?

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 15:55
- Nahlásit

Voříškiáda v Kralupech nad Vltavou 24. 3. 2007
http://www.zkokralupy.estranky.cz/clanky/akce---pl anovane/voriskiada-2007

želva
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 16:03
- Nahlásit

Mel
možná že tam budu s Darčou

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání