| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:35
- Nahlásit
Alexa
víš,já v té době byla strašně rozhodnutá a nikdo mi to nedokázal vymluvit.
Musela jsem si tím projít .Však to znáš kdo to nezažil,nepochopí.Lidé,kteří to o mě ví ,(rodiče to nejsou),tak už pochopili,o čem to je a jsou už taky proti.Ty 4 roky se mnou jim stačily.
Mě teď v nejhorším pomáhaj psi.Jít ven,vypnout hlavu,zklidnit se,a pak se pomalu najíst a nutit žaludek,aby se hýbal a spolupracoval.Na začátku prázdnin jsem byla ve stádiu přijmu jen tekutých jídel,nešlo to.Pak se to pomalu začalo zklidňovat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:36
- Nahlásit
makrel
nebo si koupit koženou bundu a nemít na žrádlo
to je samo sebou dobrej začátek!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
a další motivace je, že ta bunda je ta skvělá, že prostě nesmím přibrat, jinak ji nebudu mopct nosit
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
impact
Má to na pravé tváři, těsně u ucha přelepený náplastí
Jako všímla sem si náplastě naivně sem si myslela že má zalepenou díru po nějaké jehle co je vip takže je větší než obvyklé akupunkturní jehličky
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
makrel
další motivace je, že ta bunda je ta skvělá, že prostě nesmím přibrat, jinak ji nebudu mopct nosit
jo! a místo jídla chlastat!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
však jo, pak mi je druhý den divně, tak nemám chuť na jídlo :-D
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
svatá pravda.Nežrat-nárazově,ale žrát často,po menších porcích,cokoliv.Nedostat se do stavu,kdy mám hlad,nebo příšernou chuť na něco zakázané.Prostě od všeho trochu a často..Jenže jak k tomu není i adekvátní pohyb,nastane jojo efekt.
Někdo zase furt maká a nežeree a je velkej.Musí se naučit často žrát,tuk se přepálí do svalů a svaly začnou efektivněji spalovat energii.
A poslední poznatek-vše je umocněno přijmem tekutin.Když se pořádně nezalijete,nevyplavíte ze sebe zplodiny a bolí pak tělo,hlava,svaly a jste mrzutý.
Takže žrát,chlastat a hejbat se vše vyrovnaně.prej i lidi,co spí míň jak 6 hodin dost přibíraj.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
makrel
na zdraví, dej si, já si taky ještě dám
kejtlin
já budu chlastat už na věčné časy asi
zuzanarosakova
já bílý a svědí mě xicht děsivě!
šiš, jako z toho vína nejni to divný nějaký
Lidi, co chlastáte dejte si ještě jednu skleničku - vysvětlení na Žumpě díky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
Jsem dneska nějak ,no nejsem ve své kůži.
Byla jsem vrátit pokažený čistič koberců a dobrý-oni to pošlou do záručního servisu a nic.Prošlo to.Jsem se bála,jak ďas.
Řekla jsem muži o možnosti se strašně zadlužit něčím,po čem prahnu a on ne.A jemu se to začalo zamlouvat,začíná zvažovat.Mě to dostalo,že věci,kterých se bojím a musím k nim čelem,tak ten náraz do zdi nebyl tak šílený,jak jsem si představovala.
Jdu upadnout.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
datli
co spí míň jak 6 hodin dost přibíraj
jojo, to sem taky slyšela, jinak souhlas naprostej se všim, cos napsala
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
makrel
a eště k tomu mít sračku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
Eldoguero
ok, dávám si
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Venta
jo to jsem měla včera
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:46
- Nahlásit
Eldoguero
dávám si!
jinak xicht mě svědí vod spáleniny , kterou jsem si vyrobila udělátkem vod Alibaby
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
du bucat asik, dobrou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
15 týdnů po operaci,víc to pak nešlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:03
- Nahlásit
makrel
zuzanarosakova
díky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:05
- Nahlásit
Eldoguero
nz, to stejně nepomůže
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:37
- Nahlásit
Eldoguero
ne a ne a ne já mám taky krásné a obvyklé jméno (teda příjmení), když na mě zapomínáte, cítím se odstrčená a budu z toho v dyzgomfordu a to teprve bude něco, kauza vlčáčková a ty dvě chytropani jsou proti tomu heřmánkovej odvárek
ani nemluv, když se v Mlíkoších objevilo eldorádo místo eldoguera, byla jsem z toho chvilku na větvi.
Asi tak, jako když jedna známá pokřtila psa Terenc (vždycky mě napadl florenc) a druhý pes se jmenuje Idefix (apendix, krucifix).
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:40 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
makrel
no to je prekérka - jako koupit tu větší nebo tu menší velikost???
ALL
dobrou s blechama.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:59
- Nahlásit
tak sem řikala že úít nebudu ale přijeli naši z tábora a dovezli porcký dala sem si cca 2,5 deci a je mi dobře tak akorát jít spát
tudíž dobrou s kobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:59
- Nahlásit
Lola1
a to bych řekla, že eldorádo je ještě ok, oproti mýmu skutečnýmu příjmení ale zas mám nudný jméno, narozdíl od toho tvýho
add. jména psů - stafbulka se jmenuje Fata Morgana ...
kanárek Be happy ... a argentina Apocalyptica ... známá chovala (možná ještě chová) afgány a když měla Ch vrh, tak jedna čuba byla Chorda dorsalis ...
makrel
to stejně nepomůže
to ne, ale přesto
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:16
- Nahlásit
brý ráno...já už to nedala,muselo to ze mě ven...uff,takovejch sraček jsem dlouho nečetla...OMG,dočetla jsem je celý...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:23
- Nahlásit
čus, dobré ráno-skončila sem noční a mám krásný 4 dny volna. dneska dopo přijde opravář na pračku, držte palce at´ to de opravit, jinak sem v hajzlu. du si lehnout s malou Negrou-kočka, včera sme taky spolu spaly 3 hodiny, pak se zbudila začala příst, já dělala že nic tak mě začala očuchávat, funěla mi a předla do ucha, pak si hrála s náušnicema a ve finále mě do ucha sekla a kousla-lovila asi náušnice, tak jsem ji vyrazila zase ven.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:32
- Nahlásit
kejtlin
ve finále mě do ucha sekla a kousla-lovila asi náušnice, tak jsem ji vyrazila zase ven.
je to asik pytypačka kočka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:36
- Nahlásit
Bré ráno, rozhodla jsem se, že si zítra a pozítří beru dovču. Heč.
A radši jsem dnes jela autem místo busu.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:39
- Nahlásit
pawLINka
A radši jsem dnes jela autem místo busu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:44
- Nahlásit
chjo-děti na odstřel,psi milášci.Jen nechápu,proč dělaj noční divadýlka.Podívaná to je,jen mě vždycky padaj víka.Nevidím konec,vždy jen titulky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:54
- Nahlásit
Zdar jelyta. asi bych se měla začít už pořádně učit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:24
- Nahlásit
ztratila jsem asi hodinu času tím, že jsem se vás snažila dočíst Mám půlku zázračného flčáka a půlku nové žumpy Na zbytek kašlu, musím kanystrovat
|