| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
sarax
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:57
- Nahlásit
jablunka
Sarax,ta tu byla ještě gdyž vy ne.
oukej, sem jí přijala do skupiny
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:58
- Nahlásit
Pakunobecny
Nemám ani icg nějak mě to nenadchlo a hlavně mi kdysi pořád něco odtamtad otravovalo život,ale zvažuju že se opět zafejsuju eště váhám.
prosimtě tebe furt někdo stalkuje, seš děsná celebrita!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:58
- Nahlásit
Stran Mrdic je mi termit jedno.
Nazdar pipky. Už vás vidim, je mi děsně blbě, mám purgace a žaludek na vodě. Od odpolední svačiny sem nic nejedla, je to vážný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
to už je jak aresovič, jak byl z toho na prášky
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:59
- Nahlásit
Eldoguero
Paníííí eště že ste tu prosím vás mám VELKOPROBLÉM!!§Děláme boční doprovody a pakůn mi neustále vyzouvá tenisky zadníma nohama jak daleko můžu bejt vod psa?A nebo to budu muset dělat ve vysokejch botách??Jako všecí děsně řvou smíchy a já padám prostě trapas
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
nádraží!
vlakový
jablunka
Sarax,ta tu byla ještě gdyž vy ne.
tedy před kristem
jinak volali, malodoga nebude, manžel prý dal stopku
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
prosimtě tebe furt někdo stalkuje, seš děsná celebrita!
Spíš děsná kafka co dycky přitahuje magory páč sem děsně neprozíravá co se mužů tejče
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:02
- Nahlásit
Pakunobecny
páč sem děsně neprozíravá co se mužů tejče
do řiti, tady to začíná být zajímavý a já musím spát
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:02
- Nahlásit
Eldoguero
vlakový
autobusový
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:03
- Nahlásit
Eldoguero
jinak volali, malodoga nebude, manžel prý dal stopku
To je čuráááááák neskutečnej,už sem mu to řekla jednou,asi touží po přídavku!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:04
- Nahlásit
MRDICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.-25.9.
Bajko
Jabloň
Maruš DH
JE MI TO JEDNO
Alexa
Adidaska
Gerda
10. -11. 9.
Kejtlin
MOŽNÁ
Crysa
Eldorádovi
zeptáte se někdo Jiříka Zlatovlásky???? bo ne?????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
Pakunobecny
a jak se mu to daří? vždyť by měl jít v podstatě stejně, jako při chůzi, akorát nesleduje tebe anóbrž helfera
Předpokládám, že se ti asi vytáčí trochu bokem, teda. V tom případě bych doporučila buďto vysoký boty a nebo postupovat, jako, když si ho koriguješ při chůzi s tím, že figurant vždycky upozorní na sebe v okamžiku, kdy ho přestane sledovat.
Nevím, jak jste na tom, ale pro upřesnění takovýhle věcí je dobrej ostnáč, bo je to s ním jaksi rychlejší a jasnější.
Jakej dáváš povel, když vycházíte?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:09
- Nahlásit
Du spát jelyta, ne že zničíte i tamto, no víte co, to co nám mají všichni závidět
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:09 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
ahoooooooooooooj sem tu dlouho nebyla tak vas du pozdravit a nacpat vam sem naky fota ....ty sem sem taky dlouho nesoukala
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:12
- Nahlásit
a já jdu vyčůrat psa,když se tu se mnou nikdo neba.zdrc
miminko malinký-nemá ani trošku místečka v kočárku,takový hlavy mu tam lezou....a ani na pedály nedosáhne,to bude děctví!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
ketty
jé, tobě to sluší!!!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:14
- Nahlásit
Eldoguero
že se ti asi vytáčí trochu bokem,
Dávám knoze a ti co to viděli tvrdí že já dyž zvedám nohu tak pakůn právě zaní pokládá čímž moje noha de nahoru pakoní nohy de dolu sjíždí po mé patě a tím mě vyzouvá právě že chodíme na těsno von dělá takové esko někde za prdelí se mi asi láme páč všcí tvrdí že to má pěkný a já si za zdek nevidím fig vlastně taky ne tož je f tom bordel.Budu muset někoho ukecat at mi to natočí asik.(já ho podezřívám že krz ty pasáry dává zadní hnát od sebe víc než normální psy)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:15
- Nahlásit
Jsem hotový germanista, teď jsem rozuměla, že helfeři používaj bambusštok, bo je velmi fleksibilní
zuzanarosakova
autobusový
a tak to jo, to už jsem klidná
jablunka
no ... paní byla chudák do telefonu taková ... jak to říct ... rozechvělá, tak jsem ji nechtěla trápit nějakým vyptáváním, řekla, že když se situace změní, že bude sledovat web a kdyžtak se ozve, prý jí to před měsícem slíbil a když našla psa, který ji chytil dle fotek a jistě i dle vašeho vyprávění pani za srdce, tak ... ne
škoda no, ale co naděláš
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:16 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
zuzanarosakova
jooo obcas joo
impact
brisko je hezkee .....ale nevim jestli to tu nekoho bude zajimat jako tydle......
pokud vim v casacich sou casto vyfoceny ceelebrity nahy s briskem tak jako dik ze me radis mezi ne ...jinak na slapech me videlo takle lidiii u vody ..a prsa v reklame napriklad vystrkuje dnes kde kdo .........
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:20
- Nahlásit
Pakunobecny
krz ty pasáry dává zadní hnát od sebe víc než normální psy)
to si mslím, že asi i jo, ale každopádně bych ho učila, aby nešel tak vepředu, pokud ti zouvá boty zadníma, nauč ho chodit víc za tebou, tedy ne tak, aby měl v úrovni tvýho kolene lopatku, ale spíš krk, on se ti stejně na zkuškách trochu uvolní a půjde lopatkou na tvým koleni, ale neměl by ti tam cpát ty zadní tak dopředu
V podstatě ho nauč trošku "zaostávat" a neboj se toho v tréninku, na závodech nebo zkouškách ti psi pak fakt chodí normálně, jen by se ti nemělo stávat, že se dostane jeho zadní hnát ke tvé noze
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
Eldoguero
V podstatě ho nauč trošku "zaostávat"
Dobrá rada nad zlato skusím ho trošku pocpat dozádu. BOŽE ZAS PICBUM UTOPIL BÁBU zas budou slušný lidi chodit kanálama a bude u vody lidstvo řvát místo žrááálok venz vody picbůům ven z vody a utopi se navzájem achjo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:26
- Nahlásit
jablunka
No jo,dala sem si záležet.
To asi jo
Jinak líbil se jí Hunter
Lidi, ten pes má takovou smůlu, ten už se líbil tolika lidem, tolik lidí mi na něj psalo email, nebo volalo, ale nikdy mu to nevyšlo
Doufám, že se někdy zadaří, už jen kvůli němu
Jo dnes se mi pořezala Bjútinka - Vyrážka o sklo nic hroznýho, ale na blbým místě a pochopitelně nějak nechápe, že není úpa ok lítat po louce s ostatníma čoklema, takže má smůlu a než se jí to aspoň trochu stáhne bude se chodit venčit sama.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
Eldoguero
Lidi, ten pes má takovou smůlu, ten už se líbil tolika lidem, tolik lidí mi na něj psalo email, nebo volalo, ale nikdy mu to nevyšlo
jo takhle prodávala kamarádka fenku rok, až poosmý jí to vyšlo, přitom čubka luxusní, výborná v povaze a až poosmý šla domů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
Pakunobecny
ono to není úpa od věci ani při klasický chůzi a rozhodně doporučuju až se dostanete k zadnímu doprovodu, páč oni děsně rádi předbíhaj a kolikrát i o dost v tomhle případě
BOŽE ZAS PICBUM UTOPIL BÁBU
gde, co, proč zase nic nevím???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
kejtlin
jo takhle prodávala kamarádka fenku rok
Nejhorší je, že ono nikdy nedojde ani k osobní návštěvě, všechno ztroskotá na nějakým šlenu rodiny (tentokrát je to už po 3) nebo na věku, nebo na něčem jiném
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:32
- Nahlásit
Eldoguero
Jo dnes se mi pořezala Bjútinka - Vyrážka o sklo
lity lity, gdyž nemá vyrážku tak se chudinka pořeže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:34
- Nahlásit
jdu čísti a pak spáti ,dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:36
- Nahlásit
Eldoguero
Jo dnes se mi pořezala Bjútinka - Vyrážka o sklo
kam se pořezala myška malá?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
Alexa
gdyž nemá vyrážku tak se chudinka pořeže
bo je blbá, no napadlo by tě, že ti pes SKOČÍ na okno (malý balkonový panelákový), který je opřený o zeď, tudíš pro normálního psa (včetně polomalina Oriho a dementního vlkošeda) naprosto nezajímavé
Tak mě to do dneška nenapadlo
|