Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / AKCE-Chicopela překupnice psů.
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 07:18 - Změnil/a: Lenkamachova
- Nahlásit

Prosím zde mi pište veškeré zjištěné skutečnosti.Moc děkuji Lenka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:26
- Nahlásit

Znáte někdo její křestní jméno?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:29
- Nahlásit

Podle některých profilů na netu by měla být Katka tuším.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:31
- Nahlásit

A má být odkud, někde z našeho kraje?

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:32
- Nahlásit

Mněla by být z Bruntálu

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit

Tady ji najdete.Nemá ale přesné údaje.
http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/profile.p hp?uid=5511436&part=1&extra=w%3Dr%26sex%3D-1
http://libimseti.cz/chicopela?uid=#

Víteli něco více než já napičte mi prosím na Lenkamachovaa@seznam.cz nebo sem.Moc díky

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 16:41
- Nahlásit

Nyní mi přišel email.Od jednoho pána ve zněníobrý den děkuji Vám za upozornění na tuto slečnu ona totiž nekšeftuje jenom s pejskama ale i skoněma já osobně jsem ji daroval starší klisnu s tím že u ní dožije ale bohužel za dva měsíce když jsem se chtěl na klisnu dojet podívat tak mi řekla že klisna zemřela ale milá slečna potřebovala peníze a tak klisnu prodala na jatka, budte ráda že jste se ji nedovolala váš pejsek se určitě bude mít lepší když bude u vás přeji hezký den .To je síla to se nehodí.Co na to říct.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:07
- Nahlásit

Lenkamachova
Nemá náhodou i maily "selticky@seznam.cz" a "kaktusek5@seznam.cz" ? Jsem z Bruntálu a mám pocit, že vím kdo to je. Ozvu se večer a proberem to, teď jenom procházím.

rendik
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:10
- Nahlásit

Biluška
No ne, že by v tom jela takhle ve velkym jo? To je mazec... Vim, že máš teď dost starostí s pejsanama, ale jestli budeš mít večer chvilku, ozvu se ti na mail (něco sem zjistila).

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:22
- Nahlásit

Tak já sem lupnu link na minulou diskuzi, ať je to tu komplet.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:30 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Biluška
"seltičky@seznam.cz" jsou taky bruntál, ale zřejmě někdo jiný. Tuta slečna vypadá velice normálně a slušně.

A teda "kaktusek5@seznam.cz" je taky hustej... I když to mi příjde spíše jako množírna klasická.

rendik
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:32
- Nahlásit

bullvnouzi
"selticky@seznam.cz" a "kaktusek5@seznam.cz" jsou jedna osoba...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit

rendik
Kecy... Jak to víš?

rendik
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:47
- Nahlásit

bullvnouzi
Od Bilušky - diskuze kolie a šeltie: Kája, Caila, Cailetka na můjpsovi. Selticky, nebo kaktusek5 na ifauně.... asi těch nicků bude mít víc, ale všechny je neznám.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 18:02
- Nahlásit

Tak podle fotek na profilu se naštěstí nepotvrdilo moje podezření na jednu osobu, co má Gase a mám od ní Emmu-to víte, dávám si na ni hodně bacha, po upozornění z jedné strany-ale to nakonec dopadlo vcelku dobře.

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 18:17
- Nahlásit

Biluška
Ty emaili nevím zda jsou její.Netuším na netu že by něco prodala jsem nenašla.Ještě kouknu zítra dnes musím frčet.Zatím moc díky za jakékoli info.Lenka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 18:19
- Nahlásit

A co tenhle mejl? verca.m2@seznam.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 19:25
- Nahlásit

bullvnouzi
kaktusek5 a selticky jsou jedna a tatáž osoba. Eliška Jaňourová, Dlouhá 25B, Bruntál. Stránky www.zrisefantazie.wbs.cz nebo www.chszrisefantazie.estranky.cz

Na těch prvních stránkách byla donedávna velmi zajímavá návštěvní kniha. Zkopíruji Vám ji sem, těm, které to nezajímá se omlouvám za hodně dlouhý příspěvek.

rendik
klidně mailuj, s Pumou už víc dělat nemůžu, akorát do ní lít vodu. Ostatní jsou OK a vypadají, že to přežijí bez následků. V pondělí jdu se všema na jaterní testy, CNS a trávení je v pohodě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 19:30
- Nahlásit

