Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8370 . 8371 . 8372 . 8373 . 8374 . 8375 . 8376 . 8377 . 8378 . 8379 . 8380 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:37
- Nahlásit

Tak já Vám sem dám svého Usáma aby na vás udělal bubnu a bojte se pro dnešní den.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:38
- Nahlásit

Baico
Jo dšcka, dostala jsem ženijální nápad. Mohla bych na víkend zajistit chatičky na Ostrovci. Chatičky jsou pro 4 lidi a je to taková rekreační osada mimo civilizaci, ale je tam sprcha a záchody. Jen dozjistím, kolik přesně ta chatička vyjde na víkend.
Ženyjelní, se mnou počítej okamžitě, jedu hned, sem 100% potvrzená. Kterýkoli víkend, je mi to fučíček.

Crysa
ZBYLA V MLÍKOŠÍCH JEŠTĚ NĚJAKÁ VODÍTKA, JEDNO KOŽENÉ A DRUHÉ POGUMOVANÉ
mě chybí 5metrová stopovačka, ale vůbec si nejsem jistá, kde jsem ji nechala...mám jí od Sali na stopování, teď už k ní mám i stopovací tyčku, pokud je to jedno z vodítek, co zbylo, moc prosím o stažení k tobě.

KDO POJEDE DO OSTROFCE DO CHATIČKY? HOLINY UŽ MÁME, CO BY NÁM CHYBĚLO? OKAJDĚTE SE VYJÁDŘETE!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:41
- Nahlásit

Monty
Pani, vy máte nemocný kníračky?

pawLINka
A dnes už víš, jestli je taťkoj líp? Už si tam volala?

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:46
- Nahlásit

Gerda
ahoj paní, jo obě, ale nic vážného, jsou jen nachlazené, naštěstí to není na ATB, malá pořád kýchá, Soph taky, do toho potahuje a má rýmu, jsem pořád uvažovala zda jít na vetku či ne, ale jak jsem přišla domů, tak mě uvítaly, a pak asi 5 minut pčikaly, buď společnš nebo se střídaly. Máme CeTeBe a sirup Mucosolvan, tak to snad do týdne bude OK, malá měla jít na očkování o víkendu, tak to posuneme

datli
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:47
- Nahlásit

pawLINkaRáno mi náladu spravila aspoň jedna nová keška, co přibyla v Huléně.

Až pojedu na závody s dcérenkou ,tak se vytratím z haly a půjdem spolu na kešu si provětrat hlavu.Já ulovila o víkendu svou padesátou.Jsem nováček,ale baví mě to.
Taťkovi držím paluše,kam jel-Kromcl,nebo Přerov?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:52
- Nahlásit

Monty
Stanouškovi sme dávali oscilokoksínum, jakože homeopátiko, nechytil po tom vůbec psincák od Mařky, líp se mu po tom dejchalo, zkus se třeba na to zeptat veta, jesi by to nemohlo holkám pomoct k rychlejšímu uzdravení...

Ženy, Míšu, tu naší logistku včéra operovali, už je asi sešroubovaná, čekám, až se ozve, jestli již žije. Měla taky narozky, vybrala jsem prachy od kolezi a koupíme to veliký balení wobenzymu. Ale má sešitej pařátek, potrhala si šlachy, zabodaly se jí kusy skály do dlaně. Je prostě potrhaná. A to sem se chtěla zeptat - máte nějakej babskej fígl k normál léčení, čim se může třeba natírat, aby byla rychlejc zhojená? Vim, že můdr mluvila o šaolínovym oleji...chtěla sem jí koupit měkkej pěnovej míček, aby mohla zkoušet rozcvičovat ty porouchaný prstíky, ale to nevim, jestli už může. Tak nějaký hojivý mazání....

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:58
- Nahlásit

GerdaŽenyjelní, se mnou počítej okamžitě, jedu hned, sem 100% potvrzená. Kterýkoli víkend, je mi to fučíček.
Super, je to 8 km od Zbiroha. Těch chatiček je tam víc, je tam i velká společenská místnost. Každá chatička má vybavenou kuchyňku. Ale už jsme tam nebyla spoustu let a hlavně musím zjistit, kolik to stojí. Ale matně si vzpomínám na inzerát ze zpravodaje, kdy jedna chatička byla za 900 na víkend. Jo a taky se tam kousek odtud natáčel Ranč u zelené sedmy.

datli
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:58
- Nahlásit

Gerda na hojení ran je výborný měsíčkový krém nejlépe ve včelím vosku,nebo v tom ovčím-nevím,jak se to jmenuje,nebo jako ve sádle .Prostě né klasický krémový základ,ale něco silně mastného.Jinak další miláček na hojení ran,snižující otoky,urchychlující znovuobnovení buněk je levandule.Hlavně pomáhá proti svědivosti,horkosti a otokům.
Sem bylinková bába v praxi.
Wobenzym jo-jste moc hodný,když jí to pořídíte.
Kdybys specifikovala blíže,co a jak...
Na pohmožděniny je fajn arnikový gel,nebo traumheel jsou to homeopatické bylinné masti,dobře sehnatelné.
Levandulovou mastičku beru od firmy salus a to často v drogerce DM.
Malá krabička,co vydrží stráááášně dlouho,má silně mastný podklad .Levandulové karité.

piš,něco dáme dokupy,pokud jste ,respektive kolegyňka je nakloněná alternativám.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:59
- Nahlásit

Díky všem.

Otec už je zase doma. Má tak šíleně furt rozhozený tlak...

datli
Já jich mám jen 37. Nemám navigačku, tak hledám tak, že si nejprve všechno najdu na mapě, a pak prostě chodím a hledám. Chtělo by to tu navigaci, pak by to šlo hned jinak... Můžem pak určo na nějakou kešuli zajít. Klidně i někde jinde.

Dáška
Nebudeme to už odkládat, dneska jdem někam na to kafčo aspoň. Mi povykládáš co s důchodcama všechno děláš a třá se domluvíme na nějaké prochajdě. A mohly bychom pak na prochajdu přibrati i pakůňovou, co bydlí taky za rohem.

Tak sleduju, že se hezky rozrůstáme, za chvílu Pražákům a Oryjenťákům natrhneme prcky.

Jdu provětrat hlavu do města a hodit se už do normálu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:00
- Nahlásit

Baico
Paráda, jak řikám, se mnou počítej na úplno, pojedu ihned Dokud mám vejplatu ještě ))) Atuše by asi taky jela, určitě je jí moc líto, že nebyla v Mlíkoších

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:06
- Nahlásit

datli
piš,něco dáme dokupy,pokud jste ,respektive kolegyňka je nakloněná alternativám.
no právě že jo!
Ona spadla ze skály...nechci to moc tady rozepisovat, až mě překvapilo, kolik lidí žumpu čte, v každém případě se s ní urval kus kamene, kterýho se držela velice pevně, až si ho zaryla do dlaní a má porouchanou kůži a asi i šlachy. Ještě jí brní prsty, zřejmě nějaký porušení nervů, ale prozatímní prognóza dobrá, že by se to mělo dát dokupy. Tak bych chtěla něco, ideálně právě přírodního, co by mohlo k hojení napomoct. Wobenzáč budu dnes objednávat, vyšomrala sem prachy jen na tu osmistovku, víc dokupy nedáme, je to drahý jako prase, ale prozatím by 800 tablet mohlo stačit. Chtěla bych něco na zlepšení sešitý ruky, rychlejší hojení ran a rekonvalescenci šlach. Právě od Eire, to je velkobylinkářka, jsem dostala dárkem kazetu přípravků s levandulí, bo levadul milákuju, taky od Saloosa, taky si ho chválí a bere hlavně od něj. Tady to biokarité mám myslím možnost koupit kousek od nás v prodejně u práce, myslím, že jsem ho tam zahlídla, dnes se kouknu. Až bude rána na ruce trošku stažená tím šitím, chtěla bych něco, co může lehce do dlaně vmasírovat, tím to prohřát a pak s tím už trošku cvičit. Ta holčina je velikej sportovec, prostě musí bejt v pořádku, musí moct zase lézt po skalách. Tak aby byla co nejdřív v cajku.

datli
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:18
- Nahlásit

Gerda tak já osobně kapu levandulový olej rovnou na šití kvůli vícero důvodům lepšího hojeení.Levandule může přijít do styku s otevřenou ránou,co krvácí,jen to začerstva pekelně štípe.Teď už by to mělo víceméně jen hojit,snižovat otok.

Doma se podívám na homo,které je určeno na poruchy nervů,z hlavy to nedám,mám to v sešitě.
Dělí se to na rány řezné hladké a rány střapaté-třeba pokousání.Takže mrknu doma.Kdybych se sama neozvala do večera,klidně mě upozorni.Ju?
To karité by bylo pak super na změkčení ,zvláčnění jizvy a pak na rehabilitaci.Je to přírodní stromové máslo.
Jinak produkty z konopí-kapky,mastičky-geniální!
Já nemám přístup k domácím zdrojům,takže nakupuju v lékárně od firmy Canabis-nebo Canaderm?Gugli.

datli
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:21
- Nahlásit

pawLINka
se ráda přidám taky na venčení,když to skloubím .Já si dnes koupila Grňovy koláčky.Místnáci znají-jak jsou ukrutně žravé!

datli
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:26
- Nahlásit

Hej hej okolopřerováci-nechcete za hubičku rybí mleté čisté maso?pro psy?

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:40
- Nahlásit

Gerda já mám super zkušenosti s mazáním řeznejch ran a tržnejch a kousanců a oděrek se 100% čistou aloí, kupuju v lékárně a ta se dá dát taky jak na otevřenou ránu, tak na strupy, otevřený věci i s horkostí a nezůstávaj po tom jizvy. Pokud někdo doma máte, vemte jí tam na půjčení biolampu (bude to lepší dlouhodobějš půjčit), pokud jí máte s těma barevnejma filtrama všema, tak vemte všechno, pže něco bude muset i chladit, něco prohřejvat, něco stimulovat k hojení..
Ať se drží a srůstá

Baicojá bych někam jela, ale skoro litr za víkend jen na ubytku je na mě prostě moc, ráda bych jela, ale bohužel němohem

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:58
- Nahlásit

Gerda
já mám dobrou zkušenosz s Bepanthenolem plus - na krabce je napsáno dezinfikuje a hojí, měla jsem na to kerku, ale to asi bude něco jiného, ikdyž mě by se to mělo jako diabetikovi holit blbě a měla jsem to úplně OK, psům jsem s tém taky všechno mazala a super, vždy se vše zahojilo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:02
- Nahlásit

uš sem vše pokrmila, poklidila mám první kafe a jsem nastoupená před tv na mc leodovy dcery čekám.
mazání netuchám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:03
- Nahlásit

datli
Jaký? Za kolik? Z kama?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:08
- Nahlásit

datli
jsu z Brna, ale maso bych brala. Kdy a kde a za kolik?
Gerda
Kdyby to vyšlo na nějakej víkend, co budu mít konečně volnej, tak bych jela taky do chatek, jestli mohu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:14
- Nahlásit

Gerda
do chatek nejedu, bo 900 na víkend za ubytko je prostě na mě moc

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:17
- Nahlásit

Gerda
kde zase jedete?

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

Dobré ráno,
nejsem z Přerova, ale z Prahy, ale taky bych chtěla rybu!!! :-D
Jinak pokud budou chatky za slušnou cenu, tak bych konečně už jela ráda, pokud si vyberete dobrý víkend.
A co ten Adršpach???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:26
- Nahlásit

taky bych chtěla rybu jenže jsem 20 od Prahy

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

Atusch
bych ti rybu klidně dovezla... kdyby jí někdo dovezl do Brna
Jinak, až pojedete směr sever, vřele doporučuju Ostrov u Tisé, je tam horolezecký kemp, ale bez problémů se psama, kolem skály, takže super místo na procházky a dokonce i kousek od kempu rybník, který je z jedný části přístupnej i psům. A za jednu noc jsme dvě osoby, auto, stan, pes a rekreační poplatek platily 200. A dá se tam autem dojet do skalního města v Tisý a to je fakt velice pěkný výletík. A tak.

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
jestli je to tohle http://www.podcisarem.cz/index.php tak to vypadá převelice dobře, a i je to blíž. No je to vše o domluvě.

Kdyby ti ji někdo dovezl a jela jsi domů přes Prahu, ráda si nějakou vezmu

ALL
Jinak dost uvažuji nad objednávkou z Falca tak kdyby měl někdo zájem....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:37
- Nahlásit

jo jinak jak dopadla tehdejší kausa facebook???? megadiskuze na téma ukopnout palici či nikoliv? aamozřejmě si vyvral výletění s bývalou, ale o ni přece vůbec nejde po 5ti měsících zjistil že mám psy a věnuju se jim, takže mám méně času na něj což je velmi úsměvný důvod-jakože důvod, kdybych kejvla na výletění tak by problém se psy a časem jaksi nebyl, ale co takovýho kokota vychcanýho nelituju toho ani trochu!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:40
- Nahlásit

Atusch
jo, to je ono. Jako ta hlavní budova není v nějakým extra stavu, ale byly jsme tam s kámoškou, když měli italský dny a velice dobře vařili a maj tam nový sociálky, sprchy i záchody... líbilo se mě tam fakt moc. A kdyby to bylo někdy od 22.8. do konce měsíce, tak bych za váma přijela

Jo a od Falca nebereš náhodou ty mletý mořský ryby? Chtěla bych třeba tři balení na ochutnání (a taky se mě toho nevleze do mrazáku víc)

agáta12
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:40
- Nahlásit

Crysa
Asi červenej ručník - je na něm APETIT
Potom asi modrý pracovní obyčejný čtverečkovaný nebo kostičkovaný.
Bez nich přežiju.
Bez čeho nepřežiju je OVLADOVAČ na EO !!!!
Je černej, má 3 modrý tlačítka a pak ty jako do džojstyku.
Mohl vypadnout někde u auta , co jsem parkovala buď na tom prvním místě u brány nebo na tom druhým za Gerdiným autem.
Nebudu moct do pejsánků šít volty a ampéry a oni budou v šíleným dyskomfórtu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

agáta12
Nebudu moct do pejsánků šít volty a ampéry a oni budou v šíleným dyskomfórtu.

tragedyje,pani!!
Atusch
Jinak dost uvažuji nad objednávkou z Falca tak kdyby měl někdo zájem....
mooožná nějaký hovnovězí bych vzala..kdy asi by to bylo a za kolik ho maj..mletý nebo hrubomletý? mám eště nějaký skelety..dost teda tak aby se mi to vlezlo

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:51
- Nahlásit

Crysajá bych někam jela, ale skoro litr za víkend jen na ubytku je na mě prostě moc,
Hele, to je na jednu chatku a ta je pro 4 lidi. Takže je to necelejch 250 na víkend.

<< 1 ... 8370 . 8371 . 8372 . 8373 . 8374 . 8375 . 8376 . 8377 . 8378 . 8379 . 8380 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání