Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím nějakého moderátora...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 13:03
- Nahlásit

kachna_
sem pako
jen jestli tim Vlčáčková nemyslela to samý, jen to neřekla tak jako dyplomatycky

No dovol!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 16:21
- Nahlásit

Vlčáčková
No dovol!

hele nedovolujte se mi tady a sežeňte mi radši někdo moderátora, abych se ho mohla zeptati. PROČ ŽE JE FUČ TO VENČÍCÍ /NEVENČÍCÍ TÉMA

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:00
- Nahlásit

Dobrý den,

rád bych se zeptal, proč byl můj účet včera deaktivován? Neboť jinak si nedovedu představit, že jsem se nemohl dostat přes přihlášení a nyní nemohu nalézt ani téma na diskuzi, které jsem zakládal! Jednalo se o "POMOC!!! - Štěně se nechce venčit venku, ani doma na noviny..." Téma, resp. zbytkový odkaz, najde i google, viz zde: http://www.zkracovatko.cz/BNzAF3 .

Odpověď admina, paní Zůbkové, že jsem nebyl ještě aktivovaný, mi nepřijde dostatečně vysvětlující, protože téma jsem založil a diskutoval.

Dobrý den,
tak v tomto případě Vám bohužel nepomůžu, téma zřejmě smazal a váš účet zablokoval některý z moderátorů. Tato operace nevratná a smazané téma nejde obnovit.
S pozdravem
Zuzana Zůbková
Cz-pes.cz

Proto se obracím na ostatní moderátory s žádostí o vysvětlení!

Doslechl jsem se totiž, že je možné, že si mě někdo spletl s
nějakým uživatelem "Psíčkař" (nevím, zda je to tak správně), který zřejmě prudí ostatní uživatele, načež toto jsem okamžitě vyvrátil. A pokud byl toto ten důvod, rád bych se proti tomuto nařčení bránil a žádal vysvětlení! Dané téma bylo pro mě, jakožto nového majitele psa, důležitým faktorem, protože
odpovědi některých uživatelů byly velice užitečné a měly skutečný efekt!!!

Já už nevím jak to mám říct, možná anglicky, to je tak jediné, co mi vždycky na škole šlo, ale já nějaký Psíček či jiný blb nejsem! A pokud s tím má někdo problém, tak ať mě klidně porovná i podle IP adresy, ale věřím, že občanku snad ukazovat nemusím. A docela dost mě to mrzí, že jsem byl odstraněn...

Velice nerad bych nabyl dojmu, že tento server není tak seriózní, jak si myslím, i když cenzura padla rokem
89.

Předem Vám děkuji za objasnění!

Mufinek

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:08
- Nahlásit

mufinek
, že si mě někdo spletl s
nějakým uživatelem "Psíčkař" (nevím, zda je to tak správně)

ale já nějaký Psíček či jiný blb nejsem!
tak jak,teda ?

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:10
- Nahlásit

Tak jsem si přečetl ještě Vaše příspěvky a otázky... Přepisuju (kopíruju) text e-mailu, který jsem si vyměnil s pí. Zůbkovou, abyste byli všichni v obraze, co se stalo.

Ještě než tak udělám, jen řeknu svoji dedukci. Byl jsem srovnán s nějakým (zřejmě) idiotem, co prudí ostatní uživatele. Já tento idiot nejsem, nechávám si rezervaci na status idiota na jiné servery. Takže někdo horlivý (admin, moderátor, čert, nasraný a hladový pes nebo já nevím kdo) mě zřejmě smáznul dřív, než byl schopný ověřit takový detail, jako je IP adresa (ale pravda, i ta se dá jednoduše ošulit a změnit).

Takže ještě jednou a naposled - JSEM TU NOVÝ, MÁM SKUTEČNĚ EXISTUJÍCÍHO PSA MOPSe, jmenuje se Muf, snaží se DÍKY VAŠÍM RADÁM !!!! (admine, díky radám uživatelů a uživatelek!!!!!!!!) bobkovat venku a dělá tak páníčkovi radost.

Pokud to někdo nepochopí a opět dostanu BAN, tak vyrvu kabel od routeru ze zdi, zazdím okna a zůstanu se psem doma bez jakéhokoliv kontaktu se světem, protože se jen utvrdím, že žiju v ČR - zemi neomezených možností!

Tady je ten přepis, čtěte od spodu:

Dobrý den,
tak v tomto případě Vám bohužel nepomůžu, téma zřejmě smazal a váš účet
zablokoval některý z moderátorů. Tato operace nevratná a smazané téma
nejde obnovit.
S pozdravem
Zuzana Zůbková
Cz-pes.cz

Dne 31.1.2012 23:00, Muf In napsal(a):
> Dobrý večer,
>
> můj účet byl aktivní, vždyť jsem přece založil i téma, ve kterém se
> hojně diskutovalo. A teď to téma nemůžu nikde najít... Bylo to toto
> http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_12438_0.html (POMOC!!! - Štěně se nechce
> venčit venku, ani doma na noviny ...), najde i google, viz zde:
> http://www.google.cz/#sclient=psy-ab&hl=cs&site=&s ource=hp&q=pomoc+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B+se+odm%C3%AD t%C3%A1+ven%C4%8Dit&pbx=1&oq=pomoc+%C5%A1t%C4%9Bn% C4%9B+se+odm%C3%ADt%C3%A1+ven%C4%8Dit&aq=f&aqi=&aq l=&gs_sm=e&gs_upl=1809l5233l0l5359l28l28l0l0l0l1l1 016l6870l0.6.19.1.7-1l27l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw., cf.osb&fp=5caafd833361818a&biw=1600&bih=775
>
>
> Děkuji za odpověď!
>
> S pozdravem,
>
> Milan Dvouletý
>
> -----Původní zpráva----- From: Cz-pes.cz
> Sent: Tuesday, January 31, 2012 10:54 PM
> To: Muf In
> Subject: Re: Smazání účtu + diskuze???
>
> Dobrý večer,
> Váš účet nebyl aktivován a proto jste se nemohl dostat do diskusí. Nyní
> už by mělo být vše v pořádku a všechna fóra by pro Vás měla být zcela
> dostupná.
> Zuzana Zůbková
> Cz-pes.cz
>
> Dne 31.1.2012 21:20, Muf In napsal(a):
>> Dobrý den,
>> rád bych se zeptal, proč byl můj účet smazán? Neboť jinak si nedovedu
>> představit, že se nemůžu dostat přes přihlášení a nemohu nalézt ani téma
>> na diskuzi! Přezdívka: mufinek.
>> Předem děkuji za odpověď!
>> S pozdravem,
>> Milan Dvouletý
>

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:14
- Nahlásit

Jebloň

tak jak,teda ?

Jak teda? Hmm... dost těžko říct. Svoji identitu odhalovat nebudu, ale napovím. Klobouk s peřím, luk a kamizola, ale myslivec to není...

No, tak jinak: jsem jen obyčejný snílek, bojovník za práva bláznů, milovník zvířat, fotografování, filmové tvorby a hudby, člověk co nevěří na spravedlnost a nesnáší pavouky. Jsem skutečný, z masa a kostí, neexistuju pouze na papíře nebo v kybernetickém světě z čísel. Miluju tmu, svou ženu, syna a svého psa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:38
- Nahlásit

mufinek
člověk co nevěří na spravedlnost a nesnáší pavouky
, milovník zvířat
Miluju tmu, svou , syna a svého psa.
no výborně..nakonec vyjde najevo,že ty seš já..a máme to.
Renatka Víceletá

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:42
- Nahlásit

davidkova renata

no výborně..nakonec vyjde najevo,že ty seš já..a máme to.
Renatka Víceletá

No počkej, počkej, jak že já jsem ty? Že bych si psal se svým ženským alter-egem? Nebo žil v Matrixu? Nebo byl v komatu a toto se mi všechno zdá?

