| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:23
- Nahlásit
impact
"Ty pi*o, teď jsem měl haluz, že jsou dva".
)))) tak to si tam měla poslat i třetí nudli - jak to,že máš vlastně tři nudle? Chudák picbum, ten je určitě teď terorizovanej těma malejma zmetkama )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:46
- Nahlásit
impact
No a třetí práce je od Bilu, takže ta je psí.
Jsem si zrovna dneska říkala jaká by to byla pohoda kdybych s sebou nemusela tahat čokly
našima ČD je dojíždění lukcuc.
Dívej se na to z té lepší stránky....určitě se nenabouráš když někdo zapomene, že má někam jet
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 22:57
- Nahlásit
Ja klec pouzivam na prevychovu demolicnich bytaku - prevychova trva max. mesic alf s tim, ze je tam max. 3 hod v kuse. Jen posledni 3 dny pro zkousku jsou tam 5 hod v kuse. Mezi pobytem v kleci je hra, vycvik, venceni apod. I kdyz je pes v kleci, tak s nim musim pracovat: pochvaly, povely...... bez toho to nefunguje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 08:24
- Nahlásit
Gerda to jsem jeste treti nudli nemela. Kupodivu ale ta treti pak nevyvolala takove halo jako nudle druha. No a tri mam Mambu od mala, Mordora vraha lidi od unora a 1. kvetna jsme si dovezli z utulku Slezsle Pavlovice Moulinku. Tu nasli u cesty dolamanou po srazce s autem, tak jsme ji vzali do domaciho leceni. Natrvalo. No a picbum je na tom docela fajne. Nudle se mlati mezi sebou a on to pozoruje z kresla. I kdyz ted pomahame s malo socializovanou a tudiz startovaci rtw, tze ma s kym radit a bavi ho to.
Biluska i tak se to da vzit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 10:01
- Nahlásit
impact
mam Mambu od mala, Mordora vraha lidi od unora a 1. kvetna jsme si dovezli z utulku Slezsle Pavlovice Moulinku
no já si pamatuju jen mambu a mordora, moulinka mi unikla )))) tři rasli je teda mazec )))
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 10:18
- Nahlásit
impact
Ty jo, tak k Vám někdy přijdu na gulášek
To u nás by to takhle nešlo. Pracuju v kanclu, takže mi tu bestije nemůže lítat. Ale už si zvykla. Přijdeme do práce, se všema se pozdraví a šupky dupky na místo a zalomit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:38
- Nahlásit
Gerda
To teda je mazec. Kolikrát si říkám, do čeho jsem se to pustila...
Ale když to šlape, vypadá to dobře.
allík
My nevaříme. Jsme takový klubový cofeee shop.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:45
- Nahlásit
impact
Ale když to šlape, vypadá to dobře
Jééé, tak ty jsou boží. Nejlepší je, jak si ten velkej vede toho malýho na vodítku
My nevaříme. Jsme takový klubový cofeee shop.
To neva, cofeeee taky dobrý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
impact
Ty vado, sou boží! Nudlice!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:51
- Nahlásit
Pojďte kdyžtak sem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:59
- Nahlásit
Zkusím to tu obnovit...
kamarád v Brně má štěně malého münsterlanda. Docela slušně jim demoluje pronajatej pokoj, což se úplně nedá tolerovat. Shání tedy na půjčení klec, ve které by mohl být pes zavřený po čas nácviku samostatnosti. Ideálně v Brně, nebo okolí. Za nabídky předem děkuji.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:33
- Nahlásit
mám 2
klece jednu látkovou a jednu klec
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:52
- Nahlásit
a sou krásný a byly přes známí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:53
- Nahlásit
AkkyHákky
ja mam kleci asi 4 , ale vubec nikdy je nepouzivam, vlastne ani presne nevim kde jsou
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:57
- Nahlásit
leyenda
Já mám taky 4 a průběžně používám všechny.....a to bych ještě před rokem neřekla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:04
- Nahlásit
mám dvě a používám je když nejsem doma tak tam psy zavírám, když jsem dom, mají je otevřené, zavírám, jen když potřebuju oddělit háravky od psů, říp. když se starý jezevčici hne plotýnka, tak musí být týden v klidu, nejlíp v kleci aby neměla tendence skákat na gauč nebo tak. Je to dobrá věc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:09 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Jebloň
no jo, ale ja mam ted jen jednoho psa a i kdyz mam dva, tak stejne nepotrebuju, u tebe je to neco jineho, kdyz mas smecku
edit - to plati i pro Kejtlin samozrejme
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
Maky a Trix
No a co kdyby kámoš vysypal prasátko - tahle vjec - klec se im bude hodit určitě na hodně dlouho . Jinak třeba po mých několika zkušeností s pácháním dobrých skutků - nikdy nedorazila z5t ve stavu , v jakém odcházela . A jako vždy dodávám , že lepší a hlavně bezpečnější než klec je přepravka !
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
leyenda
no jo, ale ja mam ted jen jednoho psa a i kdyz mam dva, tak stejne nepotrebuju, u tebe je to neco jineho, kdyz mas smecku
Tak to je jasný,jenže já ještě před rokem fakt neměla ani jednu a smečku měla.....klece mi hodně pomohly....když odcházím z domu na delší dobu,tak nemám strach,že štěně něco sežere,nebo nedejbože kousne do kabelu a nestresuju se ,že se mi k sobě dostanou ti nepraví.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:13
- Nahlásit
agáta12
že lepší a hlavně bezpečnější než klec je přepravka !
Já mám klece do auta a pak klece domácí,s těma se hejbe max po domě,páč to sou bytelné krávy na kolečkách.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:16
- Nahlásit
Jebloň
jj, spis jde taky o to, ze ja mam jen od stenatka vymazleny a vychovany psy, ty mas i psy, kterych se ujmes, jako nic proti klecim nemam, mne se ty my sesli z ruznyho cestovani a prepravovani psu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 13:24
- Nahlásit
SHÁNÍM NA PŮJČENÍ OHRÁDKU!!!
Pro štěňátka. Mám klec metr x 80 cm, u ní provizorní ohrádku cca 2,5 m2, ale ta je z krabic apod., takže to nedrží dohromady a já nedělám nic jiného, než že vracím pejsky do ohrádky nebo řeším, že zase trhají krabice s účtem.
Zůstala mi tu štěnda po převozu, i když měla jít do DO, potřebovala bych je mít alespoň zabezpečené tak, že když už nemůžu odejít do práce, abych měla klid na účtování doma.
Ohrádka může být z čehokoliv, šprušle max. 10 cm od sebe a vysoká určitě víc než 70 cm, štěňátka jsou od NO a mají 7 týdnů. Nemusí být celá, stačí nějaká část, která půjde přivázat ke kleci a na druhé straně třeba k posteli nebo o něco opřít.
Vrátila bych to cca 4. 1. 2013. Místo: Brno a okolí.
|
malypes
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2016 12:12
- Nahlásit
Prostorné drátěné klece pro psy
http://www.profichovatel.cz/profichoval/eshop/50-1 -DRATENE-KLECE-A-PRISLUSENSTVI
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2016 13:09
- Nahlásit
malypes
Prostorné drátěné klece pro psy
http://www.proichovatel.cz/profichoval/eshop/50-1 -DRATENE-KLECE-A-PRISLUSENSTVI
Franta říkal, že to jsou děsný šmejdy, prej by to už nechtěl ani zadarmo
|