| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:20
- Nahlásit
Monty
jak vytuněné, potřebuju něco lehkého, rychlého a pokud možno ne nějak drahé
No úplně do detailu vytuněné . Jsem zcela vyškrtala takové kraviny jako muškátové oříšky a tak .
Hele, ale jestli to chceš jako na oslavu do práce tak nějaké ty úpa jednoduché věci jako švestková buchta a tak se nehodí Nehledě na to, že transportem to vždycky dost utrpí a pak to vypadá příšerně
Upeč aspoň bábofku. Nebo krtkův dort - koupíš ho v krabici, zvládne ho každý a přitom je přiměřeně efektní, slavnostní a dobrý.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:21
- Nahlásit
Marush
kriskot vespolek,co děláte psovodky?
Jsem v práci a už jsem v nervu z rtg, na které jdeme s Fandou v pátek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:23
- Nahlásit
Biluška
na bábovku nemá mamka formu
to je jedno, kupuju chlebíčky a to sladké to už je jedno... zákusky už kupovat nechci, to by mě zrujnovalo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:23
- Nahlásit
kolik stojí jízdenka na vlak do českých budějic?
trochu záleží, odkud pojedeš
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:24
- Nahlásit
impact
Jsem vstalá a nasraná hned po ránu.
Nebuď!
makrel
já čekám, až dojede elmush
ty sis ho nějak vobjednala včera,viď?
Baico
Jsem v práci a už jsem v nervu z rtg, na které jdeme s Fandou v pátek
a co mu jé,proč rtg,čeho?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:26
- Nahlásit
kámoška dělala něco s banánem a tvarohem, bylo to strašně dobré, ani se to nepeklo, asi se jí zeptám jak to udělala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:26
- Nahlásit
Marush
já jsem se ho ujala, protože jsou na něho všude zlí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:28
- Nahlásit
makrel
já jsem se ho ujala, protože jsou na něho všude zlí
no jistě,ty seš dobro samo , hlavně když se jedná vo chlapy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:28
- Nahlásit
makrel
na eldorádového muše? a proč?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:29
- Nahlásit
Monty
zákusky fakt ne, to vyjde děsně draho. Bych udělala toho krtka, ten tě vyjde se vším všudy tak do stovky. Nýst do práce nějakou ovocnou buchtu by mi bylo blbý.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:31
- Nahlásit
Biluška
ten krtek výjde za stovku pro 20 lidí??? fakt?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:32
- Nahlásit
Monty
http://recepty.vareni.cz/margotkove-rezy/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:32
- Nahlásit
Baico
No tomu bych i věřila, ale počítej, že to pojedeš možná ještě dýl. Cestou velmi pravděpodobně ten autobus chytne kolonu. Co v Budějkách?
pojedu autem sem to počítala vyjde mě to o asi 150kč dráž, ááále pod´ do tajný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:34
- Nahlásit
Monty
já mám super recept na super buchtu je to skoro dort a jmenuje se to Rosákovy řezy holky rosajdy to budou asi znát, ale je dost složitá i když vynikající
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:34
- Nahlásit
Biluška
zákusky fakt ne, to vyjde děsně draho. Bych udělala toho krtka, ten tě vyjde se vším všudy tak do stovky. Nýst do práce nějakou ovocnou buchtu by mi bylo blbý.
proč je hodnotnější krtek než ovocná buchta,nechápu hierarchii buchet teda vůbec
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:36
- Nahlásit
Marush
hierarchii buchet teda vůbec
zeptej se psíčka
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:37
- Nahlásit
makrel
zeptej se psíčka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:38
- Nahlásit
kejtlin
hm, složitou by mamka asi nezvládla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:40
- Nahlásit
kejtlin
ááále pod´ do tajný
Bych šla,ale v práci nemůžu. Tak až večer
Marush
a co mu jé,proč rtg,čeho?
No kyčle a lokte, nic mu není, ale musíme to mít před bonitací. Jako průser to snad nebude, to už bych si všimla, že má nějakej pohybovej problém. Ale tak ta nejistiota je taková hnusná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:40 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
makrel
trochu záleží, odkud pojedeš
tj ale bajko bydlí kousek ode mě takže jsem počítala že pojedeme v podstatě ze stejného místa..... , proto jsem to adresovala přímo bajko bo vím, že v budějkách nedávno byla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:40
- Nahlásit
Baico
to bude dobré, říkáš, že tam jdete v pátek, jo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:41
- Nahlásit
kejtlin
dyť jo, já to chápu, ale musela jsem se zasmát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:42
- Nahlásit
Baico
tak čekej sms
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:43
- Nahlásit
Marush
proč je hodnotnější krtek než ovocná buchta,nechápu hierarchii buchet teda vůbec
Bo vypadá líp prostě. A je přece jen o fous pracnější než kydnout do mísy cukr, mouku a vajíčko, vylít to na plech, hodit nahoru švestky a frknout to na deset minut do trouby . A skoro každá ženská to ví, tudíž víc ocení gdyž se kvůli ní někdo dělá s tím krtkem (nebo něčím jiným složitějším) než s tou bublaninou co je za dvacet minut a kterou ona dělá běžně harantům na svačinu do školy
Monty
Tak to nevím essi vyjde pro dvacet lidí. By musel každý dostat fakt malý kousek. Tak upeč krtky dva, to máš za dvě stofky, to taky jde . Dva ti určitě v pohodě vyjdou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:48
- Nahlásit
kejtlin
já mám super recept na super buchtu je to skoro dort a jmenuje se to Rosákovy řezy holky rosajdy to budou asi znát, ale je dost složitá i když vynikající
to neznám,to fakt existuje?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:48
- Nahlásit
Monty
to bude dobré, říkáš, že tam jdete v pátek, jo?
JJ, v pátek, frčíme do Prešova Takovej menší výlet, holt daň za to, že mám psa Slováka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:49
- Nahlásit
http://recepty.blesk.cz/clanek/recepty/1163/rosako vy-rezy.html
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:53
- Nahlásit
Biluška
Bo vypadá líp prostě. A je přece jen o fous pracnější než kydnout do mísy cukr, mouku a vajíčko, vylít to na plech, hodit nahoru švestky a frknout to na deset minut do trouby . A skoro každá ženská to ví, tudíž víc ocení gdyž se kvůli ní někdo dělá s tím krtkem (nebo něčím jiným složitějším) než s tou bublaninou co je za dvacet minut a kterou ona dělá běžně harantům na svačinu do školy
hele zase moc machruješ ...já umim upýct jakoukoli zasiflenou buchtu i dort umim no problema..ale myslim, že taková domácí buchtička s domácím ovocem,ikdyž je lehká udělat, je hodnotnější než v podstatě polokupovanej dort...já jsem např dělala předevčírem koláč s mákem a švestkama ze zahrady a jakej byl
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:53
- Nahlásit
Monty
Co pečeš? Do práce pro kolegy? Já jsem pekla minulý týden.
Upeč Trio řezy - to je luxus a je to jednoduché. Všichni po mě chtějí recept. Nesyp to ale grankem, posyp to bohatě skořicí. Je to fakt výborné.
http://recepty.chytrazena.cz/moucniky/trio-rezy-27 337.html
A pekla jsem ještě nějakou buchtu, co měla navrchu tvaroh a želé. Takových je na netu mraky.
Ještě jsem chtěla péct na doporučení ségry, ale nestihla jsem. Tak zkus. Je to primitivní a prý moc dobré:
MOUČNÍK NESCAFÉ -
30 dkg polohrubé mouky
15 dkg moučkového cukru
10 dkg rozpuštěného másla (vlažného)
3 lžíce oleje
2 vejce
1lžíce nescafé
3 lžíce kakaa
1/4 l mléka
1 lžíce rumu
1 prášek do pečiva
Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva, kakao, nescafé, cukr, vejce, mléko, olej, tuk, rum.
Pořádně smícháme a dáme na vymazaný střední plech.Pečeme na 180 stupňů asi 15 minut!!
Po vychladnutí polejem polevou
POLEVA:
Čokoládu na vaření (klidně i mléčnou) rozpustíme v mikrovlnné troubě a do ní vmícháme jednu celou zakysanou smetanu.Celé to rozetřeme na dezert.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:54
- Nahlásit
Marush
to neznám,to fakt existuje?
kecáš to tenkrát bylo v tv, že se to dělá u vás a je to děsně oblíbený, tak jsem ji vyzkoušela ji někdy upeču na nějakou akci
|