| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:46
- Nahlásit
Eldoguero
Ale já se ptám tebe
no to nevím proč, protože já nejsem modeátor. To jdi spíš za chůvou, protože ta ví víc než já.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:58
- Nahlásit
Eninka
některý jdou poznat podle nicku
Hm, zajímavá úvaha ... ale některý zas ne a co s tím?
RaduM
Ono by stačilo, kdyby se spousta lidí nekopala do zadku, pak by nespamovala fóra nesmyslama a neměli byste problém poznat dementní výkřiky, pač by tu žádné nebyly
No jo no a co tu děláš teda?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:02
- Nahlásit
PetraK
Ptám se tebe, protože mě udivuje, že u některých upozorňuješ na to, že jsou OT a u jiných zas né. To mi moc nazapadá do image Mirka Dušína teda
To jdi spíš za chůvou, protože ta ví víc než já.
Ty máš chůvu? A ona tě pouští na net?
(pro případ nějakýho nedorozumění - tohle byl ftip)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:12
- Nahlásit
Eldoguero
že u některých upozorňuješ na to, že jsou OT
já? Já sem jen obecně žádala, aby se to přesunulo jinam. že bych na někoho upozorňovala to si nejsem tedy vědoma.
mi moc nazapadá do image Mirka Dušína teda
no vidíš, máš to opravdu těžký,
tohle byl ftip)
a tamto ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:25
- Nahlásit
PetraK
Já sem jen obecně žádala, aby se to přesunulo jinam. že bych na někoho upozorňovala to si nejsem tedy vědoma.
Ok, musí to být hrozně těžký být pořád spravedlivá, ne
mi moc nazapadá do image Mirka Dušína teda
no vidíš, máš to opravdu těžký,
Čéče, spíš bych řekla, že já ani ne ...
tamto ne?
Myslíš to s tím Mirkem Dušínem?
To né, fakt mi tak přijdeš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eldoguero
musí to být hrozně těžký být pořád spravedlivá, ne
ne, obecně se lidi rodí s povědomím toho co je a co není špatné. otázka je, kam se časem posunou - výchovou,prostředím atd.
Čéče, spíš bych řekla, že já ani ne
no to je dobře.
To né, fakt mi tak přijdeš
to už jsme myslím i probíraly, ne? že si můžeš myslet co chceš a že mně je to fuck, ne? takhle se opakujem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:33
- Nahlásit
PetraK
ne, obecně se lidi rodí s povědomím toho co je a co není špatné. otázka je, kam se časem posunou - výchovou,prostředím atd.
Nejsem si úplně jistá, jestli dobře chápu co tím chceš říct a ani jak to souvisí s tím, že být stále spravedlivý je hrozná dřina.
to už jsme myslím i probíraly, ne? že si můžeš myslet co chceš a že mně je to fuck, ne? takhle se opakujem.
To ale není třeba psát, že si můžu myslet co chci, páč já to stejně udělám nezávisle na tom co si o tom myslíš ty i všichni ostatní.
Ale nemám pocit, že bych ti už někdy napsala, že mi přijdeš jako Mirek Duším, protože to mě napadlo až dnes.
Mimochodem nechápu ani ten rozhodčený, naštvaný, rozčílený ... co já vím jaký "tón"
Někdo je holt Mirek Dušín a někdo zase ne ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 17:31
- Nahlásit
Eldoguero
Někdo je holt Mirek Dušín a někdo zase ne ...
tož to já su spíše Štětináč a nemám s tim problém teda )))
jinak abych nebyla zcela OT,přiklánim se ke kachně bo ty "pravidla" byly někde v tématu ,který pak bylo smazaný,řekla bych ,že to bylo v době kdy se daj dohledat poslední vstupy ispidicha zde..myslim ty viditelný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
tož to já su spíše Štětináč
marjá panno, tag se ohol né
"pravidla" byly někde v tématu ,který pak bylo smazaný
No ale v tom případě vůbec nechápu proč je někdo psal a proč by se měly dodržovat. Kupříkladu já jsem žádná pravidla nečetla, ani o nich nevím, ani při registraci zde nechodí žádný informativní email co se zde může a co už ne.
Mě prostě jen nepřijde logický, že má kdokoliv dodržovat pravidla, který nezná a znát ani nemůže - VÁŽENÍ MODERÁTOŘI
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:41
- Nahlásit
Eldoguero
Mimochodem nechápu ani ten rozhodčený, naštvaný, rozčílený ... co já vím jaký "tón"
to sice nevím, kde jsi k tomuhle přišla, ale když to tak vnímáš, tak jo, proč ne.
Nejsem si úplně jistá, jestli dobře chápu co tím chceš říct a ani jak to souvisí s tím, že být stále spravedlivý je hrozná dřina.
no to vůbec nevadí, myslím, že fakt bude lepší to stopnout jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:42
- Nahlásit
TAK ABYCH SE VRÁTILA K TÉMATU A moderátor se tu nemusel ztrácet, chtěla bych se zeptat:
kam zmizelo téma zadané Mufínkem ohledně venčení / nevenčení se štěněte?
díky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:06
- Nahlásit
PetraK
Vnímám to tak, protože mi to tak přijde. Do teď konverzace v normálním duchu a teď tahle reakce. Pokud se tě dokl Mirek Dušín, tak nevím proč, vždyť na tom není nic špatnýho. Teda já bych Mirek Dušín být nechtěla, ale nemůže být každej dokonalej, že jo
kam zmizelo téma zadané Mufínkem ohledně venčení / nevenčení se štěněte?
je to marný, je to marný, je to marný
Ale ok, třeba dosáhneš čeho chceš
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 21:52
- Nahlásit
děcka, tu to žilo, jen co je pravda! a moderátoři nic? To nechápu, snad jedině, že by na hrad Mordor začali pouštět se psy, to by mohlo leccos vysvětlit....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 21:55
- Nahlásit
Adiddaska
a moderátoři nic
Není čas prostě
snad jedině, že by na hrad Mordor začali pouštět se psy
Eště není sezona ...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 22:11
- Nahlásit
beztak ty OT pravidla vymyslel Ispydych sám,nikoho se neptal a jen je sem jednou napsal jako samozvanej absolutistickej vládce,že to odted bé tak a tak já jsem pro anarchii a chaos! A jinak z rychlejch šípů jsem tajemný M...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 22:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
A jinak z rychlejch šípů jsem tajemný M...
já se vidim na Dlouhý Bidlo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 22:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
Adiddaska
já na toho trochu kulhavýho, jo to byl asik tajemný M, takže já asi Rychlonožka
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 23:06
- Nahlásit
kejtlin
ne ne, podle mě ty seš Losna nebo Mažňák, ty co soupeřili vo Velkýho Vonta a vedli tu šutrovou bitvu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 01:31
- Nahlásit
janapalko
No to máš těžký já třá neumím lautr americky takže transplantace mozku mě moc neoslovila rači budu datlovat v mateřským jazyce a trapně si zametat před vlastním prahem bez pomoci helikoptéry a mozek si zdovolením nechám zatím vlastní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 08:55
- Nahlásit
Kam zmizelo téma zadané Mufínkem ohledně venčení / nevenčení se štěněte?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 11:32
- Nahlásit
janapalko
někdo se chtěl voddělat a oni ho zachránili, to nasere no...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:41
- Nahlásit
janapalko
Většinou člověk ani netuší, co ho potká a tak se klidně věnuje třeba hloupému žvanění na foru.
Jistě, proto pišme,pišme,než nám někdo ustřelí hlavu...to si z toho beru jako poučení a životní moudro!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:44
- Nahlásit
TAK znovu, aby se tu moderátor se tu nemusel ztrácet v blábolech:
chtěla bych se zeptat:
proč zmizelo téma zadané Mufínkem ohledně venčení / nevenčení se štěněte? V tématu nebylo nic co by ho předurčilo ke smazání, žádné vulgarity, rasismus, OT..... nic, normální téma, kde se naopak mohl někdo další přicházející něco dozvědět. Proč už se to nemá šanci dozvědět a téma tu není?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:53
- Nahlásit
PetraK
TAK znovu, aby se tu moderátor se tu nemusel ztrácet v blábolech:
asi mu ty tvoje rady fundované připadaly jako ještě horší bláboly než hovory o rychlých šípech zde a proto to vymazal, jinak si to nedokážu vysvětlit....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:58
- Nahlásit
Sízra Milanová
potrefená se ozvala? jestli sis nevšimla, tak jsem tady taky zdatně blábolila taky, takže jsem to myslela jaksi obecně
|