Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8433 . 8434 . 8435 . 8436 . 8437 . 8438 . 8439 . 8440 . 8441 . 8442 . 8443 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
datli
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:35
- Nahlásit

Alexa
víš,já v té době byla strašně rozhodnutá a nikdo mi to nedokázal vymluvit.
Musela jsem si tím projít .Však to znáš kdo to nezažil,nepochopí.Lidé,kteří to o mě ví ,(rodiče to nejsou),tak už pochopili,o čem to je a jsou už taky proti.Ty 4 roky se mnou jim stačily.
Mě teď v nejhorším pomáhaj psi.Jít ven,vypnout hlavu,zklidnit se,a pak se pomalu najíst a nutit žaludek,aby se hýbal a spolupracoval.Na začátku prázdnin jsem byla ve stádiu přijmu jen tekutých jídel,nešlo to.Pak se to pomalu začalo zklidňovat.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:36
- Nahlásit

makrel
nebo si koupit koženou bundu a nemít na žrádlo

to je samo sebou dobrej začátek!

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
a další motivace je, že ta bunda je ta skvělá, že prostě nesmím přibrat, jinak ji nebudu mopct nosit

Pakunobecny
Člen
- Nahlásit

impact
Má to na pravé tváři, těsně u ucha přelepený náplastí
Jako všímla sem si náplastě naivně sem si myslela že má zalepenou díru po nějaké jehle co je vip takže je větší než obvyklé akupunkturní jehličky

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

makrel
další motivace je, že ta bunda je ta skvělá, že prostě nesmím přibrat, jinak ji nebudu mopct nosit

jo! a místo jídla chlastat!

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
však jo, pak mi je druhý den divně, tak nemám chuť na jídlo :-D

datli
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
svatá pravda.Nežrat-nárazově,ale žrát často,po menších porcích,cokoliv.Nedostat se do stavu,kdy mám hlad,nebo příšernou chuť na něco zakázané.Prostě od všeho trochu a často..Jenže jak k tomu není i adekvátní pohyb,nastane jojo efekt.
Někdo zase furt maká a nežeree a je velkej.Musí se naučit často žrát,tuk se přepálí do svalů a svaly začnou efektivněji spalovat energii.
A poslední poznatek-vše je umocněno přijmem tekutin.Když se pořádně nezalijete,nevyplavíte ze sebe zplodiny a bolí pak tělo,hlava,svaly a jste mrzutý.
Takže žrát,chlastat a hejbat se vše vyrovnaně.prej i lidi,co spí míň jak 6 hodin dost přibíraj.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:42
- Nahlásit

makrel
na zdraví, dej si, já si taky ještě dám
kejtlin
já budu chlastat už na věčné časy asi
zuzanarosakova
já bílý a svědí mě xicht děsivě!
šiš, jako z toho vína nejni to divný nějaký

Lidi, co chlastáte dejte si ještě jednu skleničku - vysvětlení na Žumpě díky

datli
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:42
- Nahlásit

Jsem dneska nějak ,no nejsem ve své kůži.
Byla jsem vrátit pokažený čistič koberců a dobrý-oni to pošlou do záručního servisu a nic.Prošlo to.Jsem se bála,jak ďas.
Řekla jsem muži o možnosti se strašně zadlužit něčím,po čem prahnu a on ne.A jemu se to začalo zamlouvat,začíná zvažovat.Mě to dostalo,že věci,kterých se bojím a musím k nim čelem,tak ten náraz do zdi nebyl tak šílený,jak jsem si představovala.
Jdu upadnout.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:43
- Nahlásit

datli
co spí míň jak 6 hodin dost přibíraj

jojo, to sem taky slyšela, jinak souhlas naprostej se všim, cos napsala

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:44
- Nahlásit

makrel
a eště k tomu mít sračku

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:44
- Nahlásit

Eldoguero
ok, dávám si

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:45
- Nahlásit

Venta
jo to jsem měla včera

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:46
- Nahlásit

Eldoguero
dávám si!

jinak xicht mě svědí vod spáleniny , kterou jsem si vyrobila udělátkem vod Alibaby

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:48
- Nahlásit

du bucat asik, dobrou

datli
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:49
- Nahlásit

15 týdnů po operaci,víc to pak nešlo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:03
- Nahlásit

makrel
zuzanarosakova
díky

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:05
- Nahlásit

Eldoguero
nz, to stejně nepomůže

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:37
- Nahlásit

Eldoguero
ne a ne a ne já mám taky krásné a obvyklé jméno (teda příjmení), když na mě zapomínáte, cítím se odstrčená a budu z toho v dyzgomfordu a to teprve bude něco, kauza vlčáčková a ty dvě chytropani jsou proti tomu heřmánkovej odvárek
ani nemluv, když se v Mlíkoších objevilo eldorádo místo eldoguera, byla jsem z toho chvilku na větvi.
Asi tak, jako když jedna známá pokřtila psa Terenc (vždycky mě napadl florenc) a druhý pes se jmenuje Idefix (apendix, krucifix).

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:40 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

makrel
no to je prekérka - jako koupit tu větší nebo tu menší velikost???

ALL
dobrou s blechama.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:59
- Nahlásit

tak sem řikala že úít nebudu ale přijeli naši z tábora a dovezli porcký dala sem si cca 2,5 deci a je mi dobře tak akorát jít spát

tudíž dobrou s kobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:59
- Nahlásit

Lola1
a to bych řekla, že eldorádo je ještě ok, oproti mýmu skutečnýmu příjmení ale zas mám nudný jméno, narozdíl od toho tvýho
add. jména psů - stafbulka se jmenuje Fata Morgana ...
kanárek Be happy ... a argentina Apocalyptica ... známá chovala (možná ještě chová) afgány a když měla Ch vrh, tak jedna čuba byla Chorda dorsalis ...
makrel
to stejně nepomůže
to ne, ale přesto

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:16
- Nahlásit

brý ráno...já už to nedala,muselo to ze mě ven...uff,takovejch sraček jsem dlouho nečetla...OMG,dočetla jsem je celý...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:23
- Nahlásit

čus, dobré ráno-skončila sem noční a mám krásný 4 dny volna. dneska dopo přijde opravář na pračku, držte palce at´ to de opravit, jinak sem v hajzlu. du si lehnout s malou Negrou-kočka, včera sme taky spolu spaly 3 hodiny, pak se zbudila začala příst, já dělala že nic tak mě začala očuchávat, funěla mi a předla do ucha, pak si hrála s náušnicema a ve finále mě do ucha sekla a kousla-lovila asi náušnice, tak jsem ji vyrazila zase ven.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:32
- Nahlásit

kejtlin
ve finále mě do ucha sekla a kousla-lovila asi náušnice, tak jsem ji vyrazila zase ven.

je to asik pytypačka kočka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:36
- Nahlásit

Bré ráno, rozhodla jsem se, že si zítra a pozítří beru dovču. Heč.

A radši jsem dnes jela autem místo busu.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:39
- Nahlásit

pawLINka
A radši jsem dnes jela autem místo busu

datli
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:44
- Nahlásit

chjo-děti na odstřel,psi milášci.Jen nechápu,proč dělaj noční divadýlka.Podívaná to je,jen mě vždycky padaj víka.Nevidím konec,vždy jen titulky.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:54
- Nahlásit

Zdar jelyta. asi bych se měla začít už pořádně učit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:24
- Nahlásit

ztratila jsem asi hodinu času tím, že jsem se vás snažila dočíst Mám půlku zázračného flčáka a půlku nové žumpy Na zbytek kašlu, musím kanystrovat

<< 1 ... 8433 . 8434 . 8435 . 8436 . 8437 . 8438 . 8439 . 8440 . 8441 . 8442 . 8443 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání