| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:28
- Nahlásit
Syska
4íslo došlo, budu tam čekat. Já bych tam měla být v 8.55 h. Zavolám Ti během cesty a najdeme se.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:37
- Nahlásit
monika
Ok, my tam máme být 9.02, takže klidně cikni a asi se počkáme před tou hlavní budovou, to se domluvíme. Pak tam u pokladen máme sraz s Mar a zbytkem, tak to už bude záležet na Tobě, jestli půjdeš dovnitř.. Tak se budem těšit, Tess bude možná Fanynky (nebo tam budeš s Dorkou?) trošku ze začátku bát, ale to ukočírujem.. )
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:39
- Nahlásit
Syska
neboj to zmáknem. Aby se Fanynka nebála Tesky.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:40
- Nahlásit
monika
Syska
My jdeme v sobotu. To je škoda, taky bych vás chtěla poznat, ale pochybuju, že se mi tam v neděli bude chtít znovu...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:44
- Nahlásit
monika
Je možný, von se jí ten strach někdy projevuje tak, že se toho mega psa snaží zastrašit, tzn. ridge na zádech apod... Ale myslím, že to bude v pohodě..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:45
- Nahlásit
Hafina
Hm, to je fakt škoda..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:16
- Nahlásit
My se jdeme mrknout v sobotu a prý asi i v neděli.Snad tam někoho z vás uvidíme
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:18
- Nahlásit
abby
Mar a Berrousa znáš, tak já budu někde poblíž..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:32
- Nahlásit
Jestli vás tam najdu,tak se určitě přihlásím
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
My vystavujeme v neděli ( čínský chochol. pes ), ale vyskytovat se tam budu s číňankou už v sobotu. Hlavně u Portugalských vod. psů. Tak kdyby jste šli kolem, tak se hlaste.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:11
- Nahlásit
abby
Ok..
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:14
- Nahlásit
jorkaAmálka
mihnu se u čínáků. ta s dogou jsem já!!!!
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:22
- Nahlásit
monika
Pohlídám si tě. Fenku mi bude vystavovat kamarádka, takže v kruhu nebudu. Tak v neděli )
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:28
- Nahlásit
Ja se jdu zitra se svym milackem jenom mrknou at si do budoucna zvykne...ma 4 mesice teprv
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:16
- Nahlásit
Pořád přemýšlím, jestli se jít zejtra kouknout nebo ne, ale nakonec asi neee, podcenila jsem práci a asi budu chrnět doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:49
- Nahlásit
Eimy
A to nepřijdeš ani za náma
Pro všechny - budu vystavovat šeltii a pumici, ráda poznám kohokoliv, kdo se za náma staví. Naši smečku ve složení - 2x šeltie, pumi, šarpej a čuvač určitě nepřehlédnete )
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 12:15
- Nahlásit
jej my jdem taky v neděli na číňánky. a hlavně sehnat popruhový náhubek a nakoupit dárečky belliskovi k narozkám
takže se těším až vás uvidím, budem se mihotat všude kolem a poznáte nás: potáhnu kňučící chlupatou kuličku, která si bude chtít očuchat všechny fenečky.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 12:17
- Nahlásit
Syska
v kolik vyrážíte? jedete šalinou? že bych se přifařila
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:27
- Nahlásit
monika
Zdarec, ráda jsem tě poznala osobně .Doufám,že jste s Fančou dojely dobře zpátky domů. Agů byla z toho pózovaní krapet unavená,ale dneska ráno je z ní zase neřízená střela .
Měj se fajn. Vendula
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:35
- Nahlásit
Ahojky, dojely jsme v sedm večer. Fanka sebou třískla už ve vlaku a lidi ji museli překračovat. Byl to záhul, ale bylo prima.Agu je moc krásná a v kruhu jí to moc šlušelo. Jsem koukala, že měla profipostoj. Taky jsem ráda, že jsem Tě poznala. Chtěla jsem ještě Sysku, ale vybil se mi mobil a už nebylo jak se s ní sejít a jorka amálka se taky neozvala. Potloukala jsem se kolem naháčů a nic. Tak holky v září je další Brno, to už sice vystavujem, ale čas určitě bude.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:39
- Nahlásit
monika
Ahoj Mončo, to je škoda, i s tím srazíkem na hlaváku, protože mě vůbec nenapadlo, že by vlak mohl mít zpoždění, tak jsme chvíly čekaly a pak si řekly, že už jsi asi jela... Září to jistí..
My se se u dog taky procházely, ale Tess byla z těch obříků trochu nervozní, tak jsme pak chvilku obšlapovaly u buldočků, ale na nikoho známého jsme tam nenarazily, tak jsme nakonec zakotvily na agility a kochaly se..
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:14
- Nahlásit
monika
To je super,že jste dorazily v pořádku a bez problémů. Děkuji moc za pochvalu Agudíny, ona moc velká krasavice není,ale pro mě je ta nejhezčí, ať si rozhodčí myslí co chcou,že? Každopádně jsem na ní byla pyšná,jak se kultivovaně v kruhu chovala. Vůbec jsme to netrénovaly a ani vystavovat nechodíme,takže mě příjemně překvapila.
Jinak samozřejmě,že se na výstavu v září dojedem podívat a hlavně fandit. Budeme se na vás holky těšit .
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:52
- Nahlásit
Syska
to je v pohodě, to je tak, když se člověk spolehne na technické vymoženosti.
Frog
Přijeďte, budem se těšit a taky budeme rádi, když nám někdo bude držet palečky. Podrbej Agu za mě, zaslouží si to.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 16:47
- Nahlásit
Nevíte někdo, kde na netu najdu výsledky z výstavy?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 16:48
- Nahlásit
LUCKA
myslim, ze budou tady, ale jeste tam nejsou...
http://www.intercanis.cz/
|