| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:18
- Nahlásit
Biluška
Gratulejšn
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:21
- Nahlásit
Biluška
super velká gratulace , kam budeš dávat ty poháry?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:26
- Nahlásit
čus vy olygofrenycýýý,jaxe máte?
já su vyhřáté jak užofka,bože at to trvá vječně!!modlícísesmajlík
Biluška
twe ste to stihla dříf jak já
chápu to dobře že ste vystavovala 3 psy a všichni obsadili první místo?tagže máte 3 první místa??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:29
- Nahlásit
kejtlin
kam budeš dávat ty poháry?
Mám na půdě takovou velikánskou krabici... . Ty, ke kterým mám citový fstach - např. první od každého psa, Hesinčin poslední, ty z velkých závodů - MR a pod. si nechávám v obýváku. Pokrývají skoro každou vodorovnou plochu Děcka si ty svoje z juniorhandlingu dávají do pokojíčku. Začíná to tam vypadal jak u nás v obýváku No a když tu stojí tak je prakticky využívám - hážu do nich drobné, knoflíky, jehly...Některé se dají skvěle použít jako svícny...
Díky fšem za gratulace
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:42
- Nahlásit
impact huš ty jedna holko!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:08
- Nahlásit
davidkova renata
hele sem si fspomněla:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:08
- Nahlásit
Jo a dneska jsem viděla bratříčka Kamílka od Crysy. Je to pěkně drzý štěndo, ale stejně lostomiloučké jako Šutráček
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:14
- Nahlásit
Alexa
hele sem si fspomněla
škoda )))))))))
tak hlavně doufáám že nás s nánou nebudou chtít na nějakým podobným natáčení ))))))))))))
Baico
dneska jsem viděla bratříčka Kamílka od Crysy
gde a jaká byla schůze????????????????????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:19
- Nahlásit
davidkova renatagde a jaká byla schůze????????????????????????
No na cvičáku. Má ho náš výcvikář, šéf psovodů na Kladně. Schůze nebyla. Bude až 25. Ale Mates nepřijel, prej má volno až za 14 dní. Ale pokusím se na příští neděli objednat Zlatovlásku. Já tam sice nebudu, ale dost lidí slíbilo,že dojedou, tak aby se mu ta cesta zaplatila.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:30
- Nahlásit
Tak jak jde šíření zla vy hovádka?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:37
- Nahlásit
Adiddaska
Hele dneska slabota, přišlo dneska 8 nových kurzistů, z toho jsem si vybrala 4 a nejen, že přežili oni i jejich psi. Ale všichni chtějí přijít příště znova, i když už budou muset zaplatit kurzovný
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:42
- Nahlásit
Baico
přišlo dneska 8 nových kurzistů, z toho jsem si vybrala 4
t voni jako přijdou a ty si vybereš jen některý z nich a ostatní vyhodíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:42
- Nahlásit
Nazdar frndy, asi se nějak mění tlak, vůbec se nemůžu napojit, až teď asik na chvílu. Sme mrtvé horkem, ráno sme jeli plavit psové do zlofse, aji Pikslíkovi s náma konečně byli a chtěj jet aji do mrdic, takže potřebujem upravit posátky a osátky chatky. Když nám bude hárat aji Piksla a ji Mařka, budeme s Pavliii společně v jedné chatce aji v autě. Mařena už se naučila s Nandem, že se v autě na pejskách sedí, takže seděla na Pisklíku, ten z toho byl dyzgomfortní, pročež na sebe radši vrčely a pak už ne. Pikslík si vzpomněl - jooo, Džin je moje kamarátka a Mařena taky trošku...vzpomněla si až po třech frolíkách. Maryje plula rybníkem jako ledoborec, už ví, kde je mělko, takže lítaka po krk ve vodě a my nevěděli, jesi už plave, nebo ne. Pak sme poznali, že neplave, páč když plávla, zase strašně vykulila oči a hlubokému místu už se vyhýbala. Je to brodec. Džin plul velmi profesionálně, i se skokama, Pikslík plul též, ale jenom za svým míčkem. Pak sme zase zabrali místo u stolu, nacpali si psy do fšech kotcůch, slíbili, že přijedem v neděli, aby se vůbec kousalo )))) A i když jsme cestu naplánovali tak, abyhcom v polodne byli domki, uvízli sme na příjezdu do práglu v koloně. F POLODNE!!! Chápete??? No a teď se válíme, je nám vedro, ven pudem až večer pozdě. Maryje si smrdí rybníkem a já nesmrdim, páč sem se trošku myla.
Jak se máte blázni staří?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:47
- Nahlásit
Gerda
čus, koukni na tajnou plís mám tam dotaz. Dik
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:49
- Nahlásit
Adiddaskat voni jako přijdou a ty si vybereš jen některý z nich a ostatní vyhodíš?
Samo, že ne, nepřipravím klub o 6 tisíc. Ale s těma zbylejma cvičí předseda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:50
- Nahlásit
dobrý den všem tady
davidkova renata
čauky,no jo,dasty byl 2 )))) - kdyžtak koukni do hostivařskýho voříška,já ti pak pošlu fotky až ho nafotím stím vším co dostal
pa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:58
- Nahlásit
Baico
šéf psovodů na Kladně
ajo téén,uš vim
nebyla. Bude až 25. Ale Mates nepřijel,
twe vy ste spolek ,eště že máte tu žumpu jinak byste se snad rospadli
Adiddaska
tak dneska šířila slušně biluše,já mám dneska nějakej blbej den,slabota zatim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
eště že máte tu žumpu jinak byste se snad rospadli
No jasně, to se stává i v lepších rodinách. Alespoň můžeme tvrdit, že hovna stmelujou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:06
- Nahlásit
Baico
Alespoň můžeme tvrdit, že hovna stmelujou
a ty vo tom musíš něco vjedět dyš máš tu zemědělku či co
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
a ty vo tom musíš něco vjedět dyš máš tu zemědělku či co
No jasně, na hnůj já jsem odborník . Mám na to diplom, pravda sice jen modrej, ale mám.
Výborný, když jsem si tenkrát na praktickém cvičení z porodnictví, kdy jsem měla ruku až po rameno krávě v rektu (pro neznalé v prdeli), vzpomněla, že když jsem byla málá, tak mi všchni říkali, abych se dobře učila, že jinak budu utírat kravám zadky. Tak jsem měla až do matury vyznamenání a evidnentě ani to nestačilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:14
- Nahlásit
Baico
krávě v rektu (pro neznalé v prdeli),
já myslim,že kolemjdoucí budou znalí
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:15
- Nahlásit
Baico
ahoj, hele chtela jsem se zeptat jestli by od tebe pripadne bylo mozne nejake skripta odkoupit, za chvili zacne skola tak jako abych mela knizky D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:17
- Nahlásit
Hele ten vořech je 17/9? Mám nabrat ještě Saraksovou, takže potřebuju, aby Davítková jela s Bajkofkou, páč já budu brát skupinu kol-nemocniční.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:20
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj, hele chtela jsem se zeptat jestli by od tebe pripadne bylo mozne nejake skripta odkoupit,
Až budeš vědět, co potřebuješ, tak se ozvi a když to budu mít, ráda to poskytnu.
Gerdatakže potřebuju, aby Davítková jela s Bajkofkou,
Pokud Bajkofka nepojede prověřovat figuranty do Zbraslavi, tak samozřejmě Renatu nabere.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:20
- Nahlásit
Gerda
Bajkofkou
ta je asi na zbraslavi páč s ní a bajkonůrem bude zlatovláska dělat prolongaci fig. licence
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:22
- Nahlásit
Ty džukeláci jsou až odpo, čili dopo by Bajkofka klidně mohla zakousnout Zlatovlásku a odpo se dogestit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:34
- Nahlásit
Baico
davidkova renata
Pokud Bajkofka nepojede prověřovat figuranty do Zbraslavi, tak samozřejmě Renatu nabere.
ta je asi na zbraslavi páč s ní a bajkonůrem bude zlatovláska dělat prolongaci fig. licence
f tom přípatku se pojede natěsno ))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:43
- Nahlásit
Koukám, že v Rybníkách bylo přehečbekováno.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:44
- Nahlásit
impact
Koukám, že v Rybníkách bylo přehečbekováno.
No to jsme ti včera zapomněli říct bylo jich tam víc než veverek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:45
- Nahlásit
impact
twe to sem ti zapomněla napsat! bylo jich tam fakt relativně dost,třá víc než jinejch běžnějších plemen,ale ani jednoho zrzafce sem neviděla..
|