| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:32
- Nahlásit
Gerda
a zapomnělas jí napsat, že je bude cestou hlídat a případně sedět s nima v kufru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit
Alexa
jbat
zapomnělas jí napsat, že je bude cestou hlídat a případně sedět s nima v kufru
a jelikož se Aleksandra bojí, že se budou prát, máš mít celou dobu ruku mezi nima v kufru, nebo tam sedět celá, páč dát jim košíky Aleksu eště nenapadlo, přestože je jinak velmi moudrá-pes jí dotáhl až k výhře v zvv (buď jedna nebo dvě) a ona se nechala.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit
Gerda
páč dát jim košíky
a si blázen??? by mi rozbili vokýnka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:42
- Nahlásit
Gerda
a jelikož se Aleksandra bojí, že se budou prát, máš mít celou dobu ruku mezi nima v kufru, nebo tam sedět celá, páč dát jim košíky Aleksu eště nenapadlo, přestože je jinak velmi moudrá-pes jí dotáhl až k výhře v zvv (buď jedna nebo dvě) a ona se nechala.
aha. s tím nemám problém nějak zvlášť a Alexa pojede z Prahy??
Alexa
pojede z prahy???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:47
- Nahlásit
jbat
pojede z prahy???
ne z Jílovýho proč????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:50
- Nahlásit
Alexa
Ale nabere jbata někde v praze, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:50
- Nahlásit
Alexa
pojede z prahy???
ne z Jílovýho proč????
no protože já jsme z Prahy... ?
to mám jako ject nejdřív do Jílovýho (to teda nevim jak)?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:51
- Nahlásit
Gerda
Ale nabere jbata někde v praze, ne?
jasně, ale pššššt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:53
- Nahlásit
Alexa
jasně, ale pššššt
jsem to slyšela, že!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit
žumpolidi mám pro vás dobrou zprávu pojede i moje kámoška tady od nás,má dva vořechy,ale vo to nejde..de vo to,že takový střevo stran manipulace s autem,ztrácení se po cestách a naprostá totální absence orientačního smyslu..tak tom se nevidí upozornuju vás,že až vám bude popisovat..v zásadě cokolif...přijdete si na svý už jsem jí řikala,že když pojede,seznámim jí s fajn lidma se kterejma si bude jistě rozumět )))
zatim se přihlásila...ofšem netušíme ani jedna jak se tam dostane.-)))))))))))))))) nabídla sem jí že kdyžtak pojedem nějak hromadně v koloně.. ))))) budu to monitorovat a logisticky řešit průběžně..těšte se!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:31
- Nahlásit
davidkova renata nabídla sem jí že kdyžtak pojedem nějak hromadně v koloně..
nechcete si vobjednat takovou tu firmu co zajišťuje přepravu nadměrnejch nákladů? že by si vás svázali špagátama a protahli z Kralup až do Štětí?
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
Hele my půjdem s našima útulkářema směrem od nádraží Hněvice, takže kdo se vám ztratí ve Štětí, ať vyhlíží bandu holek s čoklama, my už to máme vyšlapaný a trefíme, můžou nás buď nenápadně sledovat jako ve filmu nebo i stáhnout okýnko a zeptat se
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:30
- Nahlásit
kokrvnouzi
Tak my budeme ta divně a nesmyslně kroužící kolona osobáků, co vypadaj, že vůbec nevědi, kam jet ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit
tak krom plánků a slovního popisu cesty na stránkách:
http://www.zkosteti.tix.cz/11/stetsky-vorisek-2011 /10/jak-se-k-nam-dostat
ještě budou, jako každý rok, všechny příjezdové cesty ve Štětí osazeny ukazateli až ke cvičáku, takže ve Štětí jako takovém by to mělo bý už v pohodě.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
Crysa
ve Štětí jako takovém by to mělo bý už v pohodě.
jsi si jistá, že kolona vedená Davídkovou s Gerdou dorazí až do Štětí a ne třá do Liberce? By to chtělo velmi velké značky už z Prahy...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:06 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nevím jestli pojedu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
boncjsi si jistá, že kolona vedená Davídkovou s Gerdou dorazí až do Štětí a ne třá do Liberce? By to chtělo velmi velké značky už z Prahy...
tak ony dokáží ale dojet do určitých míst neurčitýma cestama, takže bych musela dneska vyjet a celej středočeskej kraj a 3/4 ústeckýho obšancovat cedulema, jež by je navedly z5 alespoň blíže ke Štětí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit
kejtlinnevím jestli pojedu
já to vím, pojedeš!!! pže jsem to řekla
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
Hele a nebylo by jednoduší je taky posadit na vlak? Když to tak čtu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit
kokrvnouzi
já jsem taky bloudivec obecnej, ale přece jenom radši bloudim autem, ject vlakem tak dojedu někam do Maďarska. Kdyby mě teda už před tim nevysadili v Horní Dolní, páč si ani neumim koupit lístek a vlastně ani nevim kterym koncem se do toho leze
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit
bonc
Tak kdyby vás tam někdo v Kralupech posadil a poprosil průvodčí, ať v Hněvicích tu podivnou partu s psisky vyhodí...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit
bonc
kokrvnouzi
no ty brďo to ste mi připomněli jak sem jela kdysi s čubou na krytí vlakem k Českejm Budějovicům a nějak mě nikdo neřek že v Benešově si mám sednout teď už nevim buď do prvních 2 nebo posledních 2 vagonu. Po té co procházel vlakem průvodčí a hlásil něco jako připravte si pasy jsem zjistila že namísto do Budějek jsem dojela do Českejch Velenic a málem do Rakouska. No že zpátky jel jenom courák a cesta trvala asi 3 hodiny ani nemusím psát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
Crysa
jela bych ráda, ale fakt nic neslibuju, mám napsanou dovolenou tedy jinak bych měla mezi nočníma, budu se snažit doject
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
Alexa
Sem pohledem na mapu zjistila že Nový Hrady jsou velmi, velmi nehezky blízko rakouskejch hranic... doufam že ani v dnešní době je ještě neni možný překročit aniž bych si toho všimla no, přinejhoršim, až budou cedule rakousky tak už jsem moc na jihu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit
bonc
že ani v dnešní době je ještě neni možný překročit aniž bych si toho všimla
nepotěším tě, jde to, vem si sebou aspoň vopčanku, pak můžeš dělat že seš tak skválně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit
Alexa
nepotěším tě, jde to
tak to doufam že tam maj hodně velký cedule: "DEBILE, DO ČR TUDY FURT ROVNĚ ZPÁTKY TEĎ HNED"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit
Nebojím se toho, zatím jsme vždy dojeli, někdy s menšími, někdy s většími, někdy s obrovskými obtížemi, ale dojeli. V nejhorším, když už nebudeme mít sil, sežerem psy. Budeme mít tedy asi 4 kralupáčky, tak než dojde řada na naše, budeme snad už dávno na místě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 18:57
- Nahlásit
bonc
Nevím jak rakouské hranice, ale polské se dají přecházet velmi nepozorovaně a často Na druhou stranu vím, že když se domorodce okopávajícího brambory zeptám kudy se jde na Jindřichov a on mi odpoví "tak, ja povjem paňstěv" tak su blbě
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:43
- Nahlásit
bonc
doufam že ani v dnešní době je ještě neni možný překročit aniž bych si toho všimla
bohužel to je možný
Alexa
vem si sebou aspoň vopčanku
Jo, přesně to doporučuju, my jsme jednou překročili se psem a bez občanky a už nás tam odchytávali poláci, zavezli nás k sobě, 2 hodiny vyšetřovali a pak nás předali na hranicích čechům asi o 20 km dál než jsme bydleli...bez peněz, bez dokladů asi v jednu hodinu v noci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit
Už tuhle sobotu
|