| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 14:09
- Nahlásit
tak my už pomalu jdeme, tak se tady mějte a snad mi ten comp dneska půjde a zítra se tady objevím, když ne, tak se asi stavím na chvíli k našim, tak tady alespoň nakouknu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 14:26
- Nahlásit
Monty
tu se stejně nic neděje
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 15:18
- Nahlásit
u nás se dělaj nový skříně v děcáku.Za chvilku půjdu vidlema přeházet věci ze starýho do novýho.A uklízím,vařím,...no to co už dlouho ne,no
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 15:34
- Nahlásit
nemethova5
seš normální, dyk jsem tě na tajnou přidávala a normálně tam seš, tak nebuď vyndaná zas!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 16:20
- Nahlásit
Psíček
Pockej, az to reknu mame!
Máma ti dá naprdel,že žaluješ!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 16:25
- Nahlásit
Dobré odpoledne, ženy, už sme taky domki, vzdala jsem to, vůbec jsem v tom vedru tam nemohla žít, vůbec nemůžu v takovym vedru eksistovat, takže su přeščasné, že už su doma. Pudu asi spát, zmohlo mě to mocinečky. Výstava je na velice divném místě, jede se tam polmama, zase sme zabloudili a jeli sme polmama mnohem víc než je nutný. Třikráte sme se točili, neboť sjezd 33 na R4 neexistuje. Je jen 32 a potom až 41. A ten je v Příbramě. A tam sme taky byli. Je to velmi zlé, dnes nás bloudila i Hancaw, úplně u mě klesla na naší úroveň, sama byla zděšená, že v Kalkatě cestuje jak profík a u Dobříše je úplně v řiti. Biluše má děsně moc šelmyjí, poznám jen tu ošklivou modrou a pak tu, jak se mi líbí, ale to je fuk, stejnak nevim, kerá to je. Všichni maj ňáký krajský vítěze, děsně pohárůch, laguna má 4. My průkazu původu prostí nemáme nic.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 16:32
- Nahlásit
Gerda taky sem si říkala,kde k toliko šelmám Bilu přišla.Já u ni viděla asi jen dvě.Asi byly někde zazimovaný,či co.
A vedro to je tedy,jen nechápu,že mi neschnou podlahy.Asik je blbá fáze měsíce,což mé zescané podlahy od štěněte netuší a vydrbat se musej.A plno pohárů?Kam to dama vlastě dávaj,
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 16:35
- Nahlásit
Gerda
jo, ten vtip se sjezdem a otočkou přes Příbram byl mocinky vtipný, taky jsem minula ten na 32 a pokračovala dle infa ze stránek na avizovaný sjezd 33, který neexistuje.. :/
Vedro bylo opravdu nehorázné a byť bych tam rovněž ráda s ostatníma pobyla dýl, tak dodávka už začala být psům teplotně nebezpečná a stínu tam nemaje, byla jsem pečená taky. Teď jsem hybernovala doma, kde je mi skoro příjemná zima a až teď se jdu plácat kolem domu a kouknout na psy, kteří odpadli do stínu a nevím o nich.
Bilu - děkuji ještě jednou za předvedení Crysky, nějak jsem pak vypálila narychlo, že jsem už ani nešla na vás všechny kouknout a houknout, že se už zvedám. Zakecali jsme se ještě s bráchancem u auta a pak už jsem byla ráda, že jsem sedla do auta a dala karavanu do pohybu a začal se hejbat vzduch.
GRATULACE VŠEM ÚSPĚŠNÝM A OPOHÁROVANÝM!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 17:11
- Nahlásit
všem gratuluju!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 17:28
- Nahlásit
datli
taky sem si říkala,kde k toliko šelmám Bilu přišla.Já u ni viděla asi jen dvě.Asi byly někde zazimovaný,či co.
je to samá šelmyje, jeden ani neví, kolik jich vlastně je, ta jedna je moc pěkná...taková ta s medovym melírem nebo co to je.
Crysa
No že jo? Sjezd 33 prostě neexistuje. To nás trošku vypekli se mi zdá ))) Zimu doma ti závidim, chcípám v garzonce bez možnosti průvanu, jako neni to teda tak děsný, Mařena leží v koupelně na dlažkách a ještě žije, když se čék moc nehejbe, dá se to. Teď sme ale u mámy, vyjídáme jí lednici, přesunem se zas k nám, tam nemáme žádné jídlo ani nápojku, tak se na vás napojim asi až zas v pindělíčku nebo až přijdu matce mojí dojíst zásoby.
Čoklence nikam nevoď, pěkně vyčkejte večera.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 17:48
- Nahlásit
Gerda
Crysa
jo, ten vtip se sjezdem a otočkou přes Příbram byl mocinky vtipný, taky jsem minula ten na 32 a pokračovala dle infa ze stránek na avizovaný sjezd 33, který neexistuje.. :/
Jo tak tenhle vtip znám a přidávám se do klubu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 18:12
- Nahlásit
čus dementí uš su taky domki,dobré to bylo , zas maj všichni děsně moc pohárů za úspěchy,dali sme se socyjalistickej závazek,že to celý přehledně zkompletujem aby kolemjdoucí měli mín práce s vyhodnocováním našich úspěchů ..sme prostě dneska za hodný
nechápu jaxi někdo může stěžovat na vedro,ve stínku bylo luxusně,mě se tam líbilo,okolí je moc heský teda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 18:30
- Nahlásit
Čus bus!!
Jsem ihned po příjezdu dom zaplula do bazénu. Už stahuju fotky, Mášenek se pochlapil, je jich 694, takže nějakou dobu bude trvat, než se tím prokoušu.
Děkuji všem zúčastněným za krásný den a gratuluji všem opohárovaným!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:17
- Nahlásit
Nazdáááááááár
to byl dneska krásnej den albertíííííííí.
Sisina má vjetší pohár než je sama, akorát měla paní roshočí připomínky že je děsně hubená
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:20
- Nahlásit
Alexa
Sisina má vjetší pohár než je sama, akorát měla paní roshočí připomínky že je děsně hubená
sem ti říkala že je vychrtlo což byla šerina taky až na mase přibrala
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:23
- Nahlásit
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:30
- Nahlásit
Alexa
gratuluji kdo umí ten umí.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:32
- Nahlásit
děcka strašně nás ta výstava vysílila, já jsem spala až do teď a šamponi zatím - zřejmě na protest proti svému dnešnímu ohodnocení - rozškubali výstavní katalog na milion kousků a roznesli po baráku!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:33
- Nahlásit
laguna
díky a taky tak, krásný fotky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
já nebyla na výstavě, ale spala jsem odpo skoro 3 hodiny a už jsem zase ochrápaná to mě sere, vůbec nežiju nočním životem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:35
- Nahlásit
ještě jednou všem moc gratulujůůůůůůůů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:49
- Nahlásit
Tak z Mášenkovo 694 fotek jsem udělala necelých 300 a už se nahrávají na rajče.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:50
- Nahlásit
kejtlinvůbec nežiju nočním životem
já teda dneska taky ne, jsem uplně mrtvá!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
nj jenže já nic nedělala krom úklidu a kolem zvířat ale to není žádná vyčerpávající práce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsem uplně mrtvá!
Já též A to jsem teď ještě byla zalejt zahrádku a nakrmit kočky a dorazily mě fotky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:55
- Nahlásit
kejtlin
hele bylo dneska dost vedro, my jsme na tý výstavě převážně seděli a Maruš je blbě a řiká, že má asi úpal a to jsme byli skoro furt ve stínu, měli jsme deštníky a tak asik nějak dusno je no, že to unavuje. šamponi se akorát nažrali a už nevědí o světě
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsem uplně mrtvá!
tak to nejsi sama a to já byla ještě nucená jet se koupat k rybníku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:56
- Nahlásit
jéééžiš zas nějaký leonové samý tadyk s pohárama ,dyš tu neni monty s kníračema tak jí dycky něgdo ochotně zastoupí
btw gdo má nafocený ty sádrový knírače??
zuzanarosakova
zřejmě na protest proti svému dnešnímu ohodnocení - rozškubali výstavní katalog na milion kousků a roznesli po baráku
chytrý pejskové )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
Maruš je blbě
to má z toho chlastu ale )))
mě bylo ve stínu naprosto luxusně a vedro mi nepřišlo,nána je taky celkem čilá,je letní typ asi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 19:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
šamponi se akorát nažrali a už nevědí o světě
i mí neustále běhací jezevci a ovčandy, sem prošla kolem kotců-na jídlo a po jídle je zavírám a ani se nevzbudily ani ovčandy a ani kyra, mám rozloženej gauč, všechny nasáčkovaný na něm-malý, sednu na gauč a nic ani se nehnou
|