Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím nějakého moderátora...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:47
- Nahlásit

Probůch lidičky,zachovejte klid a nešiřte paniku , vždyť pravda a láska nakonec zvítězí nad lží a nenávistí

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:51
- Nahlásit

Eldoguero
kolik prapodivných lidí s prapodivnými myšlenkovými pochody sem leze

hledal mě někdo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:52
- Nahlásit

lamalucni
hledal mě někdo

taky sem hned letim právě

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:54
- Nahlásit

kolik prapodivných lidí s prapodivnými myšlenkovými pochody sem leze

hledal mě někdo?

mě se to naštěstí netýká

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:58
- Nahlásit

PetraK
ty woe, co furt řešíš? Ispidich jasně říkal, že gdyž objeví z jedné ajpiny víc nicků tak je zruší. Uš ti to dochází?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
Probůch lidičky,zachovejte klid a nešiřte paniku , vždyť pravda a láska nakonec zvítězí nad lží a nenávistí
Chtělas říct "zachovejte panyku",ne? A vůbec, panyku a hysteriji má dneska na starosti Jabloň, ty máš dopravní kalamity a srážky vlaků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:03
- Nahlásit

Biluška máš dopravní kalamity a srážky vlaků
jo?? já už nemám hladomor? tak to sem asi něco někde pos*ala

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
ne, hladomor má Adydaska. Byla kvalifikovaná na základě té poslední fotky v hubnutí onlajn

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:08
- Nahlásit

Biluška
gdyž objeví z jedné ajpiny víc nicků tak je zruší

Takže pokud sem někdo chodí z práce a o patro výš už je nějaký kolega zaregistrovaný, tak má smůlu? Nebo doma, když je šest lidí za jedním routerem - to si musí domácnost demokraticky zvolit jednoho tiskového mluvku, který se bude vyjadřovat jménem všech? Nemluvě o některých poskytovatelích (např. Netbox), kde zákazník dostává pouze privátní IPku, takže je za jedinou veřejnou IP schovaných třeba dvacet ulic...
A naopak kdo používá mobilní net, může mít zřejmě nicků, kolik chce, páč při každém připojení dostane jinou IPku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:09
- Nahlásit

Biluška
Byla kvalifikovaná na základě té poslední fotky v hubnutí onlajn
nojo to je fakt,bude dobře reprezentovat resort...
tak já du na ty vlaky

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:11
- Nahlásit

Eldoguero

ale mě to přesto přijde jako házení perel sviním.

no to já klidně naházim, hlavně když mi někdo odpoví

ale jak už nějaký čas je možné sledovat, j

no ano, a proto je - podle mýho názoru - dobrý na to nepřestat upozorňovat. na určitý věci by si člověk zvykat fakt neměl - nebere to dobrý konce - myšleno obecně a s tím, že to začíná u maličkostí.

Ale houby, prapodivný věci jsou právě zábavný,

jdou prapodivný věci a prapodivný věci, tohle podle mě spadá do tý druhý , ne veselý kategorie

kolik prapodivných lidí s prapodivnými myšlenkovými pochody sem leze ani není třeba se zmiňovat

tak pokud člověk nejde proti pravidlům, která jsou daná, tak ať je prapodivnej jak chce, každej jsme nějak prapodivnej. Dotaz rohlajze na krmivo je taky prapodivnej, ale nedává v ničem důvod ho mazat. Taky tady pořád je. ale v čem byl rozdíl mezi Rozhlajovým Pudikrý a Bobem a Bobkem od Mufina?? Proč by se měl člověk bát, že když se slušně na něco zeptá, lidi mu tam začnou odpovídat, tak to pro nic za nic druhý den ráno nenajde? protože moderátor rozhodl??? protože si myslel že je tam za tím nickem někdo jiný? A i kdyby byl sakra, tak ptá se slušně a svým dotazem vyvolal reakce lidí, ti dali rady a doporučení, který se pak někomu jinýmu můžou hodit. A je-li zadavetel opravdu Mufínem, je to vůči němu hnusný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Biluška
ty woe, co furt řešíš?

možná je někomu spousta věcí fuck a zvykne si v tom žít, někomu to prostě fuck není.

lamalucni

Biluška
gdyž objeví z jedné ajpiny víc nicků tak je zruš
Takže pokud sem někdo chodí z práce a o patro výš

děkuji lamo, nemusím aspoň odpovídat.
-----

No a můžu opět poprosit o přesunutí mejdanu jinam?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:17
- Nahlásit

Biluška
A vůbec, panyku a hysteriji má dneska na starosti Jabloň,

PROSÍÍÍÍÍÍÍÍM,JE TU NĚJAKÝÝÝÝÝ MODERÁTOR,KTERÝ BY MOHL ODPOVĚDĚT PETŘEK????

