Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8361 . 8362 . 8363 . 8364 . 8365 . 8366 . 8367 . 8368 . 8369 . 8370 . 8371 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:54
- Nahlásit

Crysa
no když si to po hladkym zadržení střihla z radosti poklusem ještě k votkládačkám a pak zas tryskem až do Mlíkoš na náves odkud vypoštěla na kontrolák, tak si dala takovýho půl kiláčku v kuse, ale 200 metrů zbytečně
ještě že to maj,páč jinak by byla Nána cerou smrti.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:55
- Nahlásit

Eldoguerotakový množství fotek bych upravovat nechtěla,
Už jsem si zvykla.Od tý doby, co mi Ježíšek přinesl tenhle foťák, tak upravuju fotky, který většinou nafotila Gerda Ona se ho vždycky nějak zmocní a najednou jsou nacvakaný spousty fotek
Jsem čistá a voňavoučká a jdu si pustit ten díl Ptáků v trní, který mi utekl kvůlivá té podělané výborovce. Ale asi se brzy dostanu do fáze špim a špim a něco šlyšim, to něco jšou veverušky vyjící na houkající šanitku jedoucí po obchvatu Velvar.
Takže dobjou!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

zažila sem děsnej šok

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

zdartéé Biliše už špí???datli
Kdy pojedete do toho Kojetína? Co tam bude krom dřiny?kerá mi nejde!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:57
- Nahlásit

Gerda

trénovala jsem prací s čumákem, targetem na ruku.

To jakožes začala tim, žes klikala za strkání čumákem do ruky?
Gerdalaguna

Zas chci začít chodit, teď jsem dlouho nebyla, trénuju s čoklama, aby jeden vydržel odloženej, když cvičim s druhym a neřval, tak až to jakštakš pude, zeptám se Katky, jestli bych mohla chodit s voběma a střídat si je.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:58
- Nahlásit

kejtlin
zažila sem děsnej šok

šiš,jakej zase......sis na ten sporák teď šlápla?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:58
- Nahlásit

jablunka
líto mi bylo jí i Alexy strašně a v podstatě mají můj obdiv, že vůbec doběhly, páč v mým případě by se na to nejdřív vykašlala čuba a já bych zemřela přímo uprostřed bjehu, jako tohle je fakt brutus notabene v tý děsný prádelně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:59
- Nahlásit

jablunka
ne
ty vole, psi řvali tak jsem se byla kouknout venku a někdo obcházel s baterkou ohrádku kde mívám venku štěňata, když jsem tam kráčela a slyšel že řev velkého psa se přibližuje tak zdrhnul, mám je tedy doma protože to vypadá na déšt´ ale kdyby tam byli tak asi už nejsou

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:59
- Nahlásit

Eldoguero
líto mi bylo jí i Alexy strašně a v podstatě mají můj obdiv, že vůbec doběhly, páč v mým případě by se na to nejdřív vykašlala čuba a já bych zemřela přímo uprostřed bjehu, jako tohle je fakt brutus notabene v tý děsný prádelně

Přesně......simulovala bych po pár metrech mrtvici

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:02
- Nahlásit

kejtlin
ty vole, psi řvali tak jsem se byla kouknout venku a někdo obcházel s baterkou ohrádku kde mívám venku štěňata, když jsem tam kráčela a slyšel že řev velkého psa se přibližuje tak zdrhnul, mám je tedy doma protože to vypadá na déšt´ ale kdyby tam byli tak asi už nejsou
Hm,tak to je celkem nářez........já osobně tam nenechávám bez dozoru ani velký,natož štěňata.
Ale celkem třeba chápu,že půl vrhu malodog v tomto věku v kotci bejt musí.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:06
- Nahlásit

Kejtlin

Jakože byl někdo u tebe na zahradě?? Ty vole kde to žiješ, furt ti tam někdo leze?! to je uplnej Bronx!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jakože byl někdo u tebe na zahradě?? Ty vole kde to žiješ, furt ti tam někdo leze?! to je uplnej Bronx!

je celkem problém že v sousedství z jedné strany sice barák koupili rusáci před rokem, byl opuštěněj, ale byli tam od loni 2 krát takže se tam stahuje různá svoloč a hlavně z tý strany chybí k nám plot a na novej není.....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:09
- Nahlásit

jablunka
Přesně......simulovala bych po pár metrech mrtvici
já infart akorát u mě by to nebyla simulace, anóbrž krutá realita
kejtlin
tak to je vcelku hukot teda, nenechávej je vůbec bez dozoru pro jistotu, když už vědí, že je máš, můžou přijít znova

Malodogy v kotci jsou kluci a Beryl v jednom a Bjútinka ve vnitřním, aby byla fakt v suchu furt, páč jinak to fakt není snad ani možný ale mám pocit, že je asi nikdo krást nechce, voni na lidi děsně řvou a už nejsou až tak malý ... navíc jsem doma a nikdy nikdo neví kdy jo a kdy ne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:11
- Nahlásit

Eldoguero
loni známýmu z baráku!!!!! z verandy ukradli 8 štěňat rotweilerů, už na odběr 7 týdnů jim bylo, byl s fenou-matkou štěňat ve službě ráno přišel a nic štěňata nikde

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:14
- Nahlásit

Brou noc vespolek, jdu sebou seknout do peří

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:18
- Nahlásit

kejtlin

Ty vole to je děsný teda, to je vo hubu nechat malý psy venku vůbec!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:19
- Nahlásit

Crysa
brou pani
kejtlin
to je děs no, ale po pravdě já bych čubu od 7 týdenních štěňat do služby ještě netahala, i když už byly určitě odstavený
nic to teda nemění na tom, že by mě z toho asi křáplo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:24
- Nahlásit

Eldoguero
vzal ji poprvý sebou od porodu a hned tam někdo vlezl
zuzanarosakova
Ty vole to je děsný teda, to je vo hubu nechat malý psy venku vůbec!

ty tam nechávám vždycky s velkejma a přes ně nikdo neprojde, v noci jsou pouštěný jen velký krom sindy ta je doma

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:40
- Nahlásit

kejtlin
no jo no, je to prostě k posrání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:46 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eldoguero
bych mohla dát čubu na úvaz na zahradu, ale ona je fakt magor tam je skoro jistota zranění a obávám se že ne lehkýho když se do něj pustí kavkazan tak je hotovo a já jdu k soudu, kdo ji zažil v akci tak už se k ní nepřibližuje i když ona je mimo pozemek nebo kotec mazlinka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 22:59
- Nahlásit

kejtlin
A tak zase bude nejen na pozemku, ale i na úvaze, je naprosto jasný, že tam nemá nikdo co dělat. Vím, jak fungují naše zákony ohledně tohoto, ale na druhou stranu dost nenechavců odradí už jen její přítomnost.
Spíš, aby nezranila sebe, jesli není na úvaz zvyklá a ty tam nebudeš. Vím, jak jsme kolikrát na cvičáku vymotávali kuního ksichta, než si zvykl. Některý psi jsou paka, mohla by si něco udělat s nohou ...
A navíc teda by bylo dobrý v tomhle případě ji od štěňat oddělit, aby jim i nechtěně tím řetězem neublížila.
No a nakonec případnýho degena, kterej ti tam vleze prostě zkrmíš

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 23:01
- Nahlásit

Nic, jdu spát, dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 23:04
- Nahlásit

Eldoguero
ona na úvaze moc neřve.....ale rovnou vyběhne, ale nikdy jsem ji nenechávala na úvaze bez dozoru, řetěz ani nemám musela bych ji dát na stopku, i když tu by mohla kolem stromu omotat, měla by obrtlík aby se neuškrtila, ale i tak, není zvyklá no, za dne si nikdo nedovolí tam přijít, je tam všude vidět i z baráku, balkonu, silnice, sousedů obou.....a za tmy holt půjdou domů.
zkrmit bych ho musela rozhodně, aby nemohl případně svědčit u soudu....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 23:08
- Nahlásit

taky jdu do hajan. brou

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 23:42
- Nahlásit

tak znova

tak na Džbán píšou toto:

Českomoravská kynologická jednota, člen ČMKU a Výstavní výbor OMS Praha 6 pořádají 10. Oblastní výstavu psů všech plemen zapisovaných v plemenných knihách ČMKU, spojenou se Speciální výstavou loveckých teriérů, dne 1.10.2011 v prostorách kempu Džbán v Praze 6 - Vokovicích. Pro výstavu platí výstavní řád ČMKU.

Což znamená že NO taky protože se zapisujou do čmku, že

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 23:45
- Nahlásit

Eldoguero
fotky
http://ceriinan.rajce.idnes.cz/Mlikose/

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 23:46
- Nahlásit

jo a jinak vážení a milý já sem úpa v háji bzla v noci ve 4 sem se probudula jša na hajzlík a na tom záchodě jsem skejsla s přestávkama na smektu páč to byl jedinej humáč co sem tu měla asi do šesti spala sem dvě hoďky a znova, ještě teď je mi blbě

Baico
nevím zda jsi dočítala ale nemáš můj kabel od foťáku?

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 01:42
- Nahlásit

Zahajuju soutěž o nejblbší refrém roku http://youtu.be/yrrYUvxwO8g

datli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 07:17
- Nahlásit

danajasadatli
Kdy pojedete do toho Kojetína? Co tam bude krom dřiny?kerá mi nejde!

No Biluš tam bude dělat nějaké zkoušení,či co,jestli jsem to pochopila.Bude dělat úču!K tomu celou svou smečku rodiny a ještě malé chlupaté potvory.
A my si pro jednu potvoru právě jedem.
Paradoxně v sobotu berem děcka z tábora asi 8 km od Libušovic gulagu.Jenže Libu jede už před 6 ráno a my pro děcka dorazíme až tak na 10 h.Pobalíme,pofackujem to tam trochu a pádíme do Kojotína pro psa.Odhaduju že dřív jak mezi13-14 hodinou tam nebudem.
Dojela bys?
Ráda poznám dalšího účastníka žumpyosobně.Schválně,máš hrudník jako Impactovic a Bilušák?Já jo a když na něj nahodím triko s nápisem Jack and Parson terrier a budu mít naší puntěslavu na šňůře,bezpečně mě poznáš,

a já mažu do práce.Prší,to se blbě jezdí na mopedu.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 07:19
- Nahlásit

dobré ráno, teda vůbec není dobré mám hrozně blbou náladu a nenávidím se je mi ze sebe špatně
a mizím se zahrabat

<< 1 ... 8361 . 8362 . 8363 . 8364 . 8365 . 8366 . 8367 . 8368 . 8369 . 8370 . 8371 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání