| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 20:55
- Nahlásit
Náhodou maj krásu pohybu takový ladný to je celý dyby někdo fotil mě s pakoněm tak voba vypadáme že po dalším metru hromadně chcípnem. Dneska sme měli malostopu,ten pes je génius lautr nevím kudy šel páč já to zapoměla hned jak sem se votočila jediné co sem našla byl nášlap tak sem to nechala na pakoni páč má věčí hlavu jako někam šel někde zahnul nakonci fakt zaleh předmět,začínám žit v naději že bé lépe nechat pakoně stopařit dle vlastního ůsudku páč já mu to kazím čím těší terén tím de přesněc fláká enem lehký tož mám se já rozčilovat?nebudu ve štředu našlápnu a ve čvrtek pude dyž ty lehký ho neba a bude vymalovaný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 20:56
- Nahlásit
Eninka
ty je znáš?
Tak já více méně znám většinu chovatelů běloušů v Čechách. Pana Nekvapila znám hlavně kvůli Akimovi, jedinej bělouš v Čechách s IPO 3.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 20:59
- Nahlásit
Baico
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:02
- Nahlásit
Tak jsem díky brzkému útěku z výstavy stihla ještě relativně brzo zrelaxovat, dolejt se tekutinama a schladnout. Vydala jsem se ještě na stopy s Crysicí a Kamínkem a já ho málem zabila.. jídlem na konec stopy jsem mu dala zbytek nakrájenejch salámků co jsem měla a prdelku toho salámu v kuse, sem si říkala, že je to docela veliký, že to nevdechne, což bych třá očekávala u Crysy. A ON TO VDECHL!!! jako že spolkl ten velkej flák a začal poulit voka a celej se kroutit a pokoušel se dávit, ale zašprclo se to v krku, ještě že je takej zatím majinkej scípáček, že jsem mu to stihla zaseknout v krku z vnější prstama za vohryzkem, jak huse šišku a vyručkovat to na kořen jazyka, kde už to dovyplivl.. naštěstí ho to nějak moc nerozhodilo, na jídlo nezanevřel, vydávenej salám si odkousal a snědl. Ale já byla modrá až k botám zděšením. Crysa naštěstí začuchala pěkně a nic zásadního už nevymyslela
Baico a Mášenku, fotky jsou pěkný moc!!!! jen škoda toho protisvětla s těma pohárama, že jsou vo stínu.
Jinak maloděckoLagunní je úplně nejvíc nejlepší s tím velkopsem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:08
- Nahlásit
Crysa
ještě že tak, mě se pit takhle dusil kusem vepřovýho ucha, zbytek asi vdechnul a musela jsem mu sáhnout až do krku protože mu už modral jazyk, tenkrát mi málem amputoval ruku jak skousnul
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:10
- Nahlásit
Crysa
A ON TO VDECHL!!! jako že spolkl ten velkej flák a začal poulit voka a celej se kroutit
šíš pani vopatrně mě takle hodil bodliny ježek páč sem ho vzala coby podvýživu na zimu k nám na byvak a von umřel u plný misky přitom normálně labužnicky mlaskal to samý celej měsíc a tenkrát mu zaskočilo z ježka se to blbě vyndavá jeho dva bratři(možná setra)na jaře vodešli po svejch a všem to rozkecali knám huž ježci nechodí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:26
- Nahlásit
kejtlinještě že tak, mě se pit takhle dusil kusem vepřovýho ucha
no já už si před lety málem zabila udušením Cida, jsem měla nový balonky na šňůrce, takový pěkný, malý.. tak jsme se tahali a cvičili a v tom tahání mi zůstala v ruce šňůrka. Docela běžná věc. Balonek jsem mu vyndala z huby, před sebou poslední cvik na projetí, povedlo se mu, tak jsem mu ho odrazem o zem flákla bez tý šňůrky na odchodnou a on si pro něj vyskočil a v tom výskoku otevřel chlebnik, v tom nadechl a jak měl hezky ty dejchací a polykací trubky rozevřený, vlítlo to do něj.. ale až někam k přechodu krk/hrudník. On zůstal stát a čuměl. Nedejchal a čuměl. Naštěstí mě napadlo ho z boku obouma rukama fláknout takovou silou, že že ten nadejchlej hrudník tlakem vzduchu ten balonek oslintanej vytlačit a on ho vyplivl. Ihned jsem ten balonek hodila do popelnice a za ním letělo dalších 5 malejch balonku pár dní před tím koupenejch, novejch ještě se šňůrama. Teď už beru jen ty 6cm a vejš.
Pakunobecny to je smutný, ale zas kdybys ho nevzala dom, tak by umřel stejně, Takhle aspoň to měl rychlý a při jídle. To jak kdyby čéka trslo při seksu. Taky myslím příjemnej odchod, pokud teda má přijít a že stejně to tam někde v těch osudech máme stanovený, kdy je ten čas.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:29
- Nahlásit
Crysa
o malých balonkách jsem jen slyšela naštěstí, nikdy se mi nestalo osobně, ale nepoužívám je, měla jsem jeden ten byl pořád doma, pro jezevce, alepak se mi stalo, že ho několikrát vynesli ven, tak jsem ho vyhodila pro jistotu
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:33
- Nahlásit
kejtlin
o malých balonkách jsem jen slyšela naštěstí
To jo ale znám vovčáka co zhltl tenisák musel pod kudlu,přežil v poho ale jak ho dokázal zhltnou dodnes maj.nechápe.Lidi du je mi blbě jako fest
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:39
- Nahlásit
PakunobecnyLidi du je mi blbě jako fest
taky asi užahlá ze slunka. Hodně pij a dej si nějakou minerálku. Ať je ti zítra líp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:01
- Nahlásit
šelmyjí posádka hlásí návrat domů. Sme se trošku zdrželi, bo jsme cestou večeřeli .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:04
- Nahlásit
z čeho vznikaj sametky? loni na podzim je měla zuzanka asi na zadních nohách, le než jsem se dostali k vetovi tak během 3 dnů zarudnutí zmizelo a ted´ jsem si všimla, že si zase ty zadní nohy začíná lízat, celý léto nic
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:04
- Nahlásit
Biluška
ježiš teprve teď, ste hustý teda, cesta přez půl světa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:14
- Nahlásit
Alexa
hele a jak nás fotila ta cizí kolemjdoucí tak se vrchní záchranářka furt stavěla před nás a točila se prdelí k objektivu, tak ta prdel před náma bééé vona
Bo sem tam musela naaranžovat ty poháry co ste tam tak blbě poházely Sem jasně řekla "nefotit, dokud to nebudu mít" Se nezblázním z toho, že jsou kolemjdoucí nedočkaví
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:19
- Nahlásit
kejtlinz čeho vznikaj sametky?
strýda gůgl na to říká: http://www.skudci.com/sametka-podzimni
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:23
- Nahlásit
brou noc vespolek
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:23
- Nahlásit
krásný fotky, krásný den v Rybníkách.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:25
- Nahlásit
Crysa
kuju, fůůůj tak to zuzanka neměla, takový boláky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:35
- Nahlásit
Lola1
jo jo, byl to krásnej den Albertí
zuzanarosakova
ježiš teprve teď, ste hustý teda, cesta přez půl světa
Sme se asi na 3/4 hodinky stavovali na tu večeři, bo díťata byli umřité hlady. No a pak jsem po příjezdu musela napřed nakrmit, zkontrolovat koňíka a Čůzici, sbalit věci na zítřek a tak...až potom jsem se hlásila tady. Jsme tu byli tak o půl hoďky dřív.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:38
- Nahlásit
Zdar, osoby, je tu ještě někdo při vědomí, když už se mi konečně podařilo sem zase vlízt?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:39
- Nahlásit
kejtlin
sametky nebo se tomu říká svilušky, jsou ze spadaného ovoce, když v tom běhají nebo to žerou mohou to mít kolem čumáku nebo na nohách a v tlapkách. Léčit se to prý nedá, má se to vydrbat a mechanicky odstranit a na tlapkách to jde vzít peroxidem... Prý je to vždy na podzim a může to kousat i lidi nejen psy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:41
- Nahlásit
Eldoguero
jo já, ale už budu odcházet, zejtra po delší době na cvičák ve výcvikový den.
poprvé jsem vyzkoušela odložený start u mé pračky nastavila jsem na 6.30 než pojedu na cvígr tak že se to vyopere a stačím i vyvěsit, zejtra má bejt snad naposled hezky a mám tam samý pelíšky pro psy tak aby to uschlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:41
- Nahlásit
Ještě 15 minut a pak vás zahltím fotkama malodog
Co jinak, drobnej vejcuc by kápnul, bo sem tu nebyla sto let a nevim vůbec co ste dělaly, teda spíš nedělaly, gdo vyhrál výstavu a tak
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:45
- Nahlásit
kejtlin
taky mám u pračky odložený start, ale ještě jsem to nezkoušlela, vlastně ani nemám proč
Jinak teda mi měli cvičák dneska, příští sobotu máme tu vovčáckou výstavu, tag se nehlašte všichni, bo ste děsný hovada vožralý (napříkla Gerdička ) a já tam budu točit pivo (tomu se říká bejt u zdroje ) tudíš byste mě tam akorát děsně pracovně vytěžovaly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:48
- Nahlásit
Eldoguero
Ještě 15 minut a pak vás zahltím fotkama malodog
Ježiš, tak já jdu radši spát
a nevim vůbec co ste dělaly, teda spíš nedělaly, gdo vyhrál výstavu a tak
Tak šířili jsme zlo...to děláme tak nějak automaticky furt .Z větší části jsme šířili v reálu na výstavě . Šířili jsme dost úspěšně, žumpa získala tři krajské vítěze - Nýna, Fanouš a Sisina. Dva vítěze třídy (krom těch krajských, ty mají VT jaksi logicky, bez toho by to nešlo ) - Lasička a Asina. Největším úspěchem celého dne byl žumpí dorost, bo nejmladší Laguna s malou Malodaf byla nějak úspěšná v Dítě a pes (uš nevím jak se umístila, ale umístila se) a Puppy s Nýnou byla druhá v juniorhandlingu
Jdu se svalit, zítra pokračuju v lovu titulů na výstavě v Dolním Benešově
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:51
- Nahlásit
aha tak sem to podělala, nastavila jsem za kolik hodin začne prát no neva, dědu to nevzbudí je fakt tichá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:53
- Nahlásit
Biluška
Ježiš, tak já jdu radši spát
nechoď pyč, ty očkivá Biluško
Tak šířili jsme zlo...
V pořádku, to sis zase trochu šplhla
žumpa získala tři krajské vítěze -
Nýna, Fanouš a Sisina
Tobě, Baico a Alexe gratuluju moooooooooc
[i]Lasička a Asina.
opět gratulace tobě a Cryse
Tý joooo - dorost jede takže do třetice gratulace tobě (ale vyřiď dcéři jo), a samo Laguně
Jste dobrýýýý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:59
- Nahlásit
Eldoguero
nechoď pyč, ty očkivá Biluško
jdu, bo uš špym a špym a nic nesyším
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 23:00
- Nahlásit
Eldoguero
já čekám na ty fotky a nic, tak asi pudu tedy taky krysy i negra už sou ochrápaný....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 23:01
- Nahlásit
Tak tady to máte
Berylka
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/30479 1_209831972409542_100001482227911_590235_6663159_a .jpg
Bonbon
Hunter
Bjútinka
|