Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8370 . 8371 . 8372 . 8373 . 8374 . 8375 . 8376 . 8377 . 8378 . 8379 . 8380 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:09
- Nahlásit

Biluška
Bylo to někde u Frýdku Místku. Vím, že jsou děcka přecitlivělé a rozmazlené, ale to ona zrovna není a její otec taky není žádný cíťa, jsou to lidi z vesnice, takže když řekne, že tam byl humus bordel, tak tím myslí jakože fakt hnus, nemyslí tím normálně fungující statek.

kinta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:13
- Nahlásit

Biluška
každé pézetko vybavené mobilem musí povinně zavolat domů

Jsem za mlada jezdila na pionýrské tábory jako instruktorka. První večer děcka hned musela povinně napsat domů. Pak jsme to po nich kontrolovali.
Jeden klučík měl nadepsaný koresponďáky a pod zpáteční adresu vmáčknul větu:
"Dojeli jsme dobře, bylo mě blbě. Laďa"
Celá druhá strana, na kterou se obvykle píše, zůstala čistá jako padlý sníh. Nač dlouhé kecy, že?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:14
- Nahlásit

Martinna
Aha, holka byla u Vyškova, tak to bude nějaký jiný.

Vím, že jsou děcka přecitlivělé a rozmazlené, ale to ona zrovna není a její otec taky není žádný cíťa,
Myslím, že jeden každý z těch rodičů co si odsud odvážel děcko by ti přísahal, že on není citlivý a jeho cérenka není rozmazlená.... Okolí na to má většinou jiný názor . Čímž teda nechci říct, že zrovna ten tvůj známý je, možná má fakt pravdu. Já tam nebyla, neviděla to, tak se k tomu vyjadřovat nechci.
Jenom poukazuju na to, že rodiče by chtěli tábor ideálně zadara, nebo za tři stovky jako za Er Ó Há, ale zároveň chtějí komfort, desetihvězdičkový hotel, denní výlety do aquaparků,dinoparků, zooparků a nevím kam všude, stravu osmkrát denně (a ještě si diktují co jejich bobánek nepapá) a tak podobně

datli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:18
- Nahlásit

Biluška
rUDA UMÍ PLAŠIT KRÁVY,co jsou přikurtované k pneumatice vylité betónem.Už je prej viděl pelášit.A tak maj nařízeno dělat když už,tak přelety vejš.Ale mají přeci to noční vidění a dalekohled na nějakém tom puškohledu-či samopal to je?
Tím se taky dobře čučí.
A vašeho koňa,toho jen tak něco nevyleká.Si vem Sáru,kolikrát ho dráždila blbka...Na nás Na Datlovic pošuky,včetně trpajzlíků je zvyklej.
Stejně pobavila hláška-teď lehnul.Kdo?No přece ten kůň.Kde?Vždyť tam stojí! To byl nezmar.A v noci,když si myslel,že na něj nikdo nevidí,vystrkoval na nás prdel.Ale toho Ruda osvětloval čelovkou-což kůň otočen k nám zadkem nezaregistroval a vesele se snažil probourat dál.
No veselo.
Hele ale taková známost se zubařovejma-to se hodí,ne?
Nebo maminka od elektronek,baterek a káblů...Na koho jsem to ještě zapomněla.Jo ještě jedni pilotovic asi.A ti mají 3 ze 4 použitelných pézetek.
Jakže to je Parchanti z....?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:38
- Nahlásit

datli
A vašeho koňa,toho jen tak něco nevyleká.
Nevyleká. Jednou si mi začal lehat na zem před motorkou . Doteď jsem nepochopila jestli se jí bál a byl strachy tak paralyzován, nebo jestli se mu prostě nechtělo dál . Tipuju to druhé

A v noci,když si myslel,že na něj nikdo nevidí,vystrkoval na nás prdel.Ale toho Ruda osvětloval čelovkou-což kůň otočen k nám zadkem nezaregistroval a vesele se snažil probourat dál.
Jemu je jedno, že ho přitom někdo vidí. Důležité je, že se dostane k té zelenější trávě co je na druhé straně ohrady

Hele ale taková známost se zubařovejma-to se hodí,ne?
Blé, takových lidí se bojím, s těma nekamarádím Ale kdyby mi slíbili, že dostanu narkozu kdykoliv se objevím hned v čekárně tak bych s nima asi kamarádila

Nebo maminka od elektronek,baterek a káblů...
Jj, s tou kamarádit budu, baterek není nikdy dost

Jo ještě jedni pilotovic asi.A ti mají 3 ze 4 použitelných pézetek.
To jsou ti jak si neplánovaně pořídili ty čtyři? Mám jim do příštího roku pořídit taky nějaké letecké štěně? . Plánujeme vrh C, mohli by mít třá Cesnu, nebo Cirrokumulus

datli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:46
- Nahlásit

Bilušo neblbni.
Já -mě tečou slzy smíchem .A to i přesto,že jsem 5 minut pracovala!

Žumplendky-nemáte tip,kde se daj pořídit levně plastové pelechy?Jak jsem viděla ohryzávat štěňata betonovou zídku-látkovej těm drakům rozhodně nebudu pořizovat.Alespoň na denní pobyt bez rodiny.Pak už budou pod dozorem lítat všude.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:48
- Nahlásit

šiš tuna je zas bordel
co děláte jelýtka?

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:57
- Nahlásit

co řešíte dementi?
a jak teda zítra s tou tmou Biluš?

datli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:03
- Nahlásit

makrel
chceš půjčit čelovku?Anebo lighstick?

Dáška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:03
- Nahlásit

datli
Jak jsem viděla ohryzávat štěňata betonovou zídku-látkovej těm drakům rozhodně nebudu pořizovat.
Nej pelech pro štěně je papundeklová krabice, cokoliv jiného je zbytečně drahé na zničení

datli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:11
- Nahlásit

Dáška to abych chodila denně pak do krámu pro krabice.A když já se dostanu do krámu,tak to jsou potom účty!
Dneškem nám končí finanční veget,jsme se zas pro cosi rozhodli pořídit a na kontě bude nula.Za co koupíme děckám skříně,netuším.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:25
- Nahlásit

Koukám na Ptáky v trní originál v angličtině. Ralf má v originále velmy seksy hlas, kam se na něj hrabe Preiss v češtině. Asi jsem se už fakt zbláznila,protože jedu už druhej díl v kuse.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:28
- Nahlásit

Baico
Ralf má v originále velmy seksy hlas
ale furt je čtyrprocentní
máš emilka

děcka špym a špym a ňyc nesyšim

esi příde eldorádo muš,dejte mu mojí adresu dyš mu neklap ten třetí stan zleva

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:29
- Nahlásit

Biluška
Sem skrz to zakládala nějaké téma? Si fakt vůbec nevybavuju. I gdyž možný to pochopitelně je.
Jo fakt. Ráno sem ho četla. Ale vytahovat ho nebudu.

Jak se máte dezoláti? Já naprosto úžasně.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:30
- Nahlásit

impact
na pííííp

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:44
- Nahlásit

makrel
Jak to?

My dneska stěhovali. Moc. Upe nejvíc věcí. Jsem úplně mrkef. A nejvíc mrkef jsem, když pomyslím na to, že mi zejtra ty věci všechny znova projdou rukama.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:46
- Nahlásit

davidkova renataco děláte jelýtka?

sem z5 z Mlíkoš, je to tam pusté, sedí tam 5 lidí, skoro šeptem (oproti nám) se baví, venčí, koušou fíky.. ale je to tam také mrtvé, asi jako za nás před čtvrtou ráno.. jen ty žluté obdélníčky, co zbyly po stanech, dávají vědět, že se tam i něco dělo

Bilu, došla ti sms?
pls, pošli mi taky ty voprázky škandální

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:51
- Nahlásit

davidkova renataale furt je čtyrprocentní
To neva, to si nepřipouštím, protože je fak sexy.
Emilka už jsem četla. Zítra už mám jiné plány, Jiříkovi napíšu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:52
- Nahlásit

jsme od veta zpět, dostali jsme tetracyklinovou mast 7-10 dní, když to nepomůže tak uspat a přetáhnout třetí víčko přes oko na týden

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:03
- Nahlásit

Crysa
došla ti sms?
Nepřišla
Obrázky posílám

makrel
Měla bych tam být na devět, vsadím boty, že přijedu pozdě . Kdybych náhodou přišla včas a ty pozdějc tak normálně oznam té paní na recepci, že jdeš za mnou sedět do tmy páč mi musíš pomoc držet ščeňata

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:11
- Nahlásit

By mě zajímalo, jak je to možný, že MOJE téma zapadlo na druhou stranu.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:12
- Nahlásit

Jo dšcka, dostala jsem ženijální nápad. Mohla bych na víkend zajistit chatičky na Ostrovci. Chatičky jsou pro 4 lidi a je to taková rekreační osada mimo civilizaci, ale je tam sprcha a záchody. Jen dozjistím, kolik přesně ta chatička vyjde na víkend.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:13
- Nahlásit

BiluškaNepřišla
tak mě už začínaj srát na O2, opže mi od včerejška od večera nechodí nikam SMS.. :/

psala jsem ti, že by jsme zítra kolem desátý vyrazily s Danou juknout na tu pikárdskou pumu do Jimlína, takže před polednem by jsme tam mohly bejt. Tak esli jim ráno cinkneš že tam dorazíme? Nebo jim mám už cinknout já, že jedem, až budem vyrážet?

sova nedorazila.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:15
- Nahlásit

Biluška
ok, předpokládám že tam budu po 9., bo tam úplně netrefím

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:15
- Nahlásit

Crysa
cinkni jim sama prosím tě, vyrážím hned ráno do té Ostravy a nechci volat po cestě když to nebude životně nutné.

Sova odlítá pomalu, má děsně těžký a neskladný náklad.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:17
- Nahlásit

špym a špym a nic neusyšim,vypínám zvuk

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:19
- Nahlásit

Crysa
Sova odlítla. Nebo eště můžu zaúkolovat Mášena, aby jim ráno natelefonoval. To bude asi nejjednodušší a bude mít alespoň nějaký úkol

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:20
- Nahlásit

venku není oupa teplo, dělá to na mě dojem zimy ne krku.....

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

BiluškaNebo eště můžu zaúkolovat Mášena, aby jim ráno natelefonoval. To bude asi nejjednodušší a bude mít alespoň nějaký úkol
bře, budu s tím počítat dík

Sova odlítla
jdu kouknout

proč je to zas v .rar???
tak mi pls ještě někdo pošlete heslo na tu jabloní galerku, neumím nic stahovat na extrahování vopsahů .rar umím jen .zip a víc se učit neumím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:44
- Nahlásit

sem od tábora naprosto unavená, a to ani nechlastám máte to taky tak????

<< 1 ... 8370 . 8371 . 8372 . 8373 . 8374 . 8375 . 8376 . 8377 . 8378 . 8379 . 8380 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání