| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 07:57
- Nahlásit
ragdolllegend
oni bezpapirove bc nebo bezpapirove sheltie ty 3 tis stoji.
No bezpapírové jo. Ale ty jsi koupila vořecha .
Ja jsem se k ni jela podivat kdyz byla na dovolene a hlidala to jeji kamaradka.
Jj, to je její dost oblíbená výmluva. Pokaždé když má štěňata bez papírů, nebo nestandartní tak jí je hlídá kamarádka kdykoliv přijede nějaký zájemce.
Bylo to na pozemku uprostred poli kde maji kone.
Neměli tam náhodou karavan?
hlavne se bojim dalsich nemoci krom tech parazitu o kterych uz vim.
Co vím tak Anett je na tom zdravotně dobře. Ale o otcích nevím nic. Tam se můžeš bát čehokoliv počínaje PRA/CEA a konče dysplazkou.
Můžeš mi na sebe dát mail, prosím? Nebo se ozvi na libuse.kotkova zavináč seznam. cz. Chtěla bych se ještě na něco zeptat soukromě. Děkuji.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 08:26
- Nahlásit
Psíček
To je zas ještě rozdíl jo?
Pro někoho evidentně ne. Pro mě by byl.
Cožby by u nobl psu s PP ci nevořechů rozhodně nemusela.
Což by pochopitelně musela, zvlášť když zaplatí za psa, kde potencionální otcové jsou nejméně dva. A to ještě klidně může být kec. Páč když Jańourová neví, který z šelťáků fenu nakryl tak jak ví, že to byl šelťák? Že to nebyl třá německý ovčák....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 08:50
- Nahlásit
Psíček
Tak pak je to ale jedno ne?
V tomhle případě evidentně jo . Ale ragdolllegend to chtěla vědět tak jsem jí odpověděla . To se tak na diskuzích dělá. Jinak by nebyli
V čeéém?
V tom, že pro voříška chodím zadara do útulku. Když za něco platím tak chci kvalitu a značku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 09:02
- Nahlásit
Biluška
ty jsi koupila vořecha
ne-e, koupila meziplemenného křížence
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 09:18
- Nahlásit
kachna_
ne-e, koupila meziplemenného křížence
Jasně, můžeme to rozlišovat na psy s PP co odpovídají standartu, nestandartní psy s PP, psy bez PP co odpovídají standartu, psy bez PP co neodpovídají standartu, meziplemenné křížence dvou, tří, čtyř a více plemen, vořechyvořechoviče kde už vůbec nejde poznat co jsou zač...a pozor tím se dostaneme zpátky ke křížencům, kde se sice vůbec neví co byli rodiče zač, ale jsou velmi velmi podobní nějakému konkrétnímu plemeni. Nejlépe hodně vzácnému . Tak se dost často setkávám s tím, že lidé mající voříška-nalezence z popelnice tvrdí,že se jedná o japonského špice bez PP a tak podobně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:14
- Nahlásit
Psíček
Čili psa bezpapírového považuješ za kvalitu a značku kdežto vořecha ne. Aha.
Ne, řekla jsem kvalitu a značku. Značka rovná se pes s PP. Prosím všimni si, že o kvalitě zde nehovořím, pouze o značce.
Kvalita rovná se kvalitní odchov - vymazlená štěňata, očkovaná, odčervená, socializovaná jak to jen nejlíp jde, po zdravých rodičích. Odchovaná s láskou a péčí.
Klidně koupím kvalitu bez značky. Značku bez kvality nekoupím. Když se podaří sehnat obojí dohromady tak je to ideál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
Psíček
Ale di ty, ideál je pán Mášenek a ty si ho stejně nevážíš jak patrno z toho, co zde píšeš. No šak počkej!
Pan Mášenek poslední dobou přibral deset kilo . Takže už si ho fakt nevážím, bysem ho neunesla
y jo, ještě že to nečte irská princezna, ta by ti dala.
Gdo je zas irská pisezna? Mě je to jedno, jsem sledovaná ze všech stran a hlídaná líp jak Temelín . Kopírovači se o to pečlivě starají
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:58
- Nahlásit
Psíček
hej včera jsem du dával tu fotku, co ej na ní pod impact nebo vona. tak to snad nejde nepoznat ne?? Kua!
Aha. Tak to bude ta irská pisezna, páč Impakt není tak moc zelená.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 13:02
- Nahlásit
Biluška
No ty woe.
|
ragdolllegend
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 14:43
- Nahlásit
co se to tu vyvinulo za diskusi o ničem:-D jinak jak jsem u ní byla, jo byl tam karavan, tak tam byli jen sheltie a ta anett a nas Timmi je fakt jasnej borderak x sheltie. foto na ragdoll.rajce.idnes.cz jinak bych mohla jeste dookomentovat ze z toho vrhu nektere vypadaly jako sheltie a ty prodala jako sheltie bez pp (protoze pochybuju ze by uplne ve stejnou dobu mela i stenata sheltie). Jinak kdyby fakt bylo plemeno krizenec tehle dvou koupila bych si stene s PP, sama chovam Ragdolly s PP.
|
ragdolllegend
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 14:45
- Nahlásit
ja tam vlastne novy fotky co roste jeste nemam tak to tam moc neni poznat
|
ragdolllegend
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:44
- Nahlásit
Ahoj. Mám z občanky Elišky J. opsané trvalé bydliště a číslo občanky. Je to k dispozici na mém mailu. ragdolllegend@seznam.cz Domluva s ní není, budu dávat trestní oznámení, kdo by se chtěl přidat, budu ráda. Dále:
!!! POZOR !!!
EVA Jaňourová, chovatelka shi-tsu, není NIJAK příbuzná ani jinak zpřízněná s Eliškou. Ani fena shi-tsu Elišky není z její chovné stanice. Jedná se o seriozní chovatelku, která pověstí Elišky trpí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
ragdolllegend
hele a co Timova fotka? já jí na rajčátku nenašla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 05:03
- Nahlásit
ragdolllegend
Jedná se o seriozní chovatelku, která pověstí Elišky trpí.
Se jí chuděře ani nedivím
inak bych mohla jeste dookomentovat ze z toho vrhu nektere vypadaly jako sheltie a ty prodala jako sheltie bez pp
Tomu se bohužel taky vůbec nedivím
|
ragdolllegend
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:48
- Nahlásit
zdravim, posilam odkaz na fotky 8 měsíčního meziplemenného křížence Timmy, matka BOC, otec Shelite http://www.hafici.cz/profily/detail/67175
|
AdelDvo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 11:24
- Nahlásit
Dobrý den,
vím,že tato diskuze je stará nicméně bohužel Jaňourová jede ve svých zvěrstvech i nadále.Kdo může ozvěte se prosím se zkušeností na adeladvorska@seznam.cz.Děkuji
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2020 12:14
- Nahlásit
ozvěte se prosím se
to tezko, vetsina diskutrujicih je jiz po sve i-smrti nebo za digitalnim horizontem a ti, co ne, schoulene serouci pri zdi v sini vocekavaji straslyvou smrd rukou kovidakilera
|