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:19
- Nahlásit

lamalucni
Takže pokud sem někdo chodí z práce a o patro výš už je nějaký kolega zaregistrovaný, tak má smůlu? Nebo doma, když je šest lidí za jedním routerem - to si musí domácnost demokraticky zvolit jednoho tiskového mluvku, který se bude vyjadřovat jménem všech? Nemluvě o některých poskytovatelích (např. Netbox), kde zákazník dostává pouze privátní IPku, takže je za jedinou veřejnou IP schovaných třeba dvacet ulic...
A naopak kdo používá mobilní net, může mít zřejmě nicků, kolik chce, páč při každém připojení dostane jinou IPku.

Já si to nevymyslela, nejsem ani moderátor, ani admin .Jenom připomínám moderátorem vydané desatero kde toto bylo zmíněno

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:20
- Nahlásit

Jebloň
Neňy, ale essi chceš tak mám foun do hobitína. To by mohlo pomoc, ne?

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:20 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

Biluška
Já si to nevymyslela
Já to chápu, to bylo taky směrované na autora tohoto absurdního pravidla. Blbě jsem to napsala, pardon.
Jo až bude IPv6 a každej toustovač bude mít vlastní jedinečnou ajpinu, tak beru, ale za současné situace je to hovadina.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:21
- Nahlásit

Jebloň

Proč pláčeš?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:22
- Nahlásit

Jebloň
Biluška
A vůbec, panyku a hysteriji má dneska na starosti Jabloň,

Jsem si cvrkla.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:26
- Nahlásit

PetraK
no to já klidně naházim, hlavně když mi někdo odpoví
Ale on ti nikdo neodpoví odpověz si sama
tak pokud člověk nejde proti pravidlům, která jsou daná, tak ať je prapodivnej jak chce, každej jsme nějak prapodivnej.
Ti nevím, já si připadám úplně normální
A mimochodem o jakých pravdlech mluvíš, ony jsou zde někde vyvěšeny? Pokud teda neberu samozřejmosti, který jsou daný zákonem (např. propagace týrání zvířat zveřejňováním kupírovaných psů nebo ten důvod, kvůli kterému kdysi měla dočasný BAN eninka ...)
No a můžu opět poprosit o přesunutí mejdanu jinam?
Před chvílí jsi psala, že je to diskusní forum, tak co ti na tom vadí? To se tu člověk nemůže trochu pobavit myslím pobavit, jako pobavit ne pobavit, jako pobavit ...

davidkova renata
lamalucni
Eninka
Chtěla jsem napsat něco o potrefených husách, ale vzhledem k různorodé sklatbě hejna to raději nechám bez komentáře

RaduM
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:27
- Nahlásit

Upřímně řečeno se ani nedivim, jestli to tady žádnej moderátor nečte...
Jsem tu cca 3 dny a nabyla jsem dojmu, že je tu skupina lidí, která to tu má jen tak pro pokec a má potřebu se vyjadřovat do spousty témat příspěvkama naprosto o ničem, což je škoda, protože jinak by pro začínající kynology mohla být tahle diskuze i k něčemu. Takhle se v té záplavě dementních výkřiků ty zajímavé a přínosné příspěvky naprosto ztratí

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:30
- Nahlásit

RaduM
a nabyla jsem dojmu, že je tu skupina lidí, která to tu má jen tak pro pokec a má potřebu se vyjadřovat do spousty témat příspěvkama naprosto o ničem, což je škoda, protože jinak by pro začínající kynology mohla být tahle diskuze i k něčemu. Takhle se v té záplavě dementních výkřiků ty zajímavé a přínosné příspěvky naprosto ztratí
jo jo, jsou to čůzy. Ale nemůžou za to, maj to v náplni práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eldoguero

Ale on ti nikdo neodpoví

no, moderátor může být zaneprázdněn, dávám tomu trochu času, než se půjdu zeptat ještě o fous jinam.

no, lidi to tak většinou mívají

A mimochodem o jakých pravdlech mluvíš, ony jsou zde někde vyvěšeny?

no on je tu před časem moderátor někde dával.

Před chvílí jsi psala, že je to diskusní forum, tak co ti na tom vadí? To se tu člověk nemůže trochu pobavit myslím pobavit, jako pobavit ne pobavit, jako pobavi

no jistě, je to diskuzní fórum, ale má svoje témata a tak by se mělo aspoň v rámci možností - páč je jasný, že se to prostě někdy rozjede - dodržovat, aby to určitý téma nebylo O.T. - což je ostatně i jedno z těch jmenovaných pravidel a to chápu, že pak moderátor maže ty příspěvky, který jsou O.T.

Jsem jenom právě poprosila, ne o ukončení zábavy -ale o přesunutí se jinam - protože pak musím pořád svůj dotaz kopírovat a Jablůnka, která má teda na starosti tu hysterii se z toho rozpláče. A mě je jí potom líto.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:34
- Nahlásit

RaduM
Hajzli to jsou, mám stejný názor

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:38
- Nahlásit

RaduM
Takhle se v té záplavě dementních výkřiků ty zajímavé a přínosné příspěvky naprosto ztratí

Jak poznám dementní výkřik od zajímavého a přínosného příspěvku?
Já jen, abych v tom jako měla jasno.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:40
- Nahlásit

PetraK
a Jablůnka, která má teda na starosti tu hysterii se z toho rozpláče. A mě je jí potom líto.
Ale já nepláču.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:43
- Nahlásit

PetraK
no, moderátor může být zaneprázdněn, dávám tomu trochu času, než se půjdu zeptat ještě o fous jinam.
promiň, ale ty jsi ztracenej případ

no, lidi to tak většinou mívají

Nevim, jak lidi, ti jsou mi ve většině případů dost šumák
mimochodem o jakých pravdlech mluvíš, ony jsou zde někde vyvěšeny?

no on je tu před časem moderátor někde dával.

A nevíš kde, tohle mi uniklo a moc by mě to zajímalo.

to chápu, že pak moderátor maže ty příspěvky, který jsou O.T
Mě spíš v tomto případě udivuje, že tu ještě nějaký téma zbylo a nemůžu se ubránit dojmu, že ať je to jak chce, moderátor nedělá svoji práci.
Jablůnka, která má teda na starosti tu hysterii se z toho rozpláče. A mě je jí potom líto.
Nemůžu teda mluvit za ni, ale myslím, že si o ní nemusíš dělat starosti, ona už je velká holka a určitě to zvládne

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:43
- Nahlásit

Jebloň

nepláču.
tak to je dobře.
sem se přehlídla, či jsem vycházela z názvu toho smajlíka, který jest cry. se teda asi potíš. pardon.

RaduM
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:44
- Nahlásit

Eldoguero
Hajzli to jsou, mám stejný názor
Stejný s kým prosím? Já jsem nic takového neřekla

pawLINka
Jak poznám dementní výkřik od zajímavého a přínosného příspěvku?
Já jen, abych v tom jako měla jasno.

To nevim, jak ho poznáš ty, já ho poznám snadno.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:44
- Nahlásit

PetraK
tak to je dobře.
sem se přehlídla, či jsem vycházela z názvu toho smajlíka, který jest cry. se teda asi potíš. pardon.

Ale prd,nepotím,šířím paniku a hysterii.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:46
- Nahlásit

Eldoguero

promiň, ale ty jsi ztracenej případ

no to může i být, já ti to neberu, já si taky o lidech myslivám svoje.

A nevíš kde, tohle mi uniklo a moc by mě to zajímalo

tak to fakt nevím. bohužel.3

a nemůžu se ubránit dojmu, že ať je to jak chce, moderátor nedělá svoji práci.

a vadí ti to?

ale myslím, že si o ní nemusíš dělat starosti, ona už je velká holka a určitě to zvládne

jo to dobře já vím. jak dlouho už sem chodím?? ani nevím vlastně. dlouho.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání