| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 19:06
- Nahlásit
wami
a žere stejnak?
počkáš, odpočineš, bude otevřeno
a vybereš si tu néééjlepší odkládačku
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 07:21
- Nahlásit
Terri
a žere stejnak?
No tak hlady neni...
a vybereš si tu néééjlepší odkládačku
nevyberu, mam (nejspis) klaustrofobika... beru s sebou uvazovy kolik a retizek... Paniku mu necham na jindy...
Baileys
dik!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:46
- Nahlásit
wami
a bude hlídat Tvůj stan?
No já jsem na vás zvědavá!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:06
- Nahlásit
Terri
a bude hlídat Tvůj stan?
To zalezi... Nekdy hlida, nekdy ne. S nejvetsi pravdepodobnosti ho ale stejne budu mit vetsinu casu za zadkem, protoze mam lehke obavy - do skaly kolik nezavrtam a je mozne, ze ze zeme ho vyrve... Se uvidi...
(Kazdopadne do odkladacky bych ho musela rvat nasilim a hooodne dlouho by mi to neodpustil... )
Terri
No ja na tebe se Zorrem taky!
(Jen abys nebyla zklamana... )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:20
- Nahlásit
Jen abys nebyla zklamana
nápodobně
Však neboj, to se nějak zvládne. Místa je tam dost. A můžeš ho uvázat ke stromu, ne?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:23
- Nahlásit
Terri
Místa je tam dost. A můžeš ho uvázat ke stromu, ne?
Me by to ani nevadilo, ze ho mam furt u sebe, pokud to nebude vadit ostatnim a pokud si i se mnou nekde odpocne...
A kdyz bude potreba, nejak si poradim - zatim to slo vzdycky, tak se nebojim... (A pokud maji stromky kmeny v prumeru vetsi nez 10 cm, tak je to taky moznost... )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:35
- Nahlásit
wami
prumeru vetsi nez 10 cm,
ty menší to tam neustály
sebe, pokud to nebude vadit ostatnim
proč by vadilo, já mám taky ráda psa u sebe, ale s odkládačkou nemá problém, tak si tam aspoň ve stínu a v klidu odpočívá.
Jó a včera jsem pod tíhou vzpomínek z tohohle fóra vzala čelovku a vyrazili jsme do lesa! Paráda! Akorát mám nohu označenou ostružinami
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:38
- Nahlásit
Terri
já mám taky ráda psa u sebe, ale s odkládačkou nemá problém, tak si tam aspoň ve stínu a v klidu odpočívá.
To je to, proc se mi odkladacky libi, jenze Lump tam teda v klidu neni, misto odpocinku stresuje, je schopnej si rozmlatit tlapy a vybit zuby... Takze sice odkladacku zkousim, tu a tam na kousackach ho do nejake soupnu a lepsi se to , ale porad nechci primarne premyslet o tom, ze by tam "bydlel"...
Jó a včera jsem pod tíhou vzpomínek z tohohle fóra vzala čelovku a vyrazili jsme do lesa!
My byli na koupaku, v kaolinaku, a teda delalo mi radost, jak to psum sedlo, bylo to baaaajo... (A vecer jsme sli do letniho kina, sice bez psu, ale taky docela nostalgie... )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:41
- Nahlásit
wami
schopnej si rozmlatit tlapy a vybit zuby
tak to si musí nechat na figoše Nemá smysl stresovat.
Jsem zvědavá jak nám bude přát počasí.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:44
- Nahlásit
Terri
Nemá smysl stresovat.
vsak prave...
Jsem zvědavá jak nám bude přát počasí.
podle posledni predpovedi: ctvrtek lehky destik (+bourky), patek zatazeno, sobota a nedele slunecno, teploty 22-26 stupnu...
http://www.chmi.cz/meteo/om/tyden/tyden.html
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 11:00
- Nahlásit
wami
tak to by bylo super! No uvidímeš, dneska je tu horko, zdvihá se lehký větřík.
Zorránek se právě přišel přesvědčit jestli ho mám ráda a mi se zdá, že váží podstatně víc než okolo 30kg
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 11:04 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Terri
mi se zdá, že váží podstatně víc než okolo 30kg
To je jenom dobre...
Me kdyz se moje 40kg stenatko pokousi podivat na klin, tak obcas prestavam dychat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 11:08
- Nahlásit
wami
moje 40kg stenatko pokousi podivat na klid,
to chápu, protože já vypadám jak ožrala, když se vyvracím, i když se o mně naplno jen opře
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 11:12
- Nahlásit
Terri
Jo, a ja blazen ho jeste ucim tahat... Ten kdyz v postroji zabere, tak si clovek i popolitne (a koneckoncu na obojku taky, vsak uvidis - jestli se mu bude libit figurant, tak pri cekani, nez prijdem na radu, budu mit letecky den... )
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:40
- Nahlásit
třeba celý ten výcvikový systém nabouráme... )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:29
- Nahlásit
Baileys
budem delat porodni baby...?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:34
- Nahlásit
se mu bude libit figurant, tak pri cekani, nez prijdem na radu, budu mit letecky den
no proč myslíš, že mám Zorrase v odkládačce? Ta příletová dráha na plac mi stačí! byly mi sprostě navrženy kopačky (jako boty, ať si koupím) a rukavice (ty už mám )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:35
- Nahlásit
Terri
no proč myslíš, že mám Zorrase v odkládačce? Ta příletová dráha na plac mi stačí!
jenze jak je Lumpik troooosku doprava ( ), tak nam strasne pomahala kruhovka a z toho se vyvinulo to, ze kdyz kouka na obrany, co jsou pred nama, zacne strasne zavidet a pekne se rozjede, nez jdem na plac...
Akorat ja u toho obcas popolitavam...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:37
- Nahlásit
Akorat ja u toho obcas popolitavam
se nedivím s jeho kilásky (váhovými i nachozenými). No tak budem plachtit obě, bude aspoň sranda.
Někdy jsem záviděla psům, co v klidu na plac dojdou. Ale zase jedině v kombinaci s výkonem...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:40
- Nahlásit
Terri
se nedivím s jeho kilásky (váhovými i nachozenými)
hlavne ma proste a jednoduse silu jako prase...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:44
- Nahlásit
wami
hele, jen nám nesmí sežrat figuranta hned první den
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:45
- Nahlásit
Posledni dotaz - da se tam pripadne nekde v patek nebo v sobotu dokoupit nakej zvanec, ze...?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 18:58
- Nahlásit
jasan, právě jsme o tom mluvili, že nedaleko jsou meníčka. Pak na sobotu plánujem opékání, a Baileys zařídí buřtíky (pozor, padá pes, který nekouše ).
Pokud máš na mysli normální obchod, tak to nevím, ale jistě bude více zájemců, tak se nějak domluvíme
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 16:41
- Nahlásit
tak kde máme fotky a hezký článek od Wami??
a když bude zájem, třeba by šlo zase něco..., i se zkouškama, ten víkend 14.10.06
Takže co na to lidi....?????
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 18:01
- Nahlásit
Baileys
tak kde máme fotky a hezký článek od Wami??
Wami to musi nejprv hodit na stranky a decanko nestiha...
(Jo a ofiko verzi hodim aspon na sweb... )
ten víkend 14.10.06
rada bych, ale vubec netusim, co tou dobou se mnou bude, takze jestli jo, to uvidim az nejak tesne pred tim terminem...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 20:33 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Ofiko článek s výběrem fotek:
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 08:57
- Nahlásit
wami
Pěkně
Baileys
se zkouškama, ten víkend 14.10.06
Nevím co bude za týden...
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:51
- Nahlásit
Ahojky,
dávám do světa zprávu, že trénovat a zejména obrany budeme teď v sobotu od 16h na cvičišti na Slezské Ostravě.
Cena tréninku 100,-Kč.
Na rase pejska nezáleží, jen na Vašem a psím dobrém pocitu!
Další info možná více přes Terri a mě.
Je lepší potvrdit, kdo asi dorazí.
Těšíme se
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 12:30
- Nahlásit
Wami, jak to máš ty celkově s časem, nechceš s námi chodit?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 12:58
- Nahlásit
Terri, Baileys
ja bych chtela, ale ted pred statnicema nemuzu (a jsem v Brne), a pak mam asi 4 vikendy za sebou akce (dogtreky a sraz a jednu voriskiadu)... Takze bych mohla tak od druhe pulky rijna, ale byla bych radeji, kdyby se zadarilo neco vymyslet i pres tyden, ja pres vikendy byvam hodne casto pryc...
Ale mam radost, R. Liska si Lumpa vcera uz taky pochvaloval, jak se zlepsuje... Holky me taky tlacily do jednicek, ze pry jsou ZM zbytecne slozity...
Ale mame tam porad ten problem, co se ukazal na vycvikaci v Ostrave, ze mi odskakuje u vystekani, kdyz prijdu bliz, ("utika")... Vcera jsme to zacali s Lisakem resit, tak snad to casem odbourame...
|