Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:31
- Nahlásit

Biluška
No jestli je to takové to podávaní jednoduché tak asi fakt tam nejde zadat to opakováni, ale tím páde si myslím, že to budou mr**y které snad nejsou ani při smyslech. To si jako myslí, že všichni jsou blbý? Nebo co.
Škoda, že o té paní nevýš nějakou adresu a nebo alespoň kde přibližně v tom Havířově bydlí, že bych se jako šla podívat a to myslím fakt. Nevím já o žádné s tolika dětmi, ale víš jak to je jedna to jako já někde něco poví a deset lidiček to vy. Možná, že i s těch mích známých ji to řek. Jestli ti z nova zavolá tak se zeptej rovnou jestli nezná takovou se dvěma psy na rozdvojce a kdepak to asi bydlí přibližně a já ji navštívím. Jestli ji najdu. Jestli je tady kolem Permonu tak nebude problém ji najít, tady se všichni úchyláci pejsků znají.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:13
- Nahlásit

isdpch
Už sme s panem revizoristou domluvení. Čím se teda teď odhlučňují byty s debilními uřvanými vořechy, když vynechám možnost vytrhat mandle?

Jo a jinak vám musim naprášit, že slečna Splendy Argoušková nám vymetla riegrák s naším bišonem Bishopem (už se jmenuje Bishop), když se mu zamotala do vodítka a následně vesele odběhla táhnouce za sebou kotrmelcujícího Bishopa ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:41
- Nahlásit

Gerda
a já vždycky myslela, že na těch špagátech se dělaly jen takový ty umělohmnotný včelky, co se prodávaly na pouti, pak se s tím točilo ve vzduchu dokola a ono to bzučelo. Tak teď je inovace a už dělají takhle na špagátech i bišonky???

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:44
- Nahlásit

PetraK
No ale to je na zakázku, to si musíš zadat u výropce, když budeš chtít točit kanárskou dogou, přidělaj ti jí na řetízek od náklaďáku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:46
- Nahlásit

Gerda

A mocli taková legrácka stoji???

Kanárskou dogu s náklaďákem bych asi neutáhla.Leda tak toho našeho kanára uřvanýho za andulku převlečenýho!! Ale musím říct, že od tý doby, co jsem mu vyhrožovala pobytem u Agroska v garáži se výrazně zklidnil, ani nevím proč

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:46
- Nahlásit

Gerda
Splendy Argoušková nám vymetla riegrák s naším bišonem Bishopem (už se jmenuje Bishop),
Havajanem..............................

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:52
- Nahlásit

PetraK
A mocli taková legrácka stoji???
No je to zadarmo, jen ten řetízek musíš podle návodu na gangsta život downloadovat z nějakýho wc zařízení

že od tý doby, co jsem mu vyhrožovala pobytem u Agroska v garáži
Zkusim to na našeho Pana třetího taky, řve jak šílenej a už skoro žádný výhrůžky nezabírají, ani když simuluju útok orla skalního.

jablunka
Havajanem
Celé jméno je Jakub Kuba Bishop von Main Hawai Island )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:56
- Nahlásit

Gerda
A kam se ztratil Fidel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:58
- Nahlásit

Gerda

downloadovat z nějakýho wc zařízení

tady bude zádrhel, páč my huž máme ty kombíkový wécéčka , to jsem teda f konci

už skoro žádný výhrůžky nezabírají, ani když simuluju útok orla skalního

Tahle výhružka by mohla zabrat, ale. A nebo přísnej výcvik. U nás jedno z toho zabralo. Zlepšujem si přivolání z klécky, začali jsme přivolání od zrcátka a cvičíme podání nožky na povel Dobrý den. A víc do něj mluvím, skorem jak do mikrofonu, aby měl v makovici samý slova a na ten bordel neměl tolik sil. Akurát já už nemám nějak moc sil. Svičim čokla a ještě k tomu andulu, do toho se pokouším vést domácnost. Ještě, že nemusím vést účetnictví

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:07
- Nahlásit

Biluška
A kam se ztratil Fidel?
Už je pasé, ten pes na to vůbec neslyší, re-name se nepodařil )))

PetraK
Dobrá, budu Panu Třetímu hrozit pobytem u vás, ve výcvikovém táboře bojových andul

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:26
- Nahlásit

Gerda

A kam se ztratil Fidel?
Už je pasé, ten pes na to vůbec neslyší, re-name se nepodařil

A vy se jako divíte, když víte, jak teď Fíďouš dopadnul??

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:29
- Nahlásit

PetraK
jak teď Fíďouš dopadnul??
Stal se balonkem v packách rozjařené madam argouškové

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:37
- Nahlásit

Biluška
máš mejlíka, mohla bys prosím poslat odpověď, mám pocit, že mi neběží pošta a jsem z toho nervozní

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:46
- Nahlásit

Jimmi
Už jsem písla

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:52
- Nahlásit

Biluška
ste to prošťouchla pani, teď mám na příjmu zácpu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:17
- Nahlásit

Gerda

Stal se balonkem v packách rozjařené madam argouškové

tak to je na tom furt o fous líp, než ten na Kjůbě.

hrozit pobytem u vás, ve výcvikovém táboře bojových andul

Vy si pani děláte čurinu, ale naše předchozí andulka tvrdila (přes veškerá varování, že by ji mohl převálcovat jistý politik Kořistka), že je Bojovej Ptáček!! A nenechala si to vymluvit. Kde k tomu to stvoření přišlo je stejnou záhadou, jako proč tvrdilo, že je orel. Mělo to zvíře sklony k velikášství.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:44
- Nahlásit

Nepište furt,sakra!
[b]PetraK

[/b]
cos to blekotala vedle??Jako vo tom dovozu?Já to nechápu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
cos to blekotala vedle??Jako vo tom dovozu?Já to nechápu

Vedle u věcí pro šeltičky??? Tam jsem jak jsem rozvedla svůj naprosto geniální nápad sbírkovou akci za čas zopakovat? Nebo gde? že už bych spala? Jsem z toho nočního pochodu za Biluškou, celá vorvaná a spím ve stoje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:52
- Nahlásit

PetraK
Tam jsem jak jsem rozvedla svůj naprosto geniální nápad
ok,tak ho dotáhni do konce tady bo mě to ,vyjímečně!!!!!!!,nemyslíJako zejtra bo co????

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:09
- Nahlásit

davidkova renata

počkat, počkat začínám již ztráceti orijentáciju- Ohledně zítřka jsem myslela, že to vyzvedne Sarax, že to huž je pořešený????. Nejste domluvený??Myslela jsem blbě?? To by u mě teda zase tak výjimečný!!!! nebylo

svým geniálním nápadem jsem měla na mysli to, že by se tohle sbírání mohlo za čas zopáknout a nasyslené dopravit tam, kam by bylo nejvíc zapotřebí. problém by byl ovšem s tou dopravou. Tuhleten blábol Tě zmátnul? Nebo jsem vytvořila ještě něco dalšího?? Neudivilo by mě to. Mám dneska pocit, že mám hlavu jako plynojem v Libni - velkou a dutou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:16
- Nahlásit

PetraK
Tuhleten blábol Tě zmátnul?
jj,asi jo.Tož zejtřek máme pořešenej se saraks,tak s tebou nijak nepočítám teda.
No můžem to udělat,když budou lidi,proč ne.Doprava se dycky nějak zajistí.Problém bude,že teda f práci asi budu do smrti už vytírat nasucho
mám hlavu jako plynojem v Libni -
hm,to je blbý,pani,já tam bydlela,tagže vim...nechcete se nám vyfotit a hodit to na foru?Že by jako byla nějaká ta prča

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:19
- Nahlásit

PetraK
tak fšecko špatně.mám hlavu jak vzducholoď Hindenburg bo sem myslela todle:
Pani - jak jsme od sebe daleko? Já su z těch Řep. Proč se ptám. Zítra večír u vás bude vyzvedávat něco Sarax, že jo? U mě se sice bude v práci stavovat její polovička taky zítra, ale až přijdu domů, bude tady - pokud moje polovička nezapomene - na mě možná čekat 10kg granulí /jakých to netuším, má to pro mě jeden známý/. Tzn. huž je nedodám k tomu co budu fedrovat odpoledne z práce. Tak mě napadlo, to nějak případně zaonačit a dopravit - pokud ty granule fakt budou (známe chlapy), je k vám

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:22
- Nahlásit

dobrý den, ráno i noc a vůbec celý den.
Slávie, sparta at žije kynologická parta

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:30
- Nahlásit

Benda
jaká Slavie? snad LIberec a Sparta

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:30
- Nahlásit

davidkova renata

tak fšecko špatně.mám hlavu jak vzducholoď Hindenburg bo sem myslela todle:
Pani - jak jsme od sebe daleko? Já su z těch Řep. Proč se ptám. Zítra večír u vás bude vyzvedávat něco Sarax, že jo? U mě se sice bude v práci stavovat její polovička taky zítra, ale až přijdu domů, bude tady - pokud moje polovička nezapomene - na mě možná čekat 10kg granulí /jakých to netuším, má to pro mě jeden známý/. Tzn. huž je nedodám k tomu co budu fedrovat odpoledne z práce. Tak mě napadlo, to nějak případně zaonačit a dopravit - pokud ty granule fakt budou (známe chlapy), je k vám

jo todlé?? No toho si pani taky nefšímejte, to byl pokus vyřešit složitě něco, co Sarax vyřešila krátce a jednoduše
Když jsem totiž přišla domů, bylo mi sděleno, že kamarád má pro mě na sbírku koupený granule a že by je mé domácí štěstí mělo zítra přivézt. MĚLO podotýkám MĚLO, takže není jasný, jestli je doveze, když bude průvan v jeho mozkovně velký, doveze tak akorát kulábrs, kdy bude jen tak lehce povívat, snad se zadaří a ty granule doveze. Ale doveze je v době, kdy já už svou část věcí předám Sarax (respektive její drahé půlce), tak jsem myslela, že bych to nějak dotlačila paní k vám, až se tam bude Sarax stavovat. Ale Sarax se případně prý staví u nás (když granule dorazí), takže to co jsem tady složitě popsala, jednoduše zapomeňte

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

želva
beru z5 co jsem říkal slávie vyhraje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

PetraK
No toho si pani taky nefšímejte
tak jo,já vás budu ignorovat úplně,beztak píšete samý kraviny

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:34
- Nahlásit

davidkova renata

to si budu pamatovat todleto, to si budu pamatovat

No ale hezky jsem to napsala, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:35
- Nahlásit

PetraK
Jsem z toho nočního pochodu za Biluškou, celá vorvaná a spím ve stoje.
paní, ale stejně jste dobrá . To je nějakých 650 kiláků . Za jednu noc.... naše jednotka rychlého nasazení by si z vás měla brát přiklad

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:36
- Nahlásit

Benda
slávie vyhraje
na to jako zapoměn,přece nemůže dostat pohár ,to raději Budějovice

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání