| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:14
- Nahlásit
Adiddaska vítej nová kecko
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:16
- Nahlásit
Crysa
vítej nová kecko
ó díky hele, jak to děláš, že ten tvůj text je trochu nad tim mym nickem a ne ve stejnym řádku?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:18 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Adiddaska jako tak???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:19
- Nahlásit
čus paka
co děláte????
Eldoguero
fotešky malodog dobrý, ale nevim essi se jim dá ještě říkat malodogy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:21
- Nahlásit
Monty
nevadí, že nejsi úpa nejhodnější na světě, třá až vyprchá zbytek alkoholu, tak zas budeš
Jinak jako malodogy pochopitelně roztomilý jsou strašně a moc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:21
- Nahlásit
Adiddaskahele, jak to děláš, že ten tvůj text je trochu nad tim mym nickem a ne ve stejnym řádku?
tak to nedělám já, ale tvůj počítatč, či prohlížeš. Mě se CZ choval jinak pod Explorerem a zas úpa jinak pod Firefoxem teď.. třá Firefox mi nenechává za něčím nickem a před jeho citací ani mezeru a kurzor se mi nastaví automaticky na psaní hned za poslední písmenko citátu. Explorer vsazoval mezeru mezi nick a citaci toho na koho reaguju a mě hodil kurzor na psaní na první volný řádek.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:24
- Nahlásit
Alexa
no ale pani, jsou malinký přece né
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:25
- Nahlásit
Alexa
ale nevim essi se jim dá ještě říkat malodogy
no taky si říkám
Eldoguero
no alkohol vyprchá, to je sice pravda, ale to co jsem dělala, to už asi nevrátím zpátky, co???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:26
- Nahlásit
Eldoguero jsou malinký přece né
budou překřtěny na MLADOdogy
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:56
- Nahlásit
děcka, du se opalovat asik, mějte se tu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:12
- Nahlásit
Monty
co si nepamatuješ, to se nestalo přeci
Crysa
jsou malinký furt - pořád jsou menší než Kaly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:14
- Nahlásit
čau, sme dojeli ze cvičáku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:17
- Nahlásit
Eldoguero
ale já si to pamatuju... takže si to jako nemám pamatovat jo??? mají mě nevštívit men in blek???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:19
- Nahlásit
all
piště,piště za chvíli se to celý zhroutí do sebe a bé nirvána,buhehe...neměli bysme si pak založit tému: Žumpa pro renatu davídkovou?!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:28
- Nahlásit
dneska mi dělaly obě holky radost
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:34
- Nahlásit
Monty
jistě, taky to tak dělám - ¨nic si nepamatuju
du zas, zdar, jsem zvědavá, jestli bude už žumpa zhroucená do sebe až sem zase nakouknu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:48
- Nahlásit
bože du žehlit
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 14:21
- Nahlásit
Alexa
bože du žehlit
proč si jako nekoupíč ten prášek jak to už vyndáš čisý a vyžehlený z pračky,všude ho maj furt to reklamujou
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 14:23
- Nahlásit
all
fůj,nechutně moc jsem navařila a napekla pro hosty(né moje) a teď du scípnout někam do stínu..blééé
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 14:27
- Nahlásit
je mi blbě, včera jsem to zase nějak přehnala,nevím, jak teď někam pojedu a jak budu večre pracovat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 14:36
- Nahlásit
taky mi je blbě.Hypertoničce žuchnul tlak,bézva!
Hele vidím tu někoho novýho-už nejsem služebně nejmladší.Hoj-ešli máš nějaká zvířata,tak občas nahoď,co uměj za koniny,nebo čím tě vytáčí a tak.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 14:48
- Nahlásit
datli
už nejsem služebně nejmladší
Ale seš.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:08
- Nahlásit
čusz žumpičky koukala jsem na fotky z výstavy rozhodně stojej za to, obzvláš´t ty maloděti handlující velkopsy ale zakazuji Bajkofce hledat někoho kdo jí bude vystavovat psy, náhodou takhle to má prostě štyl a na kolemjdoucí ať se ráčí vykálet. Myslim, že jí to na fotkách sluší.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:20
- Nahlásit
Grin
ale zakazuji Bajkofce hledat někoho kdo jí bude vystavovat psy, náhodou takhle to má prostě štyl a na kolemjdoucí ať se ráčí vykálet. Myslim, že jí to na fotkách sluší.
přesně tak,taky jsme si řikali že Bajkový fotky maj super atmosféru a jí to tam sluší,je vidět jak si to super užívá! Taky zakazuju handlera! Přesně a má to štyl a hotovo!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:29
- Nahlásit
Marush
Grin
ale zakazuji Bajkofce hledat někoho kdo jí bude vystavovat psy, náhodou takhle to má prostě štyl a na kolemjdoucí ať se ráčí vykálet. Myslim, že jí to na fotkách sluší.
přesně tak,taky jsme si řikali že Bajkový fotky maj super atmosféru a jí to tam sluší,je vidět jak si to super užívá! Taky zakazuju handlera! Přesně a má to štyl a hotovo!
Tak já se budu dál vystavovat s Fanoušem Když mu to podle vás nekazím
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:40
- Nahlásit
Baico
Tak já se budu dál vystavovat s Fanoušem Když mu to podle vás nekazím
správně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:49
- Nahlásit
huš sme doma dámy . Sem úplně uvařená, ale stálo to za to . Oryjentžumpa pokračovala ve včerejší spanilé jízdě a ulovila další tři poháry . Tagže dnešní vystavovací výsledky: Rikša - V1, vítěz třídy. Nýna - V1, vítěz třídy. Laila - V1, vítěz třídy, krajský vítěz. Juniorhandling - Lála 4.místo,Pupy - 3.místo
Velmi humorné bylo předvádění Laily a Nýny. Lajenka nastoupila v mezitřídě, dostala naprosto hvězdný posudek....Pak v otevřené nastoupila Nýna a rozhodčí zmateně povídá "tu už jsem viděl". Jsem mu vysvětlila, že neviděl, že to je matka od tamté, ale že jsou si tak děsně podobné, že i já si je pletu . Prohlídl Nýnu ze všech stran a povídá "nebudu vám psát posudek, napíšu tam jenom "jaká matka, taká Katka" . Fakt mají posudek naprosto doslova stejný . Načež se Nýna a Laila utkali v boji o krajského vítěze. Rozhodčí se děsně smál a ptal se mě, která by jako měla vyhrát gdyž jsou stejné. Tak jsem se zamyslela a vybrala jsem Lajdu, bo Nýna už je KV asi třikrát. Tak Lajenka započala svou kariéru
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:55
- Nahlásit
Biluškajaká matka....to je dobrý!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:00
- Nahlásit
Biluška
ooooooobr gratulace
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:04
- Nahlásit
Biluška
Takže Žumpa měla opravdu úspěšný celý víkend Moc ti gratulujeme ke krásným šelmijím a čikovným dítkům
|