Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8613 . 8614 . 8615 . 8616 . 8617 . 8618 . 8619 . 8620 . 8621 . 8622 . 8623 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:43
- Nahlásit

Venta
tak tě stejně najdou a bude to mnohem horší
u dyš si skreju profil?

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:43 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Gerda
Švadla bude s váma hotová příští pátek
děkuji, děkuji.
F kolik budete v Jílovým?
Závodit bysme asi klidně mohli, na Živitelce se mě jeden pán ptal, co je to za psa, prý myslel, že je šmncnutej kopovem.

Venta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
u dyš si skreju profil?
To se eště navíc můžou mstít mnohem víc. Prostě čekej a maximálně se můžeš modlit. A kdyby něco, tak nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:47
- Nahlásit

hmmm utekli mi oblovky, sem nechala pootevřený terárko, včera aby tam neměli tak vlhko na noc zapomněla zavřít a ráno při odjezdu jsem na to ani nevzdechla, až ted´ jdu hledat

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

čus bus!
Jsem docela nasratá. Kolik by ste řekli, že stojí výměna toho zařízení na otvírání okýnka v aute? No nebudu vás napínat,nechala jsem v servízu 2400, opět. Takže přeastávám hledat chlapa mezi kynológama a začínám lovit mezi automechanikama!!
Navíc mám píchlý kolo, takže zítra mi ho veze táta zalepit a děsím se přede, kolik to bude stát.
A navíc jsem zjistila, že sem fakt debil, neb jsem si do dneška myslela, že v kolech u auta jsou normálně duše.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:50
- Nahlásit

kejtlin
utekli mi oblovky

mě se tudle zdálo,že sem honila na Jiřáku šíleně rychlou želvu co taky někomu utekla
Venta
A kdyby něco, tak nic
ok,díky za instrukce,budu je dodržovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
už je mám byli jen kousek
náhodou želva je rychlá překvapivě rychlá
Baico
A navíc jsem zjistila, že sem fakt debil, neb jsem si do dneška myslela, že v kolech u auta jsou normálně duše.

ste neměli na zemědělce stroje a zařízení?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:56
- Nahlásit

Baico
navíc jsem zjistila, že sem fakt debil, neb jsem si do dneška myslela, že v kolech u auta jsou normálně duše.
jako duše jako duše???? jako co maj karmy a tak?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:58
- Nahlásit

kejtlin
hmmm utekli mi oblovky
Tak hlavně nezvi Maruš na kafe než je chytíš běž po stopě teda esli neumí couvat to bybyl průer

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:58
- Nahlásit

Baico

To nic,já tak zhruba rok zpět taky.

datli
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:59
- Nahlásit

a co v těch kolech je?jako to...vakuum?My tam dáváme dusík!

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 19:59
- Nahlásit

Baico
sem fakt debil, neb jsem si do dneška myslela, že v kolech u auta jsou normálně duše.
Pani nejste příjdte k nám moje škoda110 de lukse je má můžu posloužit mám několik skladem

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
mě se tudle zdálo,že sem honila na Jiřáku šíleně rychlou želvu co taky někomu utekla
Snář

Želva
- jako obojživelník představuje méně nebezpečné citové obsahy mysli, které se právě v podobě želvy vynořují do denního vědomí (včetně snů) a které mají být vědomou myslí zpracovány
- nepřítelem želvy je pouze pudový člověk
- želva vycházející z lesa a mířící do vody: představuje souhrn proměněných pudů v city
- slon proměnivší se v želvu: vnitřní pudová síla (slon) se proměňuje v city
- při kladení vajec, nakladená želví vejce, líhnutí želv: je předzvěstí úspěšného vynášení pudových obsahů psýché k vědomému zpracování a k přeměně v city
- v teráriu, v zajetí: buď vyjadřuje neochotu zpracovat určité podvědomé impulzy, nebo je znakem toho, že se snící zabývá stále stejnými podvědomými obsahy psýché
- ve vodě: symbolizuje plný citový život
- zabít: velice negativní, neboť snící tímto aktem přetrhne plynulé vynášení obsahů podvědomí k vědomému zpracování a pak může uvnitř mysli snícího z nezpracovaných impulsů vzniknout přetlak, který ohrožuje psychickou stabilitu
- jakmile snící zpracuje obsahy podvědomé mysli vztahující se k citům, zcela zákonitě se želva promění v rybu
- bez krunýře: je synonymem poznaných obsahů podvědomé citové mysli

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

kejtlin
ste neměli na zemědělce stroje a zařízení?

Jasně, že měli. Taky ho mám za 3. Ale u zkoušky po mě chtěl nakreslit scháma převodovky a popsat jak pracuje samopojezdná sklízecí mlátička. O tom, že do kol už se nedává klasická nafukovací duše, nepadlo ani slovo.
davidkova renata
jako duše jako duše???? jako co maj karmy a tak?
Jdi radši spát. Jsem si představila kolo s karmou na vodu

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:02
- Nahlásit

jablunka
To nic,já tak zhruba rok zpět taky.

Ježiš, děkuju za podporu

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:09
- Nahlásit

Baico ale můžu tě uklidnit, i dnes se při větších problémech do kola duše dá dát, bo třá když máš hodně rozmasený, třeba že projedeš stádem hřebíků a taký perly. Taky jsem měla kolo voduševnělý, že když jsem tam dojela po šestý a zas to ušlo a zas byla dirka nová, co se vyčochňala kusem hřebiku zaraženym v gumě, kde to předtím drželo, tak se nasrali a řekli mi v pneuservisu, že mě sice znova rádi viděj, ale že mě daj do kola dušu a bé klid. A byl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:09
- Nahlásit

Baico
Jsem si představila kolo s karmou na vodu
vole karma jako osud!!!
jablunka
hm pěkný ale nepoužitelný,sem se tam nenašla bo jaxem jí chytala aby nebyla v nouzi..fšimněte si že zachranuju svjet aji ve spánku)) tak vona né že mě kousla,ale velmi agresivně mi jako přiskřípla prstík do toho krunýřa jaxe doň zatahovala ..celkem dost to bolelo..a fčil sa ukaž ty frojde)))

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:11
- Nahlásit

Baico
Ježiš, děkuju za podporu
A víš jak sem se to dozvěděla......chlap píchnul a páč sme neměli rezervu,začala sem mírně hysterčit,on vytáhnul nějakej sprej,fouknul ho do tý ďoury,nafoukl kolo a prej "na dojezd to stačí"!
F ten okamih mi bylo jasný,že sem něgde jinde a pomalinku a po lehounku sem se vyptávala.....nevím jestli mu došlo,že sem úplnej degén,nebo si jen myslel,že mám zájem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
tak vona né že mě kousla,ale velmi agresivně mi jako přiskřípla prstík do toho krunýřa jaxe doň zatahovala ..celkem dost to bolelo..a fčil sa ukaž ty frojde
No to je jasnej náznak.....nelez kam nemáš!

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
že zachranuju svjet aji ve spánku
ajóóóóó tak ty si ta vrchní záchranářka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:14
- Nahlásit

davidkova renatacus frojde me normos zofina jako nase zelva kousla a pekelne to bolelo,jak by me nekdo priskripl kombinackama!!§jo a zelva je fakt rychla!!!!zvedne prdel i s krunyrem a leti!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:14
- Nahlásit

Gerda
nééééé nesmíš to vyslovit, nesmíššš to vyslovit, prosimtě neřikej to, víš, co sme si slíbili...je to fakt varování, vážně, to si nedělám srandu, zkoušela jsem to jinak, ale bohužel....hlavně to neber na lehkou váhu. Ještě přijdou...jako pěny....

booooooooooooojiiiiiiiiiiiiiiim!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:16
- Nahlásit

tak teda se strejdou budou mít kočičku našli kotě na silnici ho sebrali, tak u mě byli jestli nemám kočkolit a jídlo , je tedy děsně hubená

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:17
- Nahlásit

dnes je úplný den na pikaču

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:18
- Nahlásit

Alexa
ajóóóóó tak ty si ta vrchní záchranářka
tak s mojí prdelí klidně můžu.-)))
jablunka
.....nelez kam nemáš!
to mi jako neni jasný,budu to muset zpracovat,jakože třá nemám lízt do nějakýho tématu nebo jak??
nemethova5
!!!!zvedne prdel i s krunyrem a leti!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
to mi jako neni jasný,budu to muset zpracovat,jakože třá nemám lízt do nějakýho tématu nebo jak??

To si zpracuj a přeber jak umíš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:20
- Nahlásit

Monty
dnes je úplný den na pikaču

copak?

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:21
- Nahlásit

jablunka
nevím jestli mu došlo,že sem úplnej degén,nebo si jen myslel,že mám zájem.

No tak já se před tátou odkopala rovnou. Mi řek, že mi to zalepěj nebo mi tam daj duši. Tak jsem se upřímně vyděsila, že jezdím bez duše.
Crysa
No to už vím též, že se tam dá v nejhorším duše dodat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:21
- Nahlásit

davidkova renatano co se smejes???jako fakt,ji kolikrat nahanim po celym byte,jak utika a kikine rikam ode dneska kajinek,zase mi zdrhla a ted bydli na balkone ma upa free volnost,lita tam mezi kytkama a je ji dobre a nejakej zkupirovanej ocas neresi!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:22
- Nahlásit

Baico
Tak jsem se upřímně vyděsila, že jezdím bez duše.
Tak bezduchý sme tu fšicí.

<< 1 ... 8613 . 8614 . 8615 . 8616 . 8617 . 8618 . 8619 . 8620 . 8621 . 8622 . 8623 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání