Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Koho má pes nejradši
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Dougiens
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 17:27
- Nahlásit

Pak je tu ta věc s kousnutím do ucha...

Zuuza
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 14:51
- Nahlásit

Kdo se chce mazlit, vyberte si ta "utapnutejsi" stenatka z vrhu, myslim tim ne ta nejvic dominantni. Ale zase pozor, aby nebyla bazliva...ti nejdominantnejsi budou vic nezavisli a sobestacni. My mame dobrmanka a ten za mnou chodi z mistnosti do mistnosti, je teda pravda, ze je jeste maly A kdyz si leha, tak co nejbliz k cloveku, nejlepe, aby mu lezel na kline nebo na noze...ale je fakt, ze se tuli tim vic, cim vic ho clovek ignoruje...Taky se rika, ze psi vic prilnou k panickam a fenky k panickum...ale kdo vi, jak to je!! Kazdy pes je original...

Nicol321
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:52
- Nahlásit

Mno já jsem četla, ale je to i z vlastní zkušenosti , že pes se raději mazlí s těmi lidmi co s ním tráví míŇ času. Není to tak, že by sevám chtěl nezavděčit, ale chce na sebe upozornit i ty ostatní. Prostě se snaží aby i oni s ním byli více, když ví že vy si ho budete všímat neustále jindy, až tam ti ostatní (např. třeba i návštěva) nebudou. Proto se nedivte až přijede na návštěvu tchýně nebo babička¨, která nikdy psa nenakrmila, nebyla s ním navycházce ba se s ním dokonce ani nikdy nepomazlila a pes se pohrne hned k ní, místo toho aby uvítal vás, která se o něj den co den láskyplně stará. Vám to možná bude připadat líto, ale psovi to nemůžete mít za zlé pro něj budete dále jeho milovaným vůdcem smečky vy.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 15:45
- Nahlásit

Máme dva pejsky, jeden je nehorázný mazel a strašně miluje mého přítele (naopak to platí taky), ačkoli se o ně starám hlavně já a přítel chodí domů až večer a i často cestuje, třeba na týden atd. Druhý má radši mě, ale neni moc na mazlení, někdy se přijde pomazlit, ale moc dlouho ho to nebaví. Myslíte, že se nemazlí proto, že je protě takový nebo mu vadí, že se páníček hodně mazlí s druhým?

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání