Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Náplň zkoušky ZZO - poradíte :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
tak krásu čubičky neposoudím bo není moje já jsem na jiná plemena

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:26
- Nahlásit

jo a taková perlička:
jenda,to je ten můj přítel,tak ten tomu říká že je to TÝRÁNÍ,,ze začátku jsem ho seřvala,ale pak ,ted se tomu směju, von totiž považuje za týrání i stahovák,že používám

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:42
- Nahlásit

brezen2008
jestli to ten pes a dá a panička mu to nezkazí,tak to vořvu jak malá
No a kdyz neda, tak to taky vorves. Dyk de vo prd, hlavne, ze se mate radi! A neboj, pod ostrizim zrakem Davidkojc to zvladnete levou zadni.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:48
- Nahlásit

ati
Dik za to video, pochopila jsem, že zřejmě trénuju něco úplně jinýho Ale ne, vážně, vypadá to, že se na to ZZO budem připravovat ještě minimálně rok až deset let

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:56
- Nahlásit

corgi
že se na to ZZO budem připravovat ještě minimálně rok až deset let

Neblazni, je to ze zavodu, fenecka naslapnuta ocividne na vyssi vykony. Na zkouskach to bere rozhodci jinak, navic vetsinou s ohledem na plemeno - tim chci rict, ze muzou privrit oko.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 20:04
- Nahlásit

corgi
heled,když to udělá ten můj pes,tak to už udělá snad každej
vona i sindy už reaguje na povel k noze

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 20:38
- Nahlásit

Fifi
navic vetsinou s ohledem na plemeno - tim chci rict, ze muzou privrit oko
A přivřou obě, když půjdu s liškou?

brezen2008
když to udělá ten můj pes,tak to už udělá snad každej
No nevim, já přispívám do těch témat ve stylu "Můj pes se nedá motivovat"

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 20:48
- Nahlásit

corgi
A přivřou obě, když půjdu s liškou?
To zalezi na rozhodcim. Jeden zavre, druhej privre, treti bude mit oka dokoran... Ale nad liskou by mohly zavrit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 06:10
- Nahlásit

tak dnes vemu sebou peška a míč,jsem zvědavá jak bude nervit

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 06:58
- Nahlásit

brezen2008
A vem mu i košík, ta speciální cviky jsou v košíku a uvidíš, že ho ten míč už nebude tak bavit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 07:10
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
ano ,děkuji za přimomenutí
takle ,on bude asi voříšek jenom v tom aportu,že bude nervit,uvidí peška a nevnímá,prostě chce peška¨hned a ted a co kdyby mu ho někdo ukradl
ještě musíme pylovat ty obraty na levou nohu

ale nevím proč,ale začínám si víc věřit,že to dokážeme
vím že asi každej ze mě má jenom srandu,co to ten dárek vyvádí,vždyt to umí každej,ale jde o to do dárka furt vtlouct do hlavy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 07:47
- Nahlásit

brezen2008
že bude nervit,uvidí peška a nevnímá,prostě chce peška¨hned a ted a co kdyby mu ho někdo ukradl
tak to bud f klidu bo peška (aport)netáhneš s sebou celou dobu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 08:12
- Nahlásit

davidkova renata
ale kdybys viděla,jak mě to začíná bavčit,se vždy těším,až jenda příjde/ na toho ne / a až můžu vyrazit s točenákem v batohu a jdu prostě CVIČIT

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 08:15
- Nahlásit

brezen2008
se vždy těším,až jenda příjde

na toho ne
fuj to sem se lekla
no dyk,ten pes je úplná baletka,vim jaký to je dělat s takovým čoklem,je to prostě radost Ty trénuj ty votočky!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 08:30
- Nahlásit

tak jdem na to
davidkova renata
já vím,ty votočky

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 09:10
- Nahlásit

Já si fčera vzala to 2 měsíční štěndo a dělali jsme chůzi u nohy, hrozně ji to baví a hlavně během několika minut pochopila oční kontakt, takže paráda, jen aby to tak šlo i dál. Jo a už aportuje 650 činku, je prostě skvělá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 09:22
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
no to je fajné,akorát to do ní neper nějak fest,vono jako ve dvou měsících... aby se ti to pak nevrátilo vo něco pozdějc a ty nebudeš vědět proč najednou nemaká
teda jen názor,nic ve zlým

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 10:40
- Nahlásit

tak jsme zpět
nevím jak je to možný,ale pochopil odložení za pochodu,je fakt že se vteřinku zastavuji,ale lehne a neřve a kouká co dělám dál
od míče,to má na 100%,požádala jsem 2 maminky s dětmi,zdali by si nechtěli čutnout,děti byli nadšený,takže jsem jim řeklaa t si čutaj a že si psa odvolám,maminky byli ok,obě dvě ,takže jsem dala povel k noze,šla jsem kousek od nich,dala povel - volno- ,hned se hnal k míči,za několik vteřin jsem dala povel - k noze - a přiběhnul hned na poprví ,sice si sednul křivě,ale já ho upravila a bylo vymalováno
poděkovala jsem a šli jsme domů

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:23 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

davidkova renata
Neboj, já to jen zkusila. Dělám jen oční kontakt, to je základ, nedostane ode mě nic, dokud se na mě nepodívá, delám to i s krmením, hračkou, prostě vším. A tu činku nosí jen proto, že to vidí u velké čuby a krade ji. Na poslušnost je ještě čas, nejdřív začnem s pachovejma koláčema, ať rozvíjí čich.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:39
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
nejdřív začnem s koláčema,
taxe staf,aspon mi vynahradíš ty fčerejší sežraný vejce!
brezen2008
od míče,to má na 100%
to mě vůbec nepřekvapuje,má přivolání jak nikdo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 10:31
- Nahlásit

lidi,jak učíte ty obraty po levé noze?
mě to nejde

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 10:49
- Nahlásit

a heledte otázka:
když budu dělat ty obraty,co mám psovi říkat? jako při tom povelu - levo vzat..... nebo nic nesmím říkat,pak na zkouškách?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:47
- Nahlásit

brezen2008čus,tak jsem slysela od davidkojc,ze jedete jak po vyrobe a dasty je skvelej,hele,pri obratech se rika k noze!!!tot vse,vlevo v bok vpravo v bok atd.ti rika rozhodci,ty jenom reknes dastymu k noze,nic vic!a doufam,ze nacvicujes ty obraty zatim sama,aby si to coklovy nekazila,tak cvic,ja ti budu drzet pesti s hajanem!jo a jinak vlevo v bok je nejlehci,kdyby jsi chtela vedet.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:25
- Nahlásit

nemethova5
paní klííííííííííd,mi jdem až na jaře někam

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:32
- Nahlásit

Přátelé, čím víc cvičím obraty, tím křivějc si mi pán sedá, anžto se furt otáčí hubou k pamlskovníku a zadek mu vlaje šikmo ode mě (že sedí křivě, to ani nekomentuju). Pokusy o narovnání mi moc nevycházej, jak se sehnu, abych mu šáhla na zadek, tak odlítne - nevěří mi, myslí si bůhvíco mu chci provést. Narovnávat vysokýho psa je asi lehčí, ale jak narovnat tuhle lišku přízemní? Když se rychle sehnu, ucukne, když se sehnu pomalu, bude to podle mě pomalu a on si to už nespojí - nebo se pletu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:43
- Nahlásit

corgi
se furt otáčí hubou k pamlskovníku
Zrus pamlskovnik, nacpi si oboustranne kapsy a davej mlsky na stridacku, aby nevedel, z ktery ruky prijde odmena. Nebo mlsky plivej. Pri tech obratech - vi uz, co po nem chces? Vlevo vbok - krasne jde navest levou rukou s pamlskem. TADY to jde krasne videt s sikovnym malinnim miminkem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:00
- Nahlásit

brezen2008to nevadi,ale je treba se chyb vyvarovat,tak zbytecne prijdes o body,coz je skoda a konec koncu,mas tu mamku davidkojc,takze mas dobreho ucitele

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:54
- Nahlásit

Fifi
nacpi si oboustranne kapsy a davej mlsky na stridacku, aby nevedel, z ktery ruky prijde odmena
To už jsem zkoušela, má pak tendenci otáčet se úplně čelem ke mně, aby byl blíž, když přijde mlska z pravý kapsy - pamlskovník mám vlevo.
Vlevo v bok by šlo, protože ho vlastně nohou hrnu na stranu, ale problém je, že se tomu jeho dlouhýmu tělu nějak nechce couvat. Čelem vzad ho budu učit hezky dlouho, protože prostě couvá pomalu, blbě, nerad. Navádění pamlskem funguje, ovšem představ si, že má čumák někde v úrovni pod mým kolenem, takže se místo chůze spíš šourám v předklonu. Zatím dělám poměrně velké oblouky, postupně je budu zmenšovat, ale obávám se, že perfektní obraty na místě nikdy mít nebudem.

TADY to jde krasne videt s sikovnym malinnim miminkem
Takový temperament by můj pes neměl ani po nabuzení černým kafem a mávání smrdutou rybou před čumákem Je třeba si uvědomit, že je to pan šlechtic...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:59
- Nahlásit

corgi
Čelem vzad ho budu učit hezky dlouho, protože prostě couvá pomalu, blbě, nerad.
Tak delej celem vzad obihanim. Kdyz se ti staflik dlouho roluje .
atím dělám poměrně velké oblouky, postupně je budu zmenšovat, ale obávám se, že perfektní obraty na místě nikdy mít nebudem.
Tak nebudete, no a? Vo vo vo tom prece zivot se psem nejni, a myslim, ze u corgiho na zk fakt ten rozhodci oka privre a nebude cekat stejny vykony jak u treba NO.
Takový temperament by můj pes neměl ani po nabuzení černým kafem a mávání smrdutou rybou před čumákem Je třeba si uvědomit, že je to pan šlechtic...
Slechticny mam doma dve, terieri, vim, o cem mluvis.

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 22:04
- Nahlásit

Fifi
Tak delej celem vzad obihanim. Kdyz se ti staflik dlouho roluje
Von se špagetka roluje při tom obíhání eště dvakrát dýl - původně jsme se to obíháním učili v začátečnících, tak to mám změřený...
u corgiho na zk fakt ten rozhodci oka privre
Nu to doufám, dyť jich má zatim zkoušku jenom pět nebo kolik
Slechticny mam doma dve
Upřímnou soustrast...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání