| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:59
- Nahlásit
kejtlin
To je stejný jako u mopsů a grifonů,ty oči jsou neštěstí.
Držíme palce,aby to bylo v poho.
Biluška
Ale tak ty si říkala že je jinde,patrně velmi jinde,asi bude mít jemně vybráno.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Biluška
Věděla jsem, že se psama zápasí.
by chtěla abych jí v novém bydlišti dohodila nějakou canisku
Hm, velmi zajímavé souvislosti, to chtěla dělat s těma samýma psama? V tom případě by mě zajímalo při nejmenším, jak by dětem vysvětlila to velký množství jizev na psech a naprosto nepochybuju o tom, že by se jí nějaké zeptalo
Po pravdě já být na místě učitelky - ředitelky a přijít mi na přednášku někdo se psem "jedna velká jizva" asi bych ho ani mezi děti nepustila, ne tak z obavy o pokousání, jako spíš řekněme z etických a osobních důvodů.
Psí zápasy považuju za jeden z největšich humusů, kterých se lidi na psech dopouští, bez ohledu na "argumenty", že ti psi to dělají dobrovolně - tohle fakt neberu. Sama jsem odmítla lidi, kteří již po telefonu se informovali na má štěňata velmi podivným způsobem ...
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, bo s tomu nerozumým, jsem autista
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:06 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
kejtlin
jablunka
pravda, pravda tihle psi s vypoulenýma očima jsou v riziku vlastně furt, oko se hojí dobře samo o sobě, tak to bude ok
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
pawLINka
Můžu, ale pak nestíhám oběd pak Tak zítra? Můžeš? Přes oběd? Můžu enem od 11 do 11. 30
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
Nemluvte na mě, jsem nasraná na celý svět a někdo to odnese!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
Eldoguero
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, bo s tomu nerozumým, jsem autista
hele tos tady eště asi nebyla když jsme se tu pohoršovaly nad "chovem" pitů na úvazech v polorozpodlejch boudách bez stínu a v zimě bez jakýkoliv možnosti zahřátí, a mucholabka nám tady hystericky vynadala že tomu nerozumíme tak se o tom nemáme co bavit, tak jsme jí poslaly do prdele a mám ti pocit že od tý doby tady pak už nebyla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:10
- Nahlásit
Alexa
jj, když to nemáš, tak se nevyjadřuj
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:11
- Nahlásit
Alexa
hele tos tady eště asi nebyla když jsme se tu pohoršovaly nad "chovem" pitů na úvazech v polorozpodlejch boudách bez stínu a...
To byli ti, co maj vrozenou vlohu pro řetěz, ne?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:12
- Nahlásit
jen pročítám a mlčím.Teda Mucholabka je docela těžký téma koukám.
Čímto,že se člověk dokáže otočit o 180 názorama a životem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
jablunka
jo, to asi bude mít
Eldoguero
Hm, velmi zajímavé souvislosti, to chtěla dělat s těma samýma psama?
Hodně dlouho přednášky i canisku dělala. S Bucou a potom brávala na přednášky i Aginu. Ale to bylo v předzápasové éře a tudíž nebyli zjizvené. Pak se semo tamo začali nějaké jizvy objevovat, hlavně na Ferdovi (s tím nepřednášela) a občas na Buce. Vždycky tvrdila, že se jí servali psi na zahradě a tak....potom už bývali servaní tak často, že se tomu fakt nedalo věřit, ale to už nepřednášela - změnila práci a neměla čas. Pak se rozešla s Marcelem, odstěhovala se, psy jsem dlouho neviděla a teď fakt nestíhám zírat na ty jizvy
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
zdravím dámy.... velmi mně mrzí, že jsem se za vámi nedostala, hned jak jsem dorazila domů, jela jsem se druhej den podivat na práci, takže nebyl čas. Jak se vám tady vede?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:14
- Nahlásit
Alexa
tak jsme jí poslaly do prdele a mám ti pocit že od tý doby tady pak už nebyla
Ale jo, byla tu nějak v tu dobu jak Agina v roce a půl porodila druhý vrh štěňat a jak se vybírali jména pro céčkový vrh. Tuším, že mezi nima je Cirkulárka a tak . Pak už tu nebyla.
Dáška
To byli ti, co maj vrozenou vlohu pro řetěz, ne?
jj, to jsou oni.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Jakej škandál? Jakej máte? Nevim nic, pracuju mohutně....ale asi ani vědět nechci, nemám ráda škandály.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Biluška
Tak si holt budu muset dávat větší pozor i na kamarádky, co už nadělám
A víš, že s takových těch náznaku co sem tam přečtu mě to jako napadlo, že se děje něco takového. Jasně co ty dvě cácorky mají mezi sebou jde mimo tebe ty jsi kamarádka byla od obou a já vím, že od Muchoušky jste byly dost velké kamošky. Proto mě tenhle útok dost zarazil. Tohle se nedělá a já vím jak probyhájí u tebe zkoušky nebylo mi darováno ani co by se za nehet vešlo. Tak, že nevím, proč se naváží. Dělala jsem je u dvou pejsku anebylo mi odpuštěno ani prd.
Jestli ty fotky vypadají tak jak je popisováno na iFauně no tak to je mazec a jestli se pejskama zápasy tak je u mě Muchouš odepsaná. Tohle se nedá jako obejít, že jako o tomhle nevím už vím, netušila jsme, ale teď už to vím a je to dost mazec. Takhle jak se zachovala Muchoš se kamarádka nechová a jestli to čte jako, že určitě ano tak ať dá i svoje vysvětlení a hlavně ohledně canisky páč za tu se já můžu postavit rovně a narovnaně nemám ji od stolu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:18
- Nahlásit
Alexa
Byla, ale nějak jsem to celý nečetla asi jsem byla v nějakým dyskomfortu a nestíhala jsem nic, takže vím jen o těch jejich "vlohách pro řetěz", a že jste něco řešily, jinak nic.
A vono je to možná i dobře, páč by mi zase prdla céfka a tahala bych nohu
Prostě mě fascinuje jen její drzost nebo jak to nazvat přesně, že na jednu stranu jí přijde normální používat psy na zápasy a na druhou stranu by dělala canisku a dělala přednášky dětem o tom, že psi jsou v podstatě hodní a co já vím co ještě ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
Darina1
Tě ujišťuju, že ani Mucha nedostala vůbec nic zadarmo. Stejně jako nikdo jiný. Ještě někdy v zimě zjišťovala, essi by mohla na zkoušky s Frízem No teď už by teda určitě nemohla
Jedu dřít, nigdo nepyšte, nebo aspoň dělejte výcuc :smirk.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:20
- Nahlásit
Alexa
ele tos tady eště asi nebyla když jsme se tu pohoršovaly nad "chovem" pitů na úvazech v polorozpodlejch boudách bez stínu a v zimě bez jakýkoliv možnosti zahřátí, a mucholabka nám tady hystericky vynadala že tomu nerozumíme tak se o tom nemáme co bavit, tak jsme jí poslaly do prdele a mám ti pocit že od tý doby tady pak už nebyla
Ano já si to pamatuji a to pohoršení s její strany a tu nabubřelost já myslela, že fakt je takový lidumil a ona zatím s nimi bojuje. No mazec a ještě se kouknu na ty fotky to bude humus.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
Biluška
Sakryš, sem myslela, že už je poslána do háje dávno, tož aféra jak brno teda
Opakuji:
Pawlinka
Zítra od 11 do 11.30!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:23
- Nahlásit
Biluška
psy jsem dlouho neviděla a teď fakt nestíhám zírat na ty jizvy
mění se lidi, mění se psi, holt některým naskakují jizvy častěji než jiným
Biluška
Agina v roce a půl porodila druhý vrh štěňat
no počkej, to si děláš prdel né to byly ty štěňata, jak se narodili s několikadenním odstupem od těch mých???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:25
- Nahlásit
děckáááááááá k čemu se můžu vyjádřit dyš nic nemám a ničemu nerozumim???
ympakte pošli mi to taky ne?!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:26 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Já chcu taky fotky, když si pamatuju aféru od začátku, Ympakte, pošli plíííís
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
k čemu se můžu vyjádřit dyš nic nemám a ničemu nerozumim??
no tak právě k ničemu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:28
- Nahlásit
Eldoguero
oká, paní, píšu si do diáře
davidkova renata
děckáááááááá k čemu se můžu vyjádřit dyš nic nemám a ničemu nerozumim???
tak se vyjadřujte laskavje enem k velký prdeli a pnojmatice, ju?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
max. můžeš být nasraná na celý svět jako já
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:30
- Nahlásit
Pro Muchoš
Je vidět, že dost si pamatujeme kdo je Muchoš a určitě na 100% vím, že to sem chodí číst, určitě kouká, jak si na ní vzpomínáme a byla bych velice ráda, kdyby se přihlásila a se vyjádřila k tomu, co jsme tady napsaly a to ohledně zápasu páč to jak uznáš je fakt humus buď to vyvrať a nebo řekni jak to je a mě se nelibý jak jsi pošpinila zkoušky ohledně canisky taky jsme je dělala a poctivě dělala tak, že nad tímto můžu s tebou debetovat.
Muchouš jestli máš koule tak se přidej.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:32
- Nahlásit
též cu fotky vidět
Jsem se teda rozhodovala dlouho, ale teď vidím, že je správný čas udělat na FB čistku "přátel", bo tam mám dva lidi, který jsem si potvrdila omylem - bylo to v začátku používání a já na to čučela jak z jara, no stalo se, pak tam mám pár lidí, kteří tam očividně nemají co dělat, takže dnes na to asi vlítnu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:41
- Nahlásit
Pozor dámy. O tom řetězu jsem to řekla já. Řekla jsem, že piti byli vždycky a odjakživa na úvazech a jsou na to po staletí zvyklí. Biluška z toho tehdy v nasranosti udělala vlohy.
Tenkrát se řešila ta shořelá chata a nemálo z vás prohlásilo v souvislosti s tím, že Moucha je svatá a jde pitbulářům příkladem. Vod tý doby jsem občas něco naznačila, občas řekla pravdu přímo. Třeba Psíčkovi. Protože jsem věděla, jak to ve skutečnosti je a nebetyčně mě vytáčelo, jak tady z vás dělá krávy a směje se za monitorem.
Fotky ať vám pošle Bilu nebo Dárinka. Jsem na mobilu, doma budu později.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:46
- Nahlásit
Dejte mi mejly, rychle.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:46
- Nahlásit
impact
Fotky ať vám pošle Bilu nebo Dárinka
No jseš zlatá já, co umím tak prd s PC tak já mám poslat fotky!!!!! Teď mám záchvat smíchu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:46 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
ty woe škandál další a já mám málo času nemužu se účasnit....
|