Login:
Heslo:
Tento příspěvek je SPAM

Reklama
Jděte někam!
Srazy.info - události kolem vás.
Návštěvní kniha

Jméno

Home
Vzkaz

[?]
Strana 1 / 8, celkem 54 příspěvků ››
20. 4. 2008 (23:00) X O
Eva
Už týden jsme celá rodina zdrceni.Na podzim jsme si koupili od sl.Jaňourové bikolorní štěňátko pejska.Nechtěli jsme výstavního,jen kamaráda a společníka na horské tůry a tak do nepohody.On takový skutečně je, jen nám před měsícem začal kulhat a ve čtvrtek 17.4. nám po rentgenu náš veterinář sdělil krutou zprávu, že má Tobiášek vrozenou vadu kyčelních kloubů.Během jednoho měsíce se jeho chování změnilo,jakoby nám pejska někdo vyměnil.Z neřízené střely,kterou byl máme doma smutného rozbolavěleho kamaráda,který ve svých 8-mi měsícich nevyskočí a ujde snad jen 500m bez známek bolesti,dál už je to pro něj velice bolestivé.
pPo tom co jsem si přečetla všechny tyto reakce vím,že jsme měli chtít vědět víc o sl.Janourové a jejím jednání.Tuto skušenost zveřejňujeme proto,aby se už více nedělo to co sl.Jaňourová vyvádí a jakým způsobem pejsky prodává.
Teprve teď si uvědomujeme,proč se jí nechtělo sepisovat smlouvu o prodeji.Náš Tobiášek je jedno z těch dvou štěňátek,které prodala pod rukou.Prostě využila naší nezkušenosti
Biluška reaguje :
21. 4. 2008 (07:43)X
Evo, prosím Vás, ozvěte se mi na mail, nebo tady nechte svůj. Vašemu Tobiáškovi to už zdraví nevrátí, ale třeba se podaří Jaňourovou potrestat a varovat ostatní lidi. Klub to určitě bude zajímat. Třeba Vám i trošku poradím s léčbou nemocných kloubů, taky mám doma podobně postiženou fenku. Neházejte flintu do žita, i s těžkou dysplazií se dá prožít aktivní a spokojený život. Jenom je to pro lidi trošku komplikovanější.
Nechci Vás předčasně strašit, ale matka Vašeho štěněte (Yerseke Vlčí žleb - Daisy) má dědičnou chorobu ledvin. Veterinář Jańourové jasně nedoporučil krytí. Jednak z hlediska zdraví feny a hlavně z hlediska dědičnosti. Ona přesto již dvakrát nakryla a další krytí má v plánu.
Saša reaguje :
21. 4. 2008 (11:35)X
Také máme pejska z vrhu C. Je to tricolor a kupovali jsme ho s kupní smlouvou se vším a v naprostém pořádku, ale jak šel čas, zkušenosti s Eliškou byly čím dál tím horší. A dnes je největší problém s PP, které dosud nemáme a nejvíc jsem pohoršena odkuď jsem vlastně štěně kupovala. Pejsek je sice přerostlý, ale budiž, to se stane. Zdravotně je na to výborně, zatím, ale kupovala jsem si ho i s plánem chovu a výstav a to že ve vrhu byla nestandartní štěňaťa či dokonce má matka dědičnou chorobu, o tom nám samozřejmě Eliška neřekla, i když jsem se jí několikrát dotazovala, zda byl vrh v pořádku apod. Je to pro mě velice špatná zkušenost a chtěla bych jí řešit dál, ale po tom, co jsem zjistila, že vlastně žádným klub s ní nechce mít nic společného, tak co s tím? Psa mám hlavně na agility a PP jsou pro mě důležité...
Biluška reaguje:
21. 4. 2008 (12:29)X
Sašo neboj. I pokud Elza papíry nevyzvedne a celkově se na to vykašle můžete se k PP dostat. Prostě na plemenné knize požádáte o duplikát. Do žádosti uvedete důvod - klidně i pravdivý a plemenná kniha vydá duplikát. Myslím, že klub v tomto bude nápomocen, přece jen se jedná o více podvedených lidí. Jedna z těch fenek je dokonce v Rakousku, takže klub určo nebude stát o takovou reklamu.
20. 4. 2008 (20:43) X O
očko
To je tedy fakt hrůza.Ona se tím snad opravdu živí.Já myslela že psy má ráda ale ona je jen využije ke svému prospěchu.Doufám že jí to už nebude dlouho vycházet.Mělo by se něco začít dělat,třeba alespoň varovat chovatele borderek a šeltií.
20. 4. 2008 (20:23) X O
očko
Tak to jsem ráda že jste se zde zastavila.Eliška to bohužel umí s lidmi,a tak není divu že jste jí jima dala.Ale já jsem se dozvěděla že ho i mé kamarádce nabízela a to za 8tisíc.Zdá se mi že si vždycky najde někoho kdo daruje nebo levně prodá psa a pak ho za čas prodá.Měla i polského nížinného psa Hanah nebo tak podobně a taky nevím kde skončila.
Biluška reaguje:
20. 4. 2008 (20:32)X
Hanička skončila u jedné paní z Bruntálu, má se tam suprově a zotavuje se z hrůz, které zažila u Elzy.
Jinak máš naprostou pravdu. Kupříkladu z bruntálského útulku (on to není útulek v pravém slova smyslu, ale funguje na podobném principu) si vyzvedla téměř čistokrevné štěně NO. To ještě tentýž den prodala.
20. 4. 2008 (20:09) X O
Pavla a smečka
http://amilotbohemia.estranky.cz
Dobrý den.
Čtu a nestačím se divit. To ode mne dostala Eliška Jima ... s tím, že půjde do výborných podmínek ... bohužel u nás nemohl zůstat kvůli druhému pejskovi. Byl u nás na ,,převýchovu,, a za týden jsme mu dali tolik lásky, že do tří dnů z něj byl mazlík ... A teď začínám zoufat nad tím, kam že to vlastně šel. Pokud bych mohla někoho poprosit o číslo nynějšího majitele Jima, byla bych opravdu moc vděčná.
U nás jsou psi hýčkáni a je jedno jestli jsou to papíráci, nalezenci či pejsci z útulku, vždy je milujeme stejně a teď je mi opravdu mizerně, že nevím, kam to vlastně šel. Snažila jsem se z něj udělat suprovýho hafíka a myslím, že na to jak byl u nás krátce se mi to podařilo ... jen doufám, že ho znovu někdo nezklame (jako když se dostal do útulku).
Moc předem děkuji za každou informaci
Biluška reaguje:
20. 4. 2008 (20:30)X
Znám se osobně s novým majitelem Jima a bohužel i s Eliškou. To číslo Vám pošlu mailem i s informacemi o Jimovi. Doufám, že to bude stačit až zítra, dnes už nestíhám.
Týraný Jim určitě není, alespoň ne v době kdy je u Tomáše. Když je u Elišky je to mnohem horší.
Snad Vás (všechny) potěší informace, že před pár týdny Elišku napadl a kousnul ji do pr... ehm, do sedacího svalu
Pavla reaguje :
20. 4. 2008 (21:43)X
Tak nevím, jestli mě to těší či ne ... dalo mi spoustu práce, aby mi začal věřit a já jsem debil, že jsem ho zradila ... ten pohled, kterým se se mnou loučil mi říkal ,, proč to děláš? ,, a já sem ... že jsem nebyla důslednější ...
20. 4. 2008 (16:57) X O
očko
Jen jsem narazila,že Eliška má na stránkách Jima.Dozvěděla jsem se že byl z troského útulku a přes jednu majitelu se dostal k Elišce.Má ho ještě?Prosím napište.
Martina reaguje:
20. 4. 2008 (17:59)X
Má ho Eliščin kamarád.
19. 4. 2008 (10:20) X O
Ewa
Dášo mě prostě mrzí, že takový lidé jsou a říkají si "chovatel", očividně dělají ostudu českému chovu a šeltiím. Podívejte se kam dospěla p. Bártů se svým "chovem" www.cibela.cz
Že by tito lidé toužili po slávě???
Již mě nepřekvapuje, že odsud odešlo štěně bez PP, dnes již ne, není nad to ušetřit za krycí poplatek jak to někteří nesolidní lidé dělají a zapsat pouze část vrhu,viz jeden pán z Rousínova.
18. 4. 2008 (05:04) X O
Dáša
Ewo,nemusíš se omlouvat,ty jsi nemohla vědět jak se slečna Jaňourová zachová.Já jen svým vzkazem chtěla všechny upozornit na její podvodné jednání,lhaní a okrádání lidí.Ani jsem nečekala,že už jich tolik stačila napálit.Slušnému jednání ji asi nikdo nenaučil.
Milado,všichni dobře víme,že chovatel nesmí množit bezpapírové jedince.Je tedy jen otázka času,kdy tuto chovatelku bude řešit klub kvůli jejímu vyloučení.
Biluška reaguje:
18. 4. 2008 (06:06)X
Dášo, sl. Jańourovou už klub řeší. Řeší ji dokonce dva kluby - chovatelský a klub agility. V listopadu totiž startovala s březí fenou na agi závodech, což je proti pravidlům. Klub chovatelů ji mimo jiného řeší,protože ve vrhu "C" byli dvě nestandartně zbarvená štěňata. Jaňourová, místo aby je řádně nahlásila je pod rukou prodala jako bezpapíráky.
Saša reaguje:
18. 4. 2008 (14:53)X
Můžu se zeptat, jaké ty barvy byly nestandartní? Jestli bikoloři nebo trikoloři? Děkuji
Biluška reaguje:
18. 4. 2008 (19:25)X
Sašo, byli to dva černobílý pejsci. Bikoloři. Strakatí jak králíci.
Rovněž jedna z těch bikolorních feneček měla bílou lysinku uprostřed zad. Ale protože ta lysinka byla malá prohlásila Elza, že ji před odběrem vystřihne a hotovo. Podle jedné svědkyně měla fenka skutečně na zádech krvavý strup. Na její otázku co se štěněti stalo prohlásila Elza, že štěně kousla jiná fena.
Martina reaguje:
19. 4. 2008 (09:46)X
Eliščino chování mě čím dál víc překvapuje....
Kniha BlueBoard.cz
Login:
Heslo:
Tento příspěvek je SPAM

Reklama
Digitalstore.cz
Za pár kaček notebooky všech značek
Návštěvní kniha

Jméno

Home
Vzkaz

[?]
‹‹ Strana 2 / 8, celkem 54 příspěvků ››
17. 4. 2008 (18:56) X O
Vzkas pro Pavlu V.
zdravím a dík
17. 4. 2008 (12:35) X O
Pavla V.
Vzkaz pro Janu H.
nemá smysl psát sprosté vzkazy... udělá to hlupáka pouze z Vás .....chce to psát konkrétně.... aby si návštěvníci této stránky mohli udělat obrázek, kdo Eliška je..... zdravím :-D
17. 4. 2008 (10:54) X O
Jana Eby
http://jhyncicova@seznam
Ahoj Jano H,klidě piš o Elišce co chcete ,ji je to jedno ona si stoho nic nebude dělat ji je všechno jedno.Ja jsem jen chtěla řict že me pišou lidi na mail jak jsem vulgarni spojili si to jmeno s vaším tak jsem jen chtěla jesti byste nemohla používat přezdivku at je klid .Děkuji Jana Eby
16. 4. 2008 (18:20) X O
Jana H - Olomouc
Ahoj zdravím.Chtěla bych ještě navázat na to že jsou moje vzkazi sprosté a pro někoho vulgární.Ale to co píšu Elišce to je holí fakt co si o ní myslím a za to se omlouvat nebudu.Mám k tomu dostatečné důvody proč jí takové věci píšu a za mým názorem co se jí týče si pevně stojím.Nesnáším je to podrazák a chci aby se o tom každý dozvěděl a tak se vyhnul jejímu jednání.Dokáže znepříjemnit život....A myslím že každý kdo sní měl co do činění to musí pochopit
16. 4. 2008 (12:55) X O
ze Souhvězdí orionu
http://www.stenata.cz/sheltie
Je mi velmi smutno nad touto knihou hostí a ještě smutněji nad Eliškou. I já patřím mezi podfouknuté lidičky. Na fence Ulyssee z mého chovu odchovala štěňátka a nebyla schopna doplatit dlužný zbytek za fenu ve formě jednoho štěněte. Potažmo nutno říci, že fenka byla prodána na mazla za symbolickou ce

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 19:49
- Nahlásit

s tím, že pokud bude uchovněna, bude mi po ní předáno jako doplatek štěňátko. Nyní mi Eliška napsala, že raději štěňatům nevydá PP !!! Smutné, ne ? Za co ta štěňátka mohou??? Za neschopnost a podvody své paničky??? Případní zájemci o štěňata, dejte si pozor co u ní kupujete!!! A pojistěte se, zda štěňatům budou vydány a hlavně Vám dodány rodokmeny a vše potřebné. Chováme šeltinky přes 25 let a chce se ni brečet nad lidmi, kteří ničí vztahy mezi lidmi a nejsou jim žádné hodnoty svaté...
16. 4. 2008 (12:11) X O
A
Jano H. - Olomouc napiš prosím svůj email potřebuju s tebou mluvit nebo napiš na můj
16. 4. 2008 (10:55) X O
Jana H - Olomouc
Pro Janu - Eby
Je mi líto jestli jsem Ti spůsobila problémi ale za to že máme stejné iniciáli nemůžu.A co se týká elišky tak jí nic slušného psát nebudu,nestydím se za svůj názor a ona si ty nadávky zaslouží a né jenom to!
Kniha BlueBoard.cz
Login:
Heslo:
Tento příspěvek je SPAM

Reklama
České Weby - Váš hosting
Webhosting, registrace domén, vysoká konektivita, možnost vyzkoušet si hosting na měsíc zdarma. Nyní levnější .CZ domény. K hostingu Maximum získáte doménu zdarma.Nově možnost platby kartou!!
Návštěvní kniha

Jméno

Home
Vzkaz

[?]
‹‹ Strana 3 / 8, celkem 54 příspěvků ››
15. 4. 2008 (14:49) X O
Jana-Eby
http://jhyncicova@seznam.cz
Děkujeme ještě jednou,vaši pejci jsou moc pěkní.Redy se nam moc libí.a ma moc pěkné potomky.
14. 4. 2008 (19:19) X O
Ewa
http://www.zeskalnivyhlidky.wz.cz
Janí prosím Vás budme skromní, ale i tak děkuji za Vaše slova. Moc zdravíme!!! Vždyt Jíra je vnoučkem našeho Redyho tak ho mooooc sledujeme a fandíme mu ))
14. 4. 2008 (16:23) X O
Jana-Eby
Děkuji moc za pochvalu .Odvás si pochvalu opravdu cením.
14. 4. 2008 (14:48) X O
Ewa
Jano díky za odpověď. Jsem moc ráda, že s Eliškou nemáte nic společného. Spojovala jsem si Vás s ni jen protože Vám brala kartáč ode mne... a vždy jsem Vás viděla na výstavách společně.
Jírovi gratulujeme, je to moc pěkný modrý pejsek!!!
14. 4. 2008 (14:38) X O
Jana-Eby
Jen jsem slušně vychovana Eliška mě nic naštěsti nedluží a ja nedlužím ji a nechci už sní byt spojovana stači že mě její dlužnici obtěžují a volaji do me prace a chcou po mě její číslo .Je to jeji ostuda a jestli chce takhle dal postupovat tak je to její problem .Ja chci dal vystavovat těším se z uspěchu meho pejska a s Eliškou to považuji za uzavřenou kapitolu
14. 4. 2008 (14:31) X O
Jana-Eby
Pro upřesneni jmenuji se Jana ale moje přezdivka je Eby ta dotyčna osoda co tu piše ty hrozne maily a podepisuje se pod mym jmenem tak byl určen ten mail.S Eliskou už nejsem kamaratka. A na určitych mailech se shoduji.
14. 4. 2008 (14:22) X O
Ewa
Myslím, že není potřeba psát sprostá slova směrem k Elišce. I slušně se to dá vyjádřit. Jano a Eby pokud dobře chápu jsi to Ty s Jirou šeltií, jak píšeš. Moc mě všechno kolem mrzí a moc na Tebe myslím, trochu jsem se divila co jsem viděla Tvé kamarádství s Eliškou.
Zdravím všechny !!!!
Kniha BlueBoard.cz
Login:
Heslo:
Tento příspěvek je SPAM

Reklama
Hosting BlueBoard.cz
2 GB místa, neomezeně subdomén, MySQL, PHP, osobní přístup. 95 Kč měsíčně s DPH.
Návštěvní kniha

Jméno

Home
Vzkaz

[?]
‹‹ Strana 4 / 8, celkem 54 příspěvků ››
14. 4. 2008 (14:05) X O
JAna-Eby
Ahoj Jano H ,zajimalo by me kdo jsi protože shodou okolnosti se jmenuji Jana H a chovam šeltie-Jiru.Tím svim mailem pro Elišku jsi me skazila docela moje jmeno všichni moji znamí mě volaji a ptaji se na to .Ja nemam v povaze psat takove HRUBE maily i když me ta dotyčna osoba ublížila mě teda ne ale mím psum a to považuji za to nejhorší co mohla kdy udělat.Nechci se vyjadřovat k tomuto tematu ,tuhle kapitolu jsem jiz uzavřela.Prosim teda dotyčnou Janu H at se but se nepodepisuje je to ostatne ostuda psat tak vulgarni mail nebo at používa nakou přezdivku .Dekuji Jana H -EBY
14. 4. 2008 (12:15) X O
Ewa
Ájo a Eti jistě, mail je tu.
14. 4. 2008 (11:57) X O
Ája a Eti
http://www.border-collie.estranky.cz
Dobrý den Ewo, mohla byste uveřejnit svůj email, nebo mi napsat na můj, chtěla bych se Vás na něcozeptat. Děkuji
14. 4. 2008 (11:44) X O
Biluška
Radko budte ráda, že Acme úraz přežila. Byli tací, kteří Eliščinu výchovu nepřežili. Kupříkladu fenka pudla Bella. Jste si jistá, že se jednalo o "úraz z nedbalosti" ? Že nešlo o úraz způsobený zbitím psa? V Eliščině případě o útoky v afektu není nouze.
Prosím, můžete se mi ozvat na mail? Předem děkuji.
14. 4. 2008 (11:42) X O
Ewa
Jano H, jsi to ty s Jírou?Díky
14. 4. 2008 (11:18) X O
Ewa
To Vás Radko lituji, osobně jsem velmi ráda, že štěně od nás neskončilo zde, jak původně Eliška plánovala. Jsem za to moc ráda, jelikož mají všichni skvělé domovy a dělají nám i skvělou reklamu.
13. 4. 2008 (20:27) X O
Martina
http://www.conny-borderkolie.estranky.cz
Ahoj Eli, promiň, ale musím se k těm lidem přidat... I já ti věřila a pamlsky ti zaplatila že? Myslela jsem že jsi kamarádka. Kdyby to byla nějaká směšná čáatka tak pal to četr.. Ani by mi o to tak nešlo, kdybys mi alespoň na ten můj mail odpověděla že třeba nemáš peníze, i když já je hodně nutně potřebovala tak bych to vyřešila nějak jinak... Nakonec mi samozřejmě nic jiného nezbylo... Ještě že máš Toma, který alespoň měl zájem se ozvat. Jinak ty si nepřátelé děláš opravdu sama Zdraví Martina a Conny
Kniha BlueBoard.cz
Login:
Heslo:
Tento příspěvek je SPAM

Reklama
Hosting BlueBoard.cz
2 GB místa, neomezeně subdomén, MySQL, PHP, osobní přístup. 95 Kč měsíčně s DPH.
Návštěvní kniha

Jméno

Home
Vzkaz

[?]
‹‹ Strana 5 / 8, celkem 54 příspěvků ››
13. 4. 2008 (19:10) X O
Jana H.

13. 4. 2008 (19:07) X O
Iveta K
Ahoj všichni,musím říct že Úplně se vším co Elišce píšete souhlasím ,hlavně stím co jí píše Jana H. Tak zatím Pa Pa Iveta
13. 4. 2008 (19:03) X O
Jana H.
Lidičky když sleduju co té krávě píšete tak se musím divit že jste na ni tak slušní proto vás všechny slušný lidi který ona nějakým způsobem podrazila napište jí s plných plic co si o ní myslíte třeba to pak pochopí co je zač a že by se měla pokusit o změnu charakteru, a o změnu úplě všeho.... Já osobně ju nesnáším provedla mi tolik špatnýho že o tom nemůžu ani mluvit.Proto Ti ty krávo vzkazuju : někam zalez a nevylízej Počkej až se někdo nasere tak jak já a opravdu ti dá přes tu tvou hnusnou tlamu.U přimě věřím že se za tebe musí tvoje rodina upřímě stydět takovej vyvrhel nemá mezi slušnejma lidima co dělat takže dej do pořádku všechno co máš. A pak se možná někdy dočkáš i pěknej vzkazu i když já sem přesvědčená že takové špině už nikdo věřit nebude.A víš co ty si to zasloužíš
13. 4. 2008 (18:48) X O
Radka B.
http://www.drunablue.estranky.cz
Zdravím,po dlouhé době jsem zavítala na tyto stránky a musím uznat,že je to tu dost veselý.Mimochodem jsem chovatelka,od které slečna Eliška měla svou první borderku jménem Acme.Je velká škoda že Eliška se o ní ani větou nezmínila na těchto stránkách.Vím že mnohým lidem vypráví své příběhy atd.Na to že mě u každého pomlouvá,na to jsem jsi už dávno zvykla,ale myslím že nastal ten správný čas uvést vše na pravou míru.Eliška opravdu jej a jen využívá lidi (to tady sami vidíte,kolik lidí se u ní spálilo-já k nim bohužel také patřím ).Acme platil v té době její přítel Zdenda,myslím že pokuď by jí měla platit sama Eliška,nikdy peníze neuvidím.Po úrazu,který Acme utrpěla (z nedbalosti Elišky),byla záhy Eliškou prodaná i přes mou nabídkou že si jí dám do pořádku a koupím jí zpátky do naší chs,jí prodala na ranč (naštěstí žije ve výborných podmínkách-byla jsem se tak okamžitě osobně podívat).Peníze které za ní dostala,bohužel nikdy Zdendovi nevrátila,to samý i s dalšími věcmi jako ten foťák atd.Mě osobně nevrátila pár časopisů o borderkách,ale vem to čert.Opravdu je mi líto že jsou mezi námi takový lidi.Párkrát u mě přespávala a že by byla za to vděčná,že nemusí po Brně shánět ubytovnu,věřte že ještě byla nespokojená a nafučená,když za mnou přišli známý na kafe.
Zatím se tedy o Elišce dozvídám pěkné věci.Naposledy jsem se s Eliškou viděla 6.4.na neociálkách v Brně,jen jsme se pozdravila,protože už opravdu nemám co bych jí řekla.
Doufám že veškeré dluhy vyrovná.
13. 4. 2008 (18:30) X O
Jana H.
Nazdar ty můro,jak každý den zjišťuji že jsi věčí piča než jsem si myslela a jsem ráda že lidičky kteří s tebou měli co do činění z jišťují co jsi vážně zač.Já osobně na tebe už nemám slov.Nejraději bych šla a tu tvou tlamu Ti rozkopla,hraješ si na hvězdu a místo toho jsi hovno ty hovne!!Jsi kunda a kundou zůstaneš ty tlamo nevymáchaná.Však ono na tebe taky dojde boží mlýny melou pomalu ale jistě .To si pamatuj ty hvězdo zasraná.Doufej že na sebe nenarazíme někde na výstavě protože moje ruce by v klidu nezůstali,Takže BACHA NA MĚ
VZKAZ PRO VŠECHNY - hrrrrr..na Eliš

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:24
- Nahlásit

To je děsný.V Bruntále jsou asi sami překupníci.Nemyslím ale že je to stejná osoba Eliška Janoušková a Chicopela budou asi kamošky.Ale nemůžu najít souvyslost která by navazovala na Chicopelu.Vždy použila u všech přezdívek toto tel.číslo:739112083 víte někdo ještě jiné telefonní číslo?Které by paslo k přerzdívkám od Chicopely??Hezký večer.a moc díky za pomoc.

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:31
- Nahlásit

Tady je i její ICQ.Kdyby jste mněli čas někdo z ní dostat něco kloudného hlavně příjmení.A nebo si s ní trošku pohrát písmenkama-304-594-099.Já nemám vůbec na to čas.Moc díky za každou projevenou solidaritu.Lenka

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:46
- Nahlásit

Lenkamachova
Jaňourová nemá žádné kamarádky. Je to na delší vysvětlování, ale je to tak trošku asociál a kamarádky prostě nemá. Rozhodně ne dlouhodobější.
Taky kšeftuje se psama. Minimálně vím o dobrmanovi, šeltii a štěněti NO. Plus ten její "chov" . Je to docela protřelá lhářka, má s tím fakt fůru zkušeností. Manipulace s lidmi jí taky jde....

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:47
- Nahlásit

Biluška
A kolik jí má být let prosím??

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit

Biluška
Budu hledat spojitost, ale nemyslím si že je to ta stejná osoba.Asi uděláme sraz pejskařů a vydáme se pročistit Bruntál????

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:50
- Nahlásit

Odkud víte o tom štěněti NO a dobrman?Jestli inzeráty pošlete mi prosím odkazy podívám se na to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit

Lenkamachova
A kolik jí má být let prosím??
Jestli se nepletu tak 22. Je z děcáku, takže s rodiči si fakt nepromluvíš. Možná se v těch letech o nějaký rok pletu, ale víc jak rok+- určitě ne.

Odkud víte o tom štěněti NO a dobrman?Jestli inzeráty pošlete mi prosím odkazy podívám se na to.
Štěně NO si vyzvedla z bruntálského útulku (nebo toho, co tady paroduje útulek, jsou to jen záchytné kotce). Vím to přímo od jednoho policisty, který na to štěně měl zálusk a Jaňourová mu ho vyfoukla před nosem. Ještě týž den ji svědci viděli jak ho v místní tmavé čtvrti prodává místnímu tmavému občanovi.

O dobrmanovi psala ona sama na diskuzi "ifauna". Svého času tam hodně chodila. Nepsala přímo tak, že by toho psa inzerovala. Někdo (patrně její známý) se jí ptal co s tím psem je a ona odpovídala, že už má zájemce a že brzo půjde pryč.

Kšeftuje fakt s kdejakým psem, co jí přijde pod ruku. Nejvíc se zaměřuje na šeltky a borderky.

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 22:00
- Nahlásit

Moc díky.Kdyby něco nového písněte mi prosím.Zdravím bullvnouzi a JEŠTĚ JEDNOU MOC DÍKY ZA POMOC.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 22:18
- Nahlásit

Lenkamachova
Tak jsem Jaňourovou trochu progooglila. Vystupuje z výše uvedených mailů, nebo z novějšího - pro.pejsky@seznam.cz . Telefony 732 848 835 a 732 306 105. Dost často taky používá mail a telefon svého přítele - tom29@seznam.cz, číslo - 739 071 937. MOmentálně prodává kobylu, kterou jí před pár týdny kdosi daroval a štěně borderky-fenku. Víc času už tomu bohužel věnovat nemůžu, ale doporučuji se na ni zaměřit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 09:25
- Nahlásit

Lenkamachova
Na i-fauně je téma "zlá diagnoza-mozková encefalitida". Je to na moderce, na druhé straně. Cca ve dvou třetinách je příspěvek od uživatele "uzoo(katrin)". Je tam fotka borderky Anett a dojemný příspěvek o tom, kterak Anetka umřela ve dvanácti na encefalitidu. Jaňourová má borderku Anett, které je ovšem osm měsíců a na encefalitidu rozhodně neumřela. Zkus se podívat na fotky na výše uvedených stránkách a srovnat si ty psy. Podle mě se jedná o tutéž fenu, ale jistá si nejsem. Má hodně ve zvyku lhát a dělat ze sebe chudinku. Naposledy to udělala když Barče MSC (je z tohoto fora) umíralo štěně hovavarta na koronu. Jaňourová okamžitě začala psát jak všichni její pejsci to mají taky, jak jsou šíleně nemocní, ona vůbec neví co má dělat, je zoufalá a tak dál... nakonec se ukázalo, že jejím psům nebylo vůbec nic. Prostě se jenom tímto zvrhlým způsobem baví.

Bruntál je malý, většinu pejskařů tam znám. Neříkám, že všechny, ale většinu opravdu ano. Nevybavuju si nikoho, kdo by odpovídal popisu a chování Chicopely. Podle mého názoru se skutečně jedná o Jaňourovou, ale asi by to chtělo víc důkazů než na ni vlítnete.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání