| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:19
- Nahlásit
Crysa
hele ale ono je dobrý že to lidi vidí, aspoň poznaj že život není jen o květinkách, srdíčkách atd.....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:22
- Nahlásit
kejtlinhele ale ono je dobrý že to lidi vidí, aspoň poznaj že život není jen o květinkách, srdíčkách atd.....
a ty máš v přátelích taký co to potřebujou denně vidět? já mám tedy jen lidi, co vnímaj realitu normálně. Lidi co si myslej že život je jen o srdíčkách a květinkách bych si tam asi ani nehodila..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:26
- Nahlásit
kejtlin
hele ale ono je dobrý že to lidi vidí, aspoň poznaj že život není jen o květinkách, srdíčkách atd.....
Koho tyhle vêci zajímaj, ten už to dávno viděl a ty ostatní si ty buď skrejou nebo si řeknou "chudák pes" a jedou dál. Tim neřikám, že by se to nemělo sdílet, ale podle mě se toho tim moc nezmění
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:28
- Nahlásit
Crysa
A to mám v přátelích jen pár spádovejch útulků kolem mě.
todle na mě vykouklo od kámošky,žádný útulky snad ani v přátelích nemám
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
To hážou ty "kričím za tých ... Bla bla bla" já je mám v přátelích
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
já už všechny takové buď vyhodila nebo skryla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:32
- Nahlásit
Hele, nás v těch Mlíkoších asi fakt někdo odposlouchával
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/241126-neplodni- muzi-by-si-mohli-vlastni-zdrave-spermie-vypestovat .html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:32
- Nahlásit
Crysa
a ty máš v přátelích taký co to potřebujou denně vidět? já mám tedy jen lidi, co vnímaj realitu normálně. Lidi co si myslej že život je jen o srdíčkách a květinkách bych si tam asi ani nehodila..
jo mám jsou to moji příbuzní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:33
- Nahlásit
Eldorádooooooooo
Mám pro tebe zájemce na malodogůůůůůůůůůů.
Nemáte na Eldorádo něgdo foun?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
A pes v nůzi taky, ty slováci, lifrujou tam denodeně strašný hnusy!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:36
- Nahlásit
makrel
já už všechny takové buď vyhodila nebo skryla
No ale někdy hážou ztracený čokle nebo psy na umístění, tak to někdy sdílm, když mám pocit, že to má smysl.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:37
- Nahlásit
jablunka
vytáhla jsem z fb founa na honzu, chceš ho? andrea ho tam nemá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:38
- Nahlásit
jablunka
Nemáte na Eldorádo něgdo foun
má ho na stránkách f kontaktech!
zuzanarosakova
No ale někdy hážou ztracený čokle nebo psy na umístění, tak to někdy sdílm, když mám pocit, že to má smysl.
no to já taky
tamty co píšeš vlastně vidim taky.. ((
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
tak ztracené jo, ale to poblívací schovávám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:44
- Nahlásit
Crysa
a s kym si teda jako byla v Mlíkoších?
on se někdy fakt dokáže docela rozjet, někdy je zas na pěst, řekla bych, že v mlíkoších se celkem ještě i držel, bude hůř
davidkova renata
proč sem dáváš skorobílý psy co vypadaj takhle nechtěl by majitele někdo třeba zastřelit nebo tak něco
Baico
Jen aby to stihnul. První Žumpa velmi rychle směřuje k bodu, kdy se zvrátí sama do sebe
záleží jen na tom až mu zaregistrují nick, snad to stihne do brake pointu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
Dík,už sem poslala dál.
kejtlin
vytáhla jsem z fb founa na honzu, chceš ho? andrea ho tam nemá
Už jsem poslala odkaz na stránky,tak ať se s tím poperou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:46
- Nahlásit
kejtlinjo mám jsou to moji příbuzní
ty na FB žádný nemám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:46
- Nahlásit
jablunka
nejecej fááákt super, pošli mi emila, pošlu ti číslo zpět
davidkova renata
Nemáte na Eldorádo něgdo foun
a nebo tak
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:50
- Nahlásit
Eldoguerořekla bych, že v mlíkoších se celkem ještě i držel, bude hůř no v Mlíkoších mi přišel první den vyděšenej, zbylý dny moc nemluvnej až zakřiklej když to srovnán s tréninkama v práci na skupině, tak to se styděj i čokle za nás třá Atuš může potvrdit, ta s náma na jednom nebo dvou byla a to se chlapci taky celkem krotili
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
nejecej fááákt super, pošli mi emila, pošlu ti číslo zpět
Není to úplně 100%,ale chtějí parťáka ke kaníkovi,tak sem se zmínila a celkem se to ženský zamlouvá .
lenkabrutarovauzenáčcentrum
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
proč sem dáváš skorobílý psy co vypadaj takhle nechtěl by majitele někdo třeba zastřelit nebo tak něco
páč si nejsem jistá esi by se to nemělo něgde hlásit..podle mě je to ta čuba co byla inzerovaná..co myslíte? zájemci se holt nehrnuli a tak jí prostě asi vysadila z auta a odfrčela..byla z kladna a dejvice sou přímo na trase,že...otázka je,co by to tomu psovi pomohlo bo nevim esi by si jí jako mudela vzít zpátky bo co a to fakt neni žádná výhra
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
nevim esi by si jí jako mudela vzít zpátky bo co a to fakt neni žádná výhra
A hlavně, to nikdy nedokážeš, že neutekla!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:58
- Nahlásit
Jinak Michal si prohlédl fotky, přečetl komentáře a povídal, že příští rok jede s náma, protože prej todle musí zažít na vlastní kůži
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
A hlavně, to nikdy nedokážeš, že neutekla!
a tak to je mi i fuk,navíc dyš by se doložil ten inzerát,čuba se našla na trase,majitelka jí vůbec nikde nehledala,každýmu docvakne vo co go.Jako nevim esi by to bylo k něčemu dobrý,opustit zvíře se nesmí,ale pokud by si jí teda vzala zpátky aby neměla průser,příště jí uváže v lese aby jí nenašel nikdo žejo a tak je to furt dokola,už mi to sere!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:00
- Nahlásit
jablunka
ok dík uvidíme třeba to dopadne
davidkova renata
to je fakt humus předpokládám, že ji měla od štěněte kráva zas...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:00
- Nahlásit
jablunka
essi ještě nemáš foun na Eldorádo tak písni, ho mám.
makrel
Máš tu vrchovatý košík žíbečků, převládají bedle a klouzky. Doufám, že ti klouzky neva, essi jo tak je sním a zkusím ti najít bapky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
opustit zvíře se nesmí,
No a když řekne, že utekla, ale zpátky už jí nechce/nemůže vzít, tak zůstane v útulku a majitelce se nic nestane. Max jí můžeš skandalizovat třá na netu, ale když nemáš důkaz tak je to i trestný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:03
- Nahlásit
Biluška
jůůůů, klouzky mi neva, snad se neroztečou do úterka. doljedu tam teda kolem té 9 a když tak sednu s tebou do tmy.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:04
- Nahlásit
Dobrý večer, jsem Vám ani včera neříkala, že jsem vyhrála stan. Matinka se mi dost vysmála, že vyhraju stan, když vy jedete z tábora domů. to od ní nebylo pěkné. Potřebuji ještě aby se udělal jeden tábor myslím, že tu viditelně nebude nikdo proti
|
datli
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:04
- Nahlásit
Člověk ráno zkontroluje pc,vyrazí si v poklídku po Hruboskalsku,za deště napříč republikou dojede navečír domů a tady je to nedočitatelné.Jestli jedete i takovým tempem přes pracovní týden,toš to já teda nedám.
Biluško-jaké jste teď měli počasí u Vás?Já jen jestli mi zas děcka dorazí s oblečením,které budu prát na2x,než bude dopráno.
|