| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:31
- Nahlásit
Marush
Po nevadi, pred by bylo blby :-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:31
- Nahlásit
Marush
jenže von by ti po tom sexu třá strunou upižlal hlavu,chápeš?
anebo...a co horší....eště před nim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:33
- Nahlásit
Biluška
Tak to bacha dámo, sem řekla, že cigány neberu coby stopaře . Umělý dýchání bych zvládla i na něm . Ale do auta je nechci, páč gdyž musím řídit nestíhám hlídat essi mi nekradou peněženku a tak
mě třeba v metru vokradli bílí....proto je nikdy neberu jako stopaře,mám s nima blbou zkušenost totiž
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:34
- Nahlásit
davidkova renata
Aaa, tady ma negdo stejne myslenkove pochody:-D
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:35
- Nahlásit
By mě zajímalo, kterej kretén vymyslel, že mám barák naprosto mimo zátopovou oblast.
pawLINka
Tipuju, že to de na vás. Poschovávej si věci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:37
- Nahlásit
Marush
mě třeba v metru vokradli bílí....proto je nikdy neberu jako stopaře,mám s nima blbou zkušenost totiž
impact
fakt zas něco de? tady už chcát přestalo po asi 5 hodinách zatim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
Grin
jste narušený fakt
hele,vrah stopař narazil na vraha co ho vzal:
http://www.youtube.com/watch?v=pNeToSBKcSA
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
Jako slušný to bylo. Měla jsem po kotníky vody v chodbě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:44
- Nahlásit
Marush
hele,vrah stopař narazil na vraha co ho vzal
taghle si přectavuju střet zájmů ))
du se svalyt jelyta uš nic nepyšte ani tady ani tam!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:44 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
Mimochodem národe žumpí huž někdo použil tu Novou dýchací masku co byla povinná do autolékárničky???Já sem právě nějak uklízela vůz a staré lékárny nechávám na psí bebí a todle to mě zaujalo jaksem to třídila je tam návod,ale stejně v stresu bych asi fakt nevěděla co stím dělat vypadá to jak plastový náhubek a nevím fakt nevím esli bychto nasadila správně. http://www.novinky.cz/auto/230488-maska-ani-letak- jiz-nebudou-v-autolekarnicce-povinne.html
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:45
- Nahlásit
Marush
Mazec..
All odjebavam se, du dom mejte se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:46
- Nahlásit
Marush
jenže von by ti po tom sexu třá strunou upižlal hlavu,chápeš?
Tak někdo má tyhlety drsný praktiky rád
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:47
- Nahlásit
Ty voe, celý den hezky, dusno. Teď vyjdu s čoklama ven i s mušem a vzala jsem si vtipně deštník, že sprchne. Bouřka jak cyp, psy nechtěli ani jít. Delina dokonce zahla do hospody a odmítala z tama odejít. Už je to celkem pryč, asi to pořádně spadlo jinde, tady to byla rychlovka, ale vody mega moc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:48
- Nahlásit
impact
Tady to taky vypadá slušně, venku už je tma jak f pérdeli. Evakuovala jsem zahradu.
Marush
hele,vrah stopař narazil na vraha co ho vzal:
Když jsem byla větší děcko tak se u nás stal podobný příběh. Ženská byla v Bruntále na tréninku karate (nebo něčeho takového) a vracela se stopem domů do Vrbna. Chlápek co ji vzal hezky v lesíčku zastavil a chtěl tó. Karatistka ho vykopala z auta, sebrala mu klíčky, nasedla a odjela . Ve Vrbně jela rovnou na policajty a fšechno jim nahlásila. Chlap došel asi za dvě hodiny a šel na policii nahlásit "krádež auta" . Měl smůlu chlapec, už tam na něho čekali
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:49
- Nahlásit
pawLINka
O pár příspěvků hore ti píšu, že to de na vás vole. Že si máš schovat věci.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:49
- Nahlásit
pawLINka
Né pani je to včíl u nás.A děsně bouří.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:50
- Nahlásit
Biluška
Chlap došel asi za dvě hodiny a šel na policii nahlásit "krádež auta"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:52
- Nahlásit
impact
Pozdě, to už jsem byla pryč. Naštěstí venku nic nebylo. Jen my a psi. Bouří furt, ale šlo to pryč. Zahrada ale zase plná vody. Sotva to trochu vyschlo a dalo se projít aspoň k Delininýmu kotci.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:53
- Nahlásit
Pakunobecny
No, tak to de taky vod nás.
pawLINka
Pozdě, to už jsem byla pryč.
Tož za to já nemogu, máš si nosit žumpu sebou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:03
- Nahlásit
Biluška
Chlápek co ji vzal hezky v lesíčku zastavil a chtěl tó. Karatistka ho vykopala z auta, sebrala mu klíčky, nasedla a odjela
dost dobře,bože todle udělat,to musí bejt nejvíc mocnej pocit ho takhle domlátit super příběh!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:07
- Nahlásit
ALL
trocha kynologickejch dotazů k tomu masakrování tady furt...takže nyxina kouše a cupuje mufa super mufa a ty kousky jakoby plive...ALE příde mi,že když se nedívám tak ho šeréééééé,když se otočim na ní,dělá že ho vůbec nešeréééééééé,ale já vim že ho šeréééééé co mám dělat,nemůžu jí ho sebrat,pak obtěžuje mě ... nebo takhle,myslíte že ho šeré nebo nešeré?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:12
- Nahlásit
URL kdo máte zájem-naše nová hračka
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:14
- Nahlásit
impact
No, tak to de taky vod nás
No bezva hovna z háčkama tady dlouho už nepadaly
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
Marush
myslíte že ho šeré nebo nešeré?
Že nžeré že papá že neseré že kaká -to je francouzština?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:16
- Nahlásit
Marush
takže nyxina kouše a cupuje mufa super mufa a ty kousky jakoby plive...ALE příde mi,že když se nedívám tak ho šeréééééé,když se otočim na ní,dělá že ho vůbec nešeréééééééé,ale já vim že ho šeréééééé co mám dělat,nemůžu jí ho sebrat,pak obtěžuje mě ... nebo takhle,myslíte že ho šeré nebo nešeré?
myslim,že si hovado non plus ultra )))
z vlastní zkušenosti bych řekla,že ho vopčas trošku šeréééé a to je nežádoucí,nevim z čeho je mufsupermuf,ale z hovězího asi ne.-))) lepčí dyš ho šrááát nebé pro jistotu,proč jí nedáš něco aby to mohla f klidu šráááát a tys měla klit? třá velkou kost jakousi nebo prasečí hnátku syrovou?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:17
- Nahlásit
Pakunobecny
Nech bejt. Já v tu sobotu zmokla jak kůň. A dneska jsem závodila s mrakem a chyt mě jen kraj teda. A nejvěčí slejvák se spustil, když jsem běhala po dvoře a otvírala kotce psům, aby mohli domů.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:17
- Nahlásit
datli
ta je krásná
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
z vlastní zkušenosti bych řekla,že ho vopčas trošku šeréééé a to je nežádoucí,nevim z čeho je mufsupermuf,ale z hovězího asi ne.-))) lepčí dyš ho šrááát nebé pro jistotu,proč jí nedáš něco aby to mohla f klidu šráááát a tys měla klit? třá velkou kost jakousi nebo prasečí hnátku syrovou?
přesně to jsem si myslela a tudíž jsem mufa vyměnila za kost kterou te´d šerééééééé..protože mi taky přišlo že ho trochu šerééééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:21
- Nahlásit
Marush
přesně to jsem si myslela a tudíž jsem mufa vyměnila za kost kterou te´d šerééééééé..protože mi taky přišlo že ho trochu šerééééé
tak co votravuješ dyš to stejně víš??!!
fak du to se nedá ste tu všicni úplný hovada !!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:22
- Nahlásit
Marush
ty jo, todle si krutě intuitivně zvládla! ale stejně tě Čupakábra jednou sešeréééé!
|