Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
vám se nelíbila?

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:56
- Nahlásit

jablunka
Asi ňáká retardovaná,páč to kůzle se na ní vozilo opakovaně
tak to asi ta ovce hárala a kůzle jí připravovalo na ten mazec až přijde z práce beran

davidkova renata
to sem měla šanci i já

takže už ti můžu říkat bodláku ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

Benda
takže už ti můžu říkat bodláku ?
eště né,von nigdo nešel

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

davidkova renata
hele na té výstavě jsem koupil takověj malej přívěšek za 150kč na karabince a ten bliká tak že je to vidět ve tmě na dálku. Trochu to je jako když bliká sanitka. Tak si zkus pověsit na krk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:17
- Nahlásit

Benda
Trochu to je jako když bliká sanitka.
Hm...nevim,aby po mě nechtěli nějakou první pomoc třá... v mým podání by byla tuty poslední a eště bysem měla malér

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:20
- Nahlásit

Benda
ne stačí když si na hlavu nasadí tu sirénu a bude to,jako to bylo v Krokodýlech

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

želva
ne stačí když si na hlavu nasadí tu sirénu a bude to,jako to bylo v Krokodýlech

a když se obleče jako dan nekonečný tak ji rovnou v cirkusu přidělej erárního lva nebo tygra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Benda
když se obleče jako dan nekonečný tak ji rovnou v cirkusu přidělej erárního lva nebo tygra
No a toho si pak vemu za muže jako si ten magor chtěl vzít nějakou tu lamu nebo koho a mám konečně vystaráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
a mám konečně vystaráno
Jde na tebe jaro, mamko? Budou veverušky? Copak taťkovi došlo pivo?

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
a kdo bude chodit pro maso do delvity ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:33
- Nahlásit

Benda
Bude chodit do Jednoty pro med.

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:36
- Nahlásit

Gerda
k židovi pro kafe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

Benda
k židovi pro kafe
do spolku ,u žida maj zavříno

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

janika
horší bude až na nás polezou komáři, ty taky píchaj víc než davídková

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:38
- Nahlásit

Benda
až na nás polezou komáři, ty taky píchaj víc než davídková

no to už ale gdogdo

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:42
- Nahlásit

Benda
horší bude až na nás polezou komáři
No vona taková skelná vata....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:42
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,nazdarek vsem pri te chumelenici a snehu,co tu je,a hlavne tem nasr.nejm,co musi tahnout do rachoty,pani divala jsem se na to a chce se mi bleeeejt,to je slabe slovo.se svigrou budu mluvit zejtra je do peti na kraji,takze touz davno budu obchazet ten posr.nej argos!domlacena jsem jak hrom a nachcipana jeste k tomu porad,vubec se to nelepsi,asi zdechnu nekde pekne v koutku v praci.

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:43
- Nahlásit

davidkova renata
co je to gdogdo glogloglogloglogloglória

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:47
- Nahlásit

nemethova5
asi zdechnu nekde pekne v koutku v praci.
taxe tam asi sejdem...Foto dobrý,že
Benda
glogloglogloglogloglória
zalez,Pandrholo

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:47
- Nahlásit

Gerda
No vona taková skelná vata..

tu nahrazuje vata minerální a tak už je ve stejné kategorii jako paní Davídková

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:53
- Nahlásit

davidkova renataani mi neluv,ti psi hnili zaziva,paneboze!ano,ty taky nekde zhasnes v koutku v praci jak ja?to je zajimavy,jezis,me se vubec nechce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:55
- Nahlásit

Tak sem právě přistoupila ke kroku - pes lampička, mařena si velmi nenápadně pod mým stolem nahlodala přední nohu. Zadní už je skoro vyhojená, tak proč neporvat tu přední!!!! Nasadila sem trychtýř a pes má geniální odložení, ani nemusí být uvázaná. Už sme obě úplně žlutý od betadiny. Fakt pořád nevim, proč to dělá. Ať už to hárání přijde, nebo z ní bude užofka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:57
- Nahlásit

Gerdanazdar.nema to nervoveho puvodu,jak kdyz si papousci ozobavaji peri z nudy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:04
- Nahlásit

nemethova5
Je to možný, jen mi přijde, že te´d má mnohem víc aktivit než za celou dobu, co jí mám, to jsme na žádný cvičení nechodili, zůstávala doma vždy, když jsem šla do práce, te´d chodí častěji, jezdíme na výlety, od té doby, co mám auto, má mnohem víc vyžití než mívala. Dělala to vždy před háráním, ale ne v tomhle rozsahu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:10
- Nahlásit

janika
Skelná vata mě napadla proto, že řešim, co je materiálem pro odhlučnění místnosti, neboť to budu potřebovat ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:14
- Nahlásit

janika
no zrovna ty, to vim naprosto přesně ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:20
- Nahlásit

isdpch
To bych si nikdy nedovolila!!!! Jen se snažím přemýšlet, a jelikož to docela bolí, rozmělňuji tu bolest vypsáním se z ní. Musim volat pana revizorního, jdu na to. Nebo s nim budeš mluvit ty? Pan Červenka řikal, že teď mam volat pana Doležala, aby na to přišel kouknout....

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:50
- Nahlásit

davidkova renata
Ok,tak to je fajn ohledně řidiče slečny Daisy,dej mi pak vědět přesně kdy pokud se to ,já trupka,nedočtu -
předpokládám, že se to pani Trupka dočtla?

Gerda

nebo z ní bude užofka. - jestli užofka obojková, tak aspoň uspoří panička za obojek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:54
- Nahlásit

Biluška
Bilušinko jako paní musím se Vás něco optat je to ohledně těch podávaných inzerátu od té množitelky Bártu. Ne že bych se jí zastávala a na 100% věřím, že ty pejsky uklidili do bezpečí na další výdělek, ale ohledně těch inzerátu ty co jste našly, že když ji byli jakoby odcizení pejsci a pak se něco našlo. Víte co paní mě napadlo nemohlo to být i tak, že když si za dáte inzerát tak tam si za kliknete kolikrát se má opakovat a po jak dlouho. Jestli to není náhodou tak dle. Bylo by mi moc divné, že i když je schovali tak, že by honem hurá podávali inzeráty, ale sto pro stojím za vámi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:15
- Nahlásit

Darina1
Nevím jak to myslíš? Tam se někde dá ty inzeráty opakovat? Sem myslela, že tam jenom zadáš, že má být třeba 3 měsíce zveřejněný a on tam celou dobu visí. Ale tohle jsou nově zadávané. Na můjpsovi určitě nic takového zadat nejde, to je úplně jednoduchý server. Tam nejde ani zadat vyhledávání, ne tak nějaké opakování. Holt si babka myslí, že s námi vykývala a cítí se být za vodou

Mimochodem, před chvílí mi volala nějaká paní z Havířova. Na tibetku. Nevím jestli byla od tebe, nebo ne. Má tři děti, tři kočky,fůru morčat, králíků a tak. A na rovinu přiznala, že by od Tibetky chtěla štěňátka. Sem jí teda řekla, že to má smůlu, že bude vykastrovaná. Paní s tím teda souhlasila, ale tak nějak z toho telefonátu nemám moc dobrý pocit. Min. jedno dítě je malé, slyšela jsem ho v telefonu. Rozinka asi z malých dětí moc nadšená nebude... Nevíš o koho jde?

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání