| Autor |
Zpráva |
Hafina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:32
- Nahlásit
Frog
Mě přišel minulej týden ve středu. To bylo tuším 7.6.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:35
- Nahlásit
Frog
Hm, to je divný. Teď už by ho snad měli mít všichni. Brnkni tam
Hafina
Taky mi dorazil už někdy před týdnem.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:37
- Nahlásit
Hafina
Zet
Jéééjej holky, tak to tam maj asi pěknej bordel. Zavolám tam hnedka. Díky. Nějak jsem to neřešila, dneska koukám na datum a málem mě omejvaj
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:50
- Nahlásit
Tak už to mám vyřízené, prý se to ztratilo asi někde na poště. Jdu si to vyzvednout osobně.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:31
- Nahlásit
dotaz (možná hloupej) : když chci vědět, ve kterým pavilonu a kdy je jaký plemeno, jak to zjistím? (mám psa bez PP,ale chci se jít s ním aspoň podívat )
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:34
- Nahlásit
Mar3
V kolik to asi moc přesně zjistit nepůjde, leda že by bylo to daný plemeno v kruhu vystavováno jako první.
A ve kterým pavilonu bude se dozvíš od pořadatelů - měli by tě nasměrovat.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:36
- Nahlásit
jo aha ,takže když to začíná v 9.00 a buldočci jsou v kruhu jako první,tak byc htam na deváou měla být a kde - to už mi poví tam,to prostě dřív nezjistím?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:44
- Nahlásit
Mar3
Jj, nejdřív se vždycky vystavujou psi, pak fenky a jde to postupně od dorostu. Takže pokud chcěš vidět i prcky, buď tam radši na 9h.
No myslím, že to nikde jinde, než na vstupním listu nenajdeš a ty dostávají jen vystavovatelé. Zjisti si číslo kruhu a určitě tam někde bude vypsaný, ve kterým pavilonu je jaký kruh.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:45
- Nahlásit
jj to už sem si fšecko zjistila škoda jen,že jso utak brzo - já tam pojedu dvěma šalinama asi hodinu,tak to abych vstávala v 7
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:54
- Nahlásit
Mar3
pojedeš tam v sobotu nebo v nedělu ? Esi v sobotu, vemem Tě z Vincek autem, jedem kuknout na labiny.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:55
- Nahlásit
wensday
dík moc ,seš hodná,ale právěže buldočci sou až v neděli....takže jdu v neděli,protože přece jenom jak má něc onaraženou tlamu,tak se z toho můžu zbláznit takže byc hsi neodpustila že sem jich mohla vidět 30 a nic
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
jinak rozpis kruhů je na www.intercanis.cz
wensday furt nemáš čas mailovat ))))
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
Mar3
Najdeš to tady to rozmístění plemen podle kruhů, ale čas ti nikdo přeně neřekne
http://www.intercanis.cz/
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:01
- Nahlásit
Mar3
aha jo, my den v sobotu a taky se tam mám potkat s tou prudilkou Jančou - jana33, kerá mi furt nadává, že jí nemejluju a su furt tady na diskuzi..... se člověk neschová........du teda na ten mejl.......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:03
- Nahlásit
Tak prudilkou jooo? To si budu pamatovat a řeknu to na tebe klukům a oni tě pokoušou a máš to
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:03
- Nahlásit
frog
dík,to už jsem sitam našla, já jen chtěla vědět jestl ise dá všeck oostatní taky zjistit takhle dopředu,abych pak šla najisto---že třea něco bude až v pav.Z tak abych nešla hlavním vchodem,ale už rovnou zadem,a tak...ale tak se nedá nic dělat,no....
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:12 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
Garfield
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:13
- Nahlásit
jana33
neee, já chtěla napsat KAMARÁDKOU , ale nějak se mi pomotala písmenka !!!!!!!!!!! hihi. No aby Anne nepokousala kluky... oba.....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:14
- Nahlásit
Frog
Toho si nevšímej, zkoušela jsem další z moderátorských vychytávek, co lze a potřebovala jsem hodit nahoru nějaké téma.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:45
- Nahlásit
Já se tam taky chci mrknout.Bohužel retrívři jsou v sobotu a my můžeme až v neděli Tak alespoň tam nakoupíme nějaké blbůstky
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 19:37
- Nahlásit
Frog
To Poláci ti řeknou i čas...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:48
- Nahlásit
Prosim prosim, nevite nekdo, jestli je potreba potvrzeni od veta pro hafa, co se de jen kouknout? nebo staci mit v poradku ockovani?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:56
- Nahlásit
Eimy
Prý stačí očkovák,ale já budu mít i potvrzení,fakt nechci vstávat ve 4,jet z Prahy a pak zůstat před branou ale ten očkovák by měl stačit
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:19
- Nahlásit
jana33
Eimy
rozhodně nestačí jen očkovák!!! Vet musí potvrdit, že je pes zdravý, nesmí to být starší než 3 dny, potvrzení se dává do očkováku (teda my máme mezinárodní,ale to už je normoš všude,ne?) a tam je na to extra formulář.
Bez toho potvrzení tě nepustí ani na klubovou výstavu natož na mezinárodní.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:26
- Nahlásit
kokoška
no právěže na hodně akcí už to razítko nepotřebuješ, myslim, že Pas už na to nemá ani ty kolonky... Já právě vím, že na ani jednu akci na které jsme letos byly jsme už potvrzení od veta nepotřebovaly...
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:33
- Nahlásit
kokoška
Prosím vás, proč tady blbnete lidem hlavu? Samozřejmě, že vás bez toho potvrzení pustí i na světovku, pokud to bude uvedeno v propozicích! Podle zákona toto potvrzení vyžadováno už hezky dlouho není, ale pořadatel má právo vyžadovat cokoliv, pokud to uvede v propozicích. Ovšem pořadatel Intercanisu již také pochopil, že to zákon nevyžaduje, takže chce pouze platný očk. průkaz nebo pas s osvědčením o očkování proti vzteklině v době ne kratší než 30 dní a ne delší než 1 rok.
STAČÍ SI PŘEČÍST PROPOZICE.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:59
- Nahlásit
shiba
nikdo tu nikoho neblbne, vždy jsem to potvrzení na výstavu potřebovala a loni jsem měla dokonce smůlu, že jdu jen s očkovákem - jako divák.
Když to není v Brně potřeba, jedině dobře,ale to neznamená, že jinde nenastane problém. V Brně jsem na výstavě nikdy nebyla a neměla jsem potřebu číst propozice, když to nepotřebuju
A navíc, s úředním šimlem mám své zkušenosti
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:26
- Nahlásit
kokoška
To je dobrý, takže radíte v něčem, o čem nic nevíte?
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:33
- Nahlásit
shiba
Přesně tak
kokoška
Já už chodím téměř rok pouze s Europasy a nikdy po mě nikdo potvrzení nechtěl (u nás a tím spíše ne v zahraničí). Jediná výjimka (a trapas), který se letos údajně stal bylo na NV v Ostravě (nebyla jsem tam), kde pořadatel vyžadoval potvrzení. Jelikož mnoho vystavovatelů logicky potvrzení nemělo, museli absolvovat prohlídku veterinářem na výstavě, kterou si zaplatil. Ale pokud vím, všechny v pohodě na výstaviště pustili.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:47
- Nahlásit
shiba
sorry, že žiju, napsala jsem jen své zkušnosti
Zet
něco podobného se mi stalo na malé klubové výstavě
|