| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:23
- Nahlásit
jbat
já fííím hlavně si takové úchylárny co napsala makrel nečtu to mucinky či co
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:24
- Nahlásit
jbat
Pani ste mě tak navnadila že sem si přečtla jorka pak sem se tak nasrala,že sem se vyjádřila asi tam někomu prdne céfka páč mě huž tiká voko.Nic a huž fakt du.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:24
- Nahlásit
Pakunobecny
nasrala,že sem se vyjádřila asi tam někomu prdne céfka páč mě huž tiká voko.Nic a huž fakt du.
Jsem si všimla, akorát že alergik je ten "člověk" a ni ten čokl, ale to nevadí, napsala ste to hezky. ))))))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:26
- Nahlásit
čus bus ! pozor update Mrdice: 24-25 NEMUŽU! děkuji
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:32
- Nahlásit
PakunobecnyTímto prosím !!!!!!Bilušku či Impakta !!!!!!o zaslání propozic vořechijády v kojetíně
tady si to najdi: http://centrumalfa.webnode.cz/news/terminovy-kalen dar/
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:08
- Nahlásit
jbat
se zvěřinou (Mýdlo s jelenem)...
booože, tys taková kráááááváááááááááááá
Jinak též jsem nevydržela, téma o jorkovi je fakt výživný, tohle nemůže být psíček, ani kdyby chtěl, takhle blbej humor snad nemůže mít nigdo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:20
- Nahlásit
du ven, zdár
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:22
- Nahlásit
Někdo mi smazal jorkšíří téma než jsem ho stačila přečíst. Nevím, co byla na poslední stránce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:25
- Nahlásit
Baico
Někdo mi smazal jorkšíří téma než jsem ho stačila přečíst.
Ipsidich. ,ale o nic si nepřišla.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:27
- Nahlásit
Baico
smazal do isdipich, já to vim na poslední stránce byly stejný vlky plky éééé, jako na těch dvou předchozích
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:30 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
jste diliny zase.
Fotky z amatérů vod Ketty se mi vcelku líběj, mi to nepřinde nějak pobuřující, naopak fandím!
Spíš by mě zajímalo, jak na ně Impact přišla... Jako že bych jen tak projížděla tyhle weby a hledala lidi z Žumpy, abych pak na ně měla nějakej argument, to by se mi asik nechtělo, neb nevím, gde bych na to vzala čásek.
Mimino má Ketty asi hezký, já to nepoznám, ale vypadaj spokojeně.
jbat
ahojiik diky jojo sme spokojene obe dve mimi se jmenuje laura a je to hodne ditko ......ty z am...se ti libej joo to sou zrovna fota nee moc hezkyy kdyby sem dala ty co sem fotila do kalendare rybarskyho to by byla jina ......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:38
- Nahlásit
čus dámy, uš sem konečně doma. Udělá mi něgdo výcuc plís?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:39
- Nahlásit
Biluška
prosím tě, stává se u merláků běžně, že jim postupně depigmentujou oči? Dík
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
pridavam s ek zastupu gratulantu a taky preji vse nej nej hodne zdravicka stesticka a splnenych snu a prani preji ja laura a smecka
.......
jinak mi slavime 4tyden se da rict ze uz mesiic je za nami to celkem letiii
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:54
- Nahlásit
Maky a Trix
nevím jestli postupně, ale rodí se s depigmentovanýma očima.
zuzanarosakova
Fšechno nejlepší k svátku paní
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:56
- Nahlásit
Biluška
nu to vím, ale znáš nějakýho, co by mu očka zbělala věkem? Nikdo ho nezná a já mít doma jedinej exemplář nechci tak doufám, že je to normální a ušetřím si návštěvu očaře, ale asi spíš nee...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:58
- Nahlásit
Maky a Trix
nechápu zadání otázky . Nic mi to neříká, tak asi nikoho takovýho neznám. Jediný pes, kterému zbělali očička je Fufík a ten má katarakty v obou očích
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:00
- Nahlásit
Biluška
Tryksa je merlák prostě, to je jaksi jasný. A poslední dobou mi přijde, že mu jedno oko, co měl jen velice slabě depigmentovaný bělá víc a víc. Moc se mě to nelíbí, nemá ho modrý, ale došeda, když na něj dopadá v určitým úhlu světlo. No, prostě zajdem na oční. už to má přes půlku oka a pokud bude slepej na jedno, tak to mu na agi nevadí a navíc se tím vysvětlí, proč zakopne o každej klacek a padne do každý díry
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:02
- Nahlásit
Biluška tak jakpak moje malá mrška žije s myšlenkou plaveckýho psa?A co vyvádí?Mimochodem už zakusil kouzlo obojku a vodítka?Anbo to hodíš na tyrany nové pánešky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:08
- Nahlásit
Maky a Trix
bych asi zkusila to oční, páč tohle teda fakt nevím
datli
žije s myšlenkou plaveckýho psa?
Mu už nic takovýho neříkám, by se umlátil smíchy, chudák
Mimochodem už zakusil kouzlo obojku a vodítka?Anbo to hodíš na tyrany nové pánešky?
Promiň, ale tolik času fakt nemám. Leda bych přestala spát úplně . Tohle si musí zařídit noví majitelé . I když jeden pán po mě kdysi chtěl dokonce, aby zvládali čůrat venku a dost se rozčiloval, že to v sedmi týdnech ještě neumí . Prý on ho bude mít v bytě a přece si nenechá fšechno pochcat . Kolemjdoucí upozorňuju, že tento pán ode mě štěně nedostal
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:09
- Nahlásit
Biluška
jj, já se tam beztak chystala, šlo mi jen o info, jestli je to běžný... i tak dík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:12
- Nahlásit
Maky a Trix
nevím o nikom takovém, tak to asi moc běžné nebude. I když jediná merlačka, kterou mám je Lasička a s agiliťákama většinou probíráme jiné věci než je barva očí takže můj názor není směroplatný
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:14
- Nahlásit
Biluška
cože?On mi bude doma čůrat?Ty je nemáš vychované?No to je vrchol!Jako von neumí ani nakemě?Ani plaf?Ani vymajzni?A co takové vymajzni od toho hovňa?
Notěpic!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:22
- Nahlásit
děckááá proč je smázlej jork?? a já se tak těšila..tak zas du stejnak se tu se mnou zas nikdo nebé bavit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:30
- Nahlásit
davidkova renata
děckááá proč je smázlej jork??
ipsidich se naprdnul a nejdřívávjec varoval a zamknul a poté i smazal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:31
- Nahlásit
datli
cože?On mi bude doma čůrat?
jo . Aji kakat
Jako von neumí ani nakemě?
Ne
Ani plaf?Ani vymajzni?A co takové vymajzni od toho hovňa?
ne a ne a ne
Ale pořád lepší než bígl, kterého mám právě na hotelu. Má třiapůl měsíce. Předvčírem venku potkal kobylinec. Říkal "ňááááám". Škubla jsem mu vodítkem a řekla "fujtyhloupýbígle". Jak jsem škubla tak popoběhl dva kroky a dostal se k takovému tomu obrofskému, hnusnému slimákovi. Říkal "jéééé, moc ňáááám" a vzal ho do huby Vyrvala jsem mu ho a řekla mu "si obzvlášť blbý bígl ty bígle". Hodil po mě opovržlivý pohled, poposkočil si dva krůčky, zastavil u kravince a řekl "jůůůůů, eště lepší ňáááám" Sem šla radši dom, můj kardiovaskulární systém by takovou vycházku nemusel vydržet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:33
- Nahlásit
jablunka
ipsidich se naprdnul a nejdřívávjec varoval a zamknul a poté i smazal.
Má něgdo kopii? Nebo aspoň výcuc? Chci vědět co je na jorcích tak závadné
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
čaute, jsem u Monty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:36
- Nahlásit
Monty
čaute, jsem u Monty
neke....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:36
- Nahlásit
Biluška
Chci vědět co je na jorcích tak závadné
no spíš na majitelích, někdo tam psal děsaný bláboly, že koupe čokla každej den jinak že smrdí, doma chčí na plínu atd atd a pak si tam dal nějaký reklamní stránky.
|