Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Voříškiáda 28.5.2011 ve Štětí !!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:15
- Nahlásit

kokrvnouziTak ústečáci jsou taky v pořádku doma. Odjížděli jsem obtěžkáni taškami i zážitky, ale hlavně o jednoho psa lehčí. Akim, který byl v útulku od prosince našel nový domov, což je pro nás ta největší výhra...Děkujeme!!!

mám radost, že se podařilo umístit pejska chváli sepisuji a budu předávat dál

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:53
- Nahlásit

Tak už sme taky doma, ještě jsme diskomfortili čokly v lomu, jsou tuhý, chci moc poděkovat organizátorům a všem, co nám připravili báječnej den, užili jsme si to hlava nehlava, milí lidi, krásní psi, vše parádně zařízený, rozhodně pojedem znova příští rok. Nejvíc se mi líbil posudek, že je Máňa ve výborné kondici, tož to budu jezdit pořád Máme krásnou medajli, polička slávy se nám utěšeně plní. Příště už půjdem i do pejska šikuly. A zase si půjčíme Kouďáka, neboť jsme se parádně umístili i v párech. V krásných párech samozřejmě. Díky moc! A držíme palce Bubáčkovi, ať najde páníka, je to moc fajn čógl!

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 06:24
- Nahlásit

Crysa
proto i Gerda šla jen ve fenách nad 40cm a ne ve veteránech, bo taky Maryje nevypadá na veteránku,
No jo, my jsme byli poprvý, tak mě to nenapadlo. Příště pude do normálních nesenilních psů
Ale jemu je to jedno, ty tyčinky z tašky mu chutnaly a medajli prej nepotřebuje

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 08:23
- Nahlásit

Venta
My byli taky poprvý, ale nechci mařku hlásit do starejch psů, když teprve rozjíždí svou závodnickou kariéru )))

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit

Gerda
My byli taky poprvý, ale nechci mařku hlásit do starejch psů, když teprve rozjíždí svou závodnickou kariéru
Mně to nedošlo, že to je vlastně rozjezd kariéry v těch 11 letech. Ale asi teda jo a příště to všem natřeme ))

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 10:24 - Změnil/a: kokrvnouzi
- Nahlásit

Když vidím vaše výstavní nadšení, dovolím si vás všechny pozvat 11.6.2011 do České Kamenice (viz téma Českokamenická výstava) můžete sebou vzít i své pséky s pépé...výstava je určená všem bez rozdílu

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit

Venta
v deseti simvás, jedenáct až příští rok )) Ještě stihne dělat s panem Antonínem docentem inžinýrem jazvečíkem terapeuta ve Fást ent Fjůrijouz ))

kokrvnouzi
díky moc za pozvání, je to na nás moc daleko, nejprve objedem přípražskej rajon

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

Gerda
deseti simvás, jedenáct až příští rok
No jo, ale docent inženýr Antonín už má letos 11 A kanysterapyji ve Fást end Fjůriouz by dělat mohl určitě, to mu pude.

kokrvnouzi
To je daleko, navíc v tu dobu budeme někde skoro na Moravě, škoda.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání