Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / klec pro psy
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:26
- Nahlásit

Ahojky, používáte někdo klec pro psa? K jakému účelu a jak se osvědčila? Já ji mám v autě jako transportní klec a taky doma a příležitostně v práci jako pelech. Pesa je v ní v klidu a vydrží tam chrápat hodiny

Můj veterinář mi ale kdysi radil, že bych měla klec používat k nácviku odchodů z bytu. Prostě do ní psa šoupnout a zavřít a odejít (samozřejmě musí mít pořád k dispozici vodu). Mě to ale přijde dost šílený. Tak povídejte, přehánějte, jsem zvědavá na vaše názory a zkušenosti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:49
- Nahlásit

allík
Můj veterinář mi ale kdysi radil, že bych měla klec používat k nácviku odchodů z bytu
no asi nemá moc fantazie,ten vet,co? Jako nevylučuju to úplně pokud je pes třá Demolition man ,ale tomuto "umění "se jaksi dá naučit docela normálně Neprodává von je,náááhodou?

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 14:10
- Nahlásit

allík
Můj veterinář mi ale kdysi radil, že bych měla klec používat k nácviku odchodů z bytu
To by byl pes několik hodin v kleci?

allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 14:39
- Nahlásit

Strejda

To by byl pes několik hodin v kleci?

No, přesně tak

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:01
- Nahlásit

allík
No, přesně tak

To bych psovi neudělal. V překladech amerických knih to doporučují, ale mě to přijde jako týrání.

allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:05
- Nahlásit

Strejda

To bych psovi neudělal. V překladech amerických knih to doporučují, ale mě to přijde jako týrání.

Asi tak nějak. Jinak v autě se mi klec maximálně osvědčila. Do přepravního boxu psa nedám (do žádného se mi nevejde) a přes plachtu nebo síť by mi stejně přelezl. Tohle mi přijde pro všechny strany nejrozumnější. I když, při představě, co by klec udělala v případě bouračky nechci radši ani domýšlet... I když, prodávají se i jako přepravní, takže by to snad něco vydržet mělo...

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:11
- Nahlásit

allík
Jinak v autě se mi klec maximálně osvědčila.
V autě, v letadle, atd. to je něco jinýho. To je v prospěch psa. Při cestě autem se po nějaké době může proběhnout.

co by klec udělala v případě bouračky
Možná, že při havarii by byl pes potlučenej, ale bylo by to lepší, než kdyby vyletěl ven nebo mezi lidi.

allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:15
- Nahlásit

Strejda

Teda, konečně můj člověk. Jak jsem psala, používám ji v autě (a opravdu nemůžu vynachválit. Jak nastartuju, pesa lehne a spí ), ale taky když mám pesana příležitostně v práci. Je v ní v klidu a opravdu celou mojí pracovní dobu prochrápe. Sice se třeba mezitím probudí, protáhne, koukne na mě, že sedím pořád za stolem a jde zase chrnět. Jenže když sem někdo přijde, tak jsem hned za tyranku a to psa nezavírám. Jen jí třeba přivřu dvířka abych slyšela, kdyby se třeba chtěla vyplížit...

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:20
- Nahlásit

allík
Teda, konečně můj člověk.
My klec nemáme. Pes má svoje auto a mezi lidi nepřeleze. V práci leží kde chce. Většinou tam, kde nejvíc překáží. Potřeboval bych klec na menšího medvěda a to by se špatně stěhovalo.

allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:22
- Nahlásit

Strejda

Potřeboval bych klec na menšího medvěda a to by se špatně stěhovalo.

No já taky vždycky funím, když ji tahám. Bohužel mi tu pesa nemůže lítat, protože bych pak letěla taky i s ní

allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:44
- Nahlásit

isdpch

za mírný poplatek ti ty psi můžu opravit

sím sím, smutně koukám

allík
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:53
- Nahlásit

isdpch

jak smutně koukám, to se dělá takhle

NO když mě zatím pořád vycházely ty smutný oči

Ale jinak ď

impact
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:36
- Nahlásit

allík
Já jsem ji používala, když byla Mamba malá. A bez vody.... Trauma na ní nepozoruju. A vyhnula jsem se likvidace baráku, čímž jsou JRT proslulí.

A nervům, když jsem ji jednou zapomněla zaklapnout a ona mi vyžrala taštičku s lékama. Našla jsem pak ocucaný Paraleny, Spasmed na žlučník a STILNOX na spaní.

Na Mordora jsem ji měla pár dní, když byl novej. Teď ji má jako boudu na dvoře.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:46
- Nahlásit

Vy se máte, že můžete mít psa v práci. Co já bych za to dala, moc ji tam mít.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:53
- Nahlásit

isdpch
za pár drobnejch udělám cokoli
nemenuješ se náhodou Rudolf?
Pavlina Moravcova
Vy se máte, že můžete mít psa v práci.
sem si našla záměrně několik prací kde jí mít můžu

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:56
- Nahlásit

Přitom dělám v kanclu, kde by ani nikomu nepřekážela, ale jelikož jak podnik vyrábíme krmné směsy, nesmí tam být žádná zvířata. Ale že jsou tam hejna holubů, kteří na všechno serou, to už je jim jedno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:02
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
jelikož jak podnik vyrábíme krmné směsy, nesmí tam být žádná zvířata.
jak to souvisí...udělali by krmnou směs i z nich bo co??
Ale že jsou tam hejna holubů, kteří na všechno serou
třá si řikaj,že maj s nima něco společnýho

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:09 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

davidkova renata
tomu se říkaj přísné hygienické a veterinární předpisy, že prej psi přenášej nemoci, či co.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:25 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
nemenuješ se náhodou Rudolf?
Von je přece Renééééééé,já sem já a ten druhej je Rudolf.Essi teda chápeš?

Jinak k vjeci.......klec beru jen jako pomůcku,pokud by pes mohl ublížit sobě,někomu jinýmu,nebo votravovat,ale né jako náhradní prostor k bydlení za každou cenu.
F autě zatím zvládáme vozit bez klece,ale vzhledem k počtu zvířat by sme si na klecový úložný prostor museli pořídit autobus.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 11:31
- Nahlásit

Mám látkovou skládací klec, beru jí s sebou na místa, kde pes bude muset trávit delší dobu v nějakym většim šrumci, aby si v ní mohl lehnout, odpočinout a nikdo mi na něj nešlapal. Tuhle klec využívám i v kempech, když je tam víc psů a potřebuju bejt v umývárce...prostě pořád jen na kratší dobu a pro odpočinek psa. Vybírala jsem jí tak, aby si v ní pes mohl pohodlně lehnout, natáhnout všechny čtyři, sednout se zvednutou hlavou a různě se libovolně otáčet. Nicméně je jasný, že tohle je klec jen na odpočinek, ne na zavření psa na hodiny. Do auta používám autopásy, klec se mi tam nevejde.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:15
- Nahlásit

Mám to stejně jako Gerda. Skládací látkovou. Doma ji používáme jako jeden z pelechů a vozím v tom fenku v autě. Na výstavě apod ji tam dávám odpočívat, aby se nestahala (jinak by si neodpočinula sama od sebe). Kupovala jsem ji už při štěněti, velikostí na psa v dospělosti (tedy aby si v ní stoupla, sedla a přiměřeně lehla). Nemůžu si to vynachválit. Na dlouhou přítomnost psa v ní to ale není, je to opravdu jen věc na krátké použití. Demoličním aktivitám by to ani náhodou neodolalo.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
sem si našla záměrně několik prací kde jí mít můžu
Já mám několik prací, kde můžu mít i několik psů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:32
- Nahlásit

jablunka
ten druhej je Rudolf.Essi teda chápeš

impact
Já mám několik prací, kde můžu mít i několik psů

no tak to si evidentně vo krok napřed,ovšem kdybych chtěla,můžu si tama též vzít psy v množství víc než malém,ale zase kuli tomu abych tě trumfla...
Pavlina Moravcova
či co.
to spíš

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
Tak do hlavní práce beru většinou jednoho, ptž chci bejt ohleduplná na kolegy nepejskaře a ptž je mi líto dávat za každýho psa 30Kč denně za jízdenku.
Do hospody sebou přes den brávám dvě nudle, jak kdy jak kterou. Ale chystám se některou klidnou neděli vzít všechny tři nudle. Budu se smát štamgastům, že po sobotě vidí bílé myšky.
No a třetí práce je od Bilu, takže ta je psí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:41
- Nahlásit

impact
mi líto dávat za každýho psa 30Kč denně za jízdenku.
ani nevíš jak ti rozumim tak já mám všecky práce v okruhu 200metrů vod baráku a sem tam sama bo uklízím,takže libovolný počet psů nejni problém
Budu se smát štamgastům, že po sobotě vidí bílé myšky
spoj se s protialkoholní léčebnou a nech si to patentovat jako druh léčby

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
Šmárjá, co bych dala za to mít práce tak blízko. S našima ČD je dojíždění lukcuc.

spoj se s protialkoholní léčebnou a nech si to patentovat jako druh léčby
Ty se směješ, ale kdybys viděla ty reakce, když jsem z ničeho nic přišla se dvěma russellama... Oni si to fakt mysleli. Že vidí dvojmo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:56
- Nahlásit

impact
kdybys viděla ty reakce, když jsem z ničeho nic přišla se dvěma russellama
když se mi v práci v kuchyňce zjevili tři rasli, taky sem se trošku lekla, že to jde rychleji, než bych čekala ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:04
- Nahlásit

impact
Šmárjá, co bych dala za to mít práce tak blízko
no já vim,taky si toho považuju a trvalo mi několik let to tak šikovně skloubit,je to pohodááááááá
Gerda
že to jde rychleji, než bych čekala ))))
to je hnet...nezapomen že už nejsi nejmlačí

allík
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

impact

Do hospody sebou přes den brávám dvě nudle, jak kdy jak kterou. Ale chystám se některou klidnou neděli vzít všechny tři nudle.

Ty brďo a jak to zvládáš s tolika psiskama v práci? Já jsem ráda, že už mi konečně pesa v klidu celou pracovní dobu prochrní a nechce sežrat všechny návštěvy, zejména ty velevážené, co chodí za šéfem na jednání

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 17:07
- Nahlásit

Gerda
No voni hlavně čekali nudli jednu. A najednou vodítko,l rozdvojka a dvě. Jeden kámoš seděl na židli a já je měla v kanclu, né. Tak mu říkám "Koukeeeej, něco ti ukážu". otevřu dveře od kanclu, vyletěly nudle, proběhli mu pod židlí a von nadskočil, výbuch smíchu a prej "Ty pi*o, teď jsem měl haluz, že jsou dva".

allík
No oni si tam tak běhaj, a lezou po lidech a po stolech, honí se tam a tak. Moc si jich nevšímám. Naučili se docela, že nesmí prolejzat rákosem na ulic a vycházet ze dveří, tže v poho.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání