Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8379 . 8380 . 8381 . 8382 . 8383 . 8384 . 8385 . 8386 . 8387 . 8388 . 8389 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:34
- Nahlásit

Dobré ráno , taky nešpym, ale chtěla bych

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:34
- Nahlásit

nešmi mi sem psát, psalo to něco o tom, že mám prázdné pole či co

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:37
- Nahlásit

fstávat a makat. Gdyž už musím já tak musíte fšichni

kejtlin
Cca od půl deváté cca do jedenácti jsem na kanystrech, to nemůžu. Jinak volej kdykoliv.

datli
Neplavou no . Sem řekla Migáčovi dneska ráno, že chceš, aby byl vodácký pes a on se smál až se na bříško popadal

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:38
- Nahlásit

Biluška
jak dopadlo paní vyšetření???

impact
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:44
- Nahlásit

Biluška
Šelmyje neplavou? Co to je za divnopsy? Datli buď v klidu, uděláme z něj džeka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:45
- Nahlásit

Monty
No dobře dopadlo, PRA ani CEA nemá ani jedno štěně. Zato Kofík má f prdeli obě oči a rozezná akorát světlo a tmu .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:46
- Nahlásit

Biluška
ok
all
dobrý, mokrý, studený ráno fšem

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:50
- Nahlásit

Biluška
tak za štěňátka jsme moc rády a Kofíka nám je líto

kejtlin
u nás není naštěstí mokrý a jestli dobrý, to ještě nevím

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:51
- Nahlásit

impact
Šelmyje neplavou? Co to je za divnopsy?
Některé plavou, ale jen v krajním ohrožení . Třá když musí zachránit piškot plující na hladině a tak
Z mojí smečky - stará Hesina neplave nikdy, za žádných okolností. Je přesvědčená, že v rybníce je koncetrovaná kyselina sírová, kdyby tam vlezla rozleptalo by ji to. Hystericky řve po každém kdo tam leze a chňape po nohách,aby nás zastavila. Pak nevěřícně očichává ty, kteří vylezli a ujišťuje se, že to nejsou zombie
Nýna plave pouze ve velmi výjimečných okamžicích. Např. když odplavu hodně daleko a ona má strach, že zmizím navždycky.
Bony první dva roky neplavala vůbec. Loni se konečně osmělila a chvíli jsem měla pocit, že plave dokonce i ráda.Ale plave pouze se mnou, za hozeným aportem, nebo tak něco nikoliv. Letos mě ovšem vyvedla z omylu, neboť do vody ještě nevzlezla
Lajenka loni coby štěňátko nadšeně brouzdala u břehu, lovila rybičky a šnečky a tak. Několikrát i plavala (se mnou). Letos lehává na břehu a opaluje se, rozleptávat se v kyselině prý nemá zájem
Lassie a Kofík - viz Hessit

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:54
- Nahlásit

v pondělí jak jsme byly u veta, tak mi říká, ten celaskan budete muset nějak zakamuflovat do něčeho, to normální pes nesní, dám ho Faith a ta to zblajzla jak malinu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:15
- Nahlásit

Mám děsně moc práce, netuším jak to postíhám do zítřka do 9,00 hod. Jsem ráda, nemusím aspoň přemýšlet.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:20
- Nahlásit

pawLINka
je ti líp?

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:21
- Nahlásit

pawLINka
jak je? kromě toho, že máte hodně práce???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:22
- Nahlásit

kejtlinMonty
Je mi blbě. Nespala jsem a mám depku.
Asi nakoupím dneska pořádnou zásobu vína.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:24
- Nahlásit

pawLINka
bych se opila s váma, taky mám týden na pikaču, asi ne tak hrozný jako ty, kvůli tvého tatínka, ale taky bych se nejraději ožrala

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:28
- Nahlásit

Monty
Tak večer? Nebo později odpoledne před večerem. Můžem se opíjet hromadně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:31
- Nahlásit

Monty
pawLINka
dam si večer s váma holky

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:38
- Nahlásit

pawLINka
bych fakt něco koupila, ale asi bych nevstala do práce, nemám problém, že by mi nějak bývala špatně nebo tak, ale potřebuju hodně spát, myslím, že by se přidala i makrelito kdyby mohla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:46
- Nahlásit

Monty
Však já musím jít taky brzo spát. Se opijem třeba v 6 nebo v 7 a v 9 jsme v posteli, ne? Přece se nebudu opíjet sama, nejsem žádnej alkohůlik.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:51
- Nahlásit

jo děcka a Faith asi zabiju, pořád mi nejde net, ten kabel co mi dal náš Ajťák je na hovno, ona pžekousla ten hlavní, takže mi to příjdou zítra opravit a bude platit 400Kč bez DPH za každou hodinu, no super....

pawLINka
uvidím o pauze jestli něco koupím nebo ne, ty budeš vajno??? no já můžu být nejdříve v posteli v 10hod. protože musím ještě s holkama a vstávám v 5, tak snad 7 hodin spánku by mi měco stačit

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 09:13
- Nahlásit

Bože děcka, mám velmi zlou kocovinu. Asi sem chytla Lybičkovou chorobu, sem nějak pořád nalámaná. Včéra sme pili s kamarádkou z kazachstánu, jsou to strašně pohostinní lidé, vůbec vás nepustěj domki, dokud vše nesníte a nevypijete, ještě potom doprovodí každýho hosta do jeho domku. Budeme vařit kazašská jídla a jíst je samozřejmě. Fčéra byly pelmeně, teda to druhý, co neni pelmeň, ale dělá se na páře a je to s lilkem nebo cuketou. Jinak je to skoro stejný. Všechny nás obdarovali a povidali sme si o uprchlickejch táborech. Je mi bolínkově.

Paw
Pani, co se vám přihodilo?

Do Mrdic musíme jet!

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 09:29
- Nahlásit

pawLINka a ostatní
du do toho chlastu s váma, bo jsem si právě uvědomila, že moje největší faktura za poslední měsíce zůstane s největší pravděpodobností neproplacena...

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 09:31
- Nahlásit

Pawlinka a ostatní
taky du do toho, ale můžu až večer. Teď bojuju seč mi síly stačí, takže vyhlašuju největší držení palců na světě!!!!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:00
- Nahlásit

Ahoj fšichni, zdravim vás po dlouhé době, zakázali nám v práci interfernetovat, tak jsem se musela přizabíta na kole, abych vůbec zjistila, co je novýho takže už jsem týden doma, ale teprv dneska můžu sedět a v úterý už asi půjdu do práce Koukala jsem na fotky z mlíkoš, mrzí mě, že jsem nepřijela aspon na závot, bylo to velice zajímavé

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:01
- Nahlásit

čus prdi, včera mi mamka vyčinila že prej mám blbou docházku na forum romanum,tak jsem tady....co novýho? Kdo umřel, kdo se narodil, kdo je těhotnej apod?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:08
- Nahlásit

čus děcka uš nám napsali z Mrdic????

Pavliii
ty eště žiješ? .-)))) kdy se uvidíme?
Marush
včera mi mamka vyčinila že prej mám blbou docházku na forum romanum

jako neser vole!
kdo je těhotnej
no plánuje se vážně víkend v Mrdicích tagže je předpoklad,že některý aji zabřeznou

Pavliii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:16
- Nahlásit

davidkova renata
ty eště žiješ? .-)))) kdy se uvidíme?
no hele, ty Mrdice vypadaj fakt zajímavě ;)

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:34
- Nahlásit

Marush
kgo umřel? to nevím, ale já za chvíli umřu, budu zavražděná šéfkou... mám nervy

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:58
- Nahlásit

Matka k patnáctileté dceři:víš,že můžeš hřešit i myšlenkou? Vím,ale není to ono

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:59
- Nahlásit

Imapct promine:

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd. Mrd.

Jak se máte vy?

<< 1 ... 8379 . 8380 . 8381 . 8382 . 8383 . 8384 . 8385 . 8386 . 8387 . 8388 . 8389 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání