| Autor |
Zpráva |
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:22
- Nahlásit
poslední 1-2 volná místa na výcvikový víkend, ale již od čtvrtku 13.7.-neděle 16.7.2006.
propozice pošleme verka.cerv@seznam.cz
Zaměření na obrany,vhodné pro problémové psy,a jiné rasy než NO a BOM(VK,boxer, dobrman apod).
Akce proběhne v Ostravě.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:19
- Nahlásit
Chtěla bych se přihlásit, ale máme dovolenou. Ach jo, to mohlo být fajn, moje NO je bázlivá a chtěla jsem ji zase trošku přiblížit lidem. Ona umí jenom vyštěkávat, i když solidně, ale obran na cizího se trochu bojí-na známé lidi se nebojí. A já musím letět do Afriky ne, jenom na Djerbu, i když Afrika to je.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:27
- Nahlásit
Mucholabka
Není všem dnům konec
Jináč propozice můžete dostat i ode mne a kdo mně touží i vidět... (Baileys mi říkala, ať tu napíšu něco motivačního )
Ale vážně, figurant je moc fajn a dobrý, je přihlášených přiměřeně lidiček, Ostrava už taky není tak smradlavá, tak psolidi, přihlašte se!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:30
- Nahlásit
Terri
Budu brečet, aji bych tu Djerbu oželela. Minulý rok jsem chtěla na podobnou akci v Hlučíně, ale byla pro nezájem zrušena. Takže zas budu čekat další rok nechcete to posunout? Asi ne, co? Já vás jenom zkouším náš figurant je sice fajn, ale nechce se párat s každým psem až tak moc, zvlášť když je starý
Ostrava je moje město!!!!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:37
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to je váš figurant možná fajn spíše jako kámoš.
Ono to právě žádná sranda není vytáhnout něco z problémového psa.
A co vím o přihlášených, každý má nějaký problém!
A u exotů, zrovna! )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:40
- Nahlásit
Mucholabka
Ten Hlučín si pamatuju Psala jsem tam mail a už nebylo.
Posunout nemůžem, neb jsou už přihlášeni i Plzeňáci a jiní Čehůni Budem tam dobrá sebranka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:41
- Nahlásit
A někdy příště se to bude konat znovu? Třeba druhé kolo Kde ten figurant normálně figuruje? Už se někdy stalo, že bázlivý pes do toho jednou přece jen šel? Já už v to nevěřím, po tom, co jsem poznala lidi na cvičákách. Ten můj je sice fajn, ale pro ty, kdo mají bezproblémové psy. I když s ní každý den dělám jde to pomalu, figuranta mi nic nenahradí.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:41
- Nahlásit
A já musím rodit!!!!! (((((
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:42 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Mucholabka
My cvičíme parta, co pes to individuál a to své kolečko s figurantem. Jezdíme jak se domluvíme. Víc Ti poví Baileys, on je její
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:42
- Nahlásit
Ona jde ta moje sfiňa ráda po prstech, to je možná taky důvod, proč upustili od další snahy. Ale když bude tak sto roků vyštěkávat, třeba se otrká doufám tedy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:43
- Nahlásit
Baileys
Sebe nebo psa? K obojímu gratuluji.
Terri
Kde přesně cvičíte? Ale to asi máte každý "normálního" psa a spoustu zkušeností, ne?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:45
- Nahlásit
Mucholabka
podívej se na výcvik a příspěvek -přechod na rukáv - nebo tak nějak...... A ta fena má dnes ZM a jede dál. A Terri pak popros, aby ti poslala fotky z tréninku té feny.Na cizím cvičáku na jiného figuranta.
Kdy znova nevím,spíše podzim, ale tam je dost akcí a my se budem připravovat na MS kníračů-snad.
Ale není problém přes Terri dojet na trénink, ona je teď více než já Radkova sekretářka. Jinak ti dá odkaz na naše stránky a tam je taky možno vidět... )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:47
- Nahlásit
Tak já se mrknu. Bylo by třeba možné se někdy domluvit jenom na zkoušku a ohodnocení, jestli se mám dál snažit, nebo to hodit za hlavu? Já vím, že už by to mohlo být zbytečné, ale já mám tu fenu ráda a vím, že jí odstranění bloku pomůže. Ona by chtěla, ale asi ji někdo zbil. Dřív se docela bála ruky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:49
- Nahlásit
Problém je v to, že když jí dám hadr já, jde do něj, i když je to plachta větší než ona. Jde mi i na rukáv, i když se snaží na prsty, to jí nestrpím. Ale stačí hadříček v ruce někoho cizího, ona na něj štěká, ale couvá. Já vím, jak na ni, chce to čas, ale hlavně ochotné lidi. Ten můj figurant by ji třeba nikdy nedal očichat ruku a nepohladil by ji...a takhle se asi těžko naučí, že to není ruka, která bije.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:59
- Nahlásit
Mucholabka
Určitě, kousací tréninky máme většinou jednou týdně - o víkendu večer. Akorát pokaždé jinde, tak to bychom Ti dali vědět, jestli by se Ti to hodilo.
můj figurant by ji třeba nikdy nedal očichat ruku a nepohladil by ji...a
Tak to myslím že "náš" teda jo
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:59
- Nahlásit
Mucholabka
A co to máš za fenku? Jak starou, s p.p. a tak? Nemá žádnou zkoušku? V Hlučíně dělají záchranařinua dost ZOP apod.
Miminko budu mít já, tedy budeme, pardon...
My sice chováme, ale dost málo,ono se to nějak mezi sezonami nedá stihnout.
A dojet můžeš, možná i teď v sobotu, domlouvejte se s Terri mailem a ICQ.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:01
- Nahlásit
Terri
on už je zvyklý na ledacos, že ?! ))
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Ale to asi máte každý "normálního" psa a spoustu zkušeností, ne?
žádný knírač není normální a já jsem začátečník
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:10
- Nahlásit
Taky máme zvláštní knírače, možná více zkušeností a přístup, a normální asi nejsem )))))
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:19
- Nahlásit
a normální asi nejsem
no jo, jináč bychom měli normální psy, ne? ))
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:21
- Nahlásit
A které ??? )) Například??
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:23
- Nahlásit
Baileys
Hmm, retrívra? Labradora? Prostě něco milého, klidnějšího, nekonfliktního, poslušného...?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:32
- Nahlásit
Tak teď tě tady někdo ukamenuje!
Zůstanem kde zatím jsme, jo ? Až více zblbnem a zešednem )
Neberte nás tak vážně,my si teď děláme ze sebe legraci.
Nám žádné jiné rasy a nerasy nevadí!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:40
- Nahlásit
Baileys
dyď já tím říkám jen to, že někdo je normální Ale je fakt, že by i tak se moh někdo urazit.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:44
- Nahlásit
Terri
A nad normalitou je genialita!!
A to my asi nejsme, že.....?!?!??
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:45
- Nahlásit
Baileys
Ne, to nejsme , ale hranice mezi šíleností a genialitou je velice úzká
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:49
- Nahlásit
Terri
Ha, tak už máme ten termín-šílenost.no mě se líbí MOC!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:49
- Nahlásit
Baileys
Mně taky, víc než geniální, protože to vím, že nejsem. Nežto o tom druhém se dá nejen polemizovat, ale za tím leccost schovat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 20:38
- Nahlásit
No já už se to pomalu stydím proklamovat, je bezpapíračka, osmiletá, mám ji od jejích šesti let, 14 dní nežrala-piplaná na sondě, původně naprosto nekontaktní pes, později agresivní na cokoli. Dnes jí vadí akorát cizí kočky a cizí psi-a cizí prostředí,je v něm zmatená. Zkoušky nemá, chtěla bych ZOPku, ale není dost rychlá a přesná. Na zahradě šlape jak hodinky, na cvičáku jak kdy-někdy je samá chvála, jindy bych se za ni propadla, je jak urvaná z řetězu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 21:13
- Nahlásit
Terri, Baileys
Holky, mohla bych pripadne dojet treba na den, dva?
Mam toho hodne, tak nevim, jak bych stihala cely vzcvikovy vikend... Ale mozna jo, poslete mi prosim propozice (mejl pod clenem) necham si to do zitrka projit hlavou a pripadne bych se pridala...
|