Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
Asi dva roky. První noc byla v koupelně, nechala jsem tam na zemi naházené mokré ručníky a ona chodila čůrat na ty ručníky. Vykadila se ovšem vedle. Mia čůrá kudy chodí a kde ji napadne. Rozárka je na tom možná o fous líp.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

Já myslím, že to venčení doma se srovná. Pokud bude v klidu a bez stresů tak to půjde. Chce to odbourat ten strach, pak se bude moct soustředit na to ostatní. Lexina se bála taky všeho. Bála se trávy, koberce, lidí, vodítka, obojku, prostě všeho. Honila mi vlak, auta, ječela u žrádla a byla jak vetřelec na holky.Venčila se pod sebe a nijak jí to nevadilo. Dneska je to pohodářka uřvaná, vtěrka největší na domácí i cizí a vysere se doma jenom když mě chce nasrat. Bude to chtí někoho trpělivého a možná i zkušenějšího.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:37
- Nahlásit

Tak mi jeden zájemce o bulinu odpadl a ani se neobtěžoval sám napsat. Ale mám ještě jednu paní z krnova, co má stafbula, a jednu z Kladna, uvidíme, jak tihle.

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

Biluška
Našla jsem si tě icq, kdy se tam asi tak zjevíš? Něco bych ti chtěla poslat...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:44
- Nahlásit

monika
Tak Mia se za půl roku čůrat doma neodnaučila. Pochopila, že je to fuj, že se naštvu. Takže se nenápadně ztratí někam za roh a v pokoji kde nikdo není se vyčůrá

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:58 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Biluška
pamatuju si na jednoho psa, kterého jsem sebrala jako puboš u popelnice. Byl to ořech, ale byl supr. Byl chytrý jak opice, někdy jsem měla pocit, že snad i mluví, ale byl taky neuvěřitelné čuně. Naučil se všechno, ale čistotě ne. Byl nakonec kvůli toho na dvorku. Jsou takoví, ale myslím, že jich není moc. Chce to prostě zkusit, ono všude jí bude líp než tak kde byla.

Mucholabka
držím palce, neví o jaký poklad se připravili.

Jinak teď jsem našla jeden prima článek o kupírování uší a mimo jiné tam je tato věta.Zkopírováno: . „Pro úředníky je jednoduché potírat kupírování uší a neřešit zcela zjevné případy týrání. Stálo by třeba za námahu zjistit, kolik majitelů bylo postiženo za dlouhodobě zablešeného psa nebo neléčenou prašivinu, což považuji za jedny z nejtěžších forem týrání psů,“ říká Frühbauer.

A vo tom to je. Budou řešit píčoviny, ale toí, co je fakt hnus je pro ně v pohodě.

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:01
- Nahlásit

Biluška
Máš mejla

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

Je tu někde Erin, nebo někdo jiný kdo se vyzná ve sporáničení?
Potřebuju akutně poradit co všechno se má naházet do květáku na mozeček. Mám pocit, že mi tam něco chybí a nemůžu přijít na to co.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:06 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

a květák tam máš?

1 ks středně velký květák | voda a sůl na uvaření květáku | 2 lžíce máslo | 1 ks cibule | 3 ks vejce | sůl, pepř podle chuti

ještě se do toho dá nastrouhat sýr a ozelenit pažitkou nebo petrželkou. To se taky dá jíst.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:10
- Nahlásit

monika
Cibuli tam nemám

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:12
- Nahlásit

Biluška
pic kozu do vozu - ta je důležitější než ten květák

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

Biluška
co všechno se má naházet do květáku na mozeček
vařený květák,jemně osololený,mírně opepřený,muškátový květ,mírně drceného kmínu.To vše na pánev s trochu zpěněnou cibulkou,lehce nechat osmažit a zapracovat vejce,dokud se nesrazí.Někdo přidává i trochu strouhanky.Vše posypeme na drobno nasekanou zelenou petrželkou.Podáváme s novými brambory.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:33
- Nahlásit

Neessi
muškátový květ,mírně drceného kmínu.
tohle doma nemám, takže to budu ignorovat.

s trochu zpěněnou cibulkou
Co znamená "trochu zpěněná" ? Jak moc zpěněná? To zbožňuju takovéto recepty

Někdo přidává i trochu strouhanky
Zbytečnost, šetříme.

Podáváme s novými brambory.
Kde bych asi tak v březnu vzala nové brambory Dám tam ty co mám

Výsledný efekt teda nic moc, ale Mášenek sežere všechno tak mu to s klidem předložím . Před chvílí kroužil kolem mě a smál se, že to dělám jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Prý tam mám dát i čokoládku, tu máme rádi oba

Mimochodem, další krteček odešel k novým lidem. Vypadali moc sympaticky, tak doufám, že se bude mít dobře. Už mám doma jenom tři a borderátko. Ale vypadá to, že Rozárka nám v dohledné době pořídí další

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:45
- Nahlásit

Biluška

Tak jsem dorazila,ale Neessi podala vyčerpávají odpověď.

Tý jo vy ste vegeteriáni,nebo co?Ve sváteční den a vona nahrne chlapovi tohle?!
Buď je ten tvůj svatej nebo vůl...nebo vobojí..anebó ten vegeterián

Ale vypadá to, že Rozárka nám v dohledné době pořídí další

No pokud to nebyl Robin Arman,tak ti vodpouštím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:59
- Nahlásit

Erin
Buď je ten tvůj svatej nebo vůl...nebo vobojí..anebó ten vegeterián
Obojí . Ale tohle si náhodou vymyslel a objednal on. Že prý na to má chuť. Kupodivu toho snědl dva talíře takže to asi bylo alespoň trošku poživatelné

No pokud to nebyl Robin Arman,tak ti vodpouštím.
Armánek by chtěl, to jako jo. Ale Róza ho srovnala do latě . Líp než to umí naše holky . Tyhle štěńata si přivezla odjinud

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 14:59
- Nahlásit

Biluškanazdarek pani,zdravim vas,videla jsem vas v telce,jste u me za medialni hvezdu,kdyby jste mela tech psu moc,jak jste se chystala na tech 18selticek,tak jsem vam pro ne chtela usit obojky.davidkova renatanazdarek pani,vcera jsem ani net nezapinala,bo hajan slavil narozky i s tou malou dvouletou,ted uz triletou,tak tu poslu foto na forum.
Neessizdravim pani,koukam ze jste si dobre zaííípila,hajan uz nevi,jak figurant vypada.

a jinak zdravim vsechny,co je se.e ten humus venku a co prospali celym velikonoce a jsou nachcipani jak ja!!!!!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:02
- Nahlásit

Pro Dorinku si asi zítra večer dojedou z Krnova.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:05
- Nahlásit

nemethova5
nechceš bulíka vhodného k výcviku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:07
- Nahlásit

Mucholabkabohuzel,je nas doma moc a dovolit si ho nemuzu,uz kvuli hajanovy a chodim na sichty,to si tak muzu dovolit,az matka potahne do duchodu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:09
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:10
- Nahlásit

jinak hajanek oslavi v pondeli osm let!!!!slavili jsme to i se simcou,ta je o jeden den mladsi jak hajan,ctyrlistek je simči a hajan ma podkovu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:12
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:20
- Nahlásit

nemethova5
Jde o to, že mám doma tři bulíky, víš?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:31
- Nahlásit

Mucholabkano,to je sice pekny,ale ja tam u matky jenom bydlim a bydli nas tam vic a ja si nemuzu jen tak kdejakyho psa dotahnout,nebydlim ve svojem,tak to snad pochopis,ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 16:36
- Nahlásit

nemethova5
hajan ma podkovu.

Já sice Hajanovi přeju vše nejlepší,ale s tou podkovou bych byla vopatrná,pani!Není to tak dlouho,co měl sra*ku,ne!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:25
- Nahlásit

Hajánek

Tak že přejem fšecko nej a neposer*e se zas!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:29
- Nahlásit

argošek
pane ,našla sem vám ženicha pro Splendinku

Koukněte nahoře na SOS pes

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:08
- Nahlásit

davidkova renata

ona pila, tusim, vino
a ja kokakolu

adriana dnes mi na um zislo
zistit tvoje telefonne cislo
adriana mal som smolu vazne
predstav si ze zdvihol to tvoj manzel...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:08
- Nahlásit

Děcka, Dorka asi zítra večer pojede definitivně (doufejme) domůůůůů!

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:10
- Nahlásit

davidkova renata

to jew husty - ani bych se nedivil, kdyby to byl jeji braska..mama uz mi bohuzel zadne dalsi pejsky nedovoli

ona pila tusim vino
a ja kokakolu

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání