| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:24
- Nahlásit
nemethova5
ta se má úplně nejlíp kikina
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:24
- Nahlásit
Baico
No to už vím též, že se tam dá v nejhorším duše dodat
jakože někdo někde prodává odpustky a tim pádem nepřídeš do pekla????? twe to tu už ale bylo ne?
ste kreténi bezbožný du se svalyt rači
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:25
- Nahlásit
jablunka
Tak bezduchý sme tu fšicí.
No tak to rozhodně, takže je jasný, že by mě nemělo překvapovat, že ani moje auto nemá ani jednu duši. Zato má novej alternátor za 2700 a novej elektromotorek na otvírání okýnka za 2400
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:25
- Nahlásit
kejtlin
ráno začalo dobře, ale pak malou píchla vosa či včela, moje venčící sousedka říkala, že kulhala a že by nepřála slyšet ten jekot, pak mi mamča volala, že byla u dr. má chronický zánět štítné žlázy, prý se to nedá léčit ani operovat, že až bude mít selhávání organismu, tak, ať okamžitě přikluše - fakt super!!! V práci masakr a ke všemu mě otravuje bývalý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:28
- Nahlásit
Monty
tak malá je po vose už určitě ok, se štítnou žlázou neporadím, ale věda jde hrozně rychle dopředu, takže třeba za několik měsíců bude situace třeba jiná v práci je masakr snad jen přechodnej a bývalýho pošli do hoven-doslova
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:29
- Nahlásit
Baico
Zato má novej alternátor za 2700 a novej elektromotorek na otvírání okýnka za 2400
aby nebyly součásti nakonec cennější jak auto
jablunka
Tak bezduchý sme tu fšicí.
jo a ještě tupý
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:31
- Nahlásit
Baico
No tak to rozhodně, takže je jasný, že by mě nemělo překvapovat, že ani moje auto nemá ani jednu duši. Zato má novej alternátor za 2700 a novej elektromotorek na otvírání okýnka za 2400
No vidíš....bez duše,za bůra.
Monty
Na bejvalýho se vyser a štítka se léčit dá,tak to určitě bude u mamky dobrý....a vos i včel bud ještě spousta.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:32
- Nahlásit
Alexa
jo a ještě tupý
No lepčí,než bejt vyndaný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:32
- Nahlásit
http://img8.rajce.idnes.cz/d0803/5/5168/5168361_0b d96fedee79229cd6d61e1665c19d2d/images/06092011192. jpg
jo ta potvora kikina se ma nejlip,potvora hodne porostla a pekne jsem ji zakrmila a ma peknej kupirovanej ocasek!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:33
- Nahlásit
Monty
ale pak malou píchla vosa či včela,
hele ber to pozitivně aspoň víš že nemá alergii
má chronický zánět štítné žlázy, prý se to nedá léčit ani operovat,
ale ono na to určitě něco bude nebuj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:34
- Nahlásit
Montypresne jak pise jablunka a kejtlin,muj prvni pes ajax mel stitnou zlazu a celej zivot na praskach,akorat sem tam jednou dvakrat do mesice mel takovej no dusivej kasel,jak by se davil a nemohlo to ven,mel proste na stitne zlazenejakou bouly a vet se mu tam fakt nechtel vrtat.no zihadel jeste bude to je fakt!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:38
- Nahlásit
kejtlin
jablunka
Alexa
no holky, když vám jako dr. řekne, že až budete mít selhávání organismu, tak že máte okamžitě přijít, tak to fakt nezní moc dobře... navím mamině je často blbě, takže to možná na sobě ani nepozná, nebo si řekne, to přejde a ono to nepřejde...
jsem ze všeho vyčerpaná, ale totálně
malá už je ok, ale na louce odpoledne, chvíli kulhala (stalo se to ráno) ale pak to hned přešlo...
v práci to asi nebude přechodné, myslí si, že jsme stoje, dny, kdy jsem se nudila jsou pryč, házejí mi na hlavu víc a víc práce a začínám těžce nestíhat, přesčasy tak fakt nehodlám dělat, nedostanu je zaplacené a nikdo to neocení, ba naopak, chovají se k nám jak ke kusu hadru...
A bývalého asi zabiju!! to je asi jediný problém, která vyřeším
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:39
- Nahlásit
Alexa
aby nebyly součásti nakonec cennější jak auto
To ne, ten citovej vztah, co mám k Zelenině se nedá vyvážit pěnězma. Holt si holka vybírá horší období.
jablunka
No vidíš....bez duše,za bůra.
No neber to
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:42
- Nahlásit
Monty
když vám jako dr. řekne, že až budete mít selhávání organismu, tak že máte okamžitě přijít, tak to fakt nezní moc dobře...
možná je čas na změnu doktora
myslí si, že jsme stoje, dny, kdy jsem se nudila jsou pryč, házejí mi na hlavu víc a víc práce a začínám těžce nestíhat,
asi bys měla nastavit hranice, čím víc ustupuješ tím víc tě tlačej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:42
- Nahlásit
Jdu se svalit. Zítra jedu zase na služebku, takže ne, aby ste rozpoutali nějakej škandál. Nestihnu ho zpracovat, protože už přijedu, tak začnu balit na Slovač.
Takže dobrou!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:44
- Nahlásit
Baico
To ne, ten citovej vztah, co mám k Zelenině se nedá vyvážit pěnězma. Holt si holka vybírá horší období.
a tak to jo lásku penězma nenahradíš
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:46
- Nahlásit
čus, sem tady správně na tom starym dobrym cz psu, v tý starý dobrý žumpě???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:48
- Nahlásit
Alexa
možná je čas na změnu doktora
hm, tak to řekni mojí mamce....
asi bys měla nastavit hranice, čím víc ustupuješ tím víc tě tlačej
no já je kašlu, blbečka tam hrát nebudu, abych tam tvrdla přes dvě hodiny navíc a pod. abych to stihla... mám doma dvě mladé holky, které potřebují pohyb a ne, abych byla pryč 12 hodin 5 dní v týdnu, minule si mě pozvala, že jestli bych nemohla pomoct s prací kolegyním, práce asi tak na 4 hod. denně, tak jsem ji řekla, že pokud budu stíhat, tak klidně, ale že jí to prostě nemůžu slíbit, že to budu dělat každý den (ona snad nemá ani ponětí, jak dlouho co trvá...) tak se mě na to zeptala a co jako děláte??? v tom smyslu, že mám málo práce, no jaksi nevidí, že když někdo někam potřebuje něco zařídit, tak posílají mě, musím vést knihu jízd 4 autům (a že zrovna nejezdí málo).
Kurňa, kdybych se nebála, tak od tama táhnu!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:52 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
tě obdivuju já se hlodavců bojím-měla jsem jako děcko křečky a vždycky mě pokousali, nebojím se morčat, myší ani potkanů, ale to co připomíná byt´ vzdáleně křečka toho se bojím
Monty
jasně alexa má s tím doktorem pravdu, jinak mě psi běžně vosy polykají.....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:56
- Nahlásit
kejtlinhele a osmaku se bojis taky,ona je jinak kikina moc sladka a hodna,vicemene jsem chtela zviratko na mazleni,ale morce je bych rekla lepsi jako v mazleni no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
Monty
hm, tak to řekni mojí mamce...
To budeš muset ty a velmi důrazně....hele,já už se tu osobně fakt rozepisovat nebudu,ale něco bych k tomu měla......tak když budeš chtít,tak vedle.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
Adiddaska
čus, sem tady správně na tom starym dobrym cz psu, v tý starý dobrý žumpě???
http://youtu.be/hhDVV7mOmnY
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:00
- Nahlásit
jablunka
no jenže moje mamka má svojí hlavu, na obvoďáka nadává už x let a pořád nepřešla, s ní je to vážně těžké...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:00
- Nahlásit
nemethova5
jo osmáků se právě bojím, já když je měla, tak jsem je vždycky nahnala do květináče a přendala tam potřebovala, jo květináč jsem přikryla rukou ale bála jsem se že mě hryznou, ono to až tak nebolí, ale vřdycky jsem se hrozně lekla, když mě hlodnul křeček
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:01
- Nahlásit
kejtlin
jo osmáků se právě bojím, já když je měla, tak jsem je vždycky nahnala do květináče a přendala tam potřebovala, jo květináč jsem přikryla rukou ale bála jsem se že mě hryznou, ono to až tak nebolí, ale vřdycky jsem se hrozně lekla, když mě hlodnul křeček
osmáky jsem taky měla víc neřeknu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:03
- Nahlásit
špym a špym a ňyc nesyším
kejtlin
Jsme měli křečka když byli děcka malý. Džungaráka. Byla to samýca a jmenovala se Ananas . Byla moc hodná a nekousala vůbec.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:04
- Nahlásit
Biluška
Ananas
kde jste na to jméno přišli?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:05
- Nahlásit
Biluška
já měla kousavý všechny
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:06
- Nahlásit
kejtlin
Marushnahodou kikina je hodna a jeste ke vsemu bez ocasku.je to mazel,akorat,ze je chronicky utekar,ted jsem ji po dlouhe dobe pustila a rekla jsem ji at si dela co chce,ze ji buzerovat nebudu,ted sedi na balkone a desne vyrvava,asik se nudi!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:09
- Nahlásit
Zdar vy bezduši, chtěla jsem vás dočíst, ale vzdávám to a chtěla bych vám říct, že jste děsný
elmush
Na rande? Nevím jestli je to bomba nápad..navíc Ty se.chystás pod vrbu nebo jasan..takže půjdu s Makrel asi
Tak bomba nápad to rozhodně není, o tom, že bych se chystala pod jasan mi není nic známo. Takže běž klíďo s kým chceš
Lola1
mám jednoho známého, ten má něco jako Happu, příští týden se tam jdu podívat, tak něco nafotím a event. dodám foto.
jéééé chci vidět fotky
Jinak sever zdraví jih
|