Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8613 . 8614 . 8615 . 8616 . 8617 . 8618 . 8619 . 8620 . 8621 . 8622 . 8623 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:56
- Nahlásit

makrel

recepis

táta se přišel na to kouknout,vůbec to neznal a hned si to poručil,dyš je to jako jeho

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:57 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

kejtlin
kecáš to tenkrát bylo v tv, že se to dělá u vás a je to děsně oblíbený, tak jsem ji vyzkoušela ji někdy upeču na nějakou akci

v televizi hrozně lžou

moment teď na to koukám na tu buchtu,jestli je to taková tříbarevná třívrstvá buchta co by ale měla mít nahoře tu oranžovou/žlutou vrstvu...pak je to tzv:"pijidis" a ten se u nás opravdu peče, ale mate mě to kakao nahoře,to tam bejt nemá...tak nevim essi je to vono...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:03
- Nahlásit

tak to vypadá, že budete píct dlouho, jedu radši do práce

Marush
.ale myslim, že taková domácí buchtička s domácím ovocem,ikdyž je lehká udělat, je hodnotnější než v podstatě polokupovanej dort...
Si jako myslím, že ne. Tuná f oryjentu sme náročnější prostě . Ale to máš fuck, u Monty f práci to beztak sežerou ať tam donese cokolif. Du dřít.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:05
- Nahlásit

Marush
ne spodek je tmavej piškot, pak žloutky s máslem-žlutej prostředek a nahoře bílky s cukrem-bílej vršek, na to se strouhá čokoláda ale jen na ozdobu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:07
- Nahlásit

Monty
dorty nekupuj vyjde to draho a třeba spousta lidí kupovaný dorty nejí, třeba já, ale domácí buchtu to si dám moc ráda

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:12
- Nahlásit

Biluška
Si jako myslím, že ne. Tuná f oryjentu sme náročnější prostě

u nás v Prazééééééé zas nejvíc in všechno domácí,bio,sezóní potraviny atd. a naopak se vracíme ke kulinářským základům a jednoduchým chutím... cha!

Ale to máš fuck, u Monty f práci to beztak sežerou ať tam donese cokolif

tak to bezpochyby ano

kejtlin
ne spodek je tmavej piškot, pak žloutky s máslem-žlutej prostředek a nahoře bílky s cukrem-bílej vršek, na to se strouhá čokoláda ale jen na ozdobu

tak to neni ono..tak to jsou Rosákovy řezy co nikdy Rosák neviděl

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:16
- Nahlásit

Marush
tak to neni ono..tak to jsou Rosákovy řezy co nikdy Rosák neviděl

to je tak už 10 let tatík je postaší třá si uš tolik nepametá , já ten recept mám od maminky jednoho mýho bývalýho a ta říkala že v tv říkal pan rosák!!!! že se to peče u nich doma, tak proto rosákovy řezy

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:18
- Nahlásit

nazdar pekařky a pekaři

Monty
děsně jednoduchý a dobrý je falešný tiramisu
vyjde tě na 2x pomazánkový máslo 1-2x piškoty, 2x šlehačka, trochu kakak, rozpustnýho kafe a měl by tam bejt nějakej ořechovej likér trošku a je to fakt ňamka, nebo upeč štrůdl, kup 2 ROZVÁLENÝ listový těsta v lídlu cca 20,- kčflákni na to japka,skořici,cukr,dávám - pod japka trochu pudinkovýho prášku, zabal a dej píct nebo ještě jednodušší flákni jedno těsto na plech na něj japka atd a druhý těsto navrch

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:19
- Nahlásit

kejtlin
to je tak už 10 let tatík je postaší třá si uš tolik nepametá , já ten recept mám od maminky jednoho mýho bývalýho a ta říkala že v tv říkal pan rosák!!!! že se to peče u nich doma, tak proto rosákovy řezy

tak je to možný každopádně jakejkoli recepis by ocko měl od mámy,sám upeče leda prt,takž je možný že mu to vybrala, ale fakt si nepamatuju,že bych tento pokrm někdy viděla.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:20
- Nahlásit

Alexa
2x pomazánkový máslo

nééééééééééééééé,tiramisu z pomazánkovýho másla...jdu zavolat Polrajchovi okamžitě

Ješíš ale víš co bylo nenormálně dobrý,ten punčák jaks dovezla na vořecha!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:21
- Nahlásit

kejtlin
Marush

a ta říkala že v tv říkal pan rosák!!!! že se to peče u nich doma, tak proto rosákovy řezy
no akdyž se to řikalo v tv tak je to přece pravda žejo

Monty
jo a místo jablek, se kterejma je zbytečnej voser mlžeš na to lískový těsto fláknout 2 tvarohy smíchanýá s 1 vajíčkem a nějakým cukrem a trochou pudinku eventuáílně pár rozinek a na to fláknout druhý lískový těsto a máš tvarohový řezy

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:21 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Marush
sám upeče leda prt
Nekaž tady tatíkovi imdž Spousta lidí je přesvědčená, jakekj je to zdatnej pekař a ty to takhle pokazíš

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:23
- Nahlásit

Marush
nééééééééééééééé,tiramisu z pomazánkovýho másla...jdu zavolat Polrajchovi okamžitě
no a já tomu aspoň řikám falešný, ale v receptech to normoš najdeš jako tiramisu, ale je to fakt neskutečně dobrý, jedlas to??? Možná to udělám na vořecha do jílu, punčák bych mohla do mrdic, ten se dobře převáží

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:23
- Nahlásit

Marush
sám upeče leda prt

Alexa
no akdyž se to řikalo v tv tak je to přece pravda žejo

ale prt, to bylo v nějakým pořadu o vaření prej

elmush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:26
- Nahlásit

Poslušně hlásím že mám po poslušnosti a čelem vzad bylo krásný výtečný a nejlepší..Maximus přišel o 3 body ještě aby to vylepšil do závěrecek příští týden...jdeme kosat..a taky snad pouštět a doprovázet ..

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:28
- Nahlásit

elmush
čelem vzad bylo krásný
už ho umíš jo, důkaz důkaz důkaz

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:30
- Nahlásit

a mamka je na skypu, asi jí položí, až jí řeknu, co po ní chci

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:30
- Nahlásit

Alexa

no a já tomu aspoň řikám falešný, ale v receptech to normoš najdeš jako tiramisu, ale je to fakt neskutečně dobrý, jedlas to???

Falešný je to určitě,protože v tiramisu má bejt mascarpone a nic jinýho, věřim že je to dobrý,ovšem nemlo by so jmenovat tiramisu vůbec, nejsem zastáncem jakejcholi náhrad, kečupůch a sojovek ala Babica Pokud se tomu bé řikat,piškotovej dezert s kávou,oukej, ale tiramisu to prostě neni...

Možná to udělám na vořecha do jílu, punčák bych mohla do mrdic, ten se dobře převáží

udělej,já taky musim vymyslet co přitáhnu

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:33
- Nahlásit

Baico
Spousta lidí je přesvědčená, jakekj je to zdatnej pekař a ty to takhle pokazíš

o týhle jeho imidži jsem teda nevěděla vůbec tak to se vomlouvám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:35
- Nahlásit

hm a co potáhnu já, něco fakt trvanlivýho dyš zabloudim

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:35
- Nahlásit

elmush
Poslušně hlásím že mám po poslušnosti a čelem vzad bylo krásný výtečný a nejlepší..
Byla to dřina, co?
Ale jinak samo gratulace.
..a taky snad pouštět
A zkoušel jsi místo strohého povelu Maxíka poprosit? Maxíku mohl by jsi, prosím, pustit. Možná by to zabralo

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:38
- Nahlásit

Baico
elmush

A zkoušel jsi místo strohého povelu Maxíka poprosit? Maxíku mohl by jsi, prosím, pustit. Možná by to zabralo

taky myslim, a podle mě to nece pustit bo ví jak mu u Eldorádovejch řikaj vošklivě...

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:40
- Nahlásit

Monty zcela záměrně přehlídla moje řezy margot? Jak chceš!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:41
- Nahlásit

Marush
bo ví jak mu u Eldorádovejch řikaj vošklivě...
No kuní ksicht je dost hanlivé, myslím, že Maxík soudil, že je čas se pomstít a nepustí, i když pravděpodobně v rodokmenu nemá žádnou sopku

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:42
- Nahlásit

impact
nene, všem děkuji, ale nevím co mamka zvládne

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:51
- Nahlásit

Monty
Sím tě, margotky jen smícháš v míse a naleješ na plech. Je to strašně jednoduchý. Muší bejt, když to upeču aj já. Je to jediný sladký, co umím. Teda ještě japkovej štrůdl. Jsem nepeč. Vařit umim, to jo. A klasiku aj dobře. Ale pečení je pro mě španělská vesnice.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:53
- Nahlásit

impact
no nápodobně, vařit i umím, ale péct ne, mamka nějak nepeka, tak jsem to neměla od koho odkoukat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:58
- Nahlásit

impact
Monty zcela záměrně přehlídla moje řezy margot? Jak chceš!
Co máš z toho, jsem na tom stejně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:00
- Nahlásit

elmush
A hele, už je tady

Jinak dobrého dne přeji všem a protože se vám včera líbil kuní ksicht, hnedle vám ho sem přihodím, ať zabírá místo i tady (ale až za chvilku, aspoň budete pjekně napjatý)

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:00
- Nahlásit

Monty
Hm, tak to moje máti peče všechno. Aj cukroví. Ale já jak někde čtu utřeme žloutky s cukrem, tak na mě jdou mrákoty. Ale třá s kupovanym listovym těstem se dělá dobře. Aj pizza šneky třá. Jo a ješte umim mafíny. Tož to se mnou není tak zlé.

<< 1 ... 8613 . 8614 . 8615 . 8616 . 8617 . 8618 . 8619 . 8620 . 8621 . 8622 . 8623 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání