| Autor |
Zpráva |
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit
Biluška
Jo moc děkuji za pomoc.Čekám na emaily tak mně dlouho nenapínejte.Moc díky.Vše mi posílejte Originál pokud máte její emaily.Hezký den.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit
Lenkamachova
Už se třepu.Já nic neprovedla.Jsem čistá jako lilie.
o to tezsi to tam budes mit
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:27
- Nahlásit
argosek
Nevyhrožuj.Bránit bezbranná zvířata na kterých se vydělává a důvěřivé lidi varovat není trestné.Co sem lezeš když jsi proti pomoci?Běž do fora kam patříš a nelez mezi slušné lidi.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:32
- Nahlásit
argosek
A máš to.
Lenkamachova
Šmárja, on si dělá legraci. Jsi tu nová, tže neznáš ještě jeho morbidní humor.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
bullvnouzi
Díky za varovaní, ale morbidní humor fakt nechápu.Tímto zdravím zákonodárce Argosek.
A tobě moc díky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
Lenkamachova
Náhodou, já bych ani nespočítala, kolikrát jsem si krz ty jeho kydy poprskala monitor.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit
bullvnouzi
Lenkamachova
JJ, má dobrý hlášky - ovšem o to víc sem pak šoklá, když z něj vypadne něco normálního .... aspoň věta
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:45
- Nahlásit
Dines
o to víc sem pak šoklá, když z něj vypadne něco normálního
Já taky.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit
Halo halo, zapomněli jste na mě??Prosím prosím o ty emaily.Příjmení.Moc díky
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:59
- Nahlásit
Halo halo.Co je s Vámi.Sluníčko svítí tak nikdo nepíše?No jasně taky letím za hafany.Lenka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 18:18
- Nahlásit
Lenkamachova
A kam ti ty mejly máme asi poslat? Pod členem nic není.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 20:40
- Nahlásit
lenkamachova@seznam.cz
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 20:40
- Nahlásit
Pardon.Lenkamachovaa@seznam.cz.
Mám ho v inzerátu na Chicopelu.Tak mu to nedošlo.Promin.Dík.Lenka
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1999123/Koupim-pro dam-daruji.php
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 23:03
- Nahlásit
Halo halo.
|
Conny
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 20:04
- Nahlásit
Ahojte. Po dlouhé době sem koukám a nestačím se divit Jsem z Bruntálu, ale na tuto slečnu jsem nikdy nenarazila. Jednou jen na podobného pejska, ale s tím byl nějaký klučina... S Eliškou Jaňourovou mám taky svoje zkušenosti a jak psala Biluška o tom dobrmanovi tak to taky můžu potvrdit a ještě přidat to, že toho dobrmana dala s tím že mu je 5 let, přitom to je daleko starší pes. Už nevěděla co s ním tak ho chtěla vrazit ke mě, nebo ať zavolám policajty, že ona tam volá a zachraňuje psy pořád...
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 00:40
- Nahlásit
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:35
- Nahlásit
halo halo?Nic nového??Zdravím všechny spřízněné duše.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:37
- Nahlásit
Zasílám Vám příspěvek co mi dnes přišel.Musím zjistit to příjmení.Nedaří se mi to.Prosím pomozte.Děkuji Lenka
Dobrý den. Dnes jsem si na www.zvirata.bazos.cz přečetla Váš článek o slečně CHICOPELA. Mám s ní bohužel také zkušenost. Asi před 3 měsíci jsme museli dát pryč naši fenku Nova Scoti Duck Tolling retrívra - Triny. Proto jsem podala inzerát a ani ne 2 dny na to se ozvala tato slečna, že má o naši fenku zájem a že si pro ni přijede. Za začátku se zdála být sympatická, tak jsem byla ráda že naše fenečka bude snad v dobrých rukou. Druhý den na to mi ale napsala, že si pro ni přijet nemůže, že maminka jí to nedovolí jet tak daleko, atd. Tak jsem jí napsala, že jí tedy fenku přivezu. Už si přesně nevzpomínám kde říkala že bydlí, ale napsala mi, že bude u tety v Bruntále. Domluvili jsme se tedy, že já jí fenku přivezu. Vstávala jsem v 5:00 hod, nešla jsem do školy a se 3 psy jsme se vydali na vlak. Ten den bylo hodně sněhu a mrzlo. My jsme jeli 4 hodiny vlakem a konečně jsme byli v Bruntále. Vystoupím z vlaku a slečna nikde. Čekárna byla zamčená tak jsem s těmi psy ( mezi nimi i tehdy 5 měsíční štěně border collie ) čekala u nádraží. Po 5 minutách jsem jí volala a nebrala mi telefon. Vlak domů nám jel za 2 hodiny a další za 3 hodiny. Sundala jsem si budnu a to promrzlé štěně jsem zabalila do bundy. Napadlo mě, že se půjdeme projít. Ušli jsme kousek a začalo strašně sněžit. Proto jsme se šli schovat do nějakého podchodu. Psi mokří, já mokrá a slečna pořád nezvedala telefon. Za ty dvě hodiny jsme se vrátili na nádraží. Stojíme tak před tou budovou a najednou ke mě přicupitá slečna CHICOPELA. Začala se omlouvat, že její autobus měl zpoždění a dřív to nestihla. Řekla jsem si, že se to může stát každému. Proto jsem jí předala fenku, PP a očkovací průkaz. Ještě jsem jí několikrát opakovala, že o fence chci být neustále informována. Ona mě ujistila, že kdykoliv ji budeme chtít vidět, že nebude problé. Rozloučila jsem se a se slzami v očích jsem odjížděla domů. Tehdy mě vůbec nenapadlo, že Triny vidím naposled. Týden potom mi ještě přes ICQ poslala 3 fotky a od té doby nic. Na maily nereaguje a na icq také není. O Triny vůbec nic nevím a každý den lituji toho, že jsem jí fenku nechala.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 13:45
- Nahlásit
Dobrý den všem.Díky za všechny pomoci ohledně Chicopely.Já už pak neměla čas ani náladu ji řešit.Začala jsem s výcvikem psů a tak jsem věčně na cvičáku.Historie se mi pro změnu zase zopakovala.Tak pokud máte chut si pohledat pár věcí na netu a pomoci mi proklepnout jednoho muže kontektujte mně prosím na email.lenkamachovaa@seznam.cz
|
ragdolllegend
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 00:39
- Nahlásit
Ahoj. Nejsem idiot, ale Jaňourová je sakra chytrá. Když jsem kupovala šteně, progooglovala jsem si jméno, kterým se mi podepisovala (asi kamarádka) a byla to trenérka agility táborů, mladá holčina nikde nic špatného. Teď kyž koukám na jméno na kupní smlouvě a zadávám to do google po tom co zjišťuju že má štěně demodexe a otodexe a nakazilo mi chovnou stanici ragdollů tak se mi chce zvracet... nemá někdo nějaké info čeho se mám ještě bát? Mám křížence matka BOC Anette z Újezdského ranče http://www.zrisefantazie.wbs.cz/Anette-z-Ujezdskeh o-rance.html a otcové dva možní SHELTIE na webu ho nemá ale viděla jsem je oba. Jeden jménem Tedy měl by mít PP ustrašený tříletý prý odněkud zachráněný a druhý tricolor také by měl mít PP prý půjčený od nějaké chovatelky ten vypadal normálně. Čeho se mám ještě bát?Má někdo info z tohohle období?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 07:23
- Nahlásit
ragdolllegend
Jak staré štěně máte? Ptám se jen ze zvědavosti jestli se jedná o ty křížence co inzerovala teď nedávno, nebo jestli chuděrka Anett porodila ještě nějaké
Mimochodem, ještě mám jednu otázku. Možná trochu osobní,ale vážně ji nemyslím nijak zle. Vy jste opravdu zaplatila za vořecha tři tisíce? . Jak je možné, že v době, kdy všichni chovatelé brečí, že nemůžou prodat odchovy s PP ona prodá vořecha za tři tácy?
Jo a čekat toho můžete opravdu hodně, hlavně psychické problémy, protože pod pojmem "vymazlená" štěňata si Jaňourová představuje trošku něco jiného než zbytek světa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 07:52
- Nahlásit
Psíček
Jedna z možností, ne zcela nepravděpodoných ba imo spíše naopak je ta, že nemá v hlavě vymetýno až tak, jako ten průměrný brečící chovatel.
No to opravdu nemá. Můžu odpřísáhnout, že nemá v hlavě vymetýno. Tam totiž už od začátku nebylo co vymetat
Jinak s tebou naprosto souhlasím, lidská blbost prostě nemá hranic.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 07:57
- Nahlásit
Biluška
když jsem v roce 2006 hledala štěně šeltie, tak jsem na něco takového narazila. Byl to pěkný inzerát ve smyslu z plánovaného vrhu po našich dvou pracujících pejscích, šeltii a borderce prodáme štěňátka. Inzerát se mi líbil, chtěla jsem šeltii nebo borderku a takhle bych měla dva za cenu jednoho . Už si nepamatuju, proč jsem to tenkrát zavrhla, jestli kvůli ceně bezPP štěněte anebo protože mám jakési zvrhlé názory na podporování bezPP chovatelů nebo z nějakého úplně jiného důvodu, ale ten inzerát byl dobře napsaný a dobrá reklama dělá hodně. A ta možnost nemuset se rozhodovat mezi šeltičkou a borderou, byla také lákavá oujééé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 09:01
- Nahlásit
Psíček
Třeba že na to jdeš chytřeji, máš lepší vystupování nebo schopnost přesvědčit, jsi pracovitější nebo třeba máš lepší strategii atd atd, ale z toho všeho vyplývá, že na rozdíl ode mne nemáš vymetýno....nemohu si pomoci...tak jak tak mi to tak vychází .
Nebo třeba to, že lidi-zájemci o štěně přijdou do naprosto otřesných podmínek kde jsou štěňata ve výkalech, hladoví, týraní... A že lidi-tupídi si řeknou "bože, to je ale hrůza, aspoň toho jednoho chudáčka musíme zachránit" ?
Fakt myslíš, že takové píp jako Jaňourová, Bártů, Vaněčková a pod prodávají, protože mají lepší marketing než ostatní chovatelé? Leda bys ty výše popsané podmínky považoval za marketing. V širším slova smyslu by se to tak určitě chápat dalo.
Mimochodem co se týče toho pochybného certifikátu kvality máš naprostou pravdu. Bezpapíráci jdou na odbyt naprosto bez problémů. Alespoň já nikoho kdo by měl problém neznám. Samozřejmě za předpokladu, že chová nějaké "moderní" plemeno, nikoliv třá šarpeje. S papírákama mají problém snad všichni. Že by to bylo cenou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 09:17
- Nahlásit
Psíček
Ano, najdou se lidé, kteří bezmou psa, aby ho "zachránili" z těch hrozných podmínek, ale na základě tohoto principu rozhodně neprodáš více, než ten plačící chovatel se psy opapírovanými FCI kapesníčky smrkacími.
Si myslím, že takových lidí je právě hodně. Těch co "zachraňují", abysme si rozuměli . Alespoň co tak různě čtu na netu, nebo když mi píší rozhořčené maily (poté co někde zahlídli něco o Šíblové mají patrně dojem, že lusknu prsty a udělám zázrak s každým tyranem).
Na většinu lidí špatné podmínky dobře nezapůsobí...
To určitě ne. Ale psa koupí a to je jediné co je pro toho množitele podstatné.
navíc pochybuji, že lidé, kteří jsou zde popisování tahají své klienty do svých velkochovů ......
Asi jak kdy. Vím, že Jaňourová velice ochotně přiváží psa kamkoliv po republice. Ale třá v jiném tématu zmíněná Bublová s Mudrou si dle reakce lidí běžně pouští zájemce do bytu...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 09:23
- Nahlásit
Biluška
OT - nebudeš na Sykpu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 09:25
- Nahlásit
impact
vždyť jsem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 09:37
- Nahlásit
Psíček
A Mudrová s Bublou jsou tedy množitelé jo?
Co já vím, já je neznám. Jsem snad psala "dle reakce lidí" ne?
Tak možná mezi typy, co se zabývají i psochranářstvím ano ... ale mezi průměrným čovekem v této republice zcela jistě nikoliv.
Bysem řekla, že právě mezi průměrnými lidmi. Ale to jedno, takhle se můžem dohadovat do nekonečna a stejně to nikam nepovede. A já musím sbírat švestky, nebo nebude slivovica
Uznej, že to je podstatnější . Lidstvo je nepoučitelné. Furt do nich někdo horem dolem hustí, aby kupovali z pořádných podmínek, vymazlené, zdravé štěňata....a furt kupují na parkovišti před Kauflandem štěňata se svrabem, podvyživené a nesocializované... Dobře jim tak, já už boj s lidskou demencí vzdala. Jdu radši na ty švestky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 10:54
- Nahlásit
Psíček
To není myšleno jen tak, že všichni FCI chovatelé snad stojí za prd, ale i tak, že pro mnohého člověka, který chce psa, ten papír význam nemá, protože má prostě jiné požadavky na psa ...
Ano, v tom s tebou naprosto souhlasím. Mě osobně je zcela jedno essi člověk chová s PP, či bez. Podstatné je JAK chová. Jestli kryje fenu prakticky každé hárání (ani u chovu s PP tohle není vyjímkou, řády to povolují). Jestli se o štěňata stará, nebo jestli dvakrát denně hodí misku s ovesnou kaší do kotce (opět lze vidět i u chovů s PP). Jestli se stará o to kam štěňata jdou, nebo jestli prodá prvnímu zájemci, sbohem a šáteček (není vyjímkou u chovu s PP, že když se pes dostane do úzkých tak chovatel už nejeví zájem).Jestli má chovný pár alespoň základní zdr. vyšetření a pokud se vyskytne nějaká vada či choroba tak že se na nich dál nechová (znám x "chovatelů" s oním slavným cárem papíru, kteří s klidem chovají např. na fenách-epileptičkách, protože jejich klub chce pouze vyšetření na DKK - což splňují)....Tohle jsou pro mě podstatné věci, nikoliv nějaký papír
|
ragdolllegend
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 04:56
- Nahlásit
steneti by meli byt tri mesice. oni bezpapirove bc nebo bezpapirove sheltie ty 3 tis stoji. a me tahle kombinace plemen nadchla kdyby takovy krizenec mel pp koupila bych si ho s PP ale takove plemeno neni. Ja jsem se k ni jela podivat kdyz byla na dovolene a hlidala to jeji kamaradka. Bylo to na pozemku uprostred poli kde maji kone. Rikali mi ze tam ty psi privezli jako na prochazku ne ze tam bydlej. psychicke problemy se nezdaji, stene sice neni totalne nebojacne, ale ani ne ustrasene, to myslim ze bude dobre. hlavne se bojim dalsich nemoci krom tech parazitu o kterych uz vim. zazivani se taky jevi v poradku.
|