Vysvětli, prosím, jak jsi to myslela.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:44
- Nahlásit

mufinek

já nějaký Psíček či jiný blb nejsem!

snílku, bojovníku, milovníku, fotografe, nevěřící Tomáši nesnášející pavouky, z masa a kostí Mufínku... Psíček byl tady fenomén, než byl vypnutý, žádnej blb, byl tady uznáván i zavrhován, čeřil stojaté vody, osočoval i bavil ostatní, byl drsnej i vtipnej, mnohdy nespravedlivej, měl kontraverzní názory
uměl rozpoutat neuvěřitelný diskuze apod. Takže jestli tě někdo s ním zaměňuje, buď na to "hrdej"

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:47
- Nahlásit

mufinek
Svoji identitu odhalovat nebudu, ale napovím. Klobouk s peřím, luk a kamizola, ale myslivec to není...
OK....Milan Dvouletý .
http://dvoulety.blog.idnes.cz/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:48
- Nahlásit

mufinek
Vysvětli, prosím, jak jsi to myslela.
co nechápeš? citovala jsem ty věci z tvého příspěvku co máme společný
Eninka
Takže jestli tě někdo s ním zaměňuje, buď na to "hrdej"
ty ho asi neznáš osobně že?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:49
- Nahlásit

davidkova renata
ty ho asi neznáš osobně že?

ona je zná všechny osobně

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:54
- Nahlásit

davidkova renata

ty ho asi neznáš osobně že

Psíčka, nebo Mufinka?

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:56
- Nahlásit

Jebloň

Sherlock Holmes, co? Jojo, myslím, že stopy jsem zanechal řádné. Máš bod! Aspoň je tak konečně dokázáno, že Psíček nejsem.

Google - pomáhat a chránit, co?

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:58
- Nahlásit

No, ale stále mi chybí to vysvětlení moderátora. Nemáte na něj někdo kontakt??? Byl bych rád, kdyby byl někdo schopný mi to objasnit. Jinak ruka pisálka zaúřaduje a pudu si stěžovat na lampárnu i blog.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:59
- Nahlásit

mufinek
No vida, už jsi zde?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:59
- Nahlásit

Eninka
ty ho asi neznáš osobně že

Psíčka, nebo Mufinka

jak píše jablon))))))))))))))))))..neřeš to

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:00
- Nahlásit

Eninka

Takže jestli tě někdo s ním zaměňuje, buď na to "hrdej"

Mám pocit, že takovou čest si nezasloužím. Ale pravda je, že někdy dokážu být taky hodně "důsledný" a dokážu rozpoutat diskuzi. Ale většinou se to snažím směřovat na normální témata, které hýbou společností, ale málokdo je vidí, resp. chce vidět.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:01
- Nahlásit

Jebloň
s Mufínkem bude třeba sranda . Jestli ho zase nebloknou, teda
Eninka
Takže jestli tě někdo s ním zaměňuje
no hlavně měl spoustu identit

Ale furt nevim, proč se smazalo to téma!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:01
- Nahlásit

mufinek

takovou čest si nezasloužím

myslím, že jo.... když už nic jinýho, tak aspoň v kontextu: "o kom se nemluví, jakoby nebyl"

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:02
- Nahlásit

Vlčáčková

No vida, už jsi zde?!

Jo, lačním tady po vysvětlení, ale asi se někde toulá nebo na mě hází bobek. No, dobrá zpráva je, že díky vám se Muf učí kadit venku, ale loužičky si stále nechává na teplo domova.

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:05
- Nahlásit

kachna_

s Mufínkem bude třeba sranda . Jestli ho zase nebloknou, teda

No, když budete chtít, tak budu i perlit. Ono to nějak ale bude vyplývat samo, bo můj život je jedna taková velká perla a s Mufinem bude ještě bohatší. Třeba vás budu okouzlovat svými amatérskými dotazy a třeba mi budete nadále chtít radit.

Ale furt nevim, proč se smazalo to téma!!!

Taky bych to rád věděl.

Eninka

"o kom se nemluví, jakoby nebyl" Jojo, špatná reklama taky reklama. Třeba jednou na tom vydělám miliony.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:05
- Nahlásit

mufinek
Jo, lačním tady po vysvětlení
Ahá. No tak nevím, jestli se Ti ho dostane. Ale doufej, naděje umírá poslední.

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:07
- Nahlásit

Vlčáčková

Jako jestli mi to vysvětlení nikdo nedá, tak se naseru a prolezu moderátorovi přes obrazovku do obýváku a donesu mu Mufinův bobek. Naděje a spravedlnost mají rakovinu, tedy aspoň u mě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:08
- Nahlásit

mufinek
Ty ses nějak rozohnil.
Nevystudoval jsi náhodou VŠ s červeným diplomem?

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:13
- Nahlásit

Vlčáčková

Nevystudoval jsi náhodou VŠ s červeným diplomem?

nějak souvisí ohnění s diplomem? Já ohním furt a červenej diplom nevlastním

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:16
- Nahlásit

mufinek

nechceš si založit svý téma...třeba Mufinek a bobek, nebo tak něco? Tady na tomto tématu je to nahouby, když je pro moderátory

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:17
- Nahlásit

Eninka
nějak souvisí ohnění s diplomem?
Nesouvisí. Jsou to dvě oddělené záležitosti.
Já ohním furt a červenej diplom nevlastním
No, tak to už jsi prošvihla příhodnou dobu si ho koupit v Plzni, páč jim prý cosi odeberou. Tak pokud to nebudou jen vzorky krve, možná že už se tam pak nebude nic dát koupit... Smolík pro politiky, no.

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:20
- Nahlásit

Vlčáčková

No, nerozohnil, spíš mě mrzí ten přístup. Zeptáš se admina, ten ti odpoví tak jak ti odpoví. Pošleš mail s žádostí o kontakt, napíšeš sem, výsledek žádný.

Ne, VŠ jsem nestudoval, dostihla mě lenost a neochota se dále vzdělávat.

Mně jde jen o princip a vysvětlení, proč se stalo, co se stalo. Jinak to řešit nebudu. Když budu něco potřebovat, tak sem nahlédnu nebo zkusím google, ale pokud bych tu měl někomu škodit, tak radši zmlknu a půjdu o dům dál, jak se tak říká. Nějak jsem už rezignoval na to se dohadovat, dožadovat a hádat. Naposled, když jsem se bránil a bojoval za svá práva, došlo to až k soudu. Soud nebyl po 2 letech schopný ani prostudovat můj spis. Nakonec jsem stejně našel pomoc na konci svého ramene. Možná ti přijdu hodně pesimistický, ale to jsou prostě jen moje zkušenosti a zkoušky života, nad kterými kolikrát žasnu. Takže neodůvodněné smazání tématu sice zamrzí, ale není to nic, kvůli čemu by se bortil svět...

mufinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:24
- Nahlásit

Eninka

nechceš si založit svý téma...třeba Mufinek a bobek, nebo tak něco?

Jo, máš pravdu, tady zbytečně píšu nesmysly, omlouvám se, nepatří to do tohoto tématu.
Zakládat asi nové téma nebudu, nemyslím, že je to pro vás nějak zajímavé, abyste se dovídali kolik bobků Muf udělal... Spíš bych si připadal jak blb...

Děkuju vám všem za rady, které jste mi dali! Třeba se tu zase ještě někdy potkáme. Někde na nějaké diskuzi. Nebo blogu. Nebo kdo ví kde...

Mějte se hezky a přeju hodně šťastných dnů po boku vašich čtyřnohých chlupatců!

Muf

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání