Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8595 . 8596 . 8597 . 8598 . 8599 . 8600 . 8601 . 8602 . 8603 . 8604 . 8605 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:22 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

nicméně fakt si myslíš že seš normální???????????????????

Jistěěě! Jediný normální tady sme my s Eldorádo, Baicofkou a Monty, protože PROČ??
PROTOŽE MÁME BÍLÝ PSY!!

oprava: Zapomněla jsem zmínit Jablůňku, ta je má nejen bílý, ale navíc se správnou drškou.

datli
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:26
- Nahlásit

auuuu,jauuuu-sem si po delší době odpilila,či depilila? nohy.Se furt vobřezávám žiletkou,jenže se to ňák jak po dešti či co zrychlovalo,jako ten porost,tak sem vzala škubač.Proč to tak musí štípat,když nechcu v práci běhat teď v létě v kamaších?
Dnešní skříňo montáž mě dorazila,jdu chrnět.
A čučím,kdo tu vlastně je za lidky.Začínaj mi docvakávat jisté souvislosti,to je nářez!Kam já se to dala,šmarjá.
Samý úspěšný hafani,ženské s hrudníkem po tatínkovi kulturistovi,nebo po mamince lentilce,Grabštejňáci,organizátoři volovin....ech,musím něco taky vymyslet.Jdu přemyšlovat v horizontální poloze.brou brou

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:27
- Nahlásit

kinta

no počkej, a co já, já mám taky velkýho bílýho psa, tak to ti tam docela chybím

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:28 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

kinta
Jistěěě! Jediný normální tady sme my s Eldorádo, Baicofkou a Monty, protože PROČ??
PROTOŽE MÁME BÍLÝ PSY!!

Hele pani, nezačínejte zase s tím rasismem. Vzhledem k tomu, že jsem teď ten chytrej člověk, tak Vás varuju!!! Najdu něgde ňákej příslušnej paragraf příslušnýho zákona a bude zle, tag si mě moc nepřejte. Nejlepší jsou prostě psi, co maj aspoň ňákou barvu a co maj i pořádnej čumák

Eldoguero
ahá, poradce, tak tedy výtejte nám velevážená paní poradkyně
Ďěkujy Vám velevážená řadová členko

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:33
- Nahlásit

Venta
Já jsem úplně normální. A k tomu mám i funkci, jsem právní poradce žumpy, takže musim bejt i hodně chytrá
ty seš taková naše normální eli mekbílová
http://www.youtube.com/watch?v=-ko838odilY

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:33
- Nahlásit

kinta
ségra má taky bílý!!!!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:35
- Nahlásit

Marush
ségra má taky bílý!!!!!!!!!!!

co kecáš šamponi sou plavý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:40
- Nahlásit

kinta
PROTOŽE MÁME BÍLÝ PSY!!
jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Venta
Hele pani, nezačínejte zase s tím rasismem.¨
to není rasismus, nebo chceš snad persekuovat chudinky psy, že se narodily se správnou barvou
Nejlepší jsou prostě psi, co maj aspoň ňákou barvu a co maj i pořádnej čumák
Ale pani, kdo to gdy vyděl, aby pořádnej pes měl ňákou barvu a půl metrovej čumák

Ďěkujy Vám velevážená řadová členko
Zas trochu pochlebovat musím, když nemáš ty pořádný psy a to já umím, Davídková a Alexa ti to určitě potvrdí, jak mi to šlo na těškým závodě
Marush
ségra má taky bílý
dyš ale voni nejsou úplně plnoprávně býlý, bo by měli bejt vlastně zlatý a jen se nedobarvili

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:43
- Nahlásit

Alexa
ty seš taková naše normální eli mekbílová
http://www.youtube.com/watch?v=-ko838odilY

))))) tuhle scénku si i pamatuju. Dost jsem to sledovala

http://www.youtube.com/watch?v=pVESzTCqc50&feature =related

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:46
- Nahlásit

du se pomodlit ( šiš, co to blábolím ), vyčůrat (to zas jo) a spát dobrou

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:50
- Nahlásit

taky du, jen místo pomodlení mám eště pověšení prádla. dobrou

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:50
- Nahlásit

Eldoguero
dyš ale voni nejsou úplně plnoprávně býlý, bo by měli bejt vlastně zlatý a jen se nedobarvili

jsou plnoprávně vypraný v savu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 06:09
- Nahlásit

dobre rano vsem!!!
uz pulhodky makam!!!co vy nevstavate????

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 06:46
- Nahlásit

já uš makám Tagže fšichni ostatní krom nemetky okamžitě fstávat a dřít, je pindělí, prtínáme se

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 06:50
- Nahlásit

Biluška
tseee nemetka uz vstala ve ctyri,ac vpet ji jel bus,tak jeste jsem musela vyvencit ty svoje dva lotry!no oni jeste chrapou maji puuuulnoc!vsichni tady!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 07:04
- Nahlásit

nemethova5
Biluška
prd dřu taky, ráno před 6 hod u náš 16 stupňů tepla mě to málem porazilo, doufám že nepřijdou ty bouřky abych mohla večír s čoklema

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 07:27
- Nahlásit

dobré ránko, včera jsem šla spát v devět a vstávala jsem skoro v šest - spala jsem taaaak dlouho a nemohla jsem se vykopat z postele a pak jsem těžce nestíhala
no jo no, musela jsem dohnat ten deficit spánku, ikdyž ho asi nedoženu nikdy, až v hrobě

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:02
- Nahlásit

Dobré ráno!
Takže hned po rán bych se chtěla distancovat od toho, že Eninka má taky bělouše. To psí plemeno je jediné, co máme společného, alespoň doufám

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:23
- Nahlásit

Baico
a co by jsi s ní měla mít spoečného???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:25 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

bezva v úráci v místnosti kde máme jídlo a šatnu plíseň 2 metry na 2 metry a plesniví to dál i ředitel se byl na to púodívat bo montéři říkali že tam nic není no jasně by museli odtáhnout skříň, smrdí to a my to dejcháme ty spóry

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:28
- Nahlásit

Monty
co by jsi s ní měla mít spoečného???
Právě, že doufám, že jedinou společnou věcí, terou máme, je ten bělouš

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:35
- Nahlásit

nazdar diskomforti

ty woe první úřední den po prázdninách jeden čék za druhym teď už naštěstí je zamčeno, tak zas po o

POŽÖR POŽÖR
DNES POSLEDNÍ MOŽNOST PŘIHLÁSIT SE NA VÝSTAVU NA DŽBÁN!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:35
- Nahlásit

Dobré jitro megerojdi, už zase v háku Jak bylo fčéra to vedro, vůbec už sem se večer nenapojila. Co děláte? Už máte katalok?

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:37
- Nahlásit

kejtlin
u našich se taky nehorázně dělá plíseň, chtěli byt izolovat a zateplit, ale sousedka, která o tom rozhoduje, tak to zamítla, že to není třeba...
nebo včera mi kámoš ukazovat, jak jim tam teče když prší, mají tam el. všude a nikdo s tím nic nechce dělat, až se jednou něco stane, tak bude pozdě....

Baico
aha, tak já jen nepochodila, proč to sem píšeš jsem myslela, že tě někdo s ní nějak spojuje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:39
- Nahlásit

Monty
mě plesnivěl roh v ložnici, savo proti plísni, oškrábat skorem na cihly nic nepomáhalo, až mi někdo poradil tu plíseň spálit, bo je to houba, tak jsem tam zapnula teplomet kousek ode zdi na celej den, oškrábala a vymalovala a od té doby mám klid

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:42
- Nahlásit

kejtlin
díky, zkusím to našim poradit... snad to pomůže, ikdyž oni tam mají doopravdy hodně vlhko, tak se obávám, že se to bude vracet

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:52
- Nahlásit

Monty
ikdyž oni tam mají doopravdy hodně vlhko
no ale to se vrcet teda bude určitě, ty vlhka dělaj astmata a takový věci, kamarád kvůli tomu masakroval celou stěnu domu, jak jako že sousedka o tom rozhoduje a nechce to dovolit???? To přece když si pozvou hygienika, ten jim dá nějakej posudek, že tam maj hustě vlhko a ohrožuje to jejich zdraví, tak sousedka jim jako nedovolí, aby si odizolovali byt???????????

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:57
- Nahlásit

Gerda
no a moje mamka i astma má...
naši mají společenství vlastníků a ona si tam hraje na maga šéfa ale naštěstí se stěhuje a budou to dělat naši, tak snad se to zaizoluje, nikoho si tam nezvali, nechtějí dělat humbuk, ale když jí to řekli, že je to potřeba, tak řekla, že to není třeba, jo ona tam asi nemá vlhko, protože bydlí úplně nahoře ale u našich masakr...
Sakra pořád mám tendence psát máme atd.

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 09:04
- Nahlásit

Alexa
DNES POSLEDNÍ MOŽNOST PŘIHLÁSIT SE NA VÝSTAVU NA DŽBÁN!!!!!!!!!!!!!

Nebyla uzávěrka v sobotu? Ono se to smí posílat i dnes?

Jinak dobré ráno všem, naštval mě had, protože mě vzbudil tím, že se vztekal, že mu zhasla lampička tak tříská květináčem o sklo, fakt bezva. Tak už taky hákuju...

Jak se máte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 09:06 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Monty
No ale přece ve společenství vlastníků jsou nějaký pravidla a stanovy, jedna bába by musela vlastnit všechno, aby mohla rozhodovat, přičemž si myslim, že zdravotní riziko je nadřazený nechuti jedný báby prožít rekonstrukci...posudek hygienika bych si udělat nechala. A nějak to odkopat nebo co se s tim dělá, hydrovrstvu či co...prostě pořešit hned, astma neni prdel. Humbuk bych dělala - dyť bydlej ve vlhký díře!

edit:
Atusch
žiješ? Zařiď si na neděli auto, děfče, pojedem kousat do zlofse na zlatovlásku

<< 1 ... 8595 . 8596 . 8597 . 8598 . 8599 . 8600 . 8601 . 8602 . 8603 . 8604 . 8605 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání