Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výcvikový víkend-obrany
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:54
- Nahlásit

Baileys
Nechodí občas-nebo spíš často někdo od vás ze Slezské do Markvartovic?

Se s Ašopsem na obrany definitivně vybodávám, mám nového psa a do toho budu vkládat svoji energii. Ašenka si se mnou bude dál dělat pofiderní poslušnost a pseudovyštěkávání ať to vypadá jak chce, dokud ji to baví...stejně se vždycky propadám, když mi chodí u nohy na cvičáku...ale když ji dám sprdunk na ulici, tak to fakt umí

Baileys
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:29
- Nahlásit

Mucholabka:
Já jsem do markvartek občas se starou VK jezdila na távody a párkrát jsem tam s lidmi z OP byla potrénovat, ale asi bych neřekla ani občas-vůbec né často...
Nemyslíš takovou blondýnku s VK-psem?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:30
- Nahlásit

Baileys
S VK tam nechodí nikdo. S dodrbanem hnědým-je to štěně. Teda aspoň myslím, že jsou ze Slezské...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 09:45
- Nahlásit

wami
však se pak ozvi a domluvit se můžem jak to bude "skorovšem" vyhovovat, no ne?
Držíme tlapy s Lumpem - to se srovná, každý má něco...

Baileys
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:12
- Nahlásit

Noo, to je Ivana, nějak se jim dobrmánek dostal do rodiny.Ano, jsou ze Slezské, přímo členové. Jezdí do Markvartek s Opavákama
Oni do Markvartek, my na Slezskou.... )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:28
- Nahlásit

Baileys
Jj, s Víťou a Michalem. Znáš Víťu? Dělá to jenom mi, nebo je na každého nepříjemný?

Baileys
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:36
- Nahlásit

No, já je znám jako otce a syna oba,kiž pár let...
Nevím, mi říkají mým jménem a ještě k tomu zdrobněle .-))
Ale na Michalův humor je třeba si zvyknout,občas je na zabití!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:43
- Nahlásit

Baileys
Já spíš myslím, že na humor Víti. Jednou jsem nadhodila, že Aša běhá u kola pomalu oproti jiným plemenům, které jsem kdy měla, a mám to pořád na talíři. Ach jo. Úplně moje slova zkresluje. Ale jinak jsou fajn. Stejně nechápu, jak to funguje s tím ježděním ze cvičáku na cvičák. Kdybych dejme tomu měla já takového psa, že bych už jenom udržovala kondičku a chtěla bych jezdit na cizí cvičáky, to bych musela být v klubu NO nebo jak oni to dělají?

Baileys
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 18:22
- Nahlásit

No, my jsme někteří členové nějakých ZKO, např Suchdol, Suchá, nebo členové Klubu kníračů a záchranářů....
Ale je pravda, že tam, kde trénujeme, zařizuji a domlouvám já.
Zase není problém pro psy se změnou...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 19:55
- Nahlásit

Baileys
Takže pokud si to na cizím cvičáku domluvím, můžu v pohodě přijet bez placení? Ale figurant by si asi většinou něco účtoval, že?

Baileys
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 21:59
- Nahlásit

Když si to někde domluvíš, myslím, že slušným přístupem a domluvou tě docela nechají pocvičit si všude.
Pokud, ale budeš chtít "nadstandart" a to jak říkáš figuranta,který tam pojede kvůli tobě, nebo tam bude mít domluvený trénink, tak se musíte zase domluvit spolu....

Baileys
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 22:01
- Nahlásit

My například byli naposledy v neděli v Polomi.
Tento víkend NIC, jsme na mistrovství MSKS

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:57
- Nahlásit

Baileys
Do Polomi se mi fakt nechce Hele, můžu se tě ještě zeptat na Michala a Víťu? Oni jsou nějací prdlí, ne? Normálně si ze mě dělají prdel. Dneska jsem se nasrala, sebrala psy a odešla bez pozdravu. Tak dobře se mi tam vždycky dělalo. Oni jsou asi nasraní, že jsem si pořídila tu AST. Hned zkraje jsem dostala málem vynadané, že nemám ovčáka, ale "takovou mrchu", a táhne se to. Nejhorší je, že co řeknu, vždycky úplně převrátí a já si zas připadám za debila. Michal vytáhl tu svoji mlaďošku, které se furt chce zbavit a jako ať s ní prý pocvičím, jak na mě bude reagovat. Vím, že by se mi chlamali, protože to je chudák pes, který potřebuje trochu měkčí přístup. Ach jo. Sranda, Skoťák mu dneska dovezl pytlík kostí, aby prý ti jeho psi měli jednou za život maso ale oni si to asi moc neberou. Šrot stačí. Dokonce se mohli podělat z toho, že jako pamlsek pro štěně používám maso. Je tohle normální? Normálně bych řekla pár sprostých slov, ale tenhle typ lidí znám-ještě by se to obrátilo proti mně, protože sprostě mluvit neumím. Na neděli se mi tam nechce...a to se mi ten cvičák tak líbil. Si budu raději cvičit někde doma v kůlně a figuranta si zaplatím, nebo nevím...

Baileys
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:47
- Nahlásit

Tak já v rychlosti, protže musím pádit:
Oni jsou tak ironičtí normálně, ale nemyslí to zle,ale ne každý to stráví!!!Já některé věci taky ne, ale na mě si tak nedovolí, spíše M, Víťa je v poho.
Od NO - je to přirozené, oni to vidí z pozice toho, že tohoto nového pejska máš pro zábavu ke cvičení, ale s N bys mohla vzhlížet jakože výš, tak proto ti ho předhazují, neboj, mají blbé pindy i k VK, i když je např porazí ))
A co se krmiva týče, tak o šrotu apod nevím, docela hledím, co s nima nadělaš?!?
Tu fenku znám jako štěňátko, že jí chce prodat, mě taky nepřekvapuje, to je styl těchto lidí.... a bohužel i NO, ty jak víme se dají prodat nejlíp, proto díky za exoty a lidi, kteří si je pořídí, protože k nim mají jiný vztah.
Včera jsme zase byli v Polomi, teď o víkendu nejsme nikde, nebo-li na MSKS mistráku a někteří na výstavě

Baileys
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:32
- Nahlásit

Trénovat-kousat se bude na cvičáku na Slezské cca od 10h.

Baileys
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:33
- Nahlásit

joooo, v sobotu!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:08
- Nahlásit

Baileys
Myslíš, že by se dalo přijít zatrénovat k vám se štěnětem? Jestli ale není moc mladá, má teprv 4 měsíce a zatím měla jenom jednou hadr. Možná si na nějaké trénování ještě raději počkám-co na to odborník?
Myslím, že už je to klidnější, Víťa je fakt celkem v klidu, když mu člověk správně odpoví Michala jsem dlouho neviděla a nevadí mi to

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:09
- Nahlásit

Baileys
nazdar,skoda,ze mam nemocenskou a vychazky mam az od jedne,hned bych si jela zatrenovat s vama,kdo bude delat figuranta,jen tak ze zvedavosti?Mucholabka
zatrenovat si muzes i s buckou,aspon si zvykne na ten srumec,to ji neuskodi,i kdyz bude kousat jen na kuzi,nebo hadru.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:28
- Nahlásit

nemethova5
Ještě mi musí někdo říct, kde to je a jestli se platí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:31
- Nahlásit

Baileys
Jo, a taky mám trochu problém s očkováním, protože chovatelka ji sice očkovala, ale bývalý majitl se na to vybodl, takže jsem s tím začala až později-to by asi vadilo, že není doočkovaná, že?

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:46
- Nahlásit

jé škoda že zrovna v sobotu teď nemůžu Ale doufám, že přijdete (Much a Nemeth) i jindy..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:57
- Nahlásit

Terri
Ještě aby se do té doby objevila Baileys-s tím očkováním nevím, ona byla terpv dvakrát. Leda bych vzala Ašopsa, ale byla bych tam za blba, vyštěkat si můžem i u nás.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:33 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

bla bla bla

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:46
- Nahlásit

Mucholabka
Jo jsem A co Ti připomíná jméno majitelky?

S očkováním neporadím, nevím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Terri
OK?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:48
- Nahlásit

Mucholabka
cau,je to v michalkovicich,maji to na desatou,mam sto chuti ukoncit nemocenskou a hledat si jinou robotu,dnes jsem se chytla s ucetni,to jsem si dala,ze jsem vubec do takove roboty lezla.ja myslim,ze to doockovani nevadi,horsi by bylo,kdyby nebyla vubec ockovana,ty tam jedes?

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:52
- Nahlásit

Mucholabka
písnu Ti soukromě

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:54
- Nahlásit

nemethova5
Jo, jela bych, jestli mi Baileys potvrdí že mám jet. Jeď též. Co vlastně teď děláš, v pekárně? Dneska jdu na cvičák, říkám si, že bych šla už teď s oběma psama. Původně jsem Ašu nechtěla brát, ale šla bych dřív, vzala bych ji jako první, dokud tam nikdo nebude, aby nikdo neviděl, jak se s ní peru a jak všechno dělám absolutně nepředpisově a pak bych ji dala do kotce, ať na mě nevidí.

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:07
- Nahlásit

Mucholabka
OK, dík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:12
- Nahlásit

Mucholabka
cau,v pekarne nedelam,ale delam v PAKARNE,ktera se nazyva trestles,vyrobakovovych regalu a ruznych nesmyslu.stejne budu muset skoncit,doktor mi rekl,ze si mam hledat novou praci,jestli nechci prijit o zada,jet nemuzu,protoze mam vychazky az od jedne do peti,kdyby prisla kontrola,tak prijdu o penize,stacilo mi,jak na me dnes vyjela ucetni,ze nemam vychazky tak co tam pry delam,to jsem sla na rehabky.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání