| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
Eldoguero
gde, co, proč zase nic nevím???
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-krimi/1 56370/lenku-38-utopil-pes-zabijak-mela-pred-svatbo u.html
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
kejtlin
blbka - na zadní noze vedle toho velkýho polštářku a zezadu na nártu - je to jen kůže, ale na blbým místě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
Pakunobecny
to už je starý
Eldoguero
no napadlo by tě, že ti pes SKOČÍ na okno (malý balkonový panelákový), který je opřený o zeď, tudíš pro normálního psa (včetně polomalina Oriho a dementního vlkošeda) naprosto nezajímavé
no já ti mám fšecko z dosahu páč jsou to kreténi a já sem hysterická aby se jim zlatíčkům něco nepřihodilo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:41
- Nahlásit
Pakunobecny
Alexa
Hlavně to byl původně rotvajler, pak kříženec labradora a teď amstaf?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
Eldoguero
je to blbý no, goša mezi polštářkama na přední a axa běwžně prochází okýnkem v prádelně, tedy je to několik okýnek v jednom jsem přemejšlela že je vymlátím než se vážně zraní, ale ta nikdy nemá škrábnutí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
Alexa
páč jsou to kreténi
Já do dneška myslela, že mám jen jednoho kreténa, kterej je schopnej projít sklem - tak mám dva
No zbytky jsem samozřejmě uklidila a jiný v dosahu není, tak teď jen doufat, že si to nebude moc lízat a nechá si to v klidu zahojit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
kejtlin
Argo mi prošel oknem iks krát, dvakrát i proskočil skrz zavřený okno - jedinkrát měl šrám na přední pacce - nebylo to moc pěkný, měl to až na šlachy, ale do dnes to má ok a nekulhá.
U týhle mrňavý trubky mě to nenapadlo, páč holčičky jsou chytřejší a opatrnější.
No, Bjútinka očividně né
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:46
- Nahlásit
tak a du, špym a špym a nesmym nic syšet bo zejtra mám hodně běhání a popzejtří po dovolený do hokny ach bože
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Alexa
to už je star
To jo ale neska to rozmázly v tv tož panika teprvá nastane páč tam zas našli luksusní fotky jak dycky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
Jste děsný žumpodrbny.
Du špym.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:55
- Nahlásit
Eldoguero
no hele já měla před plotem takovej malej cca metrovej plůtek páč ty kreténky štěkaj na sousedovic čokla, tak tam máme prkenej plot, smrčky a ten plůtek z kari sítě, a co myslíš ta kreténská Alexa na ten plůtek skákala, tak na ní jednou tagle koukám a povídám ten kretén skočí na tu tyč jak z toho kouká a propíchne si packu a co myslíš sotva sem to dořekla měla jí tam a nejlepčí bylo že na tom zůstala pověšená a snažila se to utrhnout, naštěstí sem byla rychlejší a sundala jsme jí z toho a ona si propíchla tu blánu mezi prstama, a bylo to v pátek a v sobotu jsme měli jet na závody. A od tý doby sem jak ostříž na všechno
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:03
- Nahlásit
impact
ty nejvíc seš žumpodrbna
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
Řekla drbna, která žumpadrbnu založila.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:08
- Nahlásit
Alexa
jsou to kreténi, začnu to dělat jak v Holandsku s malinama, budu je mít všechny v malých kenelách a vyndávat je budu jen na cvičení už mě s tím sebepoškozováním fakt se...
Pochopitelně, že jsem na to nepřišla hned u čuby, že jo, páč to nezačalo hned týct a já šla s ní a Orim na louku, jak začala běhat, tak jí začala chcát z nohy krev a já myslela v první chvíli, že zabiju Oriho, že jí hryznul těma jehličkama mléčnejma do nožičky. Ale né, ta kráva má na noze dva šlince jak sviňa, z nohy jí teče krev a ona vo tom ani neví Když jsem jí to zmáčkla, abych zjistila, jak je to hluboký atd. tak si začala mrskat ocasem ještě néééé dám se na rybičky, vole, už mě fakt s tímhle se...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:18
- Nahlásit
du si lehnout, dobrou
Zejtra půjdu na houby, když nebude chcát, tak mi držte palce ať se vrátím i s dítětem to bude sranda se s ní prodírat krz houští. Přemýšlím, kterýho psa si vezmu, aby ji hlídal, asi zase padle slovo na Kaly - to je takové vděčné zvíře chudák čuba většinou odnese takovýhle kratochvíle
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:28
- Nahlásit
impact
Řekla drbna, která žumpadrbnu založila.
já to myslela dobře, ale vy ste to zvrátily do sebe!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
já to myslela dobře, ale vy ste to zvrátily do sebe!
ty woe mě fakt bavíš, děláš jak když seš tu prvně
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:42
- Nahlásit
néééé dám se na rybičky, vole, už mě fakt s tímhle se...
Eldoguero
No třá tydle eště vyděláte majlant http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34697475&tab=0
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 06:22
- Nahlásit
Biluškažíbečky nevoz Biluško, opakuji, žíbečky nevoz. totálně dneska nestíhám, takže si je nemůžu vyzvednout!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 06:37
- Nahlásit
Biluška
Pani, mám dva dotazy. Potřebuju odpověď tu, bo nebudu celej den na netu.
Pořešil Výtisk ty záchody?
A co je s tím webem? Mejl mám jako zrušit a zahodit?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:14
- Nahlásit
Zdarec. Včerejší víno jsem ani neochutnala. Depka mě tudíž neopustila. Snad dnes...
Jak jsem přišla domů, tak jsem šla hned makat. Snižovali jsme strop, tak jsem držela sádroše a řezala a měřila atd. atd. Pak šel muš sádrovat spáry, tak jsem se chystala za váma, ale zazvonil brácha, že mi jde spravit troubu. Pak mi spravil ještě nějaký zásuvky a vypínače, a pak bylo půl deváté a my jsme šli aspoň vyvenčit psy, a pak jsem umřela rovnou do postele.
Pakunobecny
Zřiď si fujsbůka a pojď taky do drbací žumpy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:14
- Nahlásit
ježišmarjá co se to provedli s fejsbůkem? A tady? Gdo to má dočítat? Ste se zcvokli ne? Nenávidím vás a jdu dřít, jedu do Ostravy přednášet menšině, to zase bude peklo
Makrel teda žíbečky nepovezu, gdo z Ostraváků, nebo Opaváků chcete větší množství bedlí tak se honem hlaste . Ale honem, máte na to patnáct minut
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:28
- Nahlásit
Depa je mamka už spáchala suicidu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:38
- Nahlásit
Biluška
tý jo hříbky bych si dala, ale já se nemůžu hnout z práce
Jinak dobré ráno fšem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:41
- Nahlásit
makrel
ani za náma se nestihneš stavit ???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:14
- Nahlásit
bré ráno, vyvenčím, nakrmím dvůr a letim nakupovat materiál na psí boudy zima na krku tam aby měli velký holky pohodlí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:18
- Nahlásit
impact, Biluška
Vůbec nechápu, co se v tom žumpalandu bé dít. Jaký školení lektorů? Jsem myslela, že canis zkoušky. Kdyžtak mi to vysvětlete třá na fujsbůka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:41
- Nahlásit
Adidaska
vše nej k svátku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:45
- Nahlásit
Adidaska
jo jo jo, vše nej paní
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:08
- Nahlásit
Cecko nej Zuzanááááám!
Zdar,
jste diliny zase.
Fotky z amatérů vod Ketty se mi vcelku líběj, mi to nepřinde nějak pobuřující, naopak fandím!
Spíš by mě zajímalo, jak na ně Impact přišla... Jako že bych jen tak projížděla tyhle weby a hledala lidi z Žumpy, abych pak na ně měla nějakej argument, to by se mi asik nechtělo, neb nevím, gde bych na to vzala čásek.
Mimino má Ketty asi hezký, já to nepoznám, ale vypadaj spokojeně